Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Schrijf maar op, ticker COIN

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. Goldfish1080 25 februari 2021 15:24
    Wat een triest stukje bij de Vooravond. Weinig verstand. Alsof je moet nadenken om te beleggen in ETF's. Crypto en losse aandelen raad ik de meeste mensen niet aan, mezelf zou ik losse aandelen ook niet aanraden maar dat doe ik wel. Beleggen in losse bedrijven is lollig maar ook stressvol door grote marktbewegingen. Je zult je toch moeten realiseren dat we het niet beter kunnen dan mr market. Ik geloof dat eigenlijk niemand dat kan, ook zelfbenoemde beleggingsexperts en bekende namen als Buffet, meer geluk dan iets anders.

    Dat iemand als Maan (zangeres, behoorlijk succesvol) niet belegd vind ik toch wel raar, zelfde voor Fidan. Zeker als je vrij succesvol bent kun je met weinig zorgen gewoon beleggen. Met vermogensbelasting heb je zeker verlies op je euros op de bank.

    Wat een geboeman ook. Die Thijs van den Brink snapt er werkelijk niks van. Had echt verwacht dat hij hier als goedopgeleide en succesvolle 50er iets meer van zou weten en zeker niet zou stellen dat je alleen moet beleggen als je jong bent. Als je 50 bent ben je ook jong, juist rond die leeftijd heb je vaak het meeste geld over, je kinderen zijn vaak uit huis of studeren niet meer en je inkomen topt vaak ook rond die tijd. Lijkt mij dat je dan wel kijkt wat je met je geld kunt doen, naar een half miljoen euro's kijken lijkt mij niks, neem aan dat hij dat met zijn carrière samen met zijn vrouw wel heeft kunnen sparen.
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links