Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beter bed 2021

3.949 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 198 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. MichaelJ 7 januari 2021 10:34
    quote:

    Gaasp schreef op 6 januari 2021 17:43:

    Vanmiddag in het FD:

    Beter Bed is droombelegging volgens 'magische formule'
    Volgens de criteria van beursgoeroe Joel Greenblatt is het beddenconcern uit Uden in 2021 het meest koopwaardige aandeel op de Nederlandse beurs

    *kan het artikel zelf niet lezen, geen abonnement

    Nikszeggend artikel waarbij enkel wordt gesteld dat Joel dit vindt opv ROI en winstrendement en nog wat over het gifschandaal en MC problemen die nu zijn opgelost.

    Mooi hoor maar om daar nu massaal voor te gaan kopen, beetje apart. Toont m.i. vooral aan dat er kleine handel is in BB waardoor uitschieters omhoog en omlaag snel ontstaan.

    Boel stabiliseert nu lijkt het. Ik vind het prima, nog even en zelfs mijn GAK wordt bereikt..
  2. Sec_Brut 7 januari 2021 11:50
    quote:

    MichaelJ schreef op 7 januari 2021 10:34:

    [...]Nikszeggend artikel waarbij enkel wordt gesteld dat Joel dit vindt opv ROI en winstrendement en nog wat over het gifschandaal en MC problemen die nu zijn opgelost.

    Mooi hoor maar om daar nu massaal voor te gaan kopen, beetje apart. Toont m.i. vooral aan dat er kleine handel is in BB waardoor uitschieters omhoog en omlaag snel ontstaan.

    Boel stabiliseert nu lijkt het. Ik vind het prima, nog even en zelfs mijn GAK wordt bereikt..
    Verhaal was inderdaad min of meer nietszeggend, maar zo wordt BB wel wat meer onder de aandacht gebracht, je kan nl. niet echt zeggen dat BB veel in het nieuws is mbt. financiële en of organisatorische berichtgeving.
  3. Tarpendix 7 januari 2021 13:14
    Finally, de mensen worden wakker. Roep al 6 maanden dat beterbed op de cijfers van 2020 naar 6-7 euro zal schieten. Het volume kwam echter nooit hoger dan 300-350.000 verhandelde aandelen. Dit geweld doet mij vermoeden dat er ook andere krachten spelen. Mogelijke toch een aanstaande overname, dividend betaling of toch een winst die niemand aan zag komen. Het is natuurlijk niet voor niets dat de 3.5 miljoen euro lening is omgezet in aandelen. Verdubbelt zonder risico.Ik verwacht zelf op 220 miljoen omzet in 2020 een winst van 14-17 miljoen euro. Ik laat mij de komende weken graag verrassen. Op naar de 10, we zijn pas net halverwege!
  4. forum rang 4 nb 7 januari 2021 13:20
    Inderdaad gaat mooi. Had er sinds november wel op gehoopt, met als achterliggende gedachte, dat Matratzen eruit is, betere omzet, kosten technische verbeteringen. Ik denk nu ook met lock down dat mensen de boel in huis schoon willen hebben. Tenminste ik wel, en ik schat in dat ik de gemiddelde mens wel ben. Dat betekent klussen, maar ook het matras eerder eruit, want dat ligt er alweer een paar jaar. Mijn verklaring dan
3.949 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 198 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links