Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Rijzende zon (II)

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  2. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79
  3. 16 apr ASML oogt wispelturig 101

Reacties

182 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 10 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 16 februari 2021 19:05
    quote:

    Stock Exchange Monkey schreef op 16 februari 2021 18:54:

    [...]

    Dat verhaal van de eekhoorn is ook veel mooier ;)
    Maar lekker bezig Fred! Gaat goed zo te horen, glazenwasser bedrijf, sneeuwruimer voor de buurt en RealEstate business in Novosibirsk :)
    glazenwassen is aLLEEN zomer he hahahahaha...
  2. Alles Hoog 16 februari 2021 19:15
    Fed's Bullard: Bitcoin poses no threat to the dollar as world's currency leader.

    We are the FED .. after us there is no one.

    Whatever it takes.

    On topic

    AEX wellicht relatief meer instroom buitenlandse beleggers.
    Een aantal indices zijn immers verder op de muziek uitgelopen naar verhouding.

    Zit long .. maar echt met tegenzin.

    Weinig risico nu .. die draai komt als een Noorse bergpas.
  3. Maan Arkenbosch 16 februari 2021 20:31
    Op veel financiële markten begint de inflatie te stijgen en daarmee ook de kapitaalmarkt rente. Die is belangrijk voor de hypotheken. Door de torenhoge huizenprijzen ligt een afkoeling bij deze rente voor de hand. Dat kan het begin van twijfeling en een crash inhouden.
  4. forum rang 6 ttroo 16 februari 2021 21:00
    En straks gaat Nederland Rusland inzake die MH17 weer vermanend toespreken. Dat Rusland zich moet gedragen. Rusland zal hard, heel hard gaan lachen. Kijkt u eens naar u eigen land. Een spoed schorsing er door heen jagen. Een rechter onder druk zetten om voor 21.00 uur een uitspraak te doen, 1.5 meter die door het volk moet worden aangehouden, geldt niet voor de overheid, met extra negatieve corona maatregelen dreigen terwijl je zelf hebt aangegeven onder de 3K komen er versoepelingen of in die buurt, toeslagen affaire en de mensen geen terug betalingen regelingen geven, en jullie leggen ook nog eens een eed af. Tja. Daar sta je dan. Niet essentiele winkels sluiten, maar jullie coffee shops zijn wel open. Uw zieken huizen stromen over, maar u wilt gewoon sneeuwpret hebben en houden om nog eens 40.000 gevallen naar de ziekenhuizen en co te sturen. En dan roepen tegen ons: Rusland, jullie zijn stout en foei slecht bezig. Misschien wel een idee voor Noord Korea. Rechters mogen uitspraken doen maar wel alles schorsen in eigen nadeel. Dan doen ze al? Ok. Lijkt wel op Nederland dan. Nee, heel bijzonder dit. Zo wie zo vind ik het zwak van de regering. En daarmee bedoel ik te zeggen, ze hadden dat gewoon goed moeten implementeren. Dan had je nooit een situatie als deze gehad. Steeds wetten misbruiken of in overheids termen gezegd, wetten gebruiken, het is gewoon niet sterk. Ik begrijp de redenen. Maar buiten zijn de besmettingen laag, maar we mogen niet naar buiten. Ik begrijp het gewoon echt niet meer. Ik heb in tijden zo'n zogenaamd ontwikkeld land zien falen op dit gebied. En qua getallen doen we het vermoedelijk niet veel beter of slechter dan andere landen. Het is gewoon een verschrikkelijk virus. En we laten dit feitelijk in 2 of in 3 fases terugkomen. Het had in mijn ogen sterker geweest als het maar 1 fase was geweest, al hoewel de praktijk is lastig, want we zijn nu eenmaal een bewegend aardbol, oftewel mensen gaan over lands grenzen heen en dus hoeft een besmetting van buiten naar binnen te komen en een nieuwe fase is gestart.

    Naar de beurzen. DAXie future heeft een kleine opveer fase achter de rug. Tesla stoeit met de bekende $800. VIXie blijft groen, maar muteert flink, vooral dalend gedurende dag, maar klaarstomend voor de komende beursdagen.

    U houdt stiekem ook van mijn Arabische broeders, want u geeft ze elke dag steeds hogere olieprijzen. Het lijkt wel op de dagelijks stijgende beurzen. U houdt stiekem ook van yields. Zie ik daar een 1.299 voor de 10 jarige Amerikaanse yield? Dat gaat hard daar. Binnen no time op weg naar de 1.4. Tina wordt lastig te handhaven. Tina. There is new alternative, is toch de betekenis? Die zijn er genoeg. Grondstoffen, yields, coins. Amerikaanse banken doen het trouwens zeer goed in Amerika. Let op de dagreversal(s). Dan pas wordt het interessant om short te gaan op Amerikaanse banken. Niet eerder. Ik ga snel de uitspraak kijken - lezen.

  5. forum rang 5 X_Million_Euro_Man 16 februari 2021 21:29
    quote:

    Stock Exchange Monkey schreef op 16 februari 2021 16:53:

    [...]

    ...„Roses are red, violets are blue. We’ll keep financing conditions favourable, til the crisis is through. (Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw. We houden de financieringscondities gunstig, totdat de crisis voorbij is.”...

    De crisis is al 2021 jaar bezig en zal nooit voorbij zijn, zegt Angela ;-)

    Beter NU direct stoppen met die financieringscondities onzin en iedereen 1 miljoen euro handje contantje geven. Kan Omem eindelijk zijn alias in 2_Million_Euro_Man gaan veranderen, want zo schiet het ook niet echt op hé ;-)

  6. forum rang 9 Calimero 16 februari 2021 21:47
    quote:

    1_Million_Euro_Man schreef op 16 februari 2021 21:29:

    [...]

    Beter NU direct stoppen met die financieringscondities onzin en iedereen 1 miljoen euro handje contantje geven. Kan Omem eindelijk zijn alias in 2_Million_Euro_Man gaan veranderen, want zo schiet het ook niet echt op hé ;-)

    Hey Xmem .. hoe was je Valentijnsdag ?? :)

    my.jetscreenshot.com/13348/20200214-n...
  7. forum rang 5 X_Million_Euro_Man 16 februari 2021 22:34
    quote:

    Calimero schreef op 16 februari 2021 21:47:

    [...]

    Hey Xmem .. hoe was je Valentijnsdag ?? :)

    my.jetscreenshot.com/13348/20200214-n...
    Ik was afgelopen weekend samen met Angela in india. We waren uitgenodigd door vrienden voor hun trouwfeest bij te wonen, het was er heel gezellig ;-)

    www.youtube.com/watch?v=tBp680YEuW0

    www.youtube.com/watch?v=6727wDIqrao
  8. forum rang 6 ttroo 16 februari 2021 23:01
    Tesla $793 na beurs. Het gaat niet goed daar. Galapagos zal morgen verder groen noteren.
    VIXie heeft de 21 weer terug. Mooie move vandaag. Volgende target is de 24. Het zou mooi zijn als ze dat de komende 2 a 3 beursdagen gaan bereiken.

    Oh. Tesla alweer $2 gestegen. DAXie future is blijven hangen. Morgen ochtend gaan de Aziatische beurzen weer openen. Interessant of ze daar eens een keer stevig rood kan laten zien.

    Rood is ook de stand van de Barcelona fans. Die Nederlandse coach daar doet het best goed, maar voor de top moet je beter zijn. Ik support de score daar met veel liefde.

    Nederlanders toch niet naar buiten na 21.00 uur, althans niet vrijwillig. Morgen gaan we weer massaal de supermarkten bevolken met onze beste corona intenties. Lekker dicht op elkaar staan. Mandjes en Karretjes die soms nog minder schoon zijn dan Pre Corona Tijd. Ja. Echt waar. Schoonmaken gebeurd zeker niet in 100% van de gevallen, ik zie een 70% als maximum. En dan ben ik al aardig positief.

    Zelf ga ik geen vaccin nemen. Er zijn veel te veel mutaties. Ondanks ze zeggen dat het mogelijk niet erg is voor het huidige ontwikkelde vaccin zeggen ze ook dat Nederland liberaal is en dat de Nederlandse regering de rechtspraak respecteert. Vandaag heb ik duidelijk een andere gezicht gezien. ik geloof ze dus niet (meer). En dus ook niet met het vaccin wat ze trouwens zelf niet eens ontwikkeld hebben. De rest mag proefkonijn zijn. Anti vaccin ben ik zeker niet, maar ik kijk wel naar de eigen situatie. Geen overgewicht, geen gevaarlijke ziektes, niet hoge leeftijd, kortom waarom zou ik het moeten nemen. Als ik de spaarzame karakteristieken van de IC patienten lees, dan valt een hele grote groep buiten de vaccinatie. Als ik wel in de IC groep zou vallen, of redelijk dichtbij in de buurt zou komen, had ik me wel laten vaccineren. 17 miljoen mensen beperkte vrijheden voor hoeveel corona IC gerelateerde cases? Duizend of Vijftien honderd. Dat zou een modern land als Nederland toch aan moeten kunnen. Zeker als dat geld beter naar bedden en naar verpleegkundigen was gegaan en niet naar directie en verwante salarissen.

    DAXie future herstel nog eens 8 punten zo richting de close. Tesla blijft op in het rood. Maar ze hebben nog vijf minuten en een hele slaapnacht om de FED en ECBO te bellen voor hogere pre market koersen morgen ochtend.

    Mijn kleuren schema's gaven nog geen te overspannen beurzen aan. Ik wacht nog op meer rode kleuren en in ieder geval een goede dag reversal. Groen beginnen. Rood eindigen. Mijn style.

    Het valt me tegen wat de impact is van de stijgende yields. Maar dat komt vanzelf goed. Tina wordt een nieuwe Tina. En dat gaat vanzelf pijn doen.
  9. forum rang 7 handyman6 16 februari 2021 23:02
    quote:

    1_Million_Euro_Man schreef op 16 februari 2021 22:34:

    [...]

    Ik was afgelopen weekend samen met Angela in india. We waren uitgenodigd door vrienden voor hun trouwfeest bij te wonen, het was er heel gezellig ;-)

    www.youtube.com/watch?v=tBp680YEuW0

    www.youtube.com/watch?v=6727wDIqrao
    Laat opa het maar niet horen ,dan wil ie ook.....
  10. forum rang 9 Calimero 16 februari 2021 23:46
    Het gaat al wat beter met de banken .. zie ik .. i.p.v. dividend geven ze gewoon geld weg :)

    Citibank can't get back $500 million it wired by mistake, judge rules
    By Ramishah Maruf, CNN Business

    Updated 2208 GMT (0608 HKT) February 16, 2021

    edition.cnn.com/2021/02/16/business/c...
182 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 10 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links