Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.566 Posts
Pagina: «« 1 ... 2554 2555 2556 2557 2558 ... 3529 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 DeZwarteRidder 7 januari 2021 17:17
    quote:

    gnocchi. schreef op 7 januari 2021 17:10:

    Link Engels.
    hillreporter.com/trump-terrorist-pict...

    Trump-terrorist afgebeeld bij Pelosi's bureau geïdentificeerd
    DOOR Timothy Evans 7 januari 2021

    Van alle beelden van de door Trump aangewakkerde rel in het Capitool van gisteren, kan de foto van de glimlachende anarchist die aan het bureau van huisspreker Nancy Pelosi zit te luieren een van de meest memorabele worden. Vandaag is die man, Richard Barnett uit de stad Gravette in het noordwesten van Arkansas, op zoek naar een advocaat.

    In een telefonisch interview met een televisiestation in Arkansas zei Barnett: "Ik heb de deuren niet doorbroken. Ik werd erin geduwd. Ik wilde daar niet zijn. Hel. Ik liep rond op zoek naar een badkamer. " Hij probeerde zijn daden weg te redeneren: “Dus ik ging daar naar binnen en zette mijn vlag neer. Ik ging hier aan mijn bureau zitten. Ik ben een belastingbetaler, ik ben een patriot. Dat is niet haar bureau. Ik heb haar dat bureau geleend. Als ze het bureau niet waardeert, dacht ik dat ik zou gaan zitten en het bureau zou waarderen. Ik gooide op dat moment mijn voeten op het bureau. Ik realiseerde me dat een paar gaten me ook hadden gesneden en ik bloedde aan haar envelop, dus ik pakte de envelop en stopte hem in mijn zak, en ik legde een kwartje op het bureau, want ik ben geen dief. "

    'Ik schreef haar een akelig briefje en legde mijn voeten op haar bureau,' zei Barnett. Het briefje dat hij achterliet, zei: "Nancy, Bigo was hier, jij B ****." Bigo is de bijnaam van Barnett. Hij is blijkbaar in de gemeenschap bekend als een vocale supporter van Donald Trump.

    Barnett zegt dat hij zich ervan bewust is dat hij federale aanklachten kan krijgen in verband met zijn bezetting van het kantoor van Pelosi. "Ben ik bang? Echt niet. Maar ja, er is een mogelijkheid, 'zei Barnett. "Als je een slechte advocaat bent, neem dan contact met me op, want ik heb er een of twee nodig."
    Als er geen doden gevallen waren, was het hele gebeuren lachwekkend.
  2. Kruger 7 januari 2021 17:50
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 7 januari 2021 17:17:

    [...]

    Als er geen doden gevallen waren, was het hele gebeuren lachwekkend.
    Juist.
    Kan iemand een videootje in elkaar boksen op de tonen van YMCA (The Village People) met afwisselend beelden van
    1. de bijhorende dansmoves van Trump, en
    2. de bestorming van het Capitool.
  3. forum rang 8 closer 7 januari 2021 17:55
    The White House has withdrawn Chad Wolf’s nomination to lead the department of homeland security, hours after the acting DHS secretary issued a statement calling on Donald Trump to condemn yesterday’s violence.

    The White House announced in a statement this morning that it had notified the Senate it was withdrawing Wolf’s nomination.

    bron: The Guardian
  4. forum rang 9 gnocchi. 7 januari 2021 17:59
    Link Engels.
    hillreporter.com/house-democrats-ask-...

    Huisdemocraten vragen Mike Pence om het 25e amendement in te roepen om Donald Trump te verwijderen
    DOOR Brandon Gage 7 januari 2021

    Bijna twee dozijn House Democrats hebben een dringende brief gestuurd naar vice-president Mike Pence waarin hij eist dat hij een beroep doet op het 25e amendement om president Donald Trump onmiddellijk uit zijn ambt te verwijderen.

    Het verzoek kwam terwijl het Congres de overwinning van president-elect Joe Biden's Electoral College certificeerde, die enkele uren werd uitgesteld als gevolg van een gewapende belegering van het Capitool door honderden opruiende Trump-aanhangers.
    Foto door congress.gov via Getty Images

    "NIEUW: ik stuur een brief met @RepTedLieu en onze collega's van de House Judiciary Committee, waarin ik vicepresident Pence oproept om het 25e amendement in te roepen om Donald Trump uit zijn ambt te verwijderen na de gebeurtenissen van vandaag", zegt David Cicilline (RI), voorzitter van de House Antitrust Committee tweette woensdagavond laat.

    Voorzitter van de House Judiciary Committee Jerry Nadler (NY), samen met de democratische vertegenwoordigers Cori Bush (MO), Steve Cohen (TN), Madeleine Dean (PA), Ted Deutch (FL), Veronica Escobar (TX), Sylvia Garcia (TX), Sheila Jackson Lee (TX), Pramila Jayapal (WA), Hank Johnson (GA), Mondaire Jones (NY), Ted Lieu (CA), Lucy McBath (GA), Joe Neguse (CO), Jamie Raskin (MD), Mary Gay Scanlon (PA), Greg Stanton (AZ) en Eric Swalwell (CA) ondertekenden ook het bod van Cicilline om Trump af te zetten.

    “Het is met grote droefheid dat we u schrijven naar aanleiding van de incidenten die zich vandaag in het Amerikaanse Capitool hebben afgespeeld. Terwijl je de Amerikaanse Senaat voorzat, probeerden boze aanhangers van president Trump een opstand, waarbij ze illegaal het gebouw van het Amerikaanse Capitool bestormden en doorbraken om de certificering van de overwinning van de verkozen president Biden te stoppen '', schreven de wetgevers.

    “De wereld keek met ontzetting toe hoe opstandelingen, die door de president waren aangespoord, de veiligheid van gekozen functionarissen en personeel bedreigden en openbare eigendommen vernietigden terwijl ze bestormden en zowel het Huis als de Senaatskamer bezetten en onze democratie tot stilstand brachten. Op een gegeven moment hebben de opstandelingen zelfs een Amerikaanse vlag verwijderd die naar het Capitool vloog en deze vervangen door een Trump-vlag ”, aldus de brief.

    De leden van het Huis veroordeelden Trump omdat hij zijn volgelingen aanmoedigde om de wapens op te nemen tegen de regering en het democratische proces te verstoren:

    Ondertussen bleef president Trump zwijgen, zelfs toen opstanden ramen braken, de Amerikaanse Capitoolpolitie bedreigden en de muren van het Capitool beklommen. Eerder op de ochtend hield president Trump een bijeenkomst in het Witte Huis en vertelde hij de demonstranten ‘Ik zal bij je zijn’ en moedigde hen aan om naar het Capitool te marcheren om te protesteren tegen de certificering van de stemmen van het kiescollege.

    Afgelopen zaterdag probeerde president Trump onze democratie te ondermijnen door verkiezingsfunctionarissen in Georgië aan te moedigen meer stemmen te vinden om de verkiezingsresultaten ongedaan te maken. Zelfs vóór de verkiezingen weigerde president Trump zich in te zetten voor de vreedzame machtsoverdracht. We hebben de vrucht van de opmerkingen van de president gezien in het geweld en de chaos die vandaag zijn ontketend.

    Hun zaak is solide:

    Sectie 4 van de 25e wijziging van de Amerikaanse grondwet geeft de vice-president en een meerderheid van de zittende kabinetssecretarissen de bevoegdheid om een ??president als ongeschikt te bestempelen als hij 'niet in staat is om de bevoegdheden en plichten van zijn ambt te vervullen'. Zelfs in zijn video aankondiging vanmiddag onthulde president Trump dat hij mentaal niet gezond is en nog steeds niet in staat is om de resultaten van de verkiezingen van 2020 te verwerken en te accepteren. De bereidheid van president Trump om aan te zetten tot geweld en sociale onrust om de verkiezingsresultaten met geweld omver te werpen, voldoet duidelijk aan deze norm. Dat geldt ook voor zijn recente tweets, die Twitter sindsdien heeft verwijderd, waarin hij zei dat de verkiezing ‘gestolen’ was en dat de rellen van vandaag ‘de dingen en gebeurtenissen zijn die plaatsvinden’.

    De 19 huisdemocraten concludeerden dat “in het belang van onze democratie, wij er nadrukkelijk bij u op aandringen om het 25e amendement in te roepen en het proces te beginnen om president Trump uit de macht te verwijderen. President Trump heeft keer op keer laten zien dat hij niet bereid is om onze democratie te beschermen en de taken van het ambt uit te voeren. "
  5. forum rang 6 gbakl 7 januari 2021 18:11
    Eerder op de ochtend hield president Trump een bijeenkomst in het Witte Huis en vertelde hij de demonstranten ‘Ik zal bij je zijn’ en moedigde hen aan om naar het Capitool te marcheren om te protesteren tegen de certificering van de stemmen van het kiescollege.
    .
    deze lafbek suggereerde dat hij met de trumpfanaten zou opmarcheren naar het Capitool
    maar ging lekker veilig in het Witte Huis achter de TV zitten om pas vele uren later met
    veel moeite overgehaald te worden om afstand te nemen van de belegering die hij zo
    aangemoedigd had.

    toch is er nog begrip bij de echte trump die-hards maar het wordt steeds minder en
    ook op dit forum zie en hoor je ze steeds minder en in steeds omzichtiger bewoording.

    zoals de tegenwerking richting trump 4 jaar lang alsof je dit niet al die tijd al aan zag komen
    met deze malloot.
  6. forum rang 9 gnocchi. 7 januari 2021 18:37
    Link Engels.
    hillreporter.com/profiles-in-stupidit...

    Profiles in Stupidity: Rudy Giuliani betrapt bij het smeken van de verkeerde senator om de certificering van het kiescollege te verstoren
    DOOR Brandon Gage 7 januari 2021

    Woensdagavond laat werd Rudy Giuliani - de ham-fisted advocaat van president Donald Trump, een voormalige burgemeester van New York en Borat Latere Moviefilm ingenue - op tape betrapt en smeekte een Amerikaanse senator om de congrescertificering van het Electoral College van president-elect Joe Biden te verstoren zege.

    Giuliani voerde zijn zielige gok uit slechts enkele minuten nadat de wetshandhaving klaar was met het zuiveren van een opruiende menigte van Trump-aanhangers die het Capitool binnenvielen in opdracht van Giuliani en Trump.
    Foto door Rey Del Rio / Getty Images

    Om ongeveer 19.00 uur liet Giuliani een voicemail achter op wat volgens hem de kantoorlijn van senator Tommy Tuberville (R-AL) was, waarbij hij de nieuwgekozen wetgever smeekte om 'bezwaar te maken tegen elke staat en, samen met een congreslid, gehoord te worden voor elke staat ”die bezwaar maakte tegen de overwinning van Biden.

    Maar Giuliani - een maestro van juridische grappenmakerij - belde de verkeerde senator, die bij het horen van het bericht het deelde met The Dispatch.

    Hieronder is een transcriptie van de oproep:

    Senator Tuberville? Of ik zou Coach Tuberville moeten zeggen. Dit is Rudy Giuliani, de advocaat van de president. Ik bel je omdat ik met je wil bespreken hoe ze deze hoorzitting proberen te versnellen en hoe we jullie, onze Republikeinse vrienden, nodig hebben om te proberen het gewoon te vertragen, zodat we deze wetgevers ertoe kunnen brengen om meer informatie voor je te krijgen . En ik weet dat ze vanavond om 8 uur weer bij elkaar komen, maar het ... de enige strategie die we kunnen volgen is bezwaar te maken tegen talloze staten en problemen aan de orde te stellen zodat we onszelf in morgen begeven - idealiter tot het einde van morgen.

    Ik weet dat McConnell er alles aan doet om het te overhaasten, wat een soort schop tegen het hoofd is, want het is één ding om ons tegen te gaan, het is iets anders om ons geen eerlijke kans te geven om het te betwisten. En hij wil proberen het terug te brengen tot slechts drie staten die we betwisten. Maar er zijn 10 staten die we betwisten, niet drie. Dus als u bezwaar zou kunnen maken tegen elke staat en, samen met een congreslid, voor elke staat een hoorzitting zou kunnen krijgen, dan weet ik dat we u veel zouden vertragen, maar het zou ons de gelegenheid geven om de wetgevers die heel, heel dicht bij elkaar staan hun stem, vooral na wat McConnell vandaag deed. Het maakte ze boos, omdat ze brieven hebben geschreven waarin ze je vragen om te schorsen en hen de twijfelachtige terug te sturen en ze zullen ze oplossen.

    Dus dit telefoonnummer, ik ben de hele nacht bereikbaar en het zou een eer zijn om met je te praten. Dank je.

    Luister hieronder, met dank aan The Dispatch:

    Ondanks de bezwaren van Trump en Giuliani, voltooide het Congres donderdagochtend om 3.40 uur de telling van de verkiezingen, waarmee de presidentsverkiezingen van 2020 formeel werden afgesloten.
  7. hap 7 januari 2021 19:01
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 7 januari 2021 17:17:

    [...]

    Als er geen doden gevallen waren, was het hele gebeuren lachwekkend.
    Dat kan ik niet met je eens zijn. Het was een doelbewuste poging om het democratische proces te ondermijnen en moet ook als zodanig berecht worden. In Nederland zou je dan een taakstraf van tachtig uur krijgen, maar in de VS denken ze daar wat zwaarder over. Profa-idioten als Barnett en Angeli kunnen waarschijnlijk een lange gevangenisstraf tegemoet zien.
  8. forum rang 10 luchtschip 7 januari 2021 19:23
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 7 januari 2021 17:17:

    [...]

    Als er geen doden gevallen waren, was het hele gebeuren lachwekkend.
    Iets schijnbaar lachwekkends, kan ook iets heel ernstigs zijn.

    Adm. James Stavridis (on Morning Joe) 'How many Russian operatives were in that space ..of course the Capitol is full of classified documents. If you don't think there were Russian intruders in there, you're naive."

    video 0:47 minuut
    twitter.com/ushadrons/status/13472299...

    En dan nog deze mogelijkheid ;

    via a friend who'd like to remain anon (onbekend), a huge one I missed: rioters were inside the capitol long enough to re-flash the firmware on any device with writeable firmware - which these days is almost everything. Anything with a microphone or camera probably needs to be tossed (weggegooid).

    en
    Even if classified documents were secured, there are so many electronic and electrical devices that could have been modified or bugged yesterday, and that's pure espionage gold.

    Bij het inbreken via een ruit schijnt er even Russisch gesproken te worden bij minuut 0:04.
    Zijn dit dan spionnen. Niet noodzakelijk. Het kunnen kinderen zijn met Russische ouders die in de US wonen en mee doen aan deze rellen of revolutie zoals velen van hen het noemt.

    0:04 Russian "??????, ??????!" literally "Braver, braver" in context "Go harder!"

    video 0:30 minuut
    twitter.com/jolja_jolja/status/134692...
  9. forum rang 7 ff_relativeren 7 januari 2021 20:00
    3 mogelijkheden om Donald J Trump opzij te zetten :

    - Trump neemt zelf ontslag ;
    - het 25e amendement ;
    - impeachment.

    Het impeachment heeft de aanvullende mogelijkheid om daarnaast te beslissen dat Donald J. Trump nooit meer een publiekelijk ambt mag bekleden. Dat zou een nieuw begin kunnen betekenen voor de USA.

    De andere 2 keuzes hebben die optie niet.
70.566 Posts
Pagina: «« 1 ... 2554 2555 2556 2557 2558 ... 3529 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 861,14 -0,49%
EUR/USD 1,0652 +0,08%
FTSE 100 7.830,77 -0,59%
Germany40^ 17.720,10 -0,66%
Gold spot 2.382,30 +0,12%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

WDP
+3,44%
EBUSCO...
+2,52%
Heineken
+1,86%
Pharming
+1,32%
NSI
+1,03%

Dalers

AMG Cr...
-3,27%
ADYEN NV
-2,73%
TomTom
-2,17%
FASTNED
-2,08%
RENEWI
-2,06%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links