Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.586 Posts
Pagina: «« 1 ... 2702 2703 2704 2705 2706 ... 3530 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 1 maart 2021 13:34
    quote:

    Willy B. schreef op 1 maart 2021 12:36:

    [...]

    Voor hetzelfde geld kan hij campagne voeren vanachter de tralies. Dat lijkt me ook wel leuk om volgen
    Hahahaha, die mogelijkheid bestaat ook!

    We zitten nu in rustig vaarwater, het is bijna allemaal het zelfde.
    Even geduld hebben tot misschien vuurwerk van Donald en de rechtszaken.

  2. forum rang 8 closer 1 maart 2021 14:21
    Het kan dus wel!

    Franse ex-president Sarkozy moet cel in wegens corruptie

    De Franse ex-president Nicolas Sarkozy is veroordeeld tot drie jaar celstraf, waarvan twee voorwaardelijk, wegens corruptie. Het is voor het eerst dat een Frans staatshoofd is veroordeeld voor corrupte praktijken.

    Het Parool, 1 maart 2021, 14:13

    De 65-jarige politicus stond in een reeks rechtszaken terecht voor onder meer corruptie. Justitie eiste vier jaar cel, waarvan de helft voorwaardelijk.

    Volgens de aanklagers zou Sarkozy samen met zijn advocaat Thierry Herzog de rechter Gilbert Azibert hebben omgekocht door hem een baan in Monaco te beloven, in ruil voor informatie over een onderzoek naar de financiën van zijn presidentiële campagne van 2007.

    Dat geld zou afkomstig zijn van de overleden erfgename Liliane Bettencourt van het L’Oréal-imperium. In die affaire is Sarkozy vrijgesproken, maar er lopen nog een reeks andere zaken.

    Eerder zei Sarkozy in de rechtbank ‘nooit de minste vorm van corruptie’ te hebben gepleegd. Hij beloofde ‘tot het uiterste’ te gaan om zijn naam te zuiveren. Hij was president van 2007 tot 2012.

    www.parool.nl/wereld/franse-ex-presid...
  3. forum rang 9 gnocchi. 1 maart 2021 14:45

    WATCH: Sacha Baron Cohen looft "Co-Star" en "Comedy Genius" Rudy Giuliani tijdens Golden Globes Acceptance Speech
    door Todd Neikirk 1 maart, 2021

    Rudy Giuliani heeft zich het afgelopen jaar in zoveel vreemde situaties bevonden dat het moeilijk is om het een van het ander te scheiden. De meeste belachelijkheid kwam voort uit de pogingen van de voormalige burgemeester van New York City om de verkiezingen van 2020 ongedaan te maken.
    (Foto door Tom Williams/CQ-Roll Call, Inc via Getty Images)

    Maar Giuliani vernederde zichzelf ook toen hij in de nieuwste Borat-film verscheen. De soms Trump-advocaat was te zien terwijl hij agressief het hof maakte met een journaliste die werd uitgebeeld door een actrice, waarbij hij op een gegeven moment zijn broek losritste. Die film, Borat Subsequent Moviefilm, won gisteravond een Golden Globe. En de ster van de film, Sacha Baron Cohen prees Giuliani en noemde hem een komische genie.

    Cohen zei tegen de kijkers: "Dank aan de geheel blanke Hollywood Foreign Press. Ik moet zeggen dat deze film niet mogelijk was geweest zonder mijn co-ster, een nieuw talent, die uit het niets kwam en een komedie genie bleek te zijn, ik heb het natuurlijk over Rudy Giuliani. Ik bedoel, wie kan er meer lachsalvo's krijgen uit één unzipping. Ongelooflijk."

    De acteur zei dat de voormalige burgemeester van New York verder ging met, "Ster in een reeks van komedie films. Hits als Four Seasons Landscaping, Hair Dye of the Day, en het rechtbankdrama - a Very Public Fart."

    Bekijk hieronder een fragment van de dankwoord, met dank aan NBC:

    Link Engels.
    hillreporter.com/watch-sacha-baron-co...
  4. forum rang 10 luchtschip 1 maart 2021 15:44


    Kyle Griffin, Senior Producer. MSNBC's @TheLastWord :

    The Justice Department has charged a Texas man who was allegedly caught on video attacking a dozen police officers with a chemical spray during the Capitol insurrection, according to court records.

    twitter.com/kylegriffin1/status/13663...

    The Justice Department has charged a Texas man who was allegedly caught on video attacking a dozen police officers with a chemical spray during the Capitol insurrection, according to court records.

    Federal prosecutors say Daniel Caldwell, 49, used a chemical spray against a line of officers that were blocking rioters from entering the Capitol. It happened amid a massive melee with police, who used batons and pepper spray to fend off the crowd, according to footage of the incident that was cited in court filings.

    Hours after the riot, Caldwell spoke about the incident in a video that was posted to the far-right social media site Parler, according to prosecutors. The clip was among hundreds of videos later published by ProPublica.

    "They sprayed us with pepper spray. Kept spraying. I was like, 'Dude, do it again and we spray you back.' And he did. And I sprayed back, got like 15 of them," Caldwell said in the video.

    He has been charged with four crimes: assaulting federal officers, obstructing law enforcement, knowingly entering a restricted building, and disorderly conduct on Capitol grounds. An attorney isn't listed for Caldwell in the public court docket, and he hasn't had a chance to enter a plea.

    lees verder
    edition.cnn.com/2021/02/28/politics/d...
  5. forum rang 9 gnocchi. 1 maart 2021 16:32
    Je weet het niet met die oranje gek, Meent of gelooft hij nu echt van dat de verkiezingen vervalst zijn, of is het een truc om honderden miljoenen binnen te slepen via zijn donaties van zijn oer domme aanhangers?

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-cpac-2650840506/
    Tom Boggioni
    01 maart 2021
    GOP-wetgevers ongelukkig met Trump voor baggeren van gestolen verkiezingsclaims in CPAC-toespraak:
    Volgens een rapport van Politico's Playbook werd de vrees van sommige Republikeinse partijwetgevers zondag bewaarheid toen voormalig president Donald Trump opnieuw beweerde dat de presidentsverkiezingen van 2020 van hem waren gestolen tijdens het houden van een anderhalf uur durende toespraak op CPAC.

    Voorafgaand aan de jaarlijkse conservatieve conferentie die dit jaar naar Florida werd verplaatst vanwege meer ontspannen COVID-19-protocollen onder Gov. Ron DeSantis (R), waarschuwden twee Republikeinse senatoren Trump om te voorkomen dat hij de verkiezing ter sprake zou brengen, waarbij Sen. Lindsey Graham (R-SC) zei: "Dat zou een grote vergissing zijn."

    Senator Shelley Moore Capito (R-WV) voegde daaraan toe: "De verkiezingen zijn voorbij en verliezen is zwaar. Ik denk dat het helende deel van de natie eenheid is dat de president de natie beter zou kunnen dienen door dat feit te accepteren," meldde CNN.

    Niettemin bracht de president zijn verlies in zijn toespraak ter sprake, op een gegeven moment vertelde hij juichende aanwezigen "Ik kan besluiten om ze voor een derde keer te verslaan," nadat hij had beweerd dat hij de Democraten al in 2016 en 2020 had verslagen.

    Hij voegde er vervolgens aan toe: "We kunnen dit of andere misstanden bij de verkiezingen van 2020 nooit meer laten gebeuren of herhalen. We hebben onmiddellijk verkiezingsintegriteit en verkiezingshervorming nodig. Republikeinen zouden de partij van eerlijke verkiezingen moeten zijn."

    Volgens Politico's Playbook, werden die opmerkingen niet goed ontvangen, met het rapport waarin staat: "Republikeinen in Washington lieten een collectieve kreun horen," voordat ze eraan toevoegden: "Het zet hen [Republikein] recht terug in de positie van het berispen van Trump of er ruggengraatloos uitzien. Niet te vergeten dat ze denken dat de claim van gestolen verkiezingen de opkomst van de GOP schaadt en een belangrijke reden is waarom de partij in Georgia heeft verloren."

    Het rapport gaat verder met op te merken dat Trump waarschijnlijk meer hoofdpijn voor House Minority Leader Kevin McCarthy creëerde toen hij Republikeinse leden aanviel -- waaronder Reps. Liz Cheney (WY) en Adam Kinzinger (IL) - aanviel omdat ze voor zijn impeachment hadden gestemd en tegen de menigte zei "get rid of them."
  6. forum rang 6 gbakl 1 maart 2021 17:05
    [quote alias=hirshi id=13243405 date=202103011203]
    [...]

    Wordt nu pas leuk, zeker nu Trump zinspeelt op een comeback.

    Trumpbashers balen en dat kan ik me goed voorstellen.
    [/quote
    .
    corrupte ex presidenten zijn tegenwoordig niet meer onaantastbaar,
    hoewel vervolging meestal gebeurt met de Franse slag
    .
    De Franse ex-president Nicolas Sarkozy is maandag schuldig bevonden aan corruptie. De rechter heeft hem veroordeeld tot een celstraf van drie jaar, waarvan twee voorwaardelijk. De 65-jarige politicus hoeft niet de cel in, maar heeft een jaar elektronisch huisarrest met een enkelband opgelegd gekregen
    .
    wat trump zomaar boven het oranje hoofd kan hangen
    het begint met een enkelband en elke keer als hij liegt een flinke stroomstoot...

    ;O) zoals je zegt...wordt nu pas leuk.

  7. forum rang 9 gnocchi. 1 maart 2021 17:20
    "Als iemand me 40 jaar geleden had verteld dat CPAC-gangers een senator van de Verenigde Staten die opschept over zijn poging om een presidentsverkiezing ongedaan te maken, luidruchtig zouden toejuichen of schaamteloos een letterlijk gouden afgodsbeeld in de vorm van een mislukte presidentskandidaat zouden aanbidden, zou ik ze nooit hebben geloofd," schreef Edwards.

    Maar dat is precies wat er in het weekend in Orlando gebeurde.

    Lees verder.
    Link Engels.
    www.rawstory.com/mickey-edwards-cpac/
  8. forum rang 6 gbakl 1 maart 2021 18:59
    quote:

    gnocchi. schreef op 1 maart 2021 17:20:

    "Als iemand me 40 jaar geleden had verteld dat CPAC-gangers een senator van de Verenigde Staten die opschept over zijn poging om een presidentsverkiezing ongedaan te maken, luidruchtig zouden toejuichen of schaamteloos een letterlijk gouden afgodsbeeld in de vorm van een mislukte presidentskandidaat zouden aanbidden, zou ik ze nooit hebben geloofd," schreef Edwards.

    Maar dat is precies wat er in het weekend in Orlando gebeurde.

    www.rawstory.com/mickey-edwards-cpac/
    wordt nu pas leuk, zegt hirshi

    blijft toch een kwestie van (goede) smaak...
  9. forum rang 6 Plein777 1 maart 2021 19:28
    De partij is van mij, zegt Trump
    =========================

    CPAC Tijdens eerste openbare optreden sinds einde presidentschap presenteert Trump zich als toekomst van Republikeinse Partij.

    Bas Blokker
    1 maart 2021
    Leestijd 3 minuten


    In zijn eerste publieke optreden na zijn presidentschap heeft Donald Trump de Republikeinse Partij voor zichzelf opgeëist. Tijdens de jaarlijkse conservatieve landdagen, CPAC, zondag in Orlando, Florida, zei Trump dat hij helemaal niet van plan is een eigen partij op te richten, zoals verschillende Amerikaanse media de afgelopen weken berichtten.

    „We hebben de Republikeinse Partij toch?”

    Die partij moet dan wel worden gezuiverd van mensen die niet „loyaal zijn aan de visie die ik heb uitgezet”, zoals Trump zijn ideale partij omschreef: voor een sterk leger, rechtshandhaving, voordelige handelsovereenkomsten en goede scholen – „het is zo eenvoudig.”

    Hij beloofde tijdens de midterm-verkiezingen van 2022 campagne te voeren voor de tegenstanders van deze ‘Republikeinen in naam alleen’, ofwel RINO’s. „Weg met ze, allemaal.”

    In de zaal van het Hyatt hotel in Orlando somde Trump een voor een de namen op van de Republikeinse politici die volgens hem meer energie hebben besteed aan het aanvallen van hem dan van hun Democratische rivalen.

    Nadat hij zo onder meer de Republikeinse senatoren Mitt Romney, Pat Toomey, Lisa Murkowski en „kleine” Ben Sasse had genoemd, en een reeks Afgevaardigden, eindigend bij „oorlogshitser” Liz Cheney, zei hij dat ze maar een minuscule minderheid in de Republikeinse Partij vormen. „Politieke oplichters”, aldus Trump, die „de partij, de hardwerkende Amerikanen en het hele land zullen vernietigen”.

    Hij onderstreepte zijn dreigement door te zeggen dat zijn steunverklaring aan kandidaten „het krachtigste politieke wapen” in het land zijn.

    De mogelijkheid dat hij zichzelf in 2024 opnieuw opwerpt als presidentskandidaat liet Trump nadrukkelijk open. „Misschien besluit ik wel om de Democraten voor een derde keer te verslaan.”

    Hij liet er geen misverstand over bestaan wat hij met dat ‘derde’ keer bedoelt. Trump zette uitvoerig uiteen dat hij en niet president Joe Biden de verkiezingen van 3 november heeft gewonnen.

    Hij herhaalde alle argumenten die hij ook aanvoerde in de aanloop naar 6 januari, de dag dat een menigte van zijn aanhangers het Capitool bestormde in een poging de wettige uitslag van de verkiezingen ongedaan te maken. Aan die gebeurtenis maakte hij geen woorden vuil.

    Stembusfraude
    Trump bevond zich hierbij in een ruim gezelschap op de CPAC-conferentie. Spreker na spreker betoogde dat Trump de eigenlijke winnaar van de verkiezingen was en dat de stemwetgeving in het land drastisch moet worden veranderd om de door hen veronderstelde, maar nooit aangetoonde massale stembusfraude van 2020 te voorkomen.

    Overigens wordt daar al druk aan gewerkt. Het Brennan Center for Justice, onderdeel van de New York University Law School, houdt bij hoeveel wetsvoorstellen zijn ingediend om het stemproces te veranderen. In het parlementaire jaar 2021 zijn in 43 van de 50 staten 253 wetsvoorstellen ingediend om op een of andere wijze de toegang tot de stembus te beperken.

    Het grootste applaus kreeg volgens Amerikaanse media Josh Hawley, de 41-jarige senator voor Missouri, die zelfs na de bestorming op 6 januari in het parlement volhield dat de zege van Biden niet mocht worden bekrachtigd zolang er twijfels waren aan de uitslag.

    In een interview met tv-zender CNN keek de voormalige CPAC-directeur, Mickey Edwards, naar conservatieve Republikeinen als Hawley en senator Ted Cruz („Trump gaat niet weg!”) en stelde vast dat zij worden beheerst door „naakte ambitie en angst”.

    Verschillende vooraanstaande Republikeinen lieten zich niet zien, zoals de leider van de Republikeinen in de Senaat, Mitch McConnell. Voormalig vicepresident Mike Pence, over wie de meute van 6 januari scandeerde dat hij moest worden opgehangen omdat hij Trump niet had geholpen de overwinning van Biden ongedaan te maken, sloeg een uitnodiging van de organisatie af.

    Minderjarige migranten
    Het eerste deel van de ongeveer twee uur durende toespraak ging helemaal over migratie, het onderwerp dat Trumps succesvolle campagne van 2016 domineerde. Trump hoonde de maatregelen van Biden, die de bouw van een grensmuur tussen de VS en Mexico stilzette en de zogenoemde ‘moslim-ban’ ophief, de door Trump ingevoerde reisbeperking voor verschillende islamitische landen.

    Uit een enquête van peiler Morning Consult en de krant Politico van begin februari blijkt dat dit het onderwerp is waarop de Amerikanen Biden het minst vertrouwen. Dat dit geldt voor maar 14 procent van de Republikeinen is niet zo verwonderlijk, maar dat niet meer dan 36 procent van de onafhankelijke kiezers Biden op dit gebied (een beetje) steunen, is een veeg teken voor de Democraten.

    Daar komt bij dat Biden te maken heeft met een toeloop van migranten aan de zuidgrens. Door harde antimigratiepolitiek en door afspraken met Mexico over het weren van migranten uit Centraal Amerika, had Trump de druk van de zuidgrens gehaald. Vorige week onderschepte de Amerikaanse grenspolitie zo’n tweeduizend minderjarige kinderen die zonder volwassen begeleiders de VS probeerden binnen te komen.

    Biden weert alle migranten met een beroep op de volksgezondheid tijdens de coronacrisis, maar hij heeft een uitzondering gemaakt voor minderjarigen, die zich nu met honderden per dag aan de grensposten melden. Volgens The New York Times zijn de opvangcentra overvol en heeft de regering Biden zelf besloten een centrum te heropenen dat de regering-Trump had gesloten na kritiek op de omstandigheden daar.

    Trump hoefde zondag maar op die berichten te wijzen. „Wat Biden zegt, lokt mensen naar de VS.”
  10. forum rang 9 gnocchi. 1 maart 2021 19:31
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/rick-sc...

    Rick Scott gaat verder
    Bill Palmer | 12:01 pm EST 1 maart, 2021

    Toen een half dode en driekwart seniele Donald Trump er dit weekend op CPAC in slaagde enkele woorden correct van de teleprompter voor te lezen, en vervolgens uit een stro poll bleek dat nauwelijks de helft van de aanwezigen Trump als hun eerste keuze in 2024 willen, was dat een vrij duidelijk signaal dat de Republikeinen klaar zijn met Trump.

    Als u ons niet op ons woord wilt geloven, vraag het dan aan Rick Scott. Hij is een zeer corrupte en waardeloze Republikeinse senator uit Florida. Daarvoor was hij een zeer corrupte en waardeloze gouverneur van Florida. Daarvoor was hij een zeer corrupte en waardeloze CEO in de gezondheidszorg. Je snapt het wel. Hij is het ergste van het ergste en brengt niets op tafel. Maar hij heeft al die jaren overleefd, en blijft naar boven falen, omdat hij altijd lijkt te begrijpen in welke richting de politieke wind waait.

    Zelfs toen Trump op CPAC uit de bol ging en CPAC zich opmaakte om hem de rug toe te keren, maakte Rick Scott er een punt van om op Fox News vol te houden dat Joe Biden de verkiezingen van 2020 "absoluut" eerlijk had gewonnen. Scott is een van de meest oneerlijke mensen in de hele politiek, dus waarom zou hij toegeven aan een dergelijke waarheid?

    Rick Scott begrijpt duidelijk dat tegen de tijd dat hij in 2024 herkiesbaar is voor de Senaat, Donald Trump allang zal zijn afgevallen. Verder zal elke Republikein die in 2024 iets wil winnen, nergens komen door de vermoeide retoriek dat de verkiezingen van 2020 op de een of andere manier vervalst zijn, aan te wakkeren. Scott begrijpt dit, en hij probeert het nu al voor te zijn. De snuggere Republikeinse oplichters laten Trump en zijn grieven nu al stapsgewijs achter zich.
  11. forum rang 9 gnocchi. 1 maart 2021 19:58
    Link Engels.
    www.rawstory.com/donald-trump-prosecu...

    Travis Gettys
    01 maart 2021
    Juridische experts zijn het eens: Biden-regering moet Trump-misdaden vervolgen

    De regering van president Joe Biden moet zijn voorganger ter verantwoording roepen om het vertrouwen van het publiek in de wet te herstellen, aldus verschillende juridische experts.

    Merrick Garland zwoer "toezicht te houden op de vervolging van witte supremacisten en anderen die het Capitool bestormden op 6 januari," en ten minste één juridisch expert zei dat voormalig president Donald Trump en zijn enablers "de gemene deler" zijn achter dat geweld, evenals andere misdaden groot en klein die leidden tot honderdduizenden COVID-19 doden en bijna de Amerikaanse democratie omver wierpen, schreef columnist Wajahat Ali voor The Daily Beast.

    "De regering Biden moet wat ik noem een 'seizoen van afrekening' brengen voor de corruptie en grift waar we de laatste vier jaar onder hebben geleden," vertelde procesadvocaat Katie Phang aan Ali.

    Phan vindt dat de nieuwe regering de richtlijnen van het Office of Legal Counsel moet afschaffen dat zittende presidenten niet kunnen worden aangeklaagd voor misdrijven, waardoor speciaal raadsman Robert Mueller Trump niet ter verantwoording kon roepen voor obstructie van de rechtsgang zoals beschreven in zijn rapport over Russische verkiezingsinmenging.

    "Het gemakkelijkste voor Garland om te doen is om die obstructieklachten [verwoord in het Mueller-rapport] op te pakken, letterlijk al het onderzoekswerk is al gedaan," zei Elie Mystal, justitiecorrespondent voor The Nation.

    Mystal moedigde Garland aan om "het geld te volgen" dat uiteindelijk zou leiden naar de volwassen kinderen van Trump, die volgens hem "medeplichtig zijn aan de hele graft en corruptie van alles wat er is gebeurd."

    Juridische experts waren het er ook over eens dat Garland alle 800 personen die een voet binnen het Capitool zetten toen het Congres de verkiezingsoverwinning van Biden certificeerde, in rekening brengt.

    "Het zou een grote fout zijn om een 'Too Divisive to Jail' boodschap aan te nemen," zei professor in de rechten en auteur Jennifer Taub. "Hoewel sommige mensen geloven dat verdergaan en het negeren van de overtredingen van Trump en zijn handlangers het land samen zou brengen en harmonie zou aanmoedigen, is het tegendeel het geval. Als te verdeeld zijn immuniteit creëert, zal dat alleen maar het ergste gedrag en op partijdigheid gebaseerd geweld en misdaad aanmoedigen."
  12. Willy B. 1 maart 2021 20:18
    Trump zegt trouwens weer dat de verkiezingen gestolen zijn ...

    Zouden ze hem hiervoor niet opnieuw kunnen aanklagen? Hij heeft nog een tekst moeten aflezen van zijn advocaat waarin hij erkende dat Biden de verkiezingen gewonnen heeft, om te vermijden dat hij voor de aanval op het Capitool in de gevangenis belande (zo heldhaftig is hij wel).

    Nu dat die storm 2 weken gaan liggen is begint hij terug van voor af aan.
  13. forum rang 9 gnocchi. 2 maart 2021 08:44
    Dit zijn nu leuke berichten.
    Allen Weisselberg weet werkelijk alles van af de jaren 70 tot heden over de complete familie Trump.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/new-yor...

    New Yorkse aanklagers willen de CFO van de Trump-organisatie tegen Donald Trump draaien
    Bill Palmer | 20:20 uur EST 1 maart 2021

    Als Donald Trump's nauwelijks aanwezige CPAC-toespraak en zwakke CPAC-stro-poll-cijfers een herinnering dienden dat hij klaar was met het politieke leven, dan dient het nieuws dat vanavond uit New York komt als een herinnering dat hij net begonnen is in de wereld van het strafrecht.

    De Manhattan District Attorney heeft al meer dan een jaar een breed gedocumenteerde grand jury in het proces van het aanklagen van Donald Trump, en dat proces is naar alle waarschijnlijkheid versneld sinds Trump zijn ambt verliet. De belastingaangiften van Trump zijn verworven. Een speciale externe aanklager is ingehuurd om voorop te lopen. En vorige week kwam het nieuws naar voren dat de DA zich niet alleen richt op Donald Trump, maar ook op Donald Trump Jr. en Trump Organization CFO Allen Weisselberg.

    Nu meldt de New York Times vanavond dat aanklagers in Manhattan Weisselberg op iets willen vastspijkeren, zodat ze hem tegen Donald Trump en de Trump-familie kunnen opzetten. Dit zou niet de eerste keer zijn dat Weisselberg een deal heeft gesloten.

    Nadat het nieuws bekend was, plaatste Michael Cohen een tweet waarin iedereen werd herinnerd aan de laatste keer dat Allen Weisselberg omdraaide: "Onthoud dat Allen Weisselberg (federale) immuniteit ontving van de SDNY om informatie te verstrekken en tegen mij te getuigen voor de betaling van Stormy Daniels."

    Die SDNY-zaak bestempelde Donald Trump als "Individu 1", maar bereikte nooit zijn voordeur, vermoedelijk omdat de SDNY onder toezicht staat van de DOJ en Trump destijds de controle had over de DOJ. Maar nu bouwt de Manhattan District Attorney een veel bredere strafzaak tegen Trump. Er is meer dan genoeg papieren bewijsmateriaal om Trump in de gevangenis te zetten. Als Weisselberg omdraait en tegen hem getuigt, is dat de kers op de taart
70.586 Posts
Pagina: «« 1 ... 2702 2703 2704 2705 2706 ... 3530 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0655 +0,11%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.714,20 -0,13%
Gold spot 2.392,50 0,00%
NY-Nasdaq Composite 15.282,01 -2,05%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links