Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Technologie blijft locomotief

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:50 Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 15
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

214 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 11 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 21 december 2020 19:37
    Het PPT bestaande uit Amerikaanse grootbanken is meteen in actie gekomen om het rood weer weg te poetsen. Dit bedrog zal uiteindelijk leiden tot de teloorgang van het financiële systeem in zijn huidige vorm. Ik noem en vind het bedrog omdat de steunpaketten die verstrekt worden op de balans van de belastingbetaler terug te vinden is onder het kopje staatsschuld. Die schuld is inmiddels zo hoog dat de rente nooit meer omhoog kan. Dit keer is het anders roept men al... Ja, het is ook anders... Het is nog veel erger...
  2. forum rang 6 ttroo 21 december 2020 19:39
    Ah. Ukkie is helemaal Ukkie. 48 uur en misschien langer.

    Dit was een mooie ochtend om shorts goed te dumpen. Na de opening van de Amerikaanse beurzen draaiden de stieren zich en gingen ze weer de heuvel omhoog rennen. Laagte dagkoersen kwamen steeds verder weg te staan van de actuele koersen. Maar u ziet wel wat een 48 uurs Ukkie kan doen! Beurzen gingen behoorlijk door de knieeen.

    De moeder. Zelf denk ik toch nog wat hoger. De komende twee weken zal redelijk rustig zijn en dus goed voor de beurzen. Het zou wel een mooie top worden, begin januari en daarna kan de moeder weer toe gaan slaan. Of het meteen de moeder wordt is lastig, maar er kan dan zeker 10 a 15% er van af.

    Alle aandelen gingen alle kanten op. Amerikanen gaan gewoon lekker. Lichte minnen daar. Heeft u zilver gezien. Daar zit gewoon 10% tussen dag hoogste en dag laagste. Maar Rorampo kon er ook van. Al viel de eind uitslag nog mee. Maar geen goede move daar. Randstad kan het goed houden. Tuurlijk een min, maar ze liggen nog boven de steunlijnen. De hele korte termijn uptrend houdt het nog net. Dus stieren weten wat ze morgen moeten doen. Randstad hoger zetten. Philips. Aardige min, maar de softe opgaande steunlijn houdt het daar ook. ING. Die hangt. Tussen hoop en vrees. Het zal hoop worden, misschien deze week nog wat vrees, daarna kan de hoop stijging beginnen en daarna wordt het een mooie short kandidaat. De stieren zijn voorlopig te sterk in ING, de beren zijn niet te zwak, want er zijn geen beren meer, de stieren moeten wel een aardige veer laten in ING de afgelopen dagen. Maar ze beginnen laag op de grafiek te liggen. Galgpagos. Blijft een koopje voor een rit naar de 90 euro. Maar dat zal zeer stalen zenuwen toetsen. Fugro. Rondje omhoog, dat zou moeten kunnen. Maar wel een fonds met veel aandelen. Voorlopig niet mijn fonds. Boskalis, grote sprong op grootste order ooit. Maar wat doen ze feitelijk. Ze hebben al aardige winst moeten lossen sinds dat moment. Besi volgt de Nasdaq. Hoger en Hoger en Hoger en Hoger. ASML. Ze corrigeren maar niet. Maar ze lijken wel in een vlak terecht te zijn gekomen. Tiental euro's hoger, Tiental euro's lager. Nu in het midden. Mittal. Vrijdag sloten ze raar met een flinke down bij slot. Nu kregen ze een kleine uptik aan het einde van het slot. Wie moest er zo nodig uit op de 17.70? Het is afwachten hoe Amerika zich gaat ontwikkelen.

    De dollar blijft zwak liggen. Ik verwacht wel een tijdelijke versterking van de dollar. Maar die wilt nog niet komen. Olie ik had ze gemist om short te gaan. Misschien morgen.

    Azie moet nog steeds corrigeren. Dus ik verwacht daar nog zeker rood vuurwerk.
  3. One_Million_Euro_Man 21 december 2020 20:05
    quote:

    P2020 schreef op 21 december 2020 19:44:

    [...]

    Netjes en dat op de Gazelle tringtring

    Dank U ;-)

    Lang leve samsung smartphone en IG-app ;-)

    Goeienavond en tot morgenmiddag 15u30, of als ik eerder klaar ben met mijn postronde ;-)

    www.youtube.com/watch?v=CXA0I9UfWEU

  4. forum rang 7 PietKeizer 21 december 2020 20:10
    quote:

    One_Million_Euro_Man schreef op 21 december 2020 19:47:

    Het ziet ernaar uit dat we een mooie HANGINGMAN gaan plaatsen op de dag-chart voor Dow. Belangrijk dat we vanavond en komende dagen niet boven die 30k427 sluiten.

    ik tel bij de laatste 8 candles 4 hanging men...
  5. forum rang 7 PietKeizer 21 december 2020 20:12
    quote:

    handyman6 schreef op 21 december 2020 20:07:

    Of de Engelsen deze lockdown nodig hebben om hun no deal ,wekenlang zonder veel publiek op straat,in te voeren? Vind hetwel allemaal heel ,heel toevallig hoor.
    Maargoed,wat maakt het uit?
    no woman no deal.. of ehh.. hoe was t ook weer....
  6. Stock Exchange Monkey 21 december 2020 20:38
    quote:

    One_Million_Euro_Man schreef op 21 december 2020 20:05:

    [...]

    Goeienavond en tot morgenmiddag 15u30, of als ik eerder klaar ben met mijn postronde ;-)

    Schaf een knap wagentje aan, gaat het een stuk sneller :p
    m.youtube.com/watch?v=hxeK7U1ExrU

    Ps.
    De moeder heeft wat vertraging opgelopen, was bij haar zoon in Engeland om wat advies te geven over een deal oid en het is nu lastig om over te steken :)
214 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 11 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links