Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Industriële grondstoffen door het dak

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 ASML oogt wispelturig 96
  2. 15 apr Just Eat Takeaway nog tussen servet en tafellaken 74
  3. 12 apr Nederlandse beurs is alive and kicking 111

Reacties

206 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 11 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Lepre Chaun 23 februari 2021 07:52
    Het is niet alleen de aantrekkende aandelenmarkt van China die een positieve boodschap uitzendt voor de VS, maar ook verschillende belangrijke grondstoffen die zwaar worden gebruikt door de Chinese industrie.
    De belangrijkste hiervan is koper, waarvan de prijs dient als een barometer voor de gezondheid van de wereldeconomie.
    "Dr. Koper ”heeft dit jaar een indrukwekkende opleving doorgemaakt - deels vanwege krappe voorraden - maar ook vanwege de toegenomen industriële vraag (om nog maar te zwijgen van het verwachte toekomstige gebruik).

    Een koperprijs die stijgt, kan daarom worden beschouwd als een voorbode van kracht voor de Amerikaanse economie.

    Goed voor AEX .

    The only way is Up
  2. [verwijderd] 23 februari 2021 07:56
    Lijkt wel een soort pyramide spel inenes al maanden, 1 kant mag maar winnen, en alles is op hype geaseerd ineens.
    Bitcoins, indexen dow jones, grondstof.

    Fruts in nog geen 1 dag steeds hersteld met een mega up crash van 500 punten op de dag dat er 500.000 doden geteld werden, en de noodtoestanden uitgesproken worden en vele zijn rekeningen niet kunnen betalen.

    Waanzin voor woorden waar al het geld ingelegd wordt al maanden op rij, vooral dit jaar alleen maar hosanna, nergens op gebaseerd, alleen HYPE, en bitcoin gedrag na doen.

    Waarschijnlijk lokaas om 1 streeploze naad up te moeten in de vs, en nergens eerlijke prijs voor geven, bankiers heerlijk verrijken en banken en Centrale banken.

    Niemand mag de klapper crash meemaken namelijk.
  3. forum rang 6 ttroo 23 februari 2021 08:17
    Lastig. Europa blijft te goed liggen en ik zie ze pas eerder aan het einde van de week corrigeren. Naszakkie ging gisteren goed. Ze hebben overnight gestut, zoals altijd, maar inmiddels hebben ze al best wel wat punten verloren. De Down Jones en de S&P 500 blijven, net als de Europese beurzen beter liggen. Interessant beursdagje vandaag. Gooi de Europese beurzen maar open!
  4. forum rang 6 ttroo 23 februari 2021 08:21
    De yields blijven gaan. Op korte termijn lijken ze wel wat overhit, maar dat is de geld printer ook. Zolang de geld printer door blijft gaan, blijven de yields ook gaan. Paniekfase ziten we duidelijk nog niet in maar het is wel opvallend hoe snel de verzakking kan gaan intraday. Dat is duidelijk een pizza bodem. Stieren zijn weer aan het rennen. Voorlopig doen ze dat in rondjes. Ze moeten uit de vicieuze circel stappen. En met stieren kan het dan alle kanten op gaan.

    VIXie wilt duidelijk nog niet doorbreken. Opvallend. Ze hadden opportunities. Die hebben ze nog steeds, maar die staan al weer 2 weken in de ijskast. Kortom ze zoeken dus naar een andere trigger om sky high te gaan.
  5. [verwijderd] 23 februari 2021 08:32
    waarom speel ik dit corrupte spel nog..... te triest voor woorden iedere dag dat gemanipuleer met die futures... niks anders dan ...letterlijk...geld jatten...

    maar oke... ik verdien er aan... niet veel ..maar desondanks verwerpelijk... en corrupt.. ik raad iedereen aan zich geheel te onthouden van deze onzin..
  6. sims 23 februari 2021 08:57
    Dit sentiment werd versterkt toen er gisteren voor een waarde van ruim 1,5 miljard Bitcoin verplaatst werd naar de ‘over the counter’ trading desk van de Aziatische cryptobeurs OkeX. Dat het bedrag naar een trading account is overgemaakt wil zeggen dat iemand wil gaan verkopen en er dus prijsdruk komt. Daarnaast is een van de meest betrokken accounts bekend als een account dat vaak geassocieerd wordt met witwassen en mining fraude.
    www.want.nl/want-bitcoin-break-bitcoi...
206 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 11 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links