Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Pulmatrix Inc.

696 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 35 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 trab33 22 januari 2021 19:07
    omdat de meesten hier in zitten op aanbevelen van mijzelf wou ik toch melden dat ik vandaag mijn aandelen pulm verkocht heb aan 1.69
    Reden is zoals altijd , onderwaardering loopt er uit en bij stijgingen zonder nieuws verkoop ik meestal omdat het evengoed de andere kant op kan .
    Ik zit hier natuurlijk al een tijdje en had verschillende aankopen van 1.12 , 1.2 , 1.25 en 1.34 . Komt er nog een lager instapmomentje is dat leuk meegenomen maar ben alvast een tevreden man .
    Voor degene die de rit willen uitzitten wens ik veel succes toe , op naar een andere parel ;)
  2. [verwijderd] 23 januari 2021 10:01
    quote:

    trab33 schreef op 22 januari 2021 19:07:

    omdat de meesten hier in zitten op aanbevelen van mijzelf wou ik toch melden dat ik vandaag mijn aandelen pulm verkocht heb aan 1.69
    Reden is zoals altijd , onderwaardering loopt er uit en bij stijgingen zonder nieuws verkoop ik meestal omdat het evengoed de andere kant op kan .
    Ik zit hier natuurlijk al een tijdje en had verschillende aankopen van 1.12 , 1.2 , 1.25 en 1.34 . Komt er nog een lager instapmomentje is dat leuk meegenomen maar ben alvast een tevreden man .
    Voor degene die de rit willen uitzitten wens ik veel succes toe , op naar een andere parel ;)
    En jouw volgende parel analyse is...?
  3. [verwijderd] 23 januari 2021 11:50
    quote:

    trab33 schreef op 23 januari 2021 11:27:

    ga dit niet meer doen , heb er weinig dank voor integendeel .
    Nochtans waren al mijn tips goed voor minstens 50 % rendement en dit op relatief korte termijn
    Trab (nu had ik je toch graag met jouw voornaam aangesproken om het iets persoonlijker te maken...Bart(?)), ik vind dat je dat moet nuanceren. Het ligt in de aard van velen om misplaatste commentaar te geven. Het ligt ook in de aarde van velen om veelal egocentrisch te zijn. Maar dit mag je (niemand trouwens) veralgemenen.
    Ik weet niet hoe je dankbaarheid zou omschrijven maar veel van wat ik van je heb gelezen heeft mijn horizon verruimd, me tot nadenken gezet en persoonlijk onderzoek te gaan doen naar tips van jou waar ik het bestaan amper of niet van kende. Dit is voor mij een enorme meerwaarde gebleken (ik heb niet noodzakelijk (veel) rendement gehaald uit jouw tips maar heb ze wel opgevolgd) en daar ben ik dankbaar voor. Ik ben dankbaar voor elke positieve input die mensen onderling aan elkaar geven. Als ik jouw bericht zo lees, moet je dezelfde visie hebben. Velen hebben dat jammer genoeg veel te weinig. Laat je daar zeker niet door kennen. Hoge bomen vangen immers veel wind zo gaat het gezegde.
    Bij sommige mensen die ik lees op dit forum, heb ik trouwens sterk het gevoel deze in real te ontmoeten omdat ik ervan uitga dat er goeie, positieve en (emotioneel) intellectuele gesprekken uit zouden kunnen voortvloeien, misschien zelf vriendschappen.
    Dat is best iets moois. Misschien ben ik wel naïef zou je vinden, en dan kan ik alleen maar zeggen dat je diezelfde naïviteit bij sommige mensen ook mag riskeren, want ik ben er vast van overtuigd dat er wel degelijk veel dankbaarheid is!

    Velen houden gewoon van bashing en cafe praat, dat is immers ook de maatschappij waar we in leven, maar lang niet iedereen. Op het einde van de rit zitten we hier voor hetzelfde doel, en dat is genereren maar ook kennis opdoen misschien. Ik deel mijn (beurs)kennis graag met anderen, en wat ze ervan vinden is dan hun probleem. Als er maar 1 op 10 of meer mensen iets heeft gehad aan wat ik heb verteld, dan is dat een succes! Daarbij staan we (sommigen toch) aan dezelfde kant tegenover een opdringerige maatschappij van individualisme. Hoe hoger mijn rendementen zijn, hoe meer ik kan teruggeven aan dingen en mensen waar ik vind dat die meer verdienen, meer dankbaarheid wie weet (ik ben vrijwilliger voor een aantal organisaties).

    Wat je ook moge vinden van deze post, wou ik dit gewoon kwijt, daar waar iedereen het kan meelezen. Laat je niet kennen, zou ik zeggen, want dan ga je in feite mee in ‘hun’ filosofie.
  4. Batsekratser 25 januari 2021 09:07
    jammer, maar ik snap je wel (had het al eerder verwacht eigenlijk).

    Sommigen by NVCT spelen inquisitie en alhoewel je jouw strategie al 15 keer hebt uitgelegd, zijn er helaas een paar die a) het nog steeds niet snappen en b) uitermate agressief reageren.

    In ieder geval bedankt van mijn kant, ik heb je logica altijd goed kunnen volgen (ongeacht of ik het eens of oneens was) en was van enorme bijdrage aan mijn "ontwikkeling".

    Jammer dat je stopt met het spreiden van ideee. Er zijn genoeg "waar beleg je nog meer in" forums maar daar ontbreeks vaak een logica. Vaak gewoon posters, pumpers of personen zonder verklaring waarom een bedrijf zo geweldig zou zijn.

    Mocht je van mening veranderen, laat het horen. Indien niet, soit, "so be it".
    In ieder geval nogmaals dank.
  5. Guess_71 25 januari 2021 13:55
    quote:

    trab33 schreef op 23 januari 2021 11:27:

    ga dit niet meer doen , heb er weinig dank voor integendeel .
    Nochtans waren al mijn tips goed voor minstens 50 % rendement en dit op relatief korte termijn
    Begrijp jouw redenering volkomen. Nooit fijn om, al is het maar door enkelingen, de grond te worden ingeboord omdat ze het zelf niet wìllen begrijpen...

    Heb persoonlijk ook steeds veel aan je diverse tips gehad, die ik vaak als basis gebruikte om wat eigen onderzoek te doen. Tot dusver was er geen enkele die negatief uitdraaide, waarvoor ook van mijn kant oprechte dank!

    Ook je transparantie bij al je aan- en verkopen werd door de grootste meerderheid zéker wel gewaardeerd. Jammer dat de kleine groep 'haters', op jou meer impact had dan de grotere groep die wél steeds achter je stond/staat.

    Ik wens je bijzonder veel succes met BPost en diverse andere opportuniteiten, Bart!
    Mocht er ooit in real live eens worden afgesproken om een glas te drinken, zou ik daar alvast naar uit kijken en graag van de partij zijn...

  6. forum rang 6 mercurius-adept 26 januari 2021 20:56
    Jammer dat jullie even uitstappen, maar winst = winst :)

    Hier voldoende vertrouwen in de fundamentele kant om nog even lekker te blijven zitten.
    Verder weer weinig echt nieuws gevonden, anders dan dat men binnenkort uitslag FDA Type-c meeting verwacht:

    "
    Pulmazole is the first inhaled anti fungal candidate designed to overcome the issues associated with oral anti-fungals for a condition known as Aspergillosis ( ABPA)

    A “TYPE C “ FDA meeting for Pulmazole is coming up Q1 , or may have already happened....and we are waiting on news

    Aspergillosis is a rare unmet medical need and its getting more press as it’s complicating severe COViD -19 with a near 100% mortality rate .

    www.clinicaloncology.com/COVID-19/Art...
  7. [verwijderd] 27 januari 2021 23:38
    quote:

    trab33 schreef op 27 januari 2021 18:44:

    was vandaag net te laat ,,,, had de algemene dip niet verwacht . Veel hangt af van het moment maar had ik klaargezeten had ik zeker novacyt rond 11.95 en pulm rond 1.4 gekocht .
    Kan altijd niet prijs zijn natuurlijk
    Het was niet simpel om het momentum te pakken. Ik heb nog een stukje Nova net boven 12 bij kunnen kopen. De freeze van nova was net voor vele Amerikaanse aandelen fors daalden. En ik zat klaar, ook al ging het snel, voor Pulm. Van mijn order aan 1,41 zijn er 100 stuks doorgegaan, maw heeft het me bij manier van spreken meer gekost dan het zal opbrengen.
    Bij een aantal brokers konden de systemen ook niet volgen op dat moment.

    Hoedanook is alles naar het eind van de dag weer diezelfde richting uitgegaan. Hopelijk volgt er morgen herstel.
  8. forum rang 6 mercurius-adept 3 februari 2021 23:26

    quote:

    Runner Up! schreef op 2 februari 2021 11:24:

    Nieuws? Voorbeurs + 10% nu..
    mwoah, was misschien toch eerder technische beweging?

    Heb iig zelf weer weinig echt nieuws kunnen vinden over Pulmatrix afgelopen week...wel dit:

    -dit document werd gebruikt tijdens de presentatie op basis waarvan die FDA Type-C meeting uiteindelijk werd ingepland tbv ABPA: fda.gov/media/142621/download ...best geinig
    (uitslag kan wel elk moment komen nu: Phase 3 trial planning?)

    -management heeft paar grote optie-posities toegewezen gekregen op uitoefenkoers @1,47 en $1,54

    -laatste Pulmatrix bedrijfspresentatie uit Dec-20, met verdere toelichting en uitleg over de pijplijn en bedrijfspotentieel: app.quotemedia.com/data/downloadFilin...

    -short interest lijkt weer gedaald
696 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 35 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,67 -1,06%
EUR/USD 1,0622 -0,03%
FTSE 100 7.820,36 -1,82%
Germany40^ 17.760,40 -0,03%
Gold spot 2.384,33 +0,05%
NY-Nasdaq Composite 15.865,25 -0,12%

Stijgers

Avantium
+5,13%
FASTNED
+2,27%
Air Fr...
+2,00%
DSM FI...
+1,84%
CM.COM
+1,69%

Dalers

Arcelo...
-6,90%
Aperam
-6,68%
JUST E...
-4,85%
SBM Of...
-4,17%
RANDST...
-3,69%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links