Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.506 Posts
Pagina: «« 1 ... 2588 2589 2590 2591 2592 ... 3526 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 gbakl 12 januari 2021 13:45
    Groot gat.

    Het ging een tijdje de goede kant op voor vrouwen op de arbeidsmarkt in de Verenigde Staten. Een jaar geleden hadden zelfs eventjes meer vrouwen een baan dan mannen. Maar de pandemie heeft daar een eind aan gemaakt. En niet zo’n beetje ook, meldt CNN op basis van de laatste banencijfers. In december gingen in totaal 140.000 Amerikaanse banen verloren. En dan nu het shockerende feit: er verdwenen 156.000 banen die door vrouwen werden bezet. Tegelijkertijd kwamen er netto 16.000 banen bij voor mannen.

    Natuurlijk, zegt CNN erbij, óók mannen verloren hun baan in december. Maar als groep kregen ze meer werk. Binnen de groep vrouwen zijn ook grote verschillen. Nog een shockerend feit: terwijl vrouwen van kleur als groep werk verloren, kregen witte vrouwen als groep er juist banen bij.

    voor zover the American dream.
    je kunt daar alles bereiken wat je maar wil, van krantenbezorger tot miljonair.
    vrijheid en gelijke kansen voor iedereen.

    ;o(
  2. forum rang 9 gnocchi. 12 januari 2021 13:49
    Link Engels.
    www.axios.com/capitol-police-democrat...

    House Democrats informeerde over nog 3 percelen die mogelijk gericht zijn op het Congres
    Fadel Allassan

    Mensen richten wapens buiten een kamer.

    Foto: Drew Angerer / Getty Images

    Capitol Police heeft House Democrats maandag ingelicht over nog drie potentieel gewelddadige geplande demonstraties in D.C., waarvan er minstens één een complot betrof om wetgevers te vermoorden als onderdeel van een opstand, meldde HuffPost eerst en Axios heeft dit bevestigd.

    Waarom het ertoe doet: de waarschuwingen onderstrepen de ernst van de veiligheidsbedreigingen waarmee wetgevers worden geconfronteerd terwijl Washington zich voorbereidt op de inauguratie van de verkozen president Joe Biden, enkele dagen nadat een pro-Trump-bende het Amerikaanse Capitool heeft geplunderd.

    Details: de meest alarmerende waarschuwing betrof een complot van een opstand waarbij demonstranten betrokken waren die het Capitool, het Witte Huis en het Hooggerechtshof omringden, en vervolgens democraten zouden verhinderen het gebouw binnen te komen - mogelijk door hen te vermoorden - zodat Republikeinen de controle over de regering konden overnemen.

    Van de andere geplande demonstraties wordt er naar één verwezen als het 'grootste gewapende protest dat ooit op Amerikaanse bodem heeft plaatsgevonden'.
    De andere is een protest ter ere van Ashli ??Babbitt, de aanhanger van Trump die tijdens de rel van vorige week door de politie in het Capitool werd vermoord.

    De politie van het Capitool vertelde de wetgevers dat ze de samenzweringen hebben voorbereid en dat ze misschien nooit zullen komen.

    De politie van het Capitool zei ook dat ze engagementsregels opstellen terwijl ze zich voorbereiden op de aankomst van duizenden gewapende demonstranten in Washington.
    "Over het algemeen zijn het leger en de politie niet van plan iemand neer te schieten totdat een van de relschoppers vuurt, maar er kunnen uitzonderingen zijn", schrijft HuffPost.

    De stand van zaken: de federale autoriteiten zijn van plan om woensdag zes dagen eerder dan oorspronkelijk gepland een enorm gebied in het centrum van D.C. af te sluiten.

    Ga dieper: Washington Monument sloot af vanwege bedreigingen om de inauguratie van Biden te verstoren
  3. forum rang 10 luchtschip 12 januari 2021 13:51


    Trump acted 'like a 5-year-old' while watching supporters riot on TV : CNN's Camerota

    CNN host Alisyn Camerota on Tuesday angrily denounced President Donald Trump after reports emerged that the president for hours refused to act to calm down his rioting supporters.

    Reacting to the Washington Post report that Republican lawmakers couldn't reach Trump during the deadly Capitol building riots because he was transfixed with watching them on TV, Camerota said that the president's behavior reminded her of a toddler.

    "He was just watching it all unfold," she said. "Like a five-year-old, he couldn't drag himself away from the stimulation of watching, you know, this deadly insurrection on television."

    Camerota then whacked her former employers at Fox News for falsely claiming that Hillary Clinton slept through the attack on the American consulate in Benghazi in 2012 even while giving Trump a pass for actually waiting hours to try to calm down a riot that he personally incited.

    CNN contributor Errol Louis speculated that Trump refused to act because he was hoping the rioters would succeed in forcing Congress to overturn the election.

    "Perhaps he was waiting to see how it would play out," Louis said. "Perhaps he was hoping, like a failed gambler, that somehow his horse was going to round the turn and make a miraculous recovery from behind."

    www.rawstory.com/trump-toddler/
  4. forum rang 8 closer 12 januari 2021 13:56
    quote:

    Tarmac schreef op 12 januari 2021 13:40:

    Niet direct, ook poll invullers is een bepaald type mens, maar ik snap je punt en daar zit hem ook de pijn van deze hele ontwikkeling. Zit je aan een politieke kant dan krijg je in je newsfeed vaak alleen nog maar de kleur van het verhaal die het best bij je past en ja dat is al een vorm van hersenspoeling. Zelfs als je alleen traditionele media leest. Trump is een extreme uitwas van dit geheel maar ook Europa heeft hier met bijv. Brexit al mee te maken. Er worden kampen gevormd en de strijd wordt steeds heter. Luisteren naar de ander is vaak geen optie. Om Trump maar te quoten 'this is just the beginning'.
    Volgens mij hebben we een deal :-)

    Maar ik ben niet met je eens dat het ontkennen van Trump's leugens ook een vorm van hersenspoeling is. Het is een strijd tussen leugens en realiteit.
  5. forum rang 10 luchtschip 12 januari 2021 13:57


    New York City says it's looking for ways to cancel Trump Org's contracts to run a golf course, ice rinks and a children's carousel at city parks.

    You laugh, but those contracts bring Trump $17M per year.

    twitter.com/Fahrenthold/status/134881...

    www.washingtonpost.com/gdpr-consent/?...
  6. forum rang 9 gnocchi. 12 januari 2021 13:58
    twitter.com/BBuchman_CNS/status/13489...

    Als u vandaag naar Washington kijkt, ga dan zitten. Het is een lange dag voor de boeg. Het Huis komt bijeen om 9AM ET, terwijl House Rules Cmte de 25A-resolutie afrondt waarin het kabinet van Pence en Trump wordt gevraagd om hem wegens ongeschiktheid te verwijderen. Stem op 25A verwacht vanavond laat, dus na 20.00 uur.
    @CourthouseNews
  7. forum rang 8 closer 12 januari 2021 14:33
    Pompeo is z'n eigen agenda aan het afwerken:

    “Mike Pompeo is tweeting again” appears to have become the new “the president is awake and tweeting” on this blog.

    Pretty much every day since 1 January the secretary of state has been using his official US government account to publish his CV for his 2024 run for the presidency outline what he sees as his legacy of his time in office

    These have mostly consisted of posts scheduled every half hour on the dot tackling topics like China, Russia, the UN, religious freedom and so on, with glossy Pompeo 2024 campaign adverts quote cards that have been produced, presumably, by the state department. This was one from yesterday…

    Secretary Pompeo @SecPompeo
    US government account
    twitter.com/SecPompeo/status/13486609...
    If we can't fix it, we won't keep wasting time or US taxpayer money. Our good faith efforts to reform @WHO, @UNESCO, @UNRWA and other corrupt organizations were rejected, so we left & found better ways to put #AmericaFirst. #CommonSense

    And he’s just started up again this morning.

    Secretary Pompeo @SecPompeo
    US government account
    twitter.com/SecPompeo/status/13489780...
    AMERICA FIRST

    bron: The Guardian

  8. forum rang 8 closer 12 januari 2021 15:10
    Dit al bekend? Uit het liveblog van het AD:

    04:09
    Een Republikeins lid van het Huis van Afgevaardigden zal dinsdag met andere leden een motie van afkeuring indienen tegen president Donald Trump. De reden voor de motie is de bestorming van het Capitool door Trumps aanhangers afgelopen woensdag.

    De Republikeinse afgevaardigde Tom Reed stelt in een ingezonden stuk in The New York Times dat hij wil voorkomen dat Trump in de toekomst nog een verkozen ambt bekleedt. ,,Ik wil dat er verantwoording wordt afgelegd voor de gebeurtenissen van 6 januari'', schrijft hij in zijn brief.

    De Democraten in het Huis van Afgevaardigden zien Trump het liefst nog voor het einde van zijn ambtstermijn volgende week vertrekken. Over een resolutie waarin vicepresident Mike Pence wordt opgeroepen president Trump af te zetten door gebruik te maken van het 25e amendement wordt dinsdag waarschijnlijk al gestemd.
  9. forum rang 10 luchtschip 12 januari 2021 15:12


    Trump kan zichzelf niet pardonneren, want zijn advocaten zeggen hem dat een self- pardon kan gezien worden als het toegeven dat hij strafbare feiten heeft gepleegd

    Trump's nieuwe houden lijkt nu :

    If I can't get a pardon then nobody else gets one.

    video 0:33 minuut

    twitter.com/TheBoomerBully/status/134...

  10. forum rang 10 DeZwarteRidder 12 januari 2021 15:23
    quote:

    luchtschip schreef op 12 januari 2021 13:59:

    Meridith McGraw, White House Reporter POLITICO `;

    Spotted tonight at Cafe Milano: Sec of State Pompeo and the head of Mossad, Israel’s spy agency
    twitter.com/meridithmcgraw/status/134...
    Dat is echt een mooie plek om af te spreken met een topspion..............
  11. [verwijderd] 12 januari 2021 15:38
    quote:

    luchtschip schreef op 12 januari 2021 14:14:

    After inauguration, Biden, Harris and spouses will lay wreath at Tomb of the Unknown Soldier along with ex-Presidents Clinton, Bush and Obama and their wives, reports AP.
    Helaas, Biden, Harris en partners zullen niet in staat zijn om naar de inauguratie te gaan. Naar ik begrijp zijn ze verhinderd en zijn ze dan op een vakantie in de Cariben.

    fc
  12. forum rang 9 gnocchi. 12 januari 2021 15:41
    Zelf geloof ik niet dat Donald direct naar de gevangenis gaat. Meer in de trant van niet naar buitenland kunnen reizen, een vorm van huisarrest, en beslag op zijn zaken imperium. Wat denken jullie?

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/life-is...

    Het leven van Donald Trump wordt op dit moment ontmanteld
    Bill Palmer | 9:09 uur EST op 12 januari 2021

    Het is niet alleen dat het presidentschap en de nalatenschap van Donald Trump tot pulp zijn vermalen, want hij staat voor zijn tweede beschuldiging met nog negen dagen of minder in functie. Het is dat zijn leven wordt ontmanteld op een manier die veel verder gaat dan politiek.

    Zoals het vaak gebeurt met binnenlandse terroristen zoals Donald Trump, verliest hij snel alles. De PGA heeft zojuist een groot golftoernooi van hem afgepakt. New York City neemt een golfbaan bij hem weg. Een van zijn banken sluit al zijn rekeningen onmiddellijk af. Zelfs zijn vriend Bill Belichick heeft zojuist in het openbaar de Presidential Medal of Freedom afgewezen, uit angst met hem geassocieerd te worden.

    Dit is natuurlijk pas het begin. Binnenkort zullen schuldeisers en overheidsinstanties vechten over wie als eerste beslag mag leggen op de bezittingen en eigendommen van Donald Trump. Hij zal binnenkort bankroet zijn. De strafrechtelijke vervolging zal komen, op staats- en federaal niveau, en hij kan het niet allemaal vergeven. Trump gaat de gevangenis in - en tegen de tijd dat hij daar aankomt, heeft hij toch niets meer.
70.506 Posts
Pagina: «« 1 ... 2588 2589 2590 2591 2592 ... 3526 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,67 -1,06%
EUR/USD 1,0617 -0,08%
FTSE 100 7.820,36 -1,82%
Germany40^ 17.760,40 -0,03%
Gold spot 2.385,58 +0,13%
NY-Nasdaq Composite 15.865,25 -0,12%

Stijgers

Avantium
+5,13%
FASTNED
+2,27%
Air Fr...
+2,00%
DSM FI...
+1,84%
CM.COM
+1,69%

Dalers

Arcelo...
-6,90%
Aperam
-6,68%
JUST E...
-4,85%
SBM Of...
-4,17%
RANDST...
-3,69%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links