Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beter Bed 2020

1.767 Posts
Pagina: «« 1 ... 84 85 86 87 88 89 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. jalivia 15 december 2020 12:02
    quote:

    Gaasp schreef op 15 december 2020 09:08:

    Hehe hij doet het weer, hup 50K stukken erbij

    is idd een partij die een vies spelletje speeld
    zo gauw de koers wat omhoog is gooien ze er 2k uit
    en nu als een politie op 4,26
    maar we gaan het vanzelf zien en horen tzt
    voor nu pc uit en sporten
  2. [verwijderd] 15 december 2020 17:50
    quote:

    Tarpendix schreef op 13 december 2020 22:45:

    [...]

    Beterbed heeft over de eerste 3 kwartalen een omzet gerealiseerd van 160 miljoen euro, vorig jaar bedroeg de gehele omzet ongeveer 170-175 miljoen. Kwartaal 4 is voor detailhandel van nature een beter kwartaal dan alle anderen. Ik verwacht daarom dat in kwartaal 4 een omzet is geboekt van minimaal 60 miljoen euro, hierdoor zou de omzet voor het gehele jaar op 220 miljoen euro uitkomen. Uitgaande van een brutowinst percentage van 55% is op 50 miljoen meer omzet ten opzichte van vorig jaar een positief brutoresultaat geboekt van ruim 25 miljoen, neem hierbij de verhoogde lasten ivm met bonussen en kosten die ze extra moeten maken ten tijde van de maatregelen, verwacht ik een winst onderaan de streep van 15-20 miljoen over boekjaar 2020. Neem een multiple van maal 10 en de koers hoort thuis op minimaal 8 euro.
    En dan is een multiple van 10 gewoon aan de lage kant !!
    En stel je voor dat ze volgend jaar 2 maal zoveel winst maken . Kortom koers kan veel hoger en dat zou dan helemaal niet zo onterecht zijn!
  3. [verwijderd] 15 december 2020 21:14
    Denk idd aan een totale ebitda van 28 mio over 2020. Bedrijf is nu circa €8,60 waard. Als je kijkt naar de focus van hun marketing + de gemiddelde levertijd van 6 weken, zijn ze nu al volop bezig met de omzet voor 2021. De omzet en winst voor 2020 wordt amper negatief geraakt door de huidige maatregelen. Sterker nog, stel dat ze subsidie krijgen voor de kosten zoals huur, pakt het voor 2020 zelfs gunstig uit. Voor 2021 ligt dit anders. Het is zaak dat de verkoop zo snel mogelijk na 17 januari weer opgang komt. Al moeten we niet vergeten dat de verkoop van M-line matrassen in China de omzet ook gaat stutten. Uiteindelijk raakt dit alles met name de cash flow. Vermoed dat BB alsnog 65 mio aan omzet boekt in Q4 en €260 mio + over 2021. Dan komen koersdoelen met dubbele cijfers eindelijk weer in beeld. Helaas mogen we weinig verwachten van de earn out van MC. Zij hebben wsl ook geen topjaar gehad, waardoor het bedrag dichter bij €0,- ligt dan bij €7,50 mio.
  4. forum rang 5 Gaasp 15 december 2020 22:42
    quote:

    jalivia schreef op 15 december 2020 22:10:

    Maar nu de vraag wie gaat de koers daar zetten .
    Of eerst de papieren op tafel
    Mee eens. De Q3 rapportage gaf tot nu toe alleen omzet cijfers.
    Info over de netto winst, solvabiliteit, schuldvermindering etc. kan de koers omhoog helpen, als die cijfers goed zijn natuurlijk.
  5. forum rang 5 maci 17 december 2020 08:50
    quote:

    Janteam schreef op 17 december 2020 08:36:

    www.globenewswire.com/news-release/20...

    Ze zijn goed bezig bij Beter Bed.
    Vertaald door Goegel wordt het dit:

    Meer dan 2000 wetenschappelijke onderzoeken leveren al het bewijs dat we nodig hebben: een betere slaap maakt je gezonder, energieker, socialer en gelukkiger. Daarom lanceert slaapretailer Beter Bed zijn nieuwe merkpositionering "Slaap beter, leef beter", waarbij zijn kennis en ervaring op het gebied van goed slapen wordt gekoppeld aan de positieve impact die dit heeft op de gezondheid en het welzijn van mensen. Uit het eigen internationale marktonderzoek van Beter Bed blijkt dat veel mensen zich onvoldoende realiseren hoe belangrijk een betere nachtrust is voor een gezonder en beter leven. Beter Bed wil hier verandering in brengen, te beginnen in Nederland met de nieuwe positionering "Beter slapen, beter leven".

    "Tijdens mijn ontmoetingen met slaapexperts, wetenschappers en klanten kwam naar voren dat er nog veel ruimte is voor verbetering op het gebied van slaap. Als leidende slaapretailer hebben we onze verantwoordelijkheid. We bouwen voort op onze 35 jaar ervaring in de bij het helpen van klanten met advies en oplossingen voor een betere nachtrust, maar ook steeds vaker met het gebruik van technologie. We geven klanten echt de ervaring van een betere slaap ", aldus John Kruijssen, CEO van Beter Bed Holding NV.

    COVID-19

    Op maandag 14 december 2020 lanceerde Beter Bed de campagne 'Slaperige hoofden', gericht op de effecten van goed slapen op de gezondheid van mensen. Zeker in deze tijden, waarin voor veel mensen het leven op zijn kop wordt gezet door de COVID-19 pandemie, is goed slapen belangrijker dan ooit. Ondanks de huidige lockdown en de gedeeltelijke lockdown eerder in het jaar, hebben de Beter Bed-formules in 2020 klanten op een veilige en verantwoorde manier kunnen helpen. Dit heeft geleid tot een groeiende omzet en orderintake in de eerste drie kwartalen. Het is duidelijk dat de aangescherpte strategie van Beter Bed goed aansluit bij de klanten en dat het bedrijf ondanks de COVID-19 pandemie medewerkers en klanten een veilige omgeving heeft kunnen bieden.

    Hoewel de winkels in Nederland de rest van het jaar gesloten blijven, blijft Beter Bed online opereren. Gedurende het jaar is de online verkoop sterk gestegen en bleek de operatie van Beter Bed zeer veerkrachtig. Beter Bed zet daarom de nieuwe campagne 'Slaapkoppen' voort. Het bedrijf lanceert zijn nieuwe merkpositionering op prominente locaties in het hele land in de vorm van digitale billboards. Daarnaast zal de campagne ook verschijnen op sociale media, op radio en televisie. Beter Bed zal het belang van een goede nachtrust ook bespreekbaar maken in het RTL4 tv-programma Coffee Time.

    Het belang van betere slaap voor een beter leven

    Meer dan 2000 wetenschappelijke onderzoeken leveren het bewijs: een betere slaap maakt je gezonder, energieker, socialer en gelukkiger. Uit eigen onderzoek van Beter Bed blijkt dat een grote groep mensen het belang van goed slapen niet altijd onderkent of erkent. John Kruijssen: "We zien dat de gemiddelde Nederlander € 20, - per week aan voeding besteedt, € 10, - aan sport en bewegen en slechts € 2, - per week aan slapen, terwijl we maar liefst een derde van ons leven in bed doorbrengen."

    De rol van Beter Bed bij beter slapen

    Beter Bed is al meer dan 35 jaar slaapspecialist en is uniek gepositioneerd om de opgedane kennis en ervaring te vertalen naar advies en oplossingen voor een betere nachtrust. Binnenkort komt Beter Bed in haar winkels met een matras die met sensoren analyseert waar meer of wellicht minder ondersteuning nodig is voor het perfecte slaapcomfort, afhankelijk van het lichaam en het gewicht van de klant. Ronald Voogt, algemeen directeur van Beter Bed Benelux: "Door gepersonaliseerd en datagedreven advies kunnen klanten hierdoor beter slapen. Met behulp van de data uit de analyse kunnen onze slaapadviseurs voor iedereen een slaapoplossing op maat bieden. een goed voorbeeld van hoe we onze nieuwe claim waarmaken: beter slapen, beter leven. "
  6. Sec_Brut 17 december 2020 10:55
    quote:

    Janteam schreef op 17 december 2020 10:28:

    www.iex.nl/Forum/Topic/1377592/Koffie...

    De koffiekamer van IEX houdt zich ook al bezig met Beter Bed.
    Door PM.... de mens die bijna altijd in de 3e persoon spreekt, maar goed wat ie zegt klopt wel, BB kan je goed in je aandelen portefeuille hebben, in die van ons is ie iig. degene met het grootste rendement.
  7. forum rang 5 Gaasp 18 december 2020 11:34
    quote:

    Kanspakker schreef op 18 december 2020 11:32:

    Mag ik jullie aandacht vragen voor Pharming Group.
    Staat op verder uitbreken nu de Nasdaq notering aanstaande is.
    Staan mooie dingen te gebeuren voor dit bio-tech bedrijf wat al een tijdje zwarte cijfers schrijft.
    Ja ik heb een positie in Pharming maar deel dit omdat ik zoveel mogelijk particulieren profijt op de beurs gun.
    U zit op het verkeerde draadje
  8. forum rang 5 maci 19 december 2020 13:40
    quote:

    jalivia schreef op 18 december 2020 10:04:

    zag ze toch in het boek staan ,,jij niet zeker anders had je deze wetenschappelijke opmerking niet gemaakt !!!
    In het boek kan jij dus zien of ze al dan niet gelimiteerd worden ingezet.
    Bijzonder; dat boek wat jij kan inzien.

    Enne, dank voor je cynische opmerking.
1.767 Posts
Pagina: «« 1 ... 84 85 86 87 88 89 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links