Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.740 Posts
Pagina: «« 1 ... 2628 2629 2630 2631 2632 ... 3537 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Kruger 21 januari 2021 09:02
    quote:

    ff_relativeren schreef op 20 januari 2021 20:08:

    Trump maatregel net voordat hij het Witte Huis verliet : Uitbreiding van bescherming door de Secret Service geldt nu voor al zijn kinderen. Bron : edition.cnn.com/politics/live-news/bi... .
    Ik dacht eerder dat Trump dit voorzag uit schrik voor de Proud Boys en consoorten..
    Maar wie weet is er een veel simpeler verklaring. Geld!
    Zo veel mogelijk en zolang mogelijk lege hotelbedden vullen met Secret Service agenten.
    www.businessinsider.com/trump-granted...
  2. forum rang 9 gnocchi. 21 januari 2021 10:49
    Link Engels.
    www.axios.com/world-leaders-react-bid...

    Wereldleiders reageren op "nieuwe dageraad in Amerika" onder het bewind van Biden
    Rebecca Falconer

    Wereldleiders hebben beloofd om met president Biden samen te werken aan kwesties als de COVID-19-pandemie en klimaatverandering, en velen prezen zijn stap om het formele proces voor de VS te beginnen om weer deel te nemen aan de klimaatovereenkomst van Parijs.

    Het grote plaatje: verschillende leiders merkten de snelle verschuiving op van het 'America First'-beleid van de voormalige president Trump naar Biden's actie om opnieuw in contact te komen met de wereld en allianties weer op te bouwen.
    Wat ze zeggen:

    Ursula von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie, zei tegen het Europees Parlement in Brussel: "Europa heeft na vier lange jaren weer een vriend in het Witte Huis. Deze nieuwe dageraad in Amerika is het moment waarop we zo lang hebben gewacht. Europa. is klaar voor een nieuwe start met onze oudste en meest vertrouwde partner. "

    De Canadese premier Justin Trudeau, die vrijdag de eerste wereldleider zal worden die via de telefoon met de president spreekt, merkte de nauwe banden van de VS en Canada op en zei dat hij met Biden zou samenwerken "om onze landen veiliger en welvarender te maken. en veerkrachtiger. "

    Trudeau gaf later een verklaring af waarin hij zijn teleurstelling uitte dat Biden een uitvoerend bevel had ondertekend waarbij de vergunning van de Keystone XL-oliepijpleiding werd ingetrokken.

    De Mexicaanse president Andrés Manuel López Obrador, een van de laatste leiders die Biden feliciteerde met zijn verkiezingsoverwinning, zei volgens AFP optimistisch te zijn "dat er een goede relatie zal ontstaan" met de nieuwe Amerikaanse president.

    De Braziliaanse president Jair Bolsonaro, nog een van de laatste holdouts om Biden te feliciteren met zijn overwinning, merkte in een tweet op dat de relatie tussen de VS en Brazilië "lang, solide en gebaseerd was op hoge waarden".

    De Israëlische premier Benjamin Netanyahu tweette dat hij ernaar uitkijkt om met Biden samen te werken om de Amerikaans-Israëlische alliantie te versterken, "de vrede tussen Israël en de Arabische wereld uit te breiden en gemeenschappelijke uitdagingen aan te gaan, waarvan de belangrijkste de dreiging van Iran."

    Netanyahu gaf een aparte verklaring af waarin hij Trump bedankte "voor al de geweldige dingen die je voor Israël hebt gedaan."

    De Iraanse president Hassan Rouhani vertelde de staatstelevisie dat er een einde kwam aan een 'tirannentijdperk' met het vertrek van Trump en zei dat 'de bal in de rechtbank van Washington ligt' met betrekking tot de nucleaire deal waar de voormalige president de VS uit terugtrok.

    De Duitse bondskanselier Angela Merkel, die op verschillende punten met Trump in botsing kwam, zei dat ze uitkijkt naar "een nieuw hoofdstuk van Duits-Amerikaanse vriendschap en samenwerking", aldus haar woordvoerder.

    De Franse president Emmanuel Macron tweette: "We zullen sterker zijn om de uitdagingen van onze tijd het hoofd te bieden. Sterker om onze toekomst op te bouwen. Sterker om onze planeet te beschermen. Welkom terug bij de Overeenkomst van Parijs!"

    De Britse premier Boris Johnson tweette: "Het leiderschap van Amerika is van vitaal belang voor de kwesties die voor ons allemaal belangrijk zijn, van klimaatverandering tot COVID, en ik kijk ernaar uit om met president Biden samen te werken."

    De Indiase premier Narendra Modi, die een warme relatie had met Trump, zei in een Twitter-bericht dat hij ernaar uitzag om met Biden samen te werken "om het strategisch partnerschap tussen India en de VS te versterken."

    Cui Tiankai, de Chinese ambassadeur in de VS, twitterde: "China kijkt ernaar uit om met de nieuwe regering samen te werken om een ??gezonde en gestage ontwikkeling van de betrekkingen tussen China en de VS te bevorderen en gezamenlijk de mondiale uitdagingen op het gebied van volksgezondheid, klimaatverandering en groei aan te pakken."

    (Let op: zijn tweet kwam toen China sancties oplegde aan Trump-regeringsfunctionarissen, waaronder voormalig staatssecretaris Mike Pompeo, die dinsdag verklaarde dat China's massale internering en ander misbruik van meer dan 1 miljoen moslimminderheden in Xinjiang 'genocide' en 'misdaden tegen de menselijkheid' vormt. . ")
  3. forum rang 9 gnocchi. 21 januari 2021 10:53
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/exposed...

    Ontmaskerd: de broer van Michael Flynn die betrokken was bij het blokkeren van de National Guard om te reageren op een aanval op het Capitool
    Bill Palmer | 22:52 uur EST 20 januari 2021

    De in ongenade gevallen veroordeelde Michael Flynn hielp zeer publiekelijk de aanklacht te leiden bij het aanzetten tot de binnenlandse terroristische aanslag op het Amerikaanse Capitool op 6 januari. Zijn aansporing was zo flagrant dat Twitter hem uiteindelijk definitief verbood. Het heeft geleid tot vragen over wat hij en zijn bondgenoten mogelijk achter de schermen hebben gedaan. Nu krijgen we echt lelijke antwoorden.

    De broer van Michael Flynn, luitenant-generaal Charles Flynn, was op onverklaarbare wijze in de kamer toen de Nationale Garde het telefoontje kreeg van de Capitoolpolitie die om versterking smeekte, volgens een bom van Washington Post vanavond. Zoals we allemaal weten, werd dat verzoek urenlang uitgesteld voordat het uiteindelijk werd ingewilligd, waardoor de terroristen de controle over het Capitool konden behouden voor een langere periode.

    Hier is het nog meer verontrustende deel. Het leger loog ronduit tegen het publiek en beweerde dat Charles Flynn niet in de buurt van het besluitvormingsproces was. Zelfs Flynn geeft nu aan de Post toe dat hij inderdaad in de kamer was. Hij beweert dat hij de kamer heeft verlaten in de verkeerde veronderstelling dat het verzoek op het punt stond te worden goedgekeurd. Maar als dat het geval is, waarom zou het leger dan zo ver zijn gegaan om te liegen dat hij überhaupt in de kamer was geweest?

    Dit alles suggereert dat de regering-Trump het leger heeft bevolen erover te liegen, om de rol van Charles Flynn hierin te verdoezelen. Voor alle duidelijkheid: Donald Trump is de enige persoon die een dergelijk bevel had kunnen geven. En we hebben de afgelopen vier jaar allemaal gekeken hoe Trump zich voorover boog om Michael Flynn koste wat het kost te beschermen.

    Nu het deksel van deze poging tot bedekking is geblazen, verwachten we dat de rest van de details allemaal naar buiten zullen komen. We kijken nu naar een legeronderzoek, bovenop het lopende strafrechtelijke onderzoek van de federale overheid, naar wie de uitzending van de Nationale Garde heeft vertraagd en waarom. En nu kun je van alle mensen een rechte lijn terugtrekken naar Michael Flynn. Voor de goede orde, Flynns pardon dekt geen misdaden die hij mogelijk heeft begaan nadat hij gratie kreeg. Dit gaat lelijk worden.
  4. forum rang 9 gnocchi. 21 januari 2021 10:55
    MEER NIEUWS: Bronnen vertellen ons dat Trump * ook * de bescherming van de geheime dienst heeft uitgebreid tot drie voormalige assistenten: Treasury Secy Steve Mnuchin, stafchef Mark Meadows, NSA Robert O'Brien. Ambtenaren kunnen zich niet herinneren dat een andere president dit heeft gedaan.

    twitter.com/CarolLeonnig/status/13520...
  5. forum rang 9 gnocchi. 21 januari 2021 11:10
    Tja! Dat is een bekend gegeven van een kwaadaardige narcist. Opruien en chaos veroorzaken wat in hun straatje valt. Tot dat het mis gaat dan gaan ze kruipen. Die viespeuk blaft op de media, maar laat een net briefje voor Biden achter in het White House. Ik weet even niet meer waar het staat.

    Link Engels
    hillreporter.com/commentary-qanons-jo...

    [COMMENTAAR] QAnons sluit zich aan bij Trotse jongens om Trump te verlaten
    DOOR Tara Dublin 20 januari 2021

    Het was slechts een kwestie van tijd voordat Donald Trump's afwezigheid op Twitter gevoeld zou worden door zijn loyale fanbase. Zonder dat hij ze elke dag de hele dag in vuur en vlam zet, hoe zou hij dan ooit hun interne vuur kunnen laten opstoken? Het verlies van zijn vermogen om hen rechtstreeks met propaganda te belazeren, resulteerde in dat ze dingen voor zichzelf probeerden te bedenken, wat resulteerde in een langzaam lekken van hun boze energie in de twee weken die zijn verstreken sinds hun opstand in het Capitool niet helemaal bleek te zijn. zoals ze hadden gehoopt.

    Wat gebeurt er als een beweging die wordt aangestoken door de woede van een man plotseling wordt verlaten door zijn Beste Leider? Een factie binnen de vele groepen die de Trumpiaanse rechtervleugelbasis vormen, de Proud Boys, loopt al weg van Trump en verklaart hem "een shill" en "buitengewoon zwak". Hoewel sommigen nog steeds vasthouden aan de hoop op een Trump-renaissance, worden zelfs degenen die in de QAnon-samenzweringstheorie geloven ook al wakker met de realiteit dat Trump misschien, heel misschien, tegen hen allemaal heeft gelogen.

    Sommige QAnon-volgers hadden zich wekenlang voorbereid op een landelijke black-out die om 12.00 uur op de inauguratiedag begon, waarbij ze vrienden en familie waarschuwden in sms-ketens en Facebook-berichten om CB-radio's te kopen en voedsel in te slaan. Ze dachten dat Trump de staat van beleg zou afkondigen via het Emergency Broadcasting System voordat massa-arrestaties zouden worden uitgevoerd. In plaats daarvan verliep de inauguratie van Biden-Harris zonder problemen, en de Q-gelovigen waren verbaasd over de gedachte dat ze een hele reeks leugens hadden overgenomen.

    QAnon gebabbel vroeg op woensdag onthulde hun hopeloosheid, met berichten als: "God helpe ons, we zijn niet klaar. Als er niets gebeurt, zal ik nergens meer in geloven ”, van een supporter aan het begin van de inhuldiging.

    "Ik denk niet dat dit zou gebeuren," zei een ander. "We zijn allemaal net gespeeld."

    Een van de kenmerken van complottheorieën zijn de enorme hiaten in de logica die er altijd mee gepaard gaan. Verschillende grote QAnon-groepen bespraken woensdag de mogelijkheid dat ze het bij het verkeerde eind hadden over meneer Biden, en dat de aankomende president feitelijk deel uitmaakte van de poging van meneer Trump om de wereldwijde kliek neer te halen. Een andere post die de ronde deed, gebruikte in wezen de plot van de film "Face / Off" om uit te leggen dat wat eruitziet als Joe Biden in feite Donald Trump is met een Joe Biden-masker.

    Hoewel deze marginale groepen nooit helemaal zullen verdwijnen - er zijn altijd mensen aan de extremen - zou het ontbreken van een echte leider om hen gemotiveerd en gemobiliseerd te houden hopelijk moeten resulteren in het zien van minder van dit soort berichten op sociale media naarmate ze meer wennen aan de normaliteit die door de nieuwe Biden / Harris-regering naar het land is teruggebracht.

    Omdat Trump in een Joe-masker? Zoals Biden zou zeggen, kom op man!
  6. forum rang 6 gbakl 21 januari 2021 11:11
    quote:

    alexnr75 schreef op 21 januari 2021 08:57:

    Aangezien dit draadje over de zegeningen van Trump gaat..

    Farewell address TRUMP:

    www.youtube.com/watch?v=6h5_d3DUdR4

    De geschiedenis zal positief over hem gaan oordelen.
    ......................................
    en zo niet...
    .
    Medicijnen waar vorig jaar te weinig van waren zijn onder anderen fluoxetine en sertraline, die door psychiatrische patiënten worden gebruikt om hun stemming te verbeteren en angsten te verminderen
    .
    dan maar hopen dat deze pilletjes ruimschoots weer voor handen zijn.
  7. forum rang 8 closer 21 januari 2021 12:04
    ‘A Total Failure’: The Proud Boys Now Mock Trump

    Members of the far-right group, who were among Donald Trump’s staunchest fans, are calling him “weak” as more of them were charged for storming the U.S. Capitol.

    By Sheera Frenkel and Alan Feuer
    Jan. 20, 2021

    After the presidential election last year, the Proud Boys, a far-right group, declared its undying loyalty to President Trump.

    In a Nov. 8 post in a private channel of the messaging app Telegram, the group urged its followers to attend protests against an election that it said had been fraudulently stolen from Mr. Trump. “Hail Emperor Trump,” the Proud Boys wrote.

    But by this week, the group’s attitude toward Mr. Trump had changed. “Trump will go down as a total failure,” the Proud Boys said in the same Telegram channel on Monday.

    As Mr. Trump departed the White House on Wednesday, the Proud Boys, once among his staunchest supporters, have also started leaving his side. In dozens of conversations on social media sites like Gab and Telegram, members of the group have begun calling Mr. Trump a “shill” and “extraordinarily weak,” according to messages reviewed by The New York Times. They have also urged supporters to stop attending rallies and protests held for Mr. Trump or the Republican Party.

    The comments are a startling turn for the Proud Boys, which for years had backed Mr. Trump and promoted political violence. Led by Enrique Tarrio, many of its thousands of members were such die-hard fans of Mr. Trump that they offered to serve as his private militia and celebrated after he told them in a presidential debate last year to “stand back and stand by.” On Jan. 6, some Proud Boys members stormed the U.S. Capitol.

    But since then, discontent with Mr. Trump, who later condemned the violence, has boiled over. On social media, Proud Boys participants have complained about his willingness to leave office and said his disavowal of the Capitol rampage was an act of betrayal. And Mr. Trump, cut off on Facebook and Twitter, has been unable to talk directly to them to soothe their concerns or issue new rallying cries.

    The Proud Boys’ anger toward Mr. Trump has heightened after he did nothing to help those in the group who face legal action for the Capitol violence. On Wednesday, a Proud Boy leader, Joseph Biggs, 37, was arrested in Florida and charged with unlawful entry and corruptly obstructing an official proceeding in the riot. At least four other members of the group also face charges stemming from the attack.

    Verder lezen: www.nytimes.com/2021/01/20/technology...
  8. forum rang 8 closer 21 januari 2021 12:27
    Army falsely denied Flynn’s brother was involved in key part of military response to Capitol riot

    By Dan Lamothe, Paul Sonne, Carol D. Leonnig and Aaron C. Davis
    Jan. 21, 2021 at 4:42 a.m. GMT+1

    The Army falsely denied for days that Lt. Gen. Charles A. Flynn, the brother of disgraced former national security adviser Michael Flynn, was involved in a key meeting during its heavily scrutinized response to the deadly assault on the U.S. Capitol.

    Charles Flynn confirmed in a statement issued to The Washington Post on Wednesday that he was in the room for a tense Jan. 6 phone call during which the Capitol Police and D.C. officials pleaded with the Pentagon to dispatch the National Guard urgently, but top Army officials expressed concern about having the Guard at the Capitol.

    Flynn left the room before the meeting was over, anticipating that then-Army Secretary Ryan McCarthy, who was in another meeting, would soon take action to deploy more guard members, he said.

    “I entered the room after the call began and departed prior to the call ending as I believed a decision was imminent from the Secretary and I needed to be in my office to assist in executing the decision,” Flynn said.

    The general’s presence during the call — which has not previously been reported — came weeks after his brother publicly suggested that President Donald Trump declare martial law and have the U.S. military oversee a redo of the election. There is no indication that Charles Flynn shares his brother’s extreme views or discharged his duties at the Pentagon on Jan. 6 in any manner that was influenced by his brother.

    It makes sense that Flynn, as the Army’s deputy chief of staff for operations, plans and training, would have been involved in the Pentagon response. The D.C. Guard answers to the president, but the president delegates control over the force to the defense secretary and the Army secretary, essentially leaving it to top Army officials to make critical decisions regarding the District’s military force. Flynn, however, is not in the chain of command.

    The Army’s initial denial of Flynn’s participation in the critical Jan. 6 meeting, despite multiple inquiries on the matter, comes as lawmakers demand transparency from the Defense Department in the aftermath of one of Washington’s gravest national security failures, which left one police officer and four rioters dead, the Capitol desecrated and the lives of Vice President Mike Pence and members of Congress endangered.

    Verder lezen: www.washingtonpost.com/national-secur...
  9. forum rang 8 closer 21 januari 2021 12:30
    Former GOP operative Michael Ellis placed on administrative leave from NSA’s top lawyer job

    By Ellen Nakashima
    Jan. 21, 2021 at 2:22 a.m. GMT+1

    The director of the National Security Agency on Wednesday put the agency’s top lawyer on administrative leave days after the Pentagon ordered the ex-GOP operative be installed in the job, according to a U.S. official familiar with the matter.

    NSA Director Gen. Paul Nakasone placed Michael Ellis, a former Trump White House official, on leave pending an inquiry by the Pentagon inspector general into the circumstances of his selection as NSA general counsel, said the official, who spoke on the condition of anonymity because of the matter’s sensitivity.

    Nakasone was ordered on Saturday by then-acting defense secretary Christopher C. Miller to install Ellis by 6 p.m. that day.

    An NSA spokesman declined to comment.

    Verder lezen: www.washingtonpost.com/national-secur...
  10. forum rang 9 gnocchi. 21 januari 2021 14:38
    Als je maar naar de kerk gaat ben je een goed mens hahahaha.

    Link Engels.
    hillreporter.com/foxs-earhardt-i-dont...

    Fox’s Earhardt: `` Ik ken niemand die hatelijk is en die Trump heeft gesteund ''
    DOOR Todd Neikirk 21 januari 2021

    Er zijn genoeg mensen die duidelijk racistisch zijn en die Donald Trump hebben gesteund. Tijdens de bijeenkomst in Charlottesville, waar mensen riepen: "Joden zullen ons niet vervangen", waren er tal van Trump-vlaggen en MAGA-hoeden.
    Foto door Jared Siskin / Patrick McMullan via Getty Images

    Maar na de opstand dringen de gastheren van Fox News op het idee dat racisme niets te maken had met de opkomst van Trump. Gastheer Martha MacCallum was gisteren verbijsterd dat Joe Biden tijdens zijn inaugurele rede de blanke suprematie noemde. En woensdagochtend beweerde Ainsley Earhardt dat ze niemand kende die hatelijk was en die Trump steunt.

    De gastheer van Fox and Friends zei tegen het publiek: "Ik weet zeker dat er aan beide kanten hatelijke mensen zijn, maar de supporters van Trump die we allemaal kennen, ik beschouw ze niet als hatelijke mensen. ... Je bent het misschien niet met hen eens, maar ik ken niemand die hem heeft gesteund die hem heeft gesteund. "

    Earhardt vervolgde: “Veel van die mensen hebben op hem gestemd omdat ze zijn standpunt over pro-life zijn leuk vinden. Het zijn goede mensen, ze gaan op zondag naar de kerk, ze zijn niet hatelijk. En links moet dat deel van het land begrijpen ... voordat we naar eenheid kunnen gaan. "

    Bekijk hieronder clips van Earhadt's opmerkingen, met dank aan het Fox News-netwerk:
  11. forum rang 9 gnocchi. 21 januari 2021 14:41
    Link Engels.
    hillreporter.com/kyle-rittenhouse-att...

    Kyle Rittenhouse Advocaat John Pierce's Inflammatory Capitol Riot Tweets, onderzocht
    DOOR Steph Bazzle 21 januari 2021

    John Pierce, die een van de eerste advocaten was die publiekelijk verbonden was met de verdediging van Kyle Rittenhouse, en die ook wordt geassocieerd met Rudy Giuliani en samenzweringsadvocaat Lin Wood, plaatste ook opruiende tweets om de aanval op het Capitool te weerleggen.
    Rittenhouse advocaat bij rellen in het Capitool
    Foto door Robert Nickelsberg / Getty Images]

    Medium deelde enkele van deze tweets en een beetje achtergrondinformatie over de advocaat, waarbij hij de andere juridische problemen van Pierce en zijn connectie met Rittenhouse en Giuliani opmerkte.

    Veel hiervan verschijnen niet meer op de Twitter-tijdlijn van Pierce - zoals een lezing: "Wanneer Tyranny [sic] een bepaald punt bereikt, komt de tijd voor vreedzaam protest ten einde" en een andere lezing: "Ik ben er al. de hooivorken om Sacramento te bestormen als we de pandemie voorbij verklaren ... "

    Deze laatste is een reactie op een andere tweet, en zonder die context is het niet duidelijk waar Pierce 'al in' belooft te zijn, of hoe je letterlijk de zin moet nemen om Sacramento te bestormen.

    Maar toch, op de avond van 6 januari, terwijl het Congres doorging met hun werk nadat relschoppers uit het Capitool waren ontruimd, heeft het een onheilspellende sfeer.

    Tweets die nog steeds zichtbaar zijn op de tijdlijn van Pierce, bevatten echter een aanbod om degenen die na de aanval zijn aangeklaagd te verdedigen en hen patriotten te noemen. Onthoud dat zelfs Ivanka Trump haar tweet heeft verwijderd door dit label toe te passen op de aanvallers na kritiek, zoals The Wrap eerder deze maand meldde.

    De avond van de aanval schreef Pierce ook opnieuw toe dat Kyle Rittenhouse "het proces startte" om te reageren op "tirannie", en riep op tot meer inspanningen om "ons land terug te nemen" - iets waar de MAGA-relschoppers zojuist een paar keer niet in waren geslaagd. uur eerder.

    Zelfs anderhalve week later tweette Pierce dat hij het niet eens was met het idee dat een daadwerkelijke aanval op de regering van de Verenigde Staten als erger zou kunnen worden beschouwd dan protesten en zelfs rellen over door de staat gesanctioneerde moord op zwarte Amerikanen zonder rechter of jury. .

    In een andere tweet reageert Pierce op iemand die zich afvraagt ??of elke inauguratiedag in de toekomst het ongelooflijke niveau van bescherming nodig heeft dat Biden nodig heeft om te beschermen tegen meer rechtse geweld. "Totdat we de commies uit de macht krijgen", verzekert Pierce.

    Hoewel er geen berichten zijn die suggereren dat Pierce wist wat er zou komen, viel hij senatoren en andere functionarissen aan omdat ze het veroordeelden - bijvoorbeeld in reactie op Ted Cruz 'algemene veroordeling van geweld met een bevel aan de senator van Texas om te helpen' het land terug te nemen 'of om 'uit de weg te gaan' zodat MAGA 'het zelf kan doen'.

    Hij haalde ook uit naar Jim Jordan en suggereerde dat hij de rechtse aanval op degenen die probeerden Trump verantwoordelijk te houden voor zijn banden met Russische inmenging bij de verkiezingen van 2016, zou moeten voortzetten in plaats van de aanval op de VS door de aanhangers van Trump te veroordelen. .

    Misschien wel het meest huiveringwekkend?

    Pierce vindt de aanval leuk voor de Boston Tea Party en reageert op een bericht van The Federalist, en belooft dat dit nog maar het begin is.
70.740 Posts
Pagina: «« 1 ... 2628 2629 2630 2631 2632 ... 3537 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,02 -0,09%
EUR/USD 1,0694 -0,07%
FTSE 100 8.040,38 -0,06%
Germany40^ 18.115,90 -0,12%
Gold spot 2.323,41 +0,06%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

VIVORY...
+24,31%
ASMI
+10,99%
BESI
+4,08%
NX FIL...
+3,85%
TomTom
+3,80%

Dalers

ALLFUN...
-11,00%
ING
-5,96%
Flow T...
-2,94%
WDP
-2,89%
RELX
-2,04%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links