Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ArcelorMittal AEX:MT.NL, LU1598757687

  • 23,880 16 apr 2024 14:47
  • -1,640 (-6,43%) Dagrange 23,760 - 24,370
  • 4.388.539 Gem. (3M) 2,3M

ArcelorMittal Februari 2021

1.107 Posts
Pagina: «« 1 ... 43 44 45 46 47 ... 56 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 17 februari 2021 15:46
    quote:

    Henkie080101 schreef op 17 februari 2021 15:43:

    Wat is degiro toch een waardeloos platform heb nu voor de 2e keer in een week een weergave fout.
    Ik hield het na drie maanden daar al voor gezien en dat was een jaar geleden. Kennelijk nog geen verbetering, het interesseert ze dus gewoon niet. Ik baseer me niet op één bericht, ik lees dit heel veel. Slecht.
  2. Henkie080101 17 februari 2021 15:50
    Ja mijn stoploss ging af en dan raakt het platform in paniek. Dan heb je geen vrije ruimte meer en nu wel 10 cent goedkoper teruggekocht maar heb ik het dubbele aantal aandelen van wat ik normaal zou hebben. Verder prima als het echt zo zou zijn maar dit soort fouten mogen ze wel oplossen van mij.
  3. Archie Steelman 17 februari 2021 16:53
    Economische overeenkomsten. Ex Ilva en Alitalia, de puzzels die de overheid snel moet oplossen
    Luca Mazza woensdag 17 februari 2021 avvenire.it

    En een van de beslissingen die de nieuwe uitvoerende macht op zich zal moeten nemen, is ook die over een mogelijke verlenging van het ontslagverbod, dat op 31 maart afloopt.

    Los de belangrijkste industriële dossiers op (variërend van de staalindustrie tot de transportsector) en pak het werkgelegenheidsprobleem aan, inclusief de knoop die moet worden opgelost in het blok van ontslagen voor de industrie dat op 31 maart afloopt.

    De economische uitdagingen die de regering onder leiding van Mario Draghi en de meest direct betrokken ministeries te wachten staan, schudden de aderen van de polsen. Het belang en de urgentie van sommige van de op te lossen situaties hebben zich de afgelopen uren al gemanifesteerd, zelfs voordat de nieuwe uitvoerende macht het vertrouwen van de twee kamers heeft gewonnen.

    Afgelopen zaterdag, op de dag dat de regering werd beëdigd, werd het verhaal van de staalfabriek in Taranto vermengd met het vonnis van de Lecce TAR, die twee beroepen van ArcelorMittal en Ilva in buitengewoon bestuur verwierp tegen het bevel ondertekend door de burgemeester van de Apuliër. stad, Rinaldo Melucci, in februari een jaar geleden.

    Het bedrijf, dat de staalfabriek sinds 2018 beheert, heeft minder dan twee maanden de tijd om het hete gedeelte van de site te sluiten. En de reactie van ArcelorMittal liet niet lang op zich wachten met de aankondiging dat het onmiddellijk in beroep zal gaan bij de Raad van State tegen de beslissing van de bestuursrechter van eerste aanleg.

    Aan de streng van de voormalige Ilva, waar ongeveer 20.000 gezinnen tussen directe en indirecte arbeiders bij betrokken zijn, worden andere van dezelfde omvang toegevoegd. Denk aan Alitalia.

  4. [verwijderd] 17 februari 2021 16:59
    quote:

    Henkie080101 schreef op 17 februari 2021 16:44:

    Sorry even, nogmaals. EPG u zei dat vrijdag de maandopties expireren. Maar wat hebben opties voor invloed op de koers en de expiratie van die opties?
    Beste Henkie,

    Daar zijn vele stukken over te vinden met uw zoekmachine en ook onderzoeken naar gedaan. Ik denk zeker dat het invloed KAN hebben, maar er zijn even goed velen die het complete nonsens vinden vergelijkbaar als de invloed van de dividenddatum op de koers.

    Laat ik het hierbij houden: beurs.fd.nl/derivaten/opties/?call=AE...
  5. Archie Steelman 17 februari 2021 16:59
    Il dubbio
    Ex Ilva, Fontana (Confindustria Puglia): "Laten we er niet van maken dat het weer een Bagnoli wordt"
    "Een prioriteitskwestie voor de regering van Draghi"
    Bari, 17 februari (Labitalia) - "Laten we er niet voor zorgen dat de voormalige Ilva di Taranto een andere Bagnoli wordt, een andere fabriek die wordt gesloten en ontmanteld, zonder drooglegging en een heel gebied achterlatend in rampzalige omstandigheden". Sergio Fontana, president van Confindustria Puglia, zei dit in Adnkronos / Labitalia nadat een veroordeling van de Lecce TAR de afgelopen dagen 60 dagen de tijd had gegeven om de hete zone van de staalfabriek te sluiten. Arcelor Mittal, de huidige eigenaar van de fabriek in Taranto, ging in beroep bij de Raad van State. Een zin die, zo waarschuwt Fontana, "duizenden banen in gevaar brengt voor mensen die in de staalfabriek en aanverwante industrieën werken".
    "De voormalige Ilva is een van de eerste problemen die de regering van Draghi zal moeten aanpakken, omdat hier ecologische, economische en sociale schade moet worden hersteld", voegt de president van Confindustria Puglia toe, die ook lid is van Arcelor Mittal. En Europa in de volgende generatie Eu zegt ons dat duurzaamheid ecologisch, economisch en sociaal moet zijn ”. "Staal is een strategisch product, het is een transversaal product: het wordt gebruikt van chemicaliën tot constructie. We kunnen het niet opgeven ”, zegt hij.
    "De energietransitie van het voormalige Ilva, de decarbonisatie ervan, zoals de ombouw van de kolencentrale in Cerano, nabij Brindisi, zijn de test van de Draghi-regering voor de energietransitie en dus voor een groot deel van haar programma". Sergio Fontana, president van Confindustria Puglia, is hiervan overtuigd en voegt aan Adnkronos / Labitalia toe: `` Alle interventies waarvoor het Recovery Fund moet worden gebruikt, waarmee Europa ons vraagt ??om een ??land te worden met een duurzamere industrie, waar zijn geen banen in ruil voor ziekte of overlijden ”.
    Niet alleen. "Een Enel-ombouwoperatie van Cerano tot een hernieuwbare en schone energiecentrale - merkt Fontana op - zou van deze site een Europese beste praktijk maken en zou een stimulans zijn voor de ontwikkeling van het hele grondgebied". "We moeten nadenken over de komende 30-40 jaar en een schone planeet achterlaten aan degenen die na ons komen: dit is het juiste moment voor deze veldkeuze, we hebben een sterke en gezaghebbende premier, we hebben veel politieke krachten aan dezelfde overheidstafel zitten en we beschikken over de middelen van Next Generation Eu ”, besluit Fontana. (door Mariangela Pani)
1.107 Posts
Pagina: «« 1 ... 43 44 45 46 47 ... 56 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Herstel in zicht voor ArcelorMittal

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links