Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Gaussin PSE:ALGAU.FR, FR0013495298

  • 0,249 18 apr 2024 11:00
  • +0,003 (+1,02%) Dagrange 0,246 - 0,249
  • 1.791 Gem. (3M) 146,5K

Gaussin 2021

1.685 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 ... 85 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 HOBBYMAN 15 januari 2021 11:40
    quote:

    Jans& schreef op 15 januari 2021 09:01:

    Had toch wel een euro stijging verwacht na dit nieuws, maar dus weeeeer een goed bericht van Gaussin.

    Stijging komt nog wel. Beter langzaam en gestaag omhoog dan steeds met sprongen (na goed nieuws) en daarna weer daling. Dit maakt korte termijnbeleggers onzeker waardoor er nog meer ups en downs in de koers komen.
    We weten dat we in een bedrijf zitten met een product voor de toekomst. Het gaat er nu nog om hoe het bedrijf zelf hier mee om gaat. Tot nu toe erg voortvarend lijkt me.
    Daarnaast geeft Gaussin regelmatige updates en nieuws hetgeen ook belangrijk is voor aandeelhouders.
  2. [verwijderd] 15 januari 2021 14:45
    Inderdaad @Hobbyman. Gaussin publiceert met regelmaat (vaak: nabeurs) nieuws en ontwikkelingen van het bedrijf. In het afgelopen jaar een gemiddelde publicatie van 2 maal per maand. Maar in het laatste kwartaal waren er veel meer nieuwsberichten. Hun marketing tools zijn aan het werk!

    Vandaag is het volume erg laag, en ver onder het gemiddeld. En de beleggers op de beurzen zijn terughoudend, het sentiment is ook gematigd positief/negatief. Het glas is half vol. :)
    Kijkend naar de toekomst bezit Gaussin een sterke visie, met een portfolio van fysieke producten en men is dit verder aan het uitbouwen. Meer exposure!
  3. M c M 15 januari 2021 21:23
    quote:

    Mr. Math schreef op 15 januari 2021 16:39:

    Verkoop alles en stap in Bitcoin.
    Waarom zou ik? Misschien is bitcóin toekomst, misschien niet als men hun geld weer ergens in kunnen steken. Hier meer dan 200% winst behaald, helaas een zeer kleine belegger en uiteraard veel te vroeg verkocht maar heb er nog een paar gratis en zakt het iets op algemeen sentiment koop ik er weer wat bij want hier zit volgens mij ook toekomst is en het is nog eens tastbaar ook!
  4. [verwijderd] 16 januari 2021 09:54
    Gisterenavond werd wederom een persbericht gedeeld:

    15/01/2021 - 18:00 uur GAUSSIN feliciteert het Rebellion-team met de goede prestaties in Dakar 2021

    Terug In 2022 zal GAUSSIN de eerste groep ter wereld zijn die waterstofvrachtwagens gebruikt in de beroemde rally-raid GAUSSIN (EURONEXT GROWTH: ALGAU - FR0013495298), leider in schoon en intelligent vrachtvervoer, feliciteert zijn partner, het Zwitserse team Rebellion, met zijn goede prestaties tijdens de 2021-editie van de Dakar, die vandaag in Jeddah (Saoedi-Arabië) is aangekomen. ).

    Het Rebellion-team bestond uit twee voertuigen die waren ingeschreven in de categorie auto en een assistentietruck. De buggy bestuurd door Romain Dumas en Gilles De Turckheim staat op de 43e plaats aan het einde van de twaalf etappes. Die van Alexandre Pesci en Stephan Kuhni moesten bij de negende test de handdoek in de ring gooien na een ongeval, nadat ze de extreme omstandigheden van de race hadden doorstaan. De piloten Ahmed Benbekhti en Bruno Seillet en de monteur Mickael Fauvel vergezelden hen tijdens het parcours met hun assistentietruck.

    "Ik feliciteer de leden van het Rebellion-team en wil in het bijzonder de toewijding en het overtreffen die ze hebben getoond tijdens deze buitengewone rally eren", verklaart Christophe Gaussin, CEO van de GAUSSIN-groep. "En bedankt dat je ons dit evenement van binnenuit hebt laten ontdekken, zodat we ons kunnen voorbereiden op de Dakar 2022."

    Een springplank naar de eerste deelname van een GAUSSIN-team in 2022 De samenwerking met Rebellion stelde GAUSSIN in staat om vertrouwd te raken met de beroemde rallyaanval en om zijn deelname aan de 2022-editie van de Dakar onder zijn eigen kleuren voor te bereiden (Cf CP van 15 december 2020). Het GAUSSIN-team zal als eerste ter wereld concurreren met 100% waterstofvrachtwagens: de groep zal zijn eigen voertuigen inzetten, speciaal ontworpen om te racen. Het doel is om het record voor autonomie te vestigen in de categorie van waterstofvrachtwagens, en tegelijkertijd de prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid van zijn technologie te demonstreren.

    De uitdaging zal toelaten om op het sportveld de bijdrage van GAUSSIN aan de decarbonisatie van de logistieke en transportsector te illustreren. Het markeert ook de komst van GAUSSIN op de markt voor emissievrije zware vrachtwagens. De groep kondigde aldus de ondertekening aan van een exclusieve licentieovereenkomst met Magna International (NYSE: MGA), een specialist in mobiliteitstechnologieën, voor de productie van elektrische vrachtwagens en vrachtwagens op waterstof (Cf CP van 26 november).

    De toespraak van Christophe Gaussin op de NEOM-conferentie GAUSSIN is een van de pioniers van alternatieve energiebronnen die verband houden met het proces dat door Dakar is geïnitieerd om in 2030 100% "groen" te worden. Tijdens de persconferentie aan het einde van de negende fase, op 11 januari 2021 bij NEOM, de locatie van een groot Saoedisch smart city-project, bevestigde Christophe Gaussin zijn wens om de energietransitie te versnellen ten gunste van koolstofarm transport. “Wij zijn de eerste generatie die de effecten van klimaatverandering voelt en de laatste generatie die in staat is om op te treden. Ik ben ervan overtuigd dat we nu moeten handelen!

    Waarom wil GAUSSIN zich bij dit initiatief aansluiten? Omdat het al vier generaties zijn DNA is. Elke generatie bracht technologische innovatie met zich mee, en al 10 jaar heb ik besloten om van GAUSSIN een leider te maken in schone mobiliteit. Vandaag is het tijd om in actie te komen! »Drong Christophe Gaussin, CEO van de GAUSSIN-groep, aan tijdens de Dakar-persconferentie bij NEOM. Christophe Gaussin (links) en Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Khalid Bin Sultan Al Faisal President van de Saudi Motorsport Federation

    Aankomende vergaderingen
    Publicatie jaarrekening: 16 maart 2021
    SIA: 16 & 17 juni 2021 in Belfort

  5. forum rang 9 nine_inch_nerd 17 januari 2021 11:01
    Niks nieuws, maar de indruk breed neemt toe en een prototype op H2 ál 2022 te laten meedingen in Dakar zou revolutionair zijn. Zegt ook iets van de productiviteit en daadkracht van dit bedrijf. PlugPower zal bijdragen en hier ook van genieten/profiteren.

    fuelcellsworks.com/news/gaussin-to-pa...
  6. [verwijderd] 17 januari 2021 14:46
    Een H2 race truck van Gaussin zal denk ik eerder dan Dakar 2022 gereed zijn om proef te laten draaien. Zoals de meeste race teams die voorafgaand een monster Dakar rally al deelnemen aan bijv. een Africa Rally Raid, Rally du Maroc of een Abu Dhabi Dessert Challenge. Dit zijn redelijk lange proeven om de nieuwe race prototypen uit te testen en eventuele kinderziekten eruit te halen en essentiële data te verzamelen.
1.685 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 ... 85 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links