Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.506 Posts
Pagina: «« 1 ... 2617 2618 2619 2620 2621 ... 3526 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 19 januari 2021 04:57


    Inauguration Joe Biden.

    In verband met de corona pandemie zullen er geen mensen aanwezig zijn op the Mall.

    In plaats daarvan

    200,000 flags to represent Americans who couldn’t attend.

    pbs.twimg.com/media/EsD7XECUcAEoldq?f...

    56 lights representing US states and territories.

    pbs.twimg.com/media/EsD9-9RU0AAlHus?f...

    twitter.com/PettyLupone/status/135135...

    Uit de commentaren op deze tweets blijkt dat dit veel indruk maakt op de mensen en emoties teweeg brengt.
  2. forum rang 10 luchtschip 19 januari 2021 05:04
    quote:

    closer schreef op 18 januari 2021 17:40:

    Had deze per abuis in het Bidentopic geplaatst.

    Mike Sington @MikeSington
    twitter.com/MikeSington/status/135112...
    Arrested. 22-year-old Riley June Williams now in jail after her ex-boyfriend spotted her in news video from inside the US Capitol, and called the FBI tip line. She’s now being investigated for stealing Nancy Pelosi’s laptop and attempting to sell it to a friend in Russia.

    Sister Unity @SisterUnity
    @MikeSington: So, breaking into the capital was in the name of patriotism, stealing Nancy Pelosi's laptop was in the name of patriotism, and... Checks notes... Selling it to a Russian was in the name of patriotism?

    N.B. Behalve de eerste tweet (die in The Guardian wordt geciteerd) vind ik nog geen bevestiging van de arrestatie.
    Ze was voortvluchtig maar heeft zich zelf kort geleden aangegeven.

    Riley Williams surrendered

    Law enforcement official tells @CBSNews Riley Williams has self-surrendered. Investigators keen to assess how credible witness allegations regarding Pelosi lap top.

    She was arrested in Pennsylvania

    twitter.com/Pooterbugsmom/status/1351...
  3. forum rang 10 luchtschip 19 januari 2021 05:12


    Voormalig AG Bill Barr over de 6 januari bestorming van het Capitol

    "That was the thing that precipitated (uitlokte) the riots on the Hill"

    Former attorney general Bill Barr tells @RohitKachrooITV that questioning the legitimacy of the US presidential election 'precipitated' the Jan 6 US Capitol riots

    video 1:05 minuut

    twitter.com/RadioFreeTom/status/13513...
  4. forum rang 9 gnocchi. 19 januari 2021 08:15
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/parler-...

    Parler gaat naar - je raadt het al - Rusland
    Bill Palmer | 23:30 uur EST 18 januari 2021

    Toen het extreemrechtse gekke sociale netwerk Parler door zijn webhost werd gedropt in de nasleep van de aanval op het Capitool, en geen enkele andere Amerikaanse webhost leek geïnteresseerd in het ophalen van de site, was het duidelijk dat Parler naar het buitenland zou moeten gaan als het dat wilde probeer weer online te komen.

    En ja hoor, Parler probeert nu inderdaad weer online te komen. De website is weer opgedoken, maar bestaat nu uit een enkele statische pagina die belooft het hele sociale netwerk op een gegeven moment weer online te krijgen (je kunt naar parler.com gaan als je de pagina echt wilt bekijken, maar we gaan niet naar link ernaar). Hier is de kicker.

    Als je had geraden dat Parler zich voor hulp zou wenden tot Rusland, dan win je de prijs. Verschillende technische experts hebben vastgesteld dat deze "nieuwe" versie van één pagina van de Parler-website inderdaad werkt met tenminste gedeeltelijke hulp van een in Rusland gevestigd bedrijf. Ga figuur. Ondertussen is het goede nieuws dat Parler niet eens in de buurt lijkt te zijn van het herstellen van de functionaliteit als een echt sociaal netwerk, wat betekent dat de trucs van Trump het niet kunnen gebruiken om hun berichten gemakkelijk te verspreiden voorafgaand aan de inauguratiedag.
  5. forum rang 9 gnocchi. 19 januari 2021 08:18
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/community/sheer-...

    De pure waanzin van Lauren Boebert
    Justin Hodges | 20:30 uur EST 18 januari 2021

    De nieuwe Amerikaanse huisvertegenwoordiger Lauren Boebert (R-CO) maakt zichzelf snel bekend bij Amerikanen, zelfs buiten haar thuisdistrict. Ze is bijna cartoonachtig in haar waanzin, en als ze niet zo geobsedeerd was door wapens, zou het gemakkelijker zijn om haar af te schrijven als een zoveelste hansworst die door de GOP naar voren is gebracht. Helaas voor de kiezers van het derde congresdistrict van Colorado en de rest van ons bij uitbreiding, lijkt het erop dat ze meer gemeen heeft met de opstandelingen van het Capitool dan met degenen die aan de goede kant van de wet kunnen blijven. Ze is misschien door kiezers in haar district naar het Congres gestuurd, maar haar capriolen raken ons allemaal.

    Vertegenwoordiger Boebert heeft zichzelf vaak op de hete stoel bevonden vanwege slechte beslissingen van haar kant. Ze heeft een record van minstens vier arrestaties in het afgelopen decennium, en haar man heeft ook zijn eigen problemen met de wet gehad - dat zegt veel over de waarden van hun gezin. Volgens The Denver Post en andere verkooppunten leek Rep. Boebert de opstandelingen te steunen toen ze eerder deze maand het Capitool bestormden, zelfs zo ver dat ze tweeten dat het vandaag '1776' is voor de opstandelingen, en dat ze gevaarlijk en dwaas tweeten uit de locaties van bepaalde congrescollega's tijdens het beleg.

    Haar kiezers in Colorado verdienen een betere vertegenwoordiging, en de natie als geheel verdient vertegenwoordigers met een hoger niveau van volwassenheid, met meer respect voor hun collega's, en die niet geheel losgeslagen vuurwapenfanaten zijn. Vertegenwoordiger Boebert moet ontslag nemen of uit het Congres worden gezet, omdat ze mogelijk een gevaar vormt voor veel te veel mensen
  6. forum rang 9 gnocchi. 19 januari 2021 08:23
    Het zijn toch idioten als je de video e foto's ziet.

    Link Engels.
    hillreporter.com/twitter-drags-don-jr...

    Twitter sleept Don Jr en Kim Guilfoyle over losgeslagen “Unhinged” video
    DOOR Tara Dublin 19 januari 2021

    Kim Guilfoyle trok wenkbrauwen op (iets wat ze zelf niet kan) in augustus 2020 tijdens de Republikeinse Nationale Conventie, toen haar toespraak om de verkeerde redenen viraal ging. Guilfoyle stond op het podium en projecteerde schijnbaar naar de andere kant van het universum en beëindigde de toespraak door haar armen in een vreemd stijf gebaar op te heffen en te verkondigen: "Het beste moet nog komen!", Een slogan die anderen in de GOP evenzeer hebben herhaald. huiveringwekkende resultaten, terwijl het door alle anderen overal op internet werd bespot en geparodieerd.

    Guilfoyle en haar vriend, Donald Trump, Jr., verschenen samen op het podium tijdens de Save America Rally op 6 januari om de menigte in een razernij te jagen. Guilfoyle heeft geen enkele bevestiging getweet van wat er gebeurde nadat ze het podium verlieten, maar een video die daarna in een tent is gemaakt, laat zien dat ze het naar hun zin hebben ondanks het groeiende geweld dat niet ver van de plek waar ze aan het feesten waren.
    Kimberly Guilfoyle spreekt tijdens de eerste dag van de Republikeinse conventie in het auditorium van Mellon op 24 augustus 2020 in Washington, DC. (Foto door Olivier DOULIERY / AFP) (Foto door OLIVIER DOULIERY / AFP via Getty Images)

    Blijkbaar niet gefascineerd door de tweede beschuldiging van Trump Senior, besloten Junior en Guilfoyle zichzelf een beetje voor de gek te houden en hun eigen versie van de RNC-video te maken. Maar aangezien Republikeinen niet grappig zijn, is de video net zo griezelig als het origineel, behalve erger, omdat Don Jr. er een blazer met Amerikaanse vlag in steekt en Guilfoyle ... Guilfoyle is.

    Ondertussen is er iets anders aan de hand dat misschien niet zo grappig is voor de twee tortelduifjes.

    Trump Jr. wordt ook strafrechtelijk onderzocht in New York, dus Guilfoyle wordt mogelijk zelf aangeklaagd vanwege haar onbeperkte toegang tot de Trump-familie, inclusief toegang tot het Witte Huis. Het echtpaar heeft gezegd dat ze van plan zijn na woensdag naar Florida te verhuizen, omdat ze paria's zijn geworden in New York, net als zijn zus Ivanka en haar man, Jared Kushner. Samen met hun broer Eric worden ze in New York vervolgd vanwege hun activiteiten met de Trump-organisatie en andere zakelijke transacties die verband houden met de familie Trump.
  7. forum rang 9 gnocchi. 19 januari 2021 08:30
    Link Engels.
    hillreporter.com/new-video-shows-stat...

    Vrijdag vrijgegeven video laat zien dat een wetgever van de staat Oregon rechtse demonstranten toestond het Capitool binnen te gaan tijdens een demonstratie vorige maand. De video ondersteunt de verklaring die donderdag werd afgelegd toen House Speaker Tina Kotek staatsvertegenwoordiger Mike Nearman onthulde "deed een deur open om demonstranten het gebouw binnen te laten", eraan toevoegend dat het "een ernstige, ernstige schending van het vertrouwen van het publiek was".

    Nearman wordt beschuldigd van het binnenlaten van de demonstranten, van wie sommigen gewapend waren, terwijl het gebouw tijdens een speciale sessie gesloten was voor het publiek om de aanhoudende COVID19-pandemie op 21 december aan te pakken. Nearman wordt onderzocht door de Oregon State Police.

    De video laat zien dat Nearman het gebouw uitloopt en demonstranten snel naar binnen gaan voordat de deuren achter hem dichtgaan, waardoor Nearman's oorspronkelijke argument dat hij 'net wegging' werd ontkracht en ze profiteerden van zijn uitgang.

    Agenten reageren snel op de open deuren en proberen de demonstranten naar buiten te duwen. De impasse bij de deur tussen demonstranten en officieren duurde enkele minuten. Uiteindelijk wordt de politie met pepperspray besproeid en trekt ze zich terug in het gebouw, en demonstranten stromen het gebouw binnen via de deuren die Nearman had geopend. Vier demonstranten werden later die dag gearresteerd.

    Onder degenen die het Capitool van Oregon binnengingen, was Joey Gibson, de leider van de extreemrechtse groep Patriot Prayer. In de bewakingsvideo verschijnt Gibson in de deuropening van het Capitool met een megafoon. Hij wordt later gezien met dezelfde megafoon als demonstranten die president Donald Trump steunden, probeerden de binnendeuren naar het Capitool te openen terwijl de Oregon State Police hem probeerde af te weren. Gibson wordt al beschuldigd van oproer wegens een vechtpartij in een bar in Noordoost-Portland en heeft deelgenomen aan veel van de recente rechts- en linkse botsingen in Portland.

    Nearman is gevraagd zijn zetel neer te leggen in het licht van de nieuwe video die zijn aandeel in het incident laat zien, vooral nadat was onthuld dat Republikeinse leden van het Congres betrokken waren bij de opstand op 6 januari in het Capitool in Washington, D.C
  8. forum rang 9 gnocchi. 19 januari 2021 08:41
    We zijn nu slechts enkele uren verwijderd van de verkozen president @JoeBiden
    ervan uitgaande dat het presidentschap en de ambtstermijn van president Trump aflopen. Ik werd eraan herinnerd dat het vandaag 4 jaar geleden is dat president @BarackObama
    hield zijn laatste persconferentie na 8 jaar in functie. Het is de moeite waard om hier naar te luisteren.

    twitter.com/HowardMortman/status/1324...
  9. forum rang 6 gbakl 19 januari 2021 08:53
    quote:

    gnocchi. schreef op 19 januari 2021 08:39:

    Verbluffende foto's van de National Mall die is opgezet voor inauguratie met vlaggen die Amerikanen vertegenwoordigen die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn (via Getty.

    twitter.com/aterkel/status/1351362846...
    .
    ik denk het bewijs dat trump nu inderdaad helemaal niets meer in te brengen heeft
    in welke staatsaangelegenheid dan ook, maar zijn narcistische persoonlijke uitleg
    zal wel zijn dat hij met vlag en wimpel afscheid neemt...
  10. forum rang 6 Plein777 19 januari 2021 09:25
    quote:

    gnocchi. schreef op 19 januari 2021 08:41:

    We zijn nu slechts enkele uren verwijderd van de verkozen president @JoeBiden
    ervan uitgaande dat het presidentschap en de ambtstermijn van president Trump aflopen. Ik werd eraan herinnerd dat het vandaag 4 jaar geleden is dat president @BarackObama
    hield zijn laatste persconferentie na 8 jaar in functie. Het is de moeite waard om hier naar te luisteren.

    twitter.com/HowardMortman/status/1324...
    Zeker de moeite waard, fatsoen en beschaving aan het woord :-)
  11. Kruger 19 januari 2021 10:09
    quote:

    Willy B. schreef op 19 januari 2021 09:19:

    Laatste werkdag voor de man (geen idee hoeveel echte werkdagen hij echt achter de rug heeft tijdens die mandaat).

    Good riddance
    Hahaha...inderdaad.
    Vandaag is de laatste dag dat Trump eens lekker lang kan uitslapen. Want morgen is het vroeg op en een hele dag rennen.
    Spijtig wel dat hij nu pas nachten zonder Twitter leert kennen. Spijtig voor de rest van de wereld, bedoel ik.
  12. forum rang 6 gbakl 19 januari 2021 13:26
    quote:

    Kruger schreef op 19 januari 2021 13:14:

    Zit er in de VS nu echt nergens iemand al 40 jaar of meer in de gevangenis voor een enorme stommiteit die hij/zij begaan heeft toen hij/zij 18-19 jaar was?
    En daar wél veel spijt om heeft.

    .natuurlijk wel en hele vleugels zitten vol met voornamelijk donkergekleurde criminelen
    die drie maal iets simpels en crimineels hebben gedaan en veteranen die de
    buitenwereld niet eens meer zouden herkennen...

    maar dat zal trump toch een rotzorg zijn.

  13. Vlasbekje 19 januari 2021 13:55
    I have seen all good people so satisfied I'm on my way

    Een ieder in dit land die met nog maar 1 nachtje slapen morgen opgelucht ademhaalt na de inauguratie van Joe Biden, dient met voorrang te worden gevaccineerd. Tezamen met de anti-vaxxers en complotdenkers.

    Trump is in tegenstelling met wat de democraten beweren nooit een bedreiging geweest voor de democratie of wereldvrede. Voor iedereen zichtbaar en met koeienletters leesbaar is er maar 1 bedreiging van de democratie: het coronavirus.

    Dit zonnetje in huis kent per definitie geen schaduwzijden en heeft zich in de loop der millennia over de hele wereld verspreid: democratie is niet kwetsbaar, behoeft geen onderrhoud en is bovenal therapieresistent.

    Niets dan voordelen dus, maar elke zon komt met een corona. Het virus is onlosmakelijk verbonden met de democratie en niet zoals complotdenkers zeggen een biowapen ontsnapt uit een laboratorium in Wuhan in 2019, maar al veel eerder in 1985 ruim baan gegeven door de EU via Schengen. Als de Brexit 10 jaar eerder had plaatsgevonden, was er naast Nieuw-Zeeland en Australië nog een land in het Gemenebest waar het virus nauwelijks voet aan de grond zou hebben gekregen.
70.506 Posts
Pagina: «« 1 ... 2617 2618 2619 2620 2621 ... 3526 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,67 -1,06%
EUR/USD 1,0623 -0,02%
FTSE 100 7.820,36 -1,82%
Germany40^ 17.760,40 -0,03%
Gold spot 2.383,47 +0,04%
NY-Nasdaq Composite 15.865,25 -0,12%

Stijgers

Avantium
+5,13%
FASTNED
+2,27%
Air Fr...
+2,00%
DSM FI...
+1,84%
CM.COM
+1,69%

Dalers

Arcelo...
-6,90%
Aperam
-6,68%
JUST E...
-4,85%
SBM Of...
-4,17%
RANDST...
-3,69%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links