Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,796 16 apr 2024 14:49
  • +0,002 (+0,05%) Dagrange 3,710 - 3,802
  • 462.068 Gem. (3M) 1,4M

BAM februari 2021

2.515 Posts
Pagina: «« 1 ... 60 61 62 63 64 ... 126 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. biglion 16 februari 2021 17:02
    De eerste uitbraak maanden geleden van 1,- naar 1,34 , werd ook met kracht teruggezet, zelfs tot 1,15.

    De onvermijdelijke tweede uitbraak eindigde tijdelijk toen op 2,17 en weer met kracht terug naar 1,52

    De echte en mogelijke derde uitbraak zou passen in het scenario (TA) van dhr. Loef
  2. forum rang 8 HenkdeV 16 februari 2021 17:12
    quote:

    Maria Geertruida schreef op 16 februari 2021 16:56:

    [...]

    Wat ik mij afvroeg, dat gebied/terrein, waarop die asfaltfabriek staat/stond, mag BAM daar automatisch, of met een soort voorkeursrecht de herontwikkeling doen? Of zijn ze daar al mee bezig?

    Wanneer ik bovenstaande zo lees, zou dat ook best een interessante klus kunnen zijn.
    BUNNIK (AFN) - Bouwbedrijf BAM stopt met de asfaltproductie op het Haagse industrieterrein Binckhorst, omdat de gemeente Den Haag van plan is daar woningen te gaan bouwen. De Haagse Asfaltcentrale (HAC), die al sinds 1959 op de Binckhorst zat, zal uiterlijk nog tot eind 2021 draaien op de locatie.

    Voor het beëindigen van de asfaltproductie krijgt BAM een vergoeding. Er wordt geen mededeling gedaan over de hoogte daarvan.

    De Haagse gemeenteraad stemde in met een voorstel van het college voor nieuwe woningen in en rond de Binckhorst. Gebiedsontwikkelaar AM, onderdeel van BAM, gaat daarbij samenwerken met de gemeente. De partijen willen samen een plan maken voor de bouw van minstens 400 woningen en voorzieningen die daarbij horen.

    BAM is bezig om zijn asfaltproductie en die van branchegenoot Heijmans samen te voegen in een gezamenlijk bedrijf. De HAC wordt daar vanwege de aanstaande sluiting buiten gehouden.
  3. Mol T 16 februari 2021 17:18
    quote:

    Sydev schreef op 16 februari 2021 16:58:

    Shorts bouwen uit voorzorg af.
    Bij een beetje goed nieuws en positieve vooruitzichten duikt iedereen donderdag massaal op Bam en gaat de koers als een dolle omhoog.

    Gezien het koersverloop van de laatste dagen lijkt het erop dat de markt in ieder geval geen slecht nieuws verwacht. Mocht het dus niet zo positief zijn kan het ook als een dolle omlaag.

    Dat gezegd hebbend, ik heb wel alvast een behoorlijk optimistische verkooporder in het systeem gezet om wat winst te gaan verzilveren. Vanwege de koersstijgingen is mijn portie BAM te groot geworden en daardoor krijgen mijn andere aandelen tekort aandacht. Langzamerhand een koekoek in een aandelennest geworden :)
  4. forum rang 8 HenkdeV 16 februari 2021 17:28
    quote:

    Mol T schreef op 16 februari 2021 17:18:

    [...]

    Gezien het koersverloop van de laatste dagen lijkt het erop dat de markt in ieder geval geen slecht nieuws verwacht. Mocht het dus niet zo positief zijn kan het ook als een dolle omlaag.

    Dat gezegd hebbend, ik heb wel alvast een behoorlijk optimistische verkooporder in het systeem gezet om wat winst te gaan verzilveren. Vanwege de koersstijgingen is mijn portie BAM te groot geworden en daardoor krijgen mijn andere aandelen tekort aandacht. Langzamerhand een koekoek in een aandelennest geworden :)
    Hoop dat het een zeearend wordt.
  5. Brokie Even 16 februari 2021 17:44
    quote:

    Sydev schreef op 16 februari 2021 16:58:

    Shorts bouwen uit voorzorg af.
    Bij een beetje goed nieuws en positieve vooruitzichten duikt iedereen donderdag massaal op Bam en gaat de koers als een dolle omhoog.

    Welke shorts? Die zijn allemaal al gevlogen. Die 0,65% die nog over is, gaat de koers niet in beweging brengen.
  6. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 16 februari 2021 18:12

    Mitros en BAM Wonen starten sloop de Omloop voor realisatie van 285 nieuwe huurwoningen

    Door: Redactie Datum: 16 februari 2021

    Mitros en BAM Wonen starten in de wijk Ondiep met de sloop van het eerste appartementenblok aan de Omloop (huisnummers 8-66 en Vijgeboomstraat 2). Op de plek waar nu nog 33 woningen staan die sterk verouderd zijn, realiseert BAM Wonen na de sloop 61 comfortabele en energiezuinige huurwoningen. In totaal worden aan De Omloop en Laan van Chartroise in Ondiep 168 verouderde woningen vervangen en komen daar 285 energiezuinige huurwoningen voor terug. De buurt heeft behoefte aan meer betaalbare woningen met lift. Met deze nieuwbouw wordt de vernieuwing van de wijk na vijftien jaar afgerond.

    De nieuwbouw bestaat uit vier appartementencomplexen en twaalf eengezinswoningen. De appartementencomplexen krijgen een collectieve groene binnentuin voor de huurders. Alle appartementen op de begane grond krijgen een tuin aan de voor- en aan de achterkant. Eén van de vier appartementengebouwen wordt speciaal gebouwd voor ouderen. Naast de appartementen worden ook twaalf eengezinswoningen aan de Vijgenboomstraat gerealiseerd. De eengezinswoningen bestaan uit twee bouwlagen met een schuine kap.
    De omwonenden van het eerste appartementenblok zijn geïnformeerd dat in februari 2021 wordt gestart met de werkzaamheden voor de sloop. Er worden bouwhekken geplaatst en er wordt archeologisch en ecologisch onderzoek gedaan onder, in en rondom het gebouw. Wanneer alles klaar is voor de sloop wordt het gebouw door een sloopkraan afgebroken. BAM Wonen verwacht de sloopwerkzaamheden van het eerste blok in de zomer van 2021 te hebben afgerond. In het najaar van 2021 wordt gestart met bouwwerkzaamheden en de verwachte oplevering van de woningen is in het najaar van 2022.
  7. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 16 februari 2021 18:18
    www.propertynl.com/Nieuws/BAM-doet-be...

    PingProperties en BAM Bouw en Techniek sluiten beheer- en onderhoudsovereenkomst voor de Dutch Tech Campus te Zoetermeer

    Zoetermeer, 16 februari 2021 – PingProperties heeft BAM Bouw en Techniek gecontracteerd voor het integraal beheer en onderhoud Dutch Tech Campus te Zoetermeer. Op de Dutch Tech Campus zijn diverse nationale en internationale bedrijven gericht op smart mobility, ICT en e-health & care op één centrale plek gehuisvest. De bedrijven zijn direct of indirect verbonden aan technologie. Het Dutch Tech Campusterrein heeft bijna 42.000 m² kantoorruimte, alsmede hoogwaardige bedrijfs- en productieruimte verspreid over een terrein van 13 hectare en kent veel bedrijfskritische installaties die 24/7 operationeel dienen te zijn.

    Het is de intentie van beide partijen om het beheer op deze wijze tot 2025 te blijven doen en zal jaarlijks worden geëvalueerd.
    Een duurzame samenwerking

    BAM Bouw en Techniek – Regio Zuidwest zal niet alleen de gebouwen, installaties en het terrein van Dutch Tech Campus onderhouden en beheren, maar gaat tevens in nauwe samenwerking met PingProperties de kwaliteit van de dienstverlening voor de campus verhogen. Daarnaast heeft de samenwerking tot doel om elkaars kennis en ervaring van gebouwwinst (meer comfort, meer gebruiksgemak, fijnere omgeving, minder storingen, minder overlast, snellere aanpassingen), ontwikkeling en verduurzaming te delen waarmee efficiëntie wordt verhoogd en tevens kosten verlaagd.

    ‘BAM is vereerd met het ontvangen van deze opdracht voor het integraal beheer van de Dutch Tech Campus. Het stelt ons in de staat de jarenlange samenwerking met PingProperties verder uit te bouwen en onze toegevoegde waarde ook in de exploitatiefase te leveren’, aldus Hans van Hoven (Manager Beheer en Onderhoud).

    Over Dutch Tech Campus

    Dutch Tech Campus is een campus gelegen in Zoetermeer waar diverse nationale en internationale bedrijven gericht op smart mobility, ICT en e-health & care op één centrale plek zijn gehuisvest. De bedrijven zijn direct of indirect verbonden aan technologie. De campus faciliteert in het delen van kennis en voorzieningen, stimuleert ontmoeting en schept verbinding tussen de bedrijven en de nabij gelegen onderwijsinstellingen De Haagse Hogeschool en mboRijnland (met ruim 800 IT-studenten). Door verbinding, synergetische effecten en gelijkgestemdheid ontstaan innovaties en nieuwe samenwerkingsverbanden.
    Over PingProperties

    PingProperties is een investment management organisatie die duurzame waarden toevoegt aan bestaand commercieel vastgoed en de ruimtelijke omgeving en daarmee hoogwaardige beleggingen creëert voor de toekomst. Met een enthousiast team en ruim 15 jaar professionele ervaring in de vastgoedmarkt heeft PingProperties een sterke positie en kritische massa opgebouwd. Het trackrecord, de marktkennis en het corporate netwerk stelt PingProperties in staat de markt scherp in de gaten te houden en aantrekkelijke investeringsmogelijkheden te realiseren. PingProperties werkt hierbij samen met een select aantal strategische investeringspartners, waaronder PingInvestors. www.pingproperties.com
    Over BAM Bouw en Techniek

    BAM Bouw en Techniek kent de wereld van haar klant en de wens van de gebruiker. Integraal denken en doen begint bij ons. Professioneel en met maximale focus op de wereld van de gebruikers van onze gebouwen. We realiseren huisvestings-oplossingen die flexibel zijn in functie, ruimte en gebruik. Zodoende zijn het gebouw én de installaties klaar voor de veranderende functie en technologie van de toekomst. Opdrachtgevers vragen ons niet alleen een gebouw of installatie op te leveren, maar willen dat wij het hele proces verzorgen. Als onderdeel van Koninklijke BAM Groep bieden wij een totaalaanbod, van planvorming en bouw tot langdurige exploitatie en onderhoud: we zijn een partner voor de volledige levenscyclus van een gebouw. www.bambouwentechniek.nl
    Nadere informatie

    PingProperties: Tim Swart, Marketing Manager, (020) 564 04 20, tswart@pingproperties.com;
    BAM Bouw en Techniek: Huib van Kuilenburg, Communicatie, (030) 659 89 66, huib.van.kuilenburg@bam.com.

  8. forum rang 5 cash is king 16 februari 2021 18:33
    quote:

    HenkdeV schreef op 16 februari 2021 17:12:

    [...]

    De Haagse gemeenteraad stemde in met een voorstel van het college voor nieuwe woningen in en rond de Binckhorst. Gebiedsontwikkelaar AM, onderdeel van BAM, gaat daarbij samenwerken met de gemeente. De partijen willen samen een plan maken voor de bouw van minstens 400 woningen en voorzieningen die daarbij horen.

    Dank voor de info. De woningbouw is een echt winstgevende activiteit. Ik bedoel, dat ze daar in het verleden goede marges op hebben gehaald?
  9. forum rang 8 HenkdeV 16 februari 2021 18:40
    quote:

    Sarlat schreef op 16 februari 2021 18:02:

    [...]

    Deze:
    Totale netto shortpositie op 16 februari 2021: 12,99%
    Die positie is vast veel lager Sarlat.
    Wijzigingen onder de 0,50 grens behoeven niet gemeld te worden.
    Maar waarom zou er boven die grens enorm afgebouwd worden en daaronder niet?
  10. opbouwend 16 februari 2021 18:55
    Die Binckhorstoet lucratief uitpakken.Immers
    Het project wordt gebouwd op grond in bezit van Bam. 2 vliegen in één.klap.
    Misschien ook wel ,3.
    Of zelfs 4 bam krijgt nog vergoeding voor het stoppen van den haag.
    En de samenwerking met Heijmans wat betreft asfalt zal ook nog eens financieel gewin opleveren. Een zeldzame Topdeal
    .
  11. Kbg 16 februari 2021 19:03
    quote:

    HenkdeV schreef op 16 februari 2021 18:40:

    [...]

    Die positie is vast veel lager Sarlat.
    Wijzigingen onder de 0,50 grens behoeven niet gemeld te worden.
    Maar waarom zou er boven die grens enorm afgebouwd worden en daaronder niet?
    Dat is wat ik dacht te weten. Maar ik ben geen deskundige in dat soort dingen. Dus zeg het maar :)
2.515 Posts
Pagina: «« 1 ... 60 61 62 63 64 ... 126 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links