Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Lichtpuntje in de lockdown

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  2. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79
  3. 16 apr ASML oogt wispelturig 101

Reacties

92 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 13 januari 2021 20:18
    quote:

    Doptieman schreef op 13 januari 2021 19:58:

    [...]

    Nou vooruit dan niet omhoog maar naar beneden , steun op 632?? Het maakt mij niet uit hoor. En de Beurs draait er ook zijn Hand niet voor om 10pnt hoger of 10 pnt lager als het maar geld opbrengt!!

    Ciaoh.
    AEX 600 brengt geld op
  2. forum rang 6 ttroo 13 januari 2021 22:34
    Eindelijk zie ik wat bouwsteentjes op de Amerikaanse beurzen vallen. Trends van fondsen gaan van positief naar negatief. Het gaat om 'redelijk' wat aantallen, maar zeker nog niet voldoende om de beurzen naar beneden te duwen. Een a Twee procenten lager zou een goede beren move zijn. Interessant dus of morgen de futures tijdens mijn slaap rood gaan worden en rood gaan bljiven. Zowel Amerikaanse als Europese futures doen aan 'hangen'. Ze stijgen niet door. Een eerste move van de beren, ze kunnen de stieren remmen, nemen soms fondsen over naar hun berenkamp. Maar dit is wel alles. Ze moeten doorzetten. Rode futures de komende 1 a 3 beursdagen waarbij -1% of -2% te voorschijn komt zou de beren move zijn. Anders houden de stieren vol. Apple tackelen zou een super move zijn van de beren, maar ook hier geldt 1% lager is een aanval, 2% a 2.5% is omvlaggen naar een beer. Nog een half uurtje na futuren. 30975. Als er morgen 30.900 staat, kan een beren aanval succesvol zijn en worden. Zolang er groen op de borden komt, blijven de stieren aan zet.
  3. forum rang 6 ttroo 13 januari 2021 22:37
    Amerikaanse banken zijn ook toe aan een correctie. Amerikaanse beren, richt je dus ook op deze sector. Een Exxon Mobil kan ook aangepakt worden. Kortom beren richt uw vuurpijlen op de juiste fondsen. Als u nog wat Naszakkie fondsen kan aanpakken, dan wordt het gewoon super interessant. Gevaar voor de beren komt uit het kamp van expiratie dag op vrijdag. Dus mogelijk komen de beren met de echte aanval op maandag of dinsdag.
92 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links