Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Flow Traders AEX:FLOW.NL, BMG3602E1084

  • 19,590 18 apr 2024 17:35
  • +0,500 (+2,62%) Dagrange 19,040 - 19,590
  • 322.629 Gem. (3M) 200,3K

Flow Traders - 2021: growing and flowing

5.689 Posts
Pagina: «« 1 ... 47 48 49 50 51 ... 285 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Dividisco 18 februari 2021 09:58
    quote:

    handelsboer schreef op 17 februari 2021 15:57:

    Beurzen lijken wat nerveuzer te worden, ik snap er niks van, ik lees niks anders dan goede berichten over de economy?
    3 dingen: Biden, QE infinity, cryptoboom

    1) De 10-jaars rente in de VS loopt op sinds Biden het stokje over heeft genomen. Italiaanse 10 jaar rente = 0,54% tov 1,252% in de VS oftewel 2.3x hoger... op een qua omvang veel grotere schuld.

    2) Als 'redmiddel' zijn er gelukkig de central bankers die het stokje hebben overgenomen van de politici van nu (Yellen, Draghi) en die blijven maar persen en persen. Al dat geld moet ergens naartoe. Zodra deze waanzin stopt zal de rente meteen omhoog schieten.

    3) gegeven 1 en 2 zie je daarnaast dat iedere asset manager/investeerder nu in de crypto stapt: zowel als investering als in de use cases. Men is uitgestudeerd en is gaan experimenteren met baanbrekende resultaten zowel financieel als operationeel.

    Zolang 1 en 2 standhouden zal de spanning toenemen maar er wezenlijk niet zoveel veranderen.. alles omhoog met toenemende volatiliteit en wachten op de echte correctie.
  2. handelsboer 18 februari 2021 13:35
    Het lijkt erop dat er onrust opkomst is, oplopende rente hoge waarderingen enfin de koers doet een stapje terug, maar dat is logisch na de enorme stijgeng van afgelopen week, het belangrijkste is nu, of de crash gaat doorzetten, we zullen het zien in dat geval gaat de koers een goeie tijd tegemoet!
  3. forum rang 5 devil80 18 februari 2021 14:33
    quote:

    Contrair1975 schreef op 18 februari 2021 13:46:

    www.reuters.com/article/us-britain-eu...

    Weet iemand wat het markt-aandeel van Flow is in Amsterdam tov concurrenten als Optiver en buitenlandse partijen?
    Optiver is vele malen groter dan Flow als je kijkt naar hun trading inkomen.

    Als je een beetje inzicht wil hebben in Flow vergeleken met de markt kan je hier kijken:

    www.nasdaqomxnordic.com/news/statistics
    dan naar:

    newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/vie...

    Dan zie je dat Flow op nummer 28 staat voor de totale Scandinavische markten.(aandelen en etfs)

    Als je zoekt naar de ETFs: newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/vie...

    Dan zie je dat ze nummer drie lijken te zijn op Zweden.

    Voor Zwitserland heb je ook dit soort overzichten maar daar lijkt de naam van Flow verborgen:

    www.six-group.com/en/products-service... => in de memberleague tables.

  4. Felix07 18 februari 2021 16:44
    quote:

    devil80 schreef op 18 februari 2021 10:11:

    ben benieuwd of dit nog een leuke index beweging wereldwijd gaat veroorzaken:
    www.fa-mag.com/news/reddit-is-chief-s...

    Nou, dat is makkelijk te controleren. ga naar www.reddit.com/r/wallstreetbets/ en kijk of de genoemde ticker besproken wordt. Ik ben er even doorheen gescrolld en het antwoord is nee. Dit is echt zo'n typisch low-effort artikel van een journalist die zich er makkelijk vanaf maakt door een simpele verklaring te zoeken op basis van recent ander nieuws. Hij had natuurlijk zelf ook even door de genoemde fora kunnen scrollen.

    Het jammere is namelijk wel dat dit wel een interessante observatie is. Ik ben ook wel benieuwd wat wel deze verklaring veroorzaakt. Je zou kunnen zeggen dat het toegenoemen volume in deze etf duidt op een groot aantal investeerders dat anticipeert op een daling. Maar waarom zou je dan niet gewoon putjes kopen op de DJI of S&P500?
  5. jbds 18 februari 2021 17:33
    quote:

    Felix07 schreef op 18 februari 2021 10:03:

    [...]

    De rente wordt grotendeels bepaald door de centrale banken, zij zullen wel zorgen dat de rentes niet te snel stijgen waardoor overheden in de problemen komen.
    Mijn inziens blijft de rente in huidige systeem op nul. Het inflatiemandje wordt maandelijks aangepast om geen paniek te krijgen en waar de inflatie nu naar kruipt zijn og , aandelen, crypto's, goud, grondstoffen, zorg, energie........en laat die nou net niet in het mandje zitten.
    Leuk toch zo'n overheid die het beste voor iedereen wil met een lage inflatie.
    Sorry, maar een beetje of topic op een rood Damrak.
  6. forum rang 8 beleggertje2020 18 februari 2021 17:45
    Vanochtend dikke winst op 4K stuks Fagron gepakt a 1 euro/aandeel winst , daarna weer voor 1 Euro/aandeel minder , 6K stuks Fagron teruggekocht . Mooi Mooi . Ook FLOW in de loop van de dag voor koersen rond de 35,10 gemiddeld bijgekocht . Nu 10.3K stuks FLOW en 6K stuks Fagron in bezit. Morgen weer een dag !
  7. forum rang 8 beleggertje2020 18 februari 2021 17:56
    quote:

    Cato de jongere schreef op 18 februari 2021 14:53:

    Beurzen lopen weer redelijk terug na een flinke stijging. Flow Traders daalt mee, is erg hard gegaan in een week. Benieuwd waar we eindigen. Boven de 34 euro deze week is een signaal dat het verder omhoog kan.
    Tja misschien heb ik FLOW voor mijn laatste toevoeging van 4K stuks de aandelen wel weer dik een euro te duur gekocht . Het is m.i een 50/50 gok. Voor hetzelfde geld als dat FLOW op 34 komt morgen , kan het zomaar zijn dat FLOW ruim boven de 36 komt morgen ! Ik zie nu wel weer meer en meer onzekerheid in de markt komen. Ook mensen die zwaarwegende AEX-aandelen (techs dus) gaan gewoon een keertje winst nemen als die aandelen eenmaal een beetje aanstalte maken om te zakken , bijv 5% t.o.v hun top binnen een dag of 2 . Ook daar worde beleggers nerveus van , zeker degenen die recent nog gekocht hebben in bijv ASMI of BESI of bijv olie-aandelen zoals Fugro die echt veel en veels te hard gestegen zijn t.o.v wat ze werkelijk waard zijn. Aan al dat bijgedruk komt gewoon binnenkort toch es een end , zekera als de inflatie en de huizenprijzen nog flink verder op gaan lopen. Dat kunnen ze niet gaan volhouden bij de FED en ECB
  8. forum rang 8 beleggertje2020 18 februari 2021 20:05
    quote:

    jbds schreef op 18 februari 2021 17:33:

    [...]

    Mijn inziens blijft de rente in huidige systeem op nul. Het inflatiemandje wordt maandelijks aangepast om geen paniek te krijgen en waar de inflatie nu naar kruipt zijn og , aandelen, crypto's, goud, grondstoffen, zorg, energie........en laat die nou net niet in het mandje zitten.
    Leuk toch zo'n overheid die het beste voor iedereen wil met een lage inflatie.
    Sorry, maar een beetje of topic op een rood Damrak.
    Nee de rente kan nooit op nul blijven als de inflatie cq geldontwaarding gaat toenemen en als gevolg daarvan de huizenprijzen de pan uit gaan rijzen . Een ECB die zegt dat we kunnen ondersteunen tot whatever it takes zijn m.i gewoon hele vette leugens . Als die kapper en de horeca op 1 maart niet vol open mogen dan krijgen we heel sombere beelden met stevig dalende AEX en . Het begint er wel stevig op te lijken dat er wellicht weer een paar weken minimaal bij gaan komen. Steeds meer en meer zaken gaan dan domweg failliet, simple is that . Mijn waan van de dag is dat dit scenario meer en meer de nare werkelijkheid gaat worden, gezien al de komende virusvarianten die op ons afkomen waarbij de huidige vaccins simpelweg niet meer werken. Ze moeten hartstikke open op 1 maart om nog iets te redden van de grote economische schade . Heel goed mogelijk dat de overheid dat domweg niet doet en de lockdown erin houdt tot April . Dat laatste zou Flow wel heel erg in de kaart kunnen spelen denk ik . Ik zit nu efkes dik in FLOW omdat vandaag denk dat er binnenkort veel beurzen zouden kunnen gaan dalen. Bovendien : Ik kijk altijd waar een trend heen gaat , maar kies dan overwegend aandelen die altijd ook dividend uitkeren ongeacht corona of niet !
  9. forum rang 8 beleggertje2020 18 februari 2021 21:19
    quote:

    Fox WIld schreef op 18 februari 2021 09:29:

    Ik ken iemand die vandaag FAGRON al weer gaat verkopen.
    Sjee, jij had wel een vooruitziende blik hoor ! Tuurlijk heb ik ze na een mooie dikke dagwinst op Fagron op het eind van de beursdag wel weer effe flink goedkoper teruggekocht. Nu effe kijke waar Fagron heen gaat ! Aandeel is nu effe stabiel tussen ca 21,50 en 19,50 schat ik in ! Dus tja zolang ie duidelijk binnen die bandbreedte blijft doe ik daar wat daghandel in. Echter wel alles in de gedachte dat Fagron net als FLOW gewoon in een middenlange termijn stijgende lijn zit . Beiden ondernemingen hebben momenteel goede vooruitzichten is mijn verwachting. Pharming bijv,die had ik alleen maar telkens voor daghandel (moest ik vandaag met relatief klein verliesje verkopen t.o.v het voordeel wat ik op Fagron haalde.
  10. forum rang 8 beleggertje2020 18 februari 2021 21:22
    quote:

    TW82 schreef op 18 februari 2021 19:32:

    [...]

    Quote 09-02-2021: "Ga ik doen zoals eerder beloofd . Max 1 bericht per dag !"

    Geen man van je woord in ieder geval. Loze belofte.

    En dan gaan de posts vaak nog niet eens over FT ook. Bovenstaande is Pharming. Maar goed, zoals gezegd, loze belofte. Jammer weer, al was het niet verrassend natuurlijk.
    Tja dat is lastig als mensen je hier uitdagen he ha ha !
  11. Tjoenis 18 februari 2021 21:25
    Beste Beleggertje 2020,

    Hier een gratis tip: schrijf je hersenspinsels in een dagboek en geef dit 1x per jaar uit....deel ze vooral niet op dit forum, zodat een ieder heel nieuwsgierig wordt naar je dagelijkse teksten. Met je uitgever maak je een deal dat je dagboek rond de feestdagen in alle boekwinkels en webshops verkrijgbaar zijn. Met de opbrengst koop je weer aandelen, zodat je weer voldoende avonturen beleefd voor je volgende dagboek. 10 tegen 1 dat dit een groot succes wordt. Maaaarrrr, je teksten vooral bewaren voor het dagboek, anders koopt niemand je boek.
  12. Chiel71 18 februari 2021 22:23
    quote:

    Tjoenis schreef op 18 februari 2021 21:25:

    Beste Beleggertje 2020,

    Hier een gratis tip: schrijf je hersenspinsels in een dagboek en geef dit 1x per jaar uit....deel ze vooral niet op dit forum, zodat een ieder heel nieuwsgierig wordt naar je dagelijkse teksten. Met je uitgever maak je een deal dat je dagboek rond de feestdagen in alle boekwinkels en webshops verkrijgbaar zijn. Met de opbrengst koop je weer aandelen, zodat je weer voldoende avonturen beleefd voor je volgende dagboek. 10 tegen 1 dat dit een groot succes wordt. Maaaarrrr, je teksten vooral bewaren voor het dagboek, anders koopt niemand je boek.
    Je hoeft het toch ook niet allemaal te lezen?
5.689 Posts
Pagina: «« 1 ... 47 48 49 50 51 ... 285 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Oplopende VIX uitstekend nieuws voor Flow Traders

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links