Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Blik op Azië

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 16 apr ASML oogt wispelturig 97
  2. 15 apr Just Eat Takeaway nog tussen servet en tafellaken 74
  3. 12 apr Nederlandse beurs is alive and kicking 111

Reacties

204 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 11 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 7 januari 2021 21:22
    De U.S. markten zijn al net zo op hol geslagen als hun gesjeesde president. Het moet ergens heen, heel hoog en heel snel. Kennelijk ligt daar de jackpot. En wat is er nu gebeurt? Een land vol schulden en wappies. Je zag het gisteravond al, totale insaniteit. Het virus is op de hersenen geslagen. Doet me denken aan horrorfilms.
  2. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 7 januari 2021 21:22
    Tóch mooi hé dat die Futs-Mannetjes..

    Altijd wéér het Verlies voor een groot deel of zelfs helemaal goed maken..

    10 van de 9 keer mag je daar "gratis" op inspelen..

    Enjoy..! ;)

    Toegevoegd:

    Morgen weer het meest gemanipuleerde cijfers > Play-rolls..

    Zou het morgen weer een 10 Punter worden naar boven..??!

    Of iets wat daar op lijkt..?

    "We" zijn tóch weer lekker Parabolic bezig of nietan..

  3. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 7 januari 2021 21:50
    Vandaag gelukkig weer een relief rally op Fake Street..

    Opluchting al om..

    Toegevoegd:

    Sprookjes bestaan écht..;)

    En Trump zou alleen al onmetelijk rijk worden van alle Donaties die hij gekregen heeft..

    Up Locken rond 20 januari in het Suïcide Celletje van Harrie Epstein..

    Home.. Sweet Home..!
  4. forum rang 5 De verhapstukkende bekokstover 7 januari 2021 23:18
    quote:

    LucaTonie schreef op 7 januari 2021 22:05:

    [...]

    Waarschijnlijk zijn de investeerders mensen die het eeuwige leven hebben...;-)
    Dat klopt helemaal, Hij is zelfs amechtig als engel nedergedaald om hier ons op waarachtige wijze kond van te doen: www.reuters.com/article/us-goldmansac...

    (voor de fijnproevers: in onderstreepte tekst zit een titel van een boek verstopt)
  5. forum rang 6 ttroo 7 januari 2021 23:35
    Morgan Stanley ik dacht die bank het was had net de koers van Tesla verhoogt van een 4 naar een 8. Ze kunnen daar weer opnieuw beginnen. Coins zijn nu in het geheel $1 trillion waard, die zijn lekker wissel vallig. Als dat allemaal maar goed gaat. Opvallend is en blijft hoe futures de gehele dag in het groen op hoge scores blijft. Een continue stroom van orders die de hele dag blijven komen. Nauwelijks een dip te zien. Hoogstens een paar tienden van procenten. Morgen weer maand cijfers. Waarom publiceren? Beurzen gaan groen ongeacht de uitslag. En als het een keer rood dan is het puur een keer winstnemingen na een hele lange tijd groen. Dus gewoon een trigger. Niet meer, niet minder dan dat. Het voordeel is dat de korte termijn parameters eindelijk wat beginnen uit te slaan naar boven. Dus eindelijk wat meer rode signalen. Maar nog steeds te minimaal. Maar pfoe. We gaan naar een giga top hoog toe. Opvallend dat de Europese futures niet konden door stijgen. AEX future zag ik ok 639 staan, zakten rond sluiting naar 637 en sloten op 639. Nauwelijks mutaties gedurende de openings uren van de Amerikaanse beurzen. Party 2021 wordt nog mooier dan Party 2020. Trillions of dollars worden gecreeerd. Het begint steeds meer op een Matrix te lijken, mensen houden van dollars en dan zijn ze stil. Het is al vaak geschreven op zerohedge. Maar veel obligatie-rentes staan op negatief. Ik had ff gekeken. Behalve een paar landen, niet eerlijk, zoals China die betalen gewoon nog redelijke rentes op staats obligaties. Bij Duitsland stond volgens mij alles op negatief. Bizar toch. In zulke goede tijden is een markt sterk genoeg om rentes te hebben. Rente op USA 10Y staat op 1.08. Bizare goede tijden. En die worden opgevolgd door nog meer bizarre (slechte) tijden. Voorlopig stellen we dat nog uit. Maar hoe lang, zolang de Centrale Banken met geld blijven strooien. Maar ze moeten wel bljven doorgaan met strooien, want markten prijzen dat in. Kortom. Geen opstoppingen in geld strooien graag. Als de crash komt, Hollandse pensioen fondsen zullen tientallen jaren nodig hebben om dit recht te gaan zetten, mogelijk gaan ze zelfs er onder door. Banken kunnen geen crisis aan. Zeker Europese banken niet. Ratio's zijn erg zwak ondanks de eerste drie kwartalen in 2020. Ze gingen zelfs achter uit in die kwartalen in plaats van vooruit. En de vraag is, hoeveel hebben ze nog niet afgeschreven omdat ze onder een corona-regeling vallen. Dus hoeveel hebben ze al onder het tapijt geveegd en hoeveel tapijt hebben ze nog? Ach. We gaan slapen. Morgen ochtend zie ik weer wat u tijdens mijn nacht rust hebt uitgespookt.
  6. forum rang 6 ttroo 8 januari 2021 07:55
    Hollandse pensioen fondsen zijn binnen twee jaar leeg geslagen. Een goede beurscorrectie en daar gaan ze al. Griekenland. Spanje. Italië. Dollar behang. Tesla multples. Ik noem dit de Japan II bubbel. Wat een geweldige zeg. Taperen. Hebben ze een keer geprobeerd. Ging helemaal fout. Ze kunnen niet meer taperen. Ze leven in hun eigen bubbel. Gooi de beurzen open. Historische openingen.
  7. Verdwaald Schaap 8 januari 2021 08:19
    quote:

    ttroo schreef op 8 januari 2021 07:55:

    Hollandse pensioen fondsen zijn binnen twee jaar leeg geslagen. Een goede beurscorrectie en daar gaan ze al. Griekenland. Spanje. Italië. Dollar behang. Tesla multples. Ik noem dit de Japan II bubbel. Wat een geweldige zeg. Taperen. Hebben ze een keer geprobeerd. Ging helemaal fout. Ze kunnen niet meer taperen. Ze leven in hun eigen bubbel. Gooi de beurzen open. Historische openingen.
    Eerder hysterisch. Scheelt qua belettering niet veel met historisch, maar toch...
204 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 11 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links