Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,881 19 apr 2024 10:54
  • +0,013 (+1,50%) Dagrange 0,869 - 0,889
  • 3.100.153 Gem. (3M) 6,9M

Pharming Januari 2021

13.329 Posts
Pagina: «« 1 ... 122 123 124 125 126 ... 667 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 Kaviaar 8 januari 2021 09:40
    quote:

    charlie b schreef op 8 januari 2021 09:26:

    [...]
    Heb ik toch altijd al aangekondigd dat de koers v Pharming makkelijk onder die magische 1 euro gaat komen.. echt een triest aandeeltje geworden die menige beleggers voor de gek houdt...rood is gewoon de kleur die bij Pharming hoort...nou nu zeker op naar de 1 euro..!! Is niet anders.. en zag gisteren al op t nieuws dat ze medicijnen voor artritus gaan gebruiken tegen de covid19...nou is Pharming mss al te laat met hun Ruconest...dus...bad news voor Pharming..normaals mijn mening..
    Charlie

    Kunnen ze dat ook tegen nierschade en zwangerschapsvergiftiging gebruiken....?
    Daar lijkt Ruconest wel een oplossing voor te zijn, maar moet nog verder onderzocht worden.
  2. forum rang 4 Drieklezoor 8 januari 2021 09:41
    Bijzonder hoe pharming opereert in en met informatie , niet erg hoopvol. Het kempen-rapport duikt weer eens op , het onderstreept weer de zwakte van dit moment ( lees dit moment ) er komen enkele berichten die een onderzoek doen naar Corona-medicijn wat de schijn kreeg veel belovend te zijn , maar toch lang op zich laat wachten van resultaat voor algemeen gebruik. Kleinere onderzoeken in Amerika en Brazilië enz. ,notering Nasdaq , veel informatie die ook weer twijfel oproept , zoals te weinig ondersteuning uit Pharming zelf , zodat creatieve figuren slecht en nog slechter pharming kunnen maken , maar ook figuren die het optillen naar hoogten waar het nog lang niet is , kortom er blijven te veel twijfels zolang Pharming zelf niet met goede publicatie / informatie komt.
  3. Jan Fluit 8 januari 2021 09:42
    Das dan lekker ophoepelen en niet weer terug komen hopelijk negatieve gast bah. Even voor de duidelijkheid. Kempen heeft iets tegen Pharming en haar CEO dat bleek al enkele jaren geleden toen het haat en nijd was. Laat u niet gek maken door zon belachelijk koersdoel. Pharming is een winstgevend bedrijf dat elk jaar de cijfers weet te verbeteren.
  4. [verwijderd] 8 januari 2021 09:42
    quote:

    charlie b schreef op 8 januari 2021 09:26:

    [...]
    en zag gisteren al op t nieuws dat ze medicijnen voor artritus gaan gebruiken tegen de covid19...nou is Pharming mss al te laat met hun Ruconest...dus...bad news voor Pharming..normaals mijn mening..
    Charlie

    Eens in de zoveel tijd plaats ik mijn mening over het "corona gebeuren". Dit evenement, maar ook de Nasdaq notering, geeft spektakel instappers.
    Een gedeelte profiteert en maakt een snelle winst, die zul je hier niet lezen.

    Wat we hier wel lezen zijn aandeelhouders die tussen de berichten door zakelijke, positieve en nuchtere beschouwingen plaatsen. Veelal gedocumenteerd en ter zake doend.
    Maar ook roeptoeters, wat dat betreft begrijp ik niet dat er zoveel gereageerd wordt op roeptoeters, al dan niet positief óf negatief.

    Te laat met Ruconest....In het "corona gebeuren" is Ruconest in een testfase. Niet uitgevoerd door Pharming zelf, dus dat zit de normale werkzaamheden niet in de weg.
    Alles wat tijdens die testen ontdekt wordt, ook voor andere toepassingen, is mooi meegenomen. M.a.w. op de lange termijn.

    Momenteel bezit ik slechts een klein aantal Pharming aandelen. Mede omdat er elders veel meer te verdienen valt. Wil niet zeggen dat ik geen vertrouwen heb in Pharming, maar zie pas, zoals ik al tig keer vermeld heb, met een 2 jaren pas een mooie koers.
  5. [verwijderd] 8 januari 2021 09:43
    Sinds ik in pharming zit, stijgen ze alleen als er een PB komt. Voor de rest blijven ze elke keer schommelen tussen bepaalde koersen, behalve na de tegenvallende intro in de VS :-(. Maar is dat sowieso niet met farmaceutische bedrijven? Beleg er nu 1 jaartje in, maar of dat de beste keuze was ;-)

    Word soms wel een beetje moe van al dat gezeur hier. Ik kan niet snappen dat je dan nog steeds blijft hangen met je aandelen, als je er blijkbaar niet meer in geloofd of vertrouwd.

    Pas op beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw geld er mee verliezen ;-)

    Succes vandaag en een fijn weekend!
  6. forum rang 7 Kaviaar 8 januari 2021 09:47
    quote:

    Vince.be schreef op 8 januari 2021 09:38:

    Kent Pharming geen andere kleur dan rood ?
    Wat vind SDV zelf van zijn prestaties op de beurs?
    Bijna zeker; het kan hem geen moer schelen, zolang hij zijn salaris, premies, bonus enz binnen heeft. Een aandeel die het niet waard is om in te investeren. Duurt veel te lang voor de beloftes uitkomen, jaren (!), als die waargemaakt zullen worden valt nog te bezien. Wanneer (ooit) weer rond 1,50 doe ik ze weg en ga ik naar aandelen die op een meer serieuze manier op de beurs presteren. Deze ceo leeft met zijn aandeelhouders niet mee, doet dingen die de quotatie laag houd in de plaats van omhoog te doen gaan => heel 2020 => nasdaq fiasco => pijplijnen zonder resultaten => buitengewone remuneratie van de directieleden en geen meerwaarde voor de aandeelhouders. Pharmabedrijven die schulden hebben en er minder goed voorstaan als Pharming doen het beter op de beurs. Andere ceo's aan de macht daar ???
    Vince.be toch. Laat je niet enkel door emotie leiden, maar kijk verder naar de potentie. Dat zal je rust geven.
  7. [verwijderd] 8 januari 2021 09:48
    quote:

    zjeeraar schreef op 8 januari 2021 09:29:

    Dat Kempen & Co clubje heeft totaal geen invloed op de koers en maken zich ronduit belachelijk, echter dat weten we hier al erg lang....
    Pharming gaat op de beurs niet de goede kant op. Dat is ontegensprekelijk. Daar tegenover staat alleen maar: het komt goed, geduld, up up up, wat een prachtige firma enz enz enz
    Pharming heeft tot nu toe simpelweg NIETS aan zijn aandeelhouders teruggegeven en dit duurt al jaren ! Iedereen die hier iets anders staat te zingen heeft zand in de ogen of is gewoon blind voor de huidige feiten. Er is maar één man die hiervoor de schuld kan krijgen, hij neemt alle beslissingen en deze hebben over een hele lange periode nog geen enkele positieve impact op de quotatie gehad. Een gewaarschuwde belegger is er nu twee waard !
  8. [verwijderd] 8 januari 2021 09:52
    quote:

    Kaviaar schreef op 8 januari 2021 09:47:

    [...]

    Vince.be toch. Laat je niet enkel door emotie leiden, maar kijk verder naar de potentie. Dat zal je rust geven.
    Beste Kaviaar, met veel respect en sympatie voor u, ik beoordeel wat ik van begin 2020 tot vandaag meemaak met Pharming ik zie geen pluspunten meer voor de aandeelhouders. Ik voel mij aan het lijntje gehouden door de grote baas om aan boord te blijven. Waar blijven de resultaten ivm een quotatie die stevig omhoog gaat. Het duurt (!) te lang. Niets van waar toen hij zei " binnenkort heel binnenkort".
13.329 Posts
Pagina: «« 1 ... 122 123 124 125 126 ... 667 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links