Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Galapagos AEX:GLPG.NL, BE0003818359

  • 27,560 23 apr 2024 17:35
  • +0,220 (+0,80%) Dagrange 27,180 - 27,600
  • 52.063 Gem. (3M) 80,2K

Galapagos januari 2021

1.547 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 ... 78 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 greenback 6 januari 2021 10:32
    We zien ook heel wat sectorrotatie vandaag. Kijk ook even naar financials. Dit hoort bij politieke verschuivingen, de ene sector wint de ander verliest. Als je even neutraal kijkt en eerlijk bent, wie verwacht er nu echt dat Gala na alle tegenslagen en zonder nieuws (en dus nog onzekerheden) dan vandaag, of morgen of overmorgen wel even +3% gaat doen?! Lijkt me dat men nu eerder Gala even links laat liggen om in te stappen in aandelen waar meer "rust" is.
  2. forum rang 4 harvester 6 januari 2021 10:35
    quote:

    Ayous schreef op 31 december 2020 18:03:

    Ik wens iedereen gezondheid en hoop dat een ieder zijn/haar glpg verliezen weer goedmaakt in het nieuwe jaar, of het nu met een long of short positie is, of met andere fondsen dan glpg. De beurs blijft ook in 2021 een boeiend spel. Veel geluk!
    Ja vorig jaar is anders uitgepakt dan het aan het begin leek.
    Zowel tegenvallers bij Galapagos en met name het conservatisme bij de FDA inzake filgo, als
    Trump die de rust op de beurzen telkens weer wist te verstoren als de vertragende effecten van Corona op veel biotech onderzoeken bij patiënten.

    Eind deze maand hebben wij geen last meer van Trump en zal het besef komen dat een democratische president helemaal niet slecht hoeft te zijn voor de economie.

    Na maart/april denk ik dat wij het ergste wel gehad zullen hebben met Corona als dan een groot deel van de bevolking gevaccineerd is.
    Dan zal de hele biotech sector wel weer opkrabbelen.

    Tot nu toe lijkt 1690 echt een duidelijk verschil te betekenen voor IPF patiënten afgaand op de berichten die een aantal deelnemers plaatsten. Dus op naar de futility analyse in de eerste helft 2021 en een mooie zomer.
  3. EFBO 6 januari 2021 10:37
    quote:

    greenback schreef op 6 januari 2021 10:27:

    [...]

    Bij sommigen lijkt dat eerste punt wel degelijk een hele grote horde te zijn!

    En ik vind de pijplijn absoluut niet mager maar dat mag ieder voor zich uitmaken natuurlijk. Stel, je bent wel van mening dat het allemaal mager is, het risico te groot en er niets meer van te maken is. Prima! Stap er dan lekker uit, kies een ander aandeel en stop aub met het bashen op het forum. Ik zie er persoonlijk wel nog steeds heil in dus ik blijf zitten en respecteer het als mensen, met een andere mening, uitstappen.
    Shorters zijn al lang uitgestapt. Nu is voor hun alleen nog maar bashen om meer winst te maken met hun posities.
    Een ding weet ik zeker, er is goed nieuws op komst en nu shorten is risicovol.
  4. [verwijderd] 6 januari 2021 10:38
    quote:

    Zo gaat dat schreef op 6 januari 2021 10:03:

    Profitmaker, wanneer denkt Profitmaker weer in te stappen in GALA?
    als bleekneuzen verkopen en bloed door de straten loopt verschijnt PM altijd ten tonele en komt aan boord om snel profit te maken.

    Profitmaker zit met veel geld in Moderna en die rit wacht PM even af want als vaccin vandaag goedgekeurd wordt verwacht PM een forse stijging van de koers van Moderna.

    Hopelijk staat Gala morgen dan onder 77,50 en koopt PM ook aandelen Gala van zijn winst in Moderna
  5. forum rang 5 Endless 6 januari 2021 11:56
    quote:

    J & B schreef op 6 januari 2021 09:55:

    Als ik het interview lees dan zou ik er zo snel mogelijk uitstappen

    Galapagos heeft zelf geen goed oog er niet meer in ... enkele jaren verliesgevend

    Bey bey galapagos
    Onzin duurt wat langer maar ?Voor mij als belegger is de integriteit van Onno nooit in twijfel geweest, dat ik veel heb verloren is evident. Daardoor zijn me eigen projecten onder druk komen te staan( www.focusandfun.nl/) blijf geloven in Galapagos en hun kunnen om mooie medicijnen te ontwikkelen. ?
  6. forum rang 7 Ron Kerstens 6 januari 2021 12:32
    Of het nou echt slim is om op deze koersen te verkopen betwijfel ik. We zitten weer in een earlystage biotechcompany met een veelbelovende pipeline en een volledig gevulde kas waardoor er geen beroep op beleggers gedaan hoeft te worden. Uiteindelijk draait het erom of je Vd Stolpe wel of niet gelooft/vertrouwt. Als je dat niet (meer) doet moet je eruit, eruit blijven en graag niet meer met allerlei shit hier het forum om zeep helpen. Als je er wel in gelooft is de huidige koers een mooi instapmoment, net als bij elke early stage biotech met garantie tot de deur. Ik weet het, ik heb makkelijk praten omdat ik mijn stukken gedumpt heb na het FDA debacle (was ook veel minder positief over de koers dan menig ander hier) en nu weer op een aantrekkelijke prijs (80) kan instappen. Vd Stolpe verdient overigens veel meer credits dan alle schreeuwers hier die denken dat ze door het kopen van een paar stukken mogen meebesturen, opeens verstand hebben van het leiden van een biotechfirma en bij een zakkende koers allerlei infame beschuldigen mogen gaan uiten zonder enig bewijs. Kortom, ik heb (nog) vertrouwen in vd Stolpe en wacht het opnieuw af. Al je geld in GLPG steken, turbo's long erbij kopen, zwaar in de call's, ik zou het allemaal niet doen maar een bescheiden investering om mee te lopen met dit bedrijf is mi wel verantwoord.
1.547 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 ... 78 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Weinig houvast voor beleggers in Galapagos

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links