Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Galapagos AEX:GLPG.NL, BE0003818359

  • 27,400 24 apr 2024 14:03
  • -0,160 (-0,58%) Dagrange 27,120 - 27,760
  • 61.438 Gem. (3M) 80,2K

Galapagos februari 2021

3.083 Posts
Pagina: «« 1 ... 28 29 30 31 32 ... 155 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Krustie101 10 februari 2021 16:15
    quote:

    posilies schreef op 10 februari 2021 16:07:

    [...]
    Met zijn baas in de cel?
    Hij is ad interim vervangen. Ze hebben tenminste een pijplijn waar binnenkort nog positief nieuws uit kan komen. CHMP advies deze of volgende maand, FDA eind april. Gewoon even de neusknijper opzetten.
  2. forum rang 6 Littletycoon 10 februari 2021 16:16
    quote:

    Ketelbinkie02 schreef op 10 februari 2021 16:13:

    Galapagos, Adyen en Takeaway zijn de aandelen waar alleen vermogend Nederland de particulieren en andere kleine beleggers hun geld afnemen, maar deze keer pak ik een forse hap van de koek.
    lol, kleine steuntrekker ook blij :)
  3. I have a dream 10 februari 2021 16:18
    Wat een drama!

    Ik heb de afgelopen jaren veel aan dit bedrijf te danken, heb er een mooi huis aan overghouden ergens op een zonnig eiland ... ergens waar de zon wel schijnt.

    Ben dus ook zo verstandig geweest om wat winst af te romen en achteraf gezien een verstandige beslissing geweest.

    Wie had dit kunnen voorzien dat in het afgelopen half jaar het bedrijf als en het management van "hero to zero" zouden gaan.

    Met cash van om en nabij de huidige beurskoers en gekrenkte trots van het management zou een overname inderdaad tot de mogelijkheden horen. De vraag is alleen of Gilead nog steeds interesse heeft. Andere partijen in ieder geval niet meer met zo'n groot aandeelhouder die ook nog eens zoveel van de interne keuken weet.

    Het feit dat Gilead voor alsnog zijn aandelen lijkt vast te houden lijkt mij te bevestigen dat ook zij van mening zijn dat alles nu wel heel ver doorschiet. Mochten Gilead een poging doen, dan denk ik dat Onno niet heel veel meer kan doen dan zich gewonnen geven.

    Biotech blijft een raar beest. Met grote hoogtes en soms hele diepe dalen.

    Hang in there! Stay safe!
  4. forum rang 4 Wall Street Trader 10 februari 2021 16:19
    Galapagos has been cursed ever since the Gilead deal.

    Again todays news is a major letdown!

    Keep in mind: Gilead still retains Jyseleca rights in Crohn’s disease, but Porges suggests that the company won’t proceed with that indication either, given the drug’s modest showing in clinical trials in another inflammatory bowel disease, Ulcerative Colitis. “Gilead shared with us that they would not proceed with commercializing the drug in CD unless they see best-in-class data,” Porges said.

    In the coming days I think there will be some new SELL Ratings amongst analysts so there still is downside risk at this entry point.

    I don't see any major, near-term stock moving catalysts from the pipeline.
    About TOLEDO; the target is interesting, Onno called it a "once in a lifetime opportunity", but most analysts don't think this changes the sentiment on the stock in the near-to-medium term, a lot of derisking is need to be done.

    In view of upside potential we have to be very, very patient. Substantial catalysts seems more likely beyond 2021. So in the meantime your money is locked up with little to no return.
  5. [verwijderd] 10 februari 2021 16:19
    Al heel eind geen aandelen meer in Galapagos, maar wel zuur om dit zo te zien.
    Heb nog familieleden die er in zitten, dus was blij dat de koers terug wat aantrok. Nu is het terug afwachten en de eerste impulsieve beslissingen aan je voorbij laten gaan.

    Maar volgens mij lijkt het me wel beter dat Onno een stap terug zet. Zijn opgebouwde krediet verwatert alleen maar en hij zal nu geen vertrouwen meer kunnen uitstralen zoals nodig is. Het is de klap teveel.

    Maar zij die het bedrijf verwijten maken zitten volgens mij ook verkeerd. Het is niet Onno noch Galapagos die naast je stond, je hand vast nam en je verplichtte om om de koopknop te duwen.
    Het zijn ook niet zij die besloten hebben om geen (trailing) stoploss in te stellen ter bescherming.
    De enige die je moet verwijten zie je in de spiegel: die en enkel die persoon heeft beslist om een bepaald deel van zijn vermogen in aandelen te steken omdat hij ergens in geloofde.

    Kleine noot: na 19 augustus stond mijn balans ook negatief en dat voor ongeveer 30K na te stom geweest te zijn om (een deel van de toen voor mij royale) winst niet te verzilveren en teveel ingezet te hebben op call opties die allemaal waardeloos zijn afgelopen. Daarna nog stukje kunnen recupereren via kleinere posities. Maar dat is mijn fout geweest. Zeer dure les, maar wel DE belangrijkste les die ik geleerd heb.
  6. forum rang 4 nb 10 februari 2021 16:19
    quote:

    Rapha schreef op 10 februari 2021 16:14:

    Iemand maak me wakker en zeg dat ik droom!
    Heb dit al allemaal meegemaakt met Filgo, bijna hartstilstand toen ik bericht las x2....
    Nu deze opdoffer en toch blijf ik zitten met heel mijn positie in Galapagos in de hoop mijn geld ooit terug te zien. #idioot
    risicospreiden, een vak apart. Geduld is ook een goede eigenschap. Komt allemaal goed, uiteindelijk als we allemaal tandenloos worden begraven, zeggen we tegen elkaar: "hathen we mar gesgaas vanddaah, feel leukeh"
3.083 Posts
Pagina: «« 1 ... 28 29 30 31 32 ... 155 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Weinig houvast voor beleggers in Galapagos

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links