Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel OXURION BRU:OXUR.BL, BE0003846632

  • 0,000 16 apr 2024 09:04
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 0,000 - 0,000
  • 30.040.335 Gem. (3M) 120M

OXURION 2021

1.263 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 64 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. relpinda 11 januari 2021 20:43
    www.trivano.com/aandeel/oxurion-to-pa...

    atie naar de evenementenpagina van Oxurion:
    www.oxurion.com/news-events#view-conf...

    EINDE

    Voor meer informatie, richt u tot:

    Oxurion NV
    Wouter Piepers,
    Wereldwijd hoofd Investor Relations
    & Bedrijfscommunicatie
    Tel: +32 16 75 13 10 / +32478 33 56 32
    wouter.piepers@oxurion.com

    Citigate Dewe Rogerson
    David Dible / Sylvie Berrebi / Frazer Hall
    Tel: +44 20 7638 9571
    oxurion@citigatedewerogerson.com



    Over Oxurion

    Oxurion (Euronext Brussel: OXUR) is een biofarmaceutisch bedrijf dat oogheelkundige therapieën van de volgende generatie ontwikkelt, die ontworpen zijn om het gezichtsvermogen beter te behouden bij patiënten met diabetisch macula-oedeem (DME), de belangrijkste oorzaak van verlies van het gezichtsvermogen bij diabetespatiënten wereldwijd.

    Oxurion streeft ernaar om de leidende wereldwijde franchise in de behandeling van DME op te bouwen, gebaseerd op de succesvolle ontwikkeling van zijn twee nieuwe therapieën:

    THR-149, een plasmakallikreïne-remmer die wordt ontwikkeld als een potentiële nieuwe zorgstandaard voor DME-patiënten die suboptimaal reageren op anti-VEGF-therapie. THR-149 heeft positieve topline Fase 1-resultaten laten zien voor de behandeling van DME. De Vennootschap voert momenteel een Fase 2 klinische studie uit waarin meerdere injecties van THR-149 worden geëvalueerd met DME-patiënten die eerder suboptimaal reageerden op anti-VEGF-therapie. THR-149 is ontwikkeld in samenwerking met Bicycle Therapeutics PLC (NASDAQ: BCYC)

    THR-687 is een pan-RGD-integrineremmer, die aanvankelijk wordt ontwikkeld als een mogelijke nieuwe zorgstandaard voor alle DME-patiënten. Positieve topline resultaten in een Fase 1 klinische studie waarin THR-687 werd beoordeeld als een behandeling voor DME werden aangekondigd in januari 2020. THR-687 zal naar verwachting medio 2021 deelnemen aan een Fase 2 klinische studie na goedkeuring door de regelgevende instanties. THR-687 is een geoptimaliseerde verbinding afgeleid van een bredere bibliotheek van integrineremmers in licentie van Galapagos NV (Euronext & NASDAQ: GLPG).
    Oxurion heeft zijn hoofdkantoor in Leuven, België, en is genoteerd op de beurs Euronext Brussel onder het symbool OXUR. Meer informatie is beschikbaar op www.oxurion.com.

    Belangrijke informatie over toekomstgerichte verklaringen

    Bepaalde verklaringen in dit persbericht kunnen als "toekomstgericht" worden beschouwd. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen en brengen bijgevolg verschillende risico's en onzekerheden met zich mee. De Vennootschap kan daarom geen enkele garantie geven dat dergelijke toekomstgerichte verklaringen werkelijkheid zullen worden en neemt geen verplichting op zich om enige toekomstgerichte verklaring bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of enige andere reden. Aanvullende informatie over risico's en onzekerheden die van invloed zijn op het bedrijf en andere factoren die ertoe zouden kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van enige toekomstgerichte verklaring, is opgenomen in het jaarverslag van het bedrijf. Dit persbericht vormt geen aanbod of uitnodiging voor de verkoop of aankoop van effecten of activa van Oxurion in enig rechtsgebied. Er mogen geen effecten van Oxurion worden aangeboden of verkocht in de Verenigde Staten zonder registratie onder de U.S. Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, of in overeenstemming met een vrijstelling daarvan, en in overeenstemming met enige toepasselijke Amerikaanse staatswetten inzake effecten.
1.263 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 64 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links