Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

"Huizenprijzen +5%"

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. createmonnie 13 januari 2021 08:25
    quote:

    LLinssen schreef op 12 januari 2021 13:59:

    Wat ik echt gekte vind is dat er bij extreme schaarste bij één van de belangrijste levens behoeftes er banken zijn die roepen dat de prijs omlaag gaat. Terwijl de koop van huizen langs allerlei kanten gestimuleerd wordt.
    Je weet dat de bank niet in de toekomst kan kijken. Het zijn ook maar mensen die daar werken en een kant moeten kiezen. Gezien alle feiten omtrent de economie en onrust wereldwijd door het virus, is het normaal om minder grote uitgaven te doen. Men heeft geld nodig om onvoorziene omstandigheden op te vangen. Maar wij hebben een prachtige overheid, Europese unie en ECB die zich vol inzetten om alles en iedereen te beschermen en ondersteunen. Dat had je vroeger niet, althans de overheden, eu en cb's startte vaak nadat de particulier zijn eigen gelden had gebruikt met ondersteunen van de economie.

    Kijk alleen al naar de ECB. De ECB heeft 1 taak, waarvoor ze verantwoordelijk is. Inflatie op 2% krijgen. Dat lukt haar niet en nu bemoeit nu met wereldproblemen als klimaatverandering en genderdiversiteit. De inflatie is al maanden negatief, maar wel bemoeien met andere wereldproblemen. Hetzelfde geld voor overheden en de Europese Unie. Iedereen ondersteunen om de crisis door te halen. Mocht je als particulier in de problemen zitten of teveel schulden hebben, geen probleem... We hebben een speciale subsidie voor je om je door de crisis te halen. Mocht je in de nieuwe wereld geen bestaansrecht hebben, pakken we alles af om je schulden af te betalen. We willen namelijk ook naar een wereld waarbij je van niks eigenaar bent.

    Op een dag komt de inflatie en dan ben ik benieuwd hoe onze CB de inflatie op 2% gaat krijgen. Er zijn nu al geluiden dat er verborgen inflatie is. Iedereen schreeuwt al maanden over de inflatie op de beurs en woningmarkt, maar goed...
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links