Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,910 24 apr 2024 11:10
  • +0,002 (+0,22%) Dagrange 0,907 - 0,917
  • 1.573.492 Gem. (3M) 6,9M

Pharming Januari 2021

13.329 Posts
Pagina: «« 1 ... 628 629 630 631 632 ... 667 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. dive till the bone 29 januari 2021 10:02
    Jij hebt het bij het helemaal goed Fanaat er komt nu niets uit maar in de toekomst ook niet, en het ligt niet aan de shorters, de echte belegger ziet dat Pharming toch niet kan leveren als ze een product hebben dat werkt tegen Covid19 , die paar konijntjes die ze hebben (en ook de koeien ) zullen dit probleem niet op gaan lossen.
  2. [verwijderd] 29 januari 2021 10:03
    quote:

    Tartessos schreef op 29 januari 2021 10:02:

    Het heeft flink geholpen de massale aankoop van Pharming aandelen om 9:10 uur. Tsss. Je kunt beter PostNL aandelen kopen.
    Het volume ligt enorm laag. Ik denk dat er vooral veel geroepen is 'ik koop bij', 'ik doe mee' maar is het vooral bij roepen gebleven.

    Ervaren beleggers zoals bijvoorbeeld Eric, Wilbar en ik hebben er gisteren voor gewaarschuwd. Maar de iphone-belegger loopt liever achter de grote meute aan.

    Zoals ik gisteren al zei:
    Particulieren blijven achter met dure aandelen die direct weer kelderen ná de actie.
  3. forum rang 8 Wilbar 29 januari 2021 10:04
    quote:

    Annemoon schreef op 29 januari 2021 10:00:

    [...]

    Ik kreeg net bevestigd dat er een nieuwe stilteperiode van 40 dagen begint als de oude is afgelopen. Pubilicatie van de cijfers zal uitgesteld moeten worden.
    Het is niet verstandig om dit soort teksten te plaatsen als u op geen enkele wijze aan enige bronvermelding (met bewijsvoering) wilt doen.

    U weet ook dat volgens het forumreglement het verspreiden van geruchten verboden is en kan leiden tot een schorsing?
  4. Genetic 29 januari 2021 10:05
    Hoop opwinding elke dag hier over een verandering in koers van € 0,01 per dag. Weet niet of dit onder beleggen valt zeker niet bij een pennystock als pharming. Daarnaast worden er opportunistische berichten geplaatst over mogelijke uitkomsten van studies die zoals eerder geschetst niets gaan brengen. Voor pharming zelf kost het weggeven van Ruc aan centra 3 knikkers en een gevulde koek. Betaal je nog een Aio post voor 1 jaar ala €25000 en dat kost het. Kijk een media geile baas als de Vries weet ook wel dat goed bewezen nieuws de koers opdrijft. Maar dan moet er wel wat zijn anders wordt je juridisch teruggefloten door instanties.
    Verwacht een negatieve correctie naar € 1.10 vanwege luchtbubbel handel
  5. forum rang 8 Sharen 29 januari 2021 10:07
    Goedemorgen Pharmingvrienden,

    Actie of geen actie, als je deze week als nieuwe Pharming-belegger bent ingestapt dan zien zaken er sowieso erg rooskleurig uit.

    Want laten we niet vergeten dat Pharming uberhaupt gewoon een hele mooie belegging is !

    *
    Allereerst doet Pharming het bedrijfs-economisch érg goed voor een biotech.
    De omzet en winst groeit al jaren, en er is inmiddels en riante kaspositie.
    Dat betekent dat Pharming zichzelf de komende jaren volledig kan bedruipen, geen extra geld hoeft op te halen, dus ook niet zal verwateren, en allerlei nieuwe investeringen kan doen, of zelfs overnames.
    www.pharming.com/investors/financial-...

    *
    Daarnaast heeft Pharming diverse nieuwe toepassingen van hun medicijn “Ruconest” in studie. Dit medicijn is al enige jaren op de markt voor ‘acute HAE’, vandaar al die omzet en winst.
    Maar Ruconest lijkt door zijn goede uitwerking op Bradikinine en Cytokines in veel meer ziektes toepasbaar, waaronder zelfs ook pre-Covid en post-Covid indicaties.

    *
    Hieronder zie je een overzicht van alle studies die nu lopen met Ruconest, hetzij door Pharming, hetzij door derden, die zich vooral de laatste weken snel uitbreidt:

    o) Voorkomen van longklachten bij Covid; Switzerland, Mexico, Brazilie
    www.clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04...

    o) Voorkomen van longklachten bij Covid; USA
    www.clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04...

    o) Behandelen van neurologische klachten ná Covid; USA
    www.clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04...

    o) Behandelen van neurologische klachten na een Hersenbloeding
    www.sciencedirect.com/science/article...

    o) Behandelen van Hartklep-klachten (AS)
    p3.snf.ch/Project-197880

    Daarnaast een hele waslijst aan eerder gestarte studies betreffende Pre-Eclampsie, AKI, Pompe, Fabry, en APDS, welke allen door Pharming zelf goed worden beschreven op hun website:
    www.pharming.com/nl/pijplijn

    *
    Voor die APDS heeft Pharming overigens al bijna een tweede goedgekeurd medicijn, “Leniolisib”, dus dat zou ergens eind volgend jaar al tot extra omzet kunnen leiden:
    www.pharming.com/nl/pijplijn/geactive...

    *
    Tenslotte heeft Pharming ook een deelneming van 43.85 % in Bioconnection in Oss, en die groeit inmiddels stevig omdat ze daar ampullen voor Covid-vaccins vullen.
    www.omroepbrabant.nl/nieuws/3324181/b...

    *
    Was dit een reclame spot ? Eigenlijk wel, maar dat mag ook wel eens...:
    Pharming is gewoon een van de meest veelbelovende Biotechs waar je in kunt beleggen.
    En eigenlijk niet eens ‘veelbelovend’, want ze draaien nú al volop omzet en productie, en dus zonder dat er geld bij moet.
    Hoeveel andere biotechs kunnen dit nu zeggen...
  6. Gelukkig 29 januari 2021 10:07
    Beste Dhr de Vries het vertrouwen in uw werkwijze begint er langzaam maar zeker voor te zorgen dat de aandeelhouders beginnen te twijfelen aan de potentie van het aandeel. Radio stilte kan bij een beurs genoteerd bedrijf horen. Maar wat hier gebeurd is dat beleggers zelf info en nieuws vinden op diverse bronnen, vanuit Pharming helemaal niets.
  7. forum rang 7 Kaviaar 29 januari 2021 10:11
    quote:

    dive till the bone schreef op 29 januari 2021 10:07:

    Gelukkig , lees mijn berichtje boven die van jou ,De vries en consorten weten dit al zo lang ,maar durven dit niet openbaar te maken, anders stort het aandeeltje nu al in het probleem is gewoon (ZE KUNNEN NIET LEVEREN)
    Wat een onzin post u. Ze kunnen niet de hele wereld bedienen, dat begrijpt iedereen, maar wie zegt ons dat ze niet op andere toepassingsgebieden resultaat zullen halen. Onderzoeken breiden uit, niet voor niets.
  8. forum rang 8 Wilbar 29 januari 2021 10:11
    quote:

    Gelukkig schreef op 29 januari 2021 10:07:

    Beste Dhr de Vries het vertrouwen in uw werkwijze begint er langzaam maar zeker voor te zorgen dat de aandeelhouders beginnen te twijfelen aan de potentie van het aandeel. Radio stilte kan bij een beurs genoteerd bedrijf horen. Maar wat hier gebeurd is dat beleggers zelf info en nieuws vinden op diverse bronnen, vanuit Pharming helemaal niets.
    Ach wat leuk. Dat heeft u net bedacht allermaal?

    Maar vanmorgen om 08:29 nog wel melden dat u een kooporder heeft geplaatst. Beetje erg tegenstrijdig, nietwaar?
  9. Gelukkig 29 januari 2021 10:12
    quote:

    dive till the bone schreef op 29 januari 2021 10:07:

    Gelukkig , lees mijn berichtje boven die van jou ,De vries en consorten weten dit al zo lang ,maar durven dit niet openbaar te maken, anders stort het aandeeltje nu al in het probleem is gewoon (ZE KUNNEN NIET LEVEREN)
    Onzin en niet gebaseerd op feiten
  10. forum rang 6 MD2018 29 januari 2021 10:16
    quote:

    Tartessos schreef op 29 januari 2021 10:02:

    Het heeft flink geholpen de massale aankoop van Pharming aandelen om 9:10 uur. Tsss. Je kunt beter PostNL aandelen kopen.
    Ik heb alleen nog maar een porto met PostNL en Pharming. Waarbij ik het verlies in Pharming dit jaar volledig goedmaak met PostNL. Beide grote potentie waarin PostNL duidelijk is, grote groei dividend etc.

    Maar Pharming is en blijft achter wat ik niet snap. De kans van een uitbraak van tientallen procenten bij een mooi PB is aanwezig maar beleg al heeel lang in Pharming en weet ook dat het soms heel erg kan tegen vallen...

    Succes allen!
  11. Genetic 29 januari 2021 10:17
    quote:

    fanaat schreef op 29 januari 2021 09:55:

    Ik heb verkocht en wel om een reden. Nog even en het fonds staat weer daar waar het hoort. Alle zogenaamde nieuwtjes zijn afgeleid van onderzoeken door de beroemde dr Osthoff. Deze man en zijn teams? zijn kennelijk wereldwijd bezig met onderzoeken naar mogelijke toepassingen van ruconest. In feite is dit de wereld op zijn kop, je maakt een medicijn en gaat vervolgens zoeken naar toepassingen buiten het bestreden ziektebeeld om. Inderdaad dan heb je een kans maar deze is vanzelfsprekend klein. Overigens herhaalt zich het pharming verhaal.
    Eerst stier Herman met fantastische mogelijheden. Deze plannen stierven een zachte dood
    Daarna Fabries en Pompe die in de etalage furore maakten. Recent is Fabries afgevoerd en Pompe is na 20 jaar nog altijd in een pre fase.
    Daarna ruconest een middel ontwikkeld bij Pharming maar door toedoen van De Vries aan de concurrent verkocht en op blote knieen tegen veel geld teruggekocht, vercommercialiseerd en nu een een redelijke marktpositie met weinig vooruitzichten
    Daarna pamfletten langs zien komen met mogelijke werking van ruconest bij tandartsen en hartchirurgen. Deze dateren van 3 tot 4 jaar geleden. Nu dr Osthoff met veelbelovend verhalen over mogelijke toepassingen van ruconest. Deze sterke verhalen worden telkens opgeblazen tot bijna toepassingen en ook de heer de Vries is er niet vies van hierover mysterieus te doen.
    Maar in deze oh zo moeilijke hoek van de samenleving komt weinig echt van de grond en na elke uitlating over weer een mogelijke toepassing veert de koers op gevolgd door een iets grotere neergang. Dit is Pharming al 20 jaar en er zijn maar weinig aandeelhouders die kunnen zeggen ik heb het goed gedaan. Het management van Pharming heeft een ander verhaal.
    Tja het is pijnlijk om te lezen maar wel waar. In eerdere berichten heb ik dit ook al aangegeven.
    De techniek die pharming gebruikt is kostbaar en economisch voor opschaling ouderwets te noemen. We hebben tegenwoordig CHO cellijnen of chimeren om stabiel te produceren.
    Sanofi heeft al 20 jaar producten voor Fabry en Pompe op de markt, misschien niet perfect maar het werkt wel en om beter te zijn moet je dit wel aantonen.
    Verder wat vaag Extensie onderzoek bij covid, cytokine release remming, het is nog makkelijker om de gehele NL bevolking in een dag te vaccineren (haha). Spielerij hoort erbij om geld op te halen bij de niet onderlegde kleine belegger, als je mensen zo gek krijgt om winkelwagens te poetsen geven ze ook wel hun spaargeld uit aan een oude koe. (Beetje humor kan nooit kwaad)
13.329 Posts
Pagina: «« 1 ... 628 629 630 631 632 ... 667 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links