Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Gaussin PSE:ALGAU.FR, FR0013495298

  • 0,247 19 apr 2024 17:29
  • -0,004 (-1,40%) Dagrange 0,245 - 0,259
  • 68.640 Gem. (3M) 146,1K

europlasma 2018

784 Posts
Pagina: «« 1 ... 35 36 37 38 39 40 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Ferdinand 62 19 augustus 2020 09:07
    Heel erg goed nieuws voor Europlasma. Gaat de koers weer naar € 8,- net als een paar weken geleden?

    BOURSORAMA CP • 18/08/2020 om 18.30 uur
    Succes van de herstart van Inertam: bravo en bedankt

    Europlasma, expert in oplossingen voor vervuilingsbeheersing, kondigt de opstart aan van zijn Inertam-asbestafvalverwerkingsinstallatie, gelegen in Morcenx-la-Nouvelle in de Landes.
    Het protocol voor het herstarten van de Inertam-fabriek begon op 1 juli, met in het bijzonder de fase van geleidelijke temperatuurstijging die perfect verliep. Sindsdien is een fase van aanpassing en optimalisatie van de nieuw geïnstalleerde apparatuur begonnen. Het gaat door tot de installatie van een tweede oven eind 2021.
    Tot op heden hebben de investeringen die zijn gedaan om de stofophoping in het insluitingsgebied te beperken, hun doeltreffendheid bewezen, wat rechtstreeks heeft geleid tot een aanzienlijke verbetering van de productiviteit van de fabriek.
    Bovendien maakt de nieuwe behandelingseenheid voor gasvormig afvalwater, in het bijzonder stikstofoxiden, het mogelijk lozingen te beheersen tot ver onder de door milieuregelgeving gestelde plafonds.
    Ten slotte maakt de nieuwe toeleveringsketen voor de geïnstalleerde vaste teruggewonnen brandstof het mogelijk om de knowhow van Europlasma te promoten door het energieverbruik van Inertam te optimaliseren.
    Over het algemeen geeft de opnieuw geconfigureerde fabriek volledige voldoening. Inertam vernietigt dagelijks ongeveer 10 ton afval. De doelstelling op korte termijn is om het huidige tempo te verdubbelen om richting 20 ton per dag te gaan.
  2. Ferdinand 62 19 augustus 2020 09:11
    EUROPLASMA versnelt het tempo in zijn asbestverwijderingsinstallatie in Landes
    AOF • 19/08/2020 om 08:39 uur
    (AOF) - Europlasma, expert in oplossingen voor verontreinigingsbeheersing, heeft de versnelling aangekondigd van de productiesnelheid van haar asbestafvalverwerkingsinstallatie Inertam, gelegen in Morcenx-la-Nouvelle in de Landes. Het protocol voor het herstarten van de Inertam-fabriek begon op 1 juli, met in het bijzonder de fase van geleidelijke temperatuurstijging. Sindsdien is een fase van aanpassing en optimalisatie van de nieuw geïnstalleerde apparatuur begonnen. Het gaat door tot de installatie van een tweede oven eind 2021. De installatie vernietigt ongeveer 10 ton afval per dag; het doel is om dit aantal te verdubbelen.

    Jérôme Garnache-Creuillot, CEO van Europlasma, verklaarde: "Een jaar geleden, tot op de dag van vandaag, hebben we besloten om massaal te investeren in deze unieke installatie in de wereld, overtuigd van het algemeen belang en van zijn vooruitzichten voor groei en winstgevendheid in een wereld die meer bezig is met het behoud van het milieu. Vandaag zijn we verheugd om te zien dat Inertam, een industrieel vlaggenschip van de Franse engineering, na een lange sluimering weer tot leven komt. "
  3. Ferdinand 62 19 augustus 2020 11:33
    quote:

    Quasi schreef op 19 augustus 2020 10:51:

    [...]

    Ik zit er nog altijd in hoor, nog niet uit geweest.
    Ik ook hoor, vanochtend nog maar wat bijgekocht. Het lijkt wel of de koers nog even niet hoger mag. Dit was vorige keer ook bijna de hele dag zo, om in de laatste 2 uur plotseling ruim 30 % omhoog te gaan. Laten we hopen dat dit scenario ook vandaag weer gaat komen.
  4. Quasi 15 december 2020 05:54
    Naar aanleiding van de besluiten en overeenkomsten betreffende de herstructurering van de schuld van CHO Morcenx van 21 miljoen euro, waardoor de Groep enerzijds de schuld kan afbouwen en de aankoop van het minderheidsaandeel van haar dochteronderneming CHO Power, anderzijds, kondigt Europlasma vandaag de validering aan door de Commercial Court van Mont-de-Marsan van haar schuldafbouwregeling.

    Na een analyse van het gehele cho Morcenx-schuldsaneringsproject tijdens de hoorzitting op 4 december 2020 heeft de Handelsrechtbank mont de Marsan de door Europlasma voorgestelde schuldafbouwregeling goedgekeurd (persbericht van 13 november 2020).

    Op grond van deze transactie en onder voorbehoud van de goedkeuring van haar aandeelhouders die op de vergadering van 28 december zijn bijeengeroepen, zal Europlasma dus voor 100% aandeelhouder worden van CHO Power en dus de enige beslisser over zijn toekomst. Daarnaast zal de schuldenlast van de Groep met 21 miljoen euro worden verminderd, een daling van de totale nettoschuld met 95% op 30 juni 2020. In totaal bedraagt de waardecreatie voor de Groep, rekening houdend met de voorzieningen die zijn gemaakt voor de rente op de schuld, bijna 23 miljoen euro.

    Bron: Boursorama

    Groeten, Quasi

    Goeiemorgen trouwens!
  5. Mos1955 15 december 2020 07:43
    Ook goeie morgen! Wordt ws een mooie dag met Europlasma. Ik zit er ook nog steeds in en gisteren al een verwijzing naar Boursorama gemaakt op een draadje dat wel Europlasma heet maar bijna niet gebruikt wordt. Waarom heet dit draadje nog steeds Gaussin. Is naamsverandering niet praktischer?
784 Posts
Pagina: «« 1 ... 35 36 37 38 39 40 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links