Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,881 25 apr 2024 17:35
  • -0,024 (-2,60%) Dagrange 0,875 - 0,910
  • 4.203.859 Gem. (3M) 6,9M

Pharming december 2020: van verborgen ruwe diamant naar schitterend juweel....an american dream!

19.892 Posts
Pagina: «« 1 ... 231 232 233 234 235 ... 995 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 13 december 2020 08:27
    quote:

    Eric de Rus schreef op 12 december 2020 20:39:

    [...]

    Dat noem ik hypocriet.

    Kijk gister wat men naar mijn persoon schreef. Begrijp me goed, ik heb daar totaal geen moeite mee. Maar als je moeite hebt met denigrerende opmerkingen naar andere posters toe moet je in mijn ogen consequent blijven.

    Toch?
    Zolang de moderatie het toe laat wil ik reageren op forumleden die niet Pharming gerelateerde posts plaatsen, echter veelvuldig aanwezig zijn en enigszins sfeerbepalend zijn.
    Het leven heeft mij geleerd dat hoe stellig mensen iets over zichzelf beweren, vaak het tegenovergestelde de waarheid is.
    Zo herinner ik me dat je in het verleden n.a.v. iets wat ik niet ten faveure van jou schreef je je naar de radiodraad spoedde om daar met een uitroepteken te roepen dat ik ook dáár een draadje verknalde.
    Dat getuigt niet van "ergens totaal geen moeite mee hebben". Toch?
  2. forum rang 8 aextracker 13 december 2020 08:30
    quote:

    s.lin schreef op 13 december 2020 08:17:

    ook in de Bloomberg onder de aandacht

    Pharming Verslagen over Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders
    11 december 2020 16:08 CET

    www.bloomberg.com/press-releases/2020...
    O.b.v. het persbericht Bloomberg vond ik onderstaande alinea wel een van de meest interessante;

    Quote
    Furthermore, we are also leveraging our transgenic manufacturing technology to
    develop next-generation protein replacement therapies most notably for Pompe
    disease, which program is currently in the preclinical stage
    Unquote

    ..... welke bio-tech based bedrijven \ oplossingen i.r.t. medicijn\ziekte ontwikkeling past in Amerika nu goed bij "leveraging our transgenic manufacturing technology" ......?

    Zit 'm daar de linking pin, - Crux- & rationale voor de fabrieksuitbreiding in Oss komende 2 jaar ?
  3. [verwijderd] 13 december 2020 08:35
    quote:

    Metaphor schreef op 13 december 2020 08:07:

    [...]
    Zolang je jezelf realiseert dat je onderdeel bent van de bubble is er niets aan de hand toch?

    Onmogelijk dat men bewust op zulke schaal zoveel miljarden naar de verbrandingsoven brengt. Men weet meer en er zijn waarschijnlijk andere aanknopingspunten...

    Goedkeuring op AKI en PE dan is HAE ineens bijzaak daar wacht ik op...
    Pharming is dan minstens 25 miljard waard en heeft vrijspel in een enorme patiënten vijver. Wel een vijver waar de vis slechts een of twee maal kan worden gevangen...
    Beste, il las zo juist volgend nieuws in de krant deze morgen "Duitsland trekt aan noodrem in ultieme poging virus te stoppen: “Uiterlijk vanaf woensdag in harde lockdown” Aanleiding zijn de recordaantallen die de laatste dagen worden gemeld door het Robert Koch Instituut (RKI). Vrijdag ging het om 598 coronadoden en ruim 29.000 nieuwe besmettingen, gisteren om 28.438 nieuwe besmettingen en 496 nieuwe overlijdens, en vandaag om 20.200 besmettingen en 321 overlijdens."

    598 doden op vrijdag, 321 doden vandaag. Ik deel Uw mening "Pharming heeft een enorme patiënten vijver". De directie van Pharming is zonder twijfel op de hoogte van deze rampzalige, uitzichtloze situaties, waar wachten ze op om bij voorbeeld in Duitsland én zeker in Nederland hun hulp voor te stellen met gratis medicatie ter beschikking te stellen. Wanneer je op I.Z ligt op beademing en er wordt aan de familie gevraagd wilt u onze medicatie proberen op uw vader, uw moeder, hoeveel gaan er dan niet ja zeggen op een hulp dat door iedereen gewaardeerd zou worden. Men zegt mij hierop het kan niet. Wat kan er nu niet in dergelijke tijden, hulp trachten te geven om levens te redden kan niet??? Heeft Pharming geprobeerd om hun hulp in Duitsland of Nederland te geven ???? Ik vind het uiterst schrijnend de covidtoestanden in Nederland, Duitsland, België enz. "Wij" zijn allemaal overtuigd dat Pharming het verschil kan maken voor mensen op I.Z, zie de 4/5 patienten die na 5 dagen het kliniek in Basel mochten verlaten ! Nu heel cru gezegd, indien het Pharming zou lukken in Europa op korte tijd levens te redden is hun publiciteit internationaal gemaakt. Indien Pharmabedrijf werkelijk denkt een fantastische medicatie te hebben tegen covid waar wachten ze op om dringend in actie te komen nu toekomende dagen in Europa ???????
  4. forum rang 4 s.lin 13 december 2020 08:48
    PM360 kondigt de selecties aan voor zijn 9e jaarlijkse innovatiekwestie
    De meest innovatieve bedrijven, startups, divisies, producten, diensten en strategieën van de zorgsector van 2020
    Door PM360 10 december 2020 Bijgewerkt 10 december 2020

    onder Strategieën staat Pharming ook benoemd;
    - Digital Patient Engagement Strategy (Pharming)

    Over PM360

    PM360 is het belangrijkste, onmisbare tijdschrift voor besluitvormers op het gebied van marketing in de farmaceutische, biotech-, medische apparatuur- en diagnostische industrie. PM360 , dat maandelijks wordt gepubliceerd, is het enige tijdschrift dat zich richt op het leveren van het volledige spectrum aan praktische informatie die productmanagers en farmaceutische marketingprofessionals nodig hebben om te slagen in de complexe en sterk gereguleerde gezondheidszorgomgeving.

    www.wfmz.com/news/pr_newswire/pr_news...
  5. [verwijderd] 13 december 2020 08:48
    quote:

    lucas D schreef op 12 december 2020 17:16:

    Hoi La Reina, zie dat je overal goed en erg snel in bent zelfs in een verkeerde beslissing nemen.
    Ik leg het je uit.

    De gene die het forum bewaakt is een apparaat dat op algoritmen werkt, geen persoon maar een dom apparaat die enkele doet waarop het ingesteld is.

    Als je dat onlogisch vind dan moet je even bedenken wat voor capaciteiten een mens zou moeten hebben om op alle forums alle berichten te controleren/lezen en in een fractie te beslissen goed of niet goed.

    Nu ken ik je nog niet zolang, maar jezelf door een apparaat op non actief zetten is niet iets wat bij je past.

    groet lucas D
    Aangezien je deze theorie voor de 3e keer meldt concludeer ik dat je het serieus meent. Tevens 5 AB's ontvangen, dus je bent niet de enige.

    Allereerst noem je een mens, dus één. Wellicht zijn het er meerdere, wie weet een team. Ik mag toch hopen dat inmiddels iedereen zich ervan bewust is dat niet alleen Henk de moderatie uitoefent.

    In een fractie beslissen of iets goed of niet goed is..... Regelmatig gebeurt dat naderhand, regelmatig uren later. Je merkt dan ook dat de moderator in chronologische volgorde leest, waardoor de reeks posts via waarschuwingen tot een schorsing leiden.

    Je kent Reina nog niet zo lang, maar ik ben ervan overtuigd dat zij/hij de reprimande niet als gevolg van een apparaat ziet. Ik heb wel een verklaring voor de haar/zijn laatste waarschuwing, maar mijn post wordt al te lang. ;-)
  6. Blub 13 december 2020 08:51
    Goedemorgen,

    Het is idd een vreemde kwestie. Vivo is verliesmakend en kan een explosieve groei doorlopen dit jaar met nog steeds een magere omzet.

    Pharming doet het echt heel goed. Winstmakend bedrijf. Het lijkt erop dat er constant de koers wordt gedrukt. Absolute vrijdag zag je dit weer erg mooi gebeuren.

    Er is iets gaande, net zoals bij KPN.

    Geduld hebben en op dalingsdagen wat bijkopen.

    We gaan het zien..

    Succes allemaal deze week, wordt weer spannend met Brexit, olieprijs ,lock Downs, vaccinatieprogramma`s. Het kan alle kanten op gaan.
  7. [verwijderd] 13 december 2020 09:01
    @Vince, er zijn een heleboel mensen die simel omkomen omdat ze geen geld voor eten os een simpel medicijn hebben. Jij kunt er een heleboel redden door al je geld weg te geven. Beetje zelfde verhaal, zit daar zelf ook wel is mee. Zoals ik gisteren al zei, het kan best zo zijn dat er al Ruconest gebruikt in Nl en Belgie. Dat hiervoor een zwijgcontract is vastgelegd kan ik me ook heel goed voorstellen.
    Dus laten we kijken waar we zelf verschil kunnen maken en zoek een goed doel uit.
  8. forum rang 8 zjeeraar 13 december 2020 09:02
    quote:

    Vince.be schreef op 13 december 2020 08:35:

    [...]

    Beste, il las zo juist volgend nieuws in de krant deze morgen "Duitsland trekt aan noodrem in ultieme poging virus te stoppen: “Uiterlijk vanaf woensdag in harde lockdown” Aanleiding zijn de recordaantallen die de laatste dagen worden gemeld door het Robert Koch Instituut (RKI). Vrijdag ging het om 598 coronadoden en ruim 29.000 nieuwe besmettingen, gisteren om 28.438 nieuwe besmettingen en 496 nieuwe overlijdens, en vandaag om 20.200 besmettingen en 321 overlijdens."

    598 doden op vrijdag, 321 doden vandaag. Ik deel Uw mening "Pharming heeft een enorme patiënten vijver". De directie van Pharming is zonder twijfel op de hoogte van deze rampzalige, uitzichtloze situaties, waar wachten ze op om bij voorbeeld in Duitsland én zeker in Nederland hun hulp voor te stellen met gratis medicatie ter beschikking te stellen. Wanneer je op I.Z ligt op beademing en er wordt aan de familie gevraagd wilt u onze medicatie proberen op uw vader, uw moeder, hoeveel gaan er dan niet ja zeggen op een hulp dat door iedereen gewaardeerd zou worden. Men zegt mij hierop het kan niet. Wat kan er nu niet in dergelijke tijden, hulp trachten te geven om levens te redden kan niet??? Heeft Pharming geprobeerd om hun hulp in Duitsland of Nederland te geven ???? Ik vind het uiterst schrijnend de covidtoestanden in Nederland, Duitsland, België enz. "Wij" zijn allemaal overtuigd dat Pharming het verschil kan maken voor mensen op I.Z, zie de 4/5 patienten die na 5 dagen het kliniek in Basel mochten verlaten ! Nu heel cru gezegd, indien het Pharming zou lukken in Europa op korte tijd levens te redden is hun publiciteit internationaal gemaakt. Indien Pharmabedrijf werkelijk denkt een fantastische medicatie te hebben tegen covid waar wachten ze op om dringend in actie te komen nu toekomende dagen in Europa ???????
    Idd, ben het met je eens en ook ik vind het echt onbegrijpelijk dat hier Pharming / Ruconest niet in beeld gaat komen.
    Indien Ruconest werkelijk zo goed is als symptoombestrijder had het al lang onderdeel uit moeten maken van een behandelplan...nogmaals onbegrijpelijk....
  9. [verwijderd] 13 december 2020 09:07
    quote:

    aextracker schreef op 13 december 2020 08:30:

    [...]

    O.b.v. het persbericht Bloomberg vond ik onderstaande alinea wel een van de meest interessante;

    Quote
    Furthermore, we are also leveraging our transgenic manufacturing technology to
    develop next-generation protein replacement therapies most notably for Pompe
    disease, which program is currently in the preclinical stage
    Unquote

    ..... welke bio-tech based bedrijven \ oplossingen i.r.t. medicijn\ziekte ontwikkeling past in Amerika nu goed bij "leveraging our transgenic manufacturing technology" ......?

    Zit 'm daar de linking pin, - Crux- & rationale voor de fabrieksuitbreiding in Oss komende 2 jaar ?
    Mooie speculatie, Ik weet niet precies welk proces ze nu doen met het samenstellen van Ruconest maar als het proces voor proteine / relatie Pompe anders is dan worden er wellicht ook andere machines neergezet? Hier zal dan weer een tender voor zijn uitgeschreven die te achterhalen is? Leuke puzzel......

    Veel rumoer en spannende dagen zo voor het eind van het jaar........dat er iets broeit is zeker. Go Pharming!
  10. forum rang 4 s.lin 13 december 2020 09:09
    quote:

    zjeeraar schreef op 13 december 2020 09:02:

    [...]

    Idd, ben het met je eens en ook ik vind het echt onbegrijpelijk dat hier Pharming / Ruconest niet in beeld gaat komen.
    Indien Ruconest werkelijk zo goed is als symptoombestrijder had het al lang onderdeel uit moeten maken van een behandelplan...nogmaals onbegrijpelijk....
    denk dat onze expert het na april duidelijk uitgelegd heeft, kostenplaatje van Ruconest is erg hoog en er word voor het grote aantallen besmettingen gezocht naar goedkopere oplossingen.

    waar ik wel voor Ruconest de winst kan liggen dat het breder ingezet kan worden door de onderzoeken die nu lopen, waardoor er de komende jaren een veelvoud van omzet gemaakt kan worden van wat er nu aan Ruconest verkocht word
  11. Tegendraads 13 december 2020 09:13
    quote:

    Vince.be schreef op 13 december 2020 08:35:

    [...]

    Beste, il las zo juist volgend nieuws in de krant deze morgen "Duitsland trekt aan noodrem in ultieme poging virus te stoppen: “Uiterlijk vanaf woensdag in harde lockdown” Aanleiding zijn de recordaantallen die de laatste dagen worden gemeld door het Robert Koch Instituut (RKI). Vrijdag ging het om 598 coronadoden en ruim 29.000 nieuwe besmettingen, gisteren om 28.438 nieuwe besmettingen en 496 nieuwe overlijdens, en vandaag om 20.200 besmettingen en 321 overlijdens."

    598 doden op vrijdag, 321 doden vandaag. Ik deel Uw mening "Pharming heeft een enorme patiënten vijver". De directie van Pharming is zonder twijfel op de hoogte van deze rampzalige, uitzichtloze situaties, waar wachten ze op om bij voorbeeld in Duitsland én zeker in Nederland hun hulp voor te stellen met gratis medicatie ter beschikking te stellen. Wanneer je op I.Z ligt op beademing en er wordt aan de familie gevraagd wilt u onze medicatie proberen op uw vader, uw moeder, hoeveel gaan er dan niet ja zeggen op een hulp dat door iedereen gewaardeerd zou worden. Men zegt mij hierop het kan niet. Wat kan er nu niet in dergelijke tijden, hulp trachten te geven om levens te redden kan niet??? Heeft Pharming geprobeerd om hun hulp in Duitsland of Nederland te geven ???? Ik vind het uiterst schrijnend de covidtoestanden in Nederland, Duitsland, België enz. "Wij" zijn allemaal overtuigd dat Pharming het verschil kan maken voor mensen op I.Z, zie de 4/5 patienten die na 5 dagen het kliniek in Basel mochten verlaten ! Nu heel cru gezegd, indien het Pharming zou lukken in Europa op korte tijd levens te redden is hun publiciteit internationaal gemaakt. Indien Pharmabedrijf werkelijk denkt een fantastische medicatie te hebben tegen covid waar wachten ze op om dringend in actie te komen nu toekomende dagen in Europa ???????

    Pharming mag zelf geen actie ondernemen. Verzoeken moeten komrn van artsen, ziekenhuizen en onderzoekslaboratoria. Pharming heeft aangegeven bij een verzoek van een van die partijen altijd mee te zullen werken. Zoals osthoff die contact heeft opgenomen met pharming en zoals gebeurd is in USA.
    Ik heb die vraag maanden terug al eens neergelegd bij pharming en dat was hun antwoord.
  12. PGV 13 december 2020 09:14
    quote:

    DeBlauweRidder schreef op 12 december 2020 22:58:

    [...]

    Dat Pharming een overnameprooi is geworden is zeker.
    Hadden ze van Kiadis ook niet verwacht. Zeggen ze wel dat ze voor Kiadis €5,45 p/a betalen. Dat is niet waar. Ze hadden al een groot aantal aandelen gekocht voor het bod. Voor het resterende betalen ze €5,45 p/a. Gemiddeld zitten ze waarschijnlijk op €2,50 p/a.
    Dus niet dat ze €300.000.000 betaald hebben.
    Zelf denk ik dat Kiadis op eigen kracht makkelijk de € 20/ 25 had kunnen halen de komende jaren .
  13. forum rang 8 zjeeraar 13 december 2020 09:18
    quote:

    s.lin schreef op 13 december 2020 09:09:

    [...]

    denk dat onze expert het na april duidelijk uitgelegd heeft, kostenplaatje van Ruconest is erg hoog en er word voor het grote aantallen besmettingen gezocht naar goedkopere oplossingen.

    waar ik wel voor Ruconest de winst kan liggen dat het breder ingezet kan worden door de onderzoeken die nu lopen, waardoor er de komende jaren een veelvoud van omzet gemaakt kan worden van wat er nu aan Ruconest verkocht word
    De verbreding van toepassingen van Ruconest is een onderdeel van alle onderzoeken die via diverse trials lopen, echter de noodzaak is nu Ruconest versus Covid-19 denk ik maar en ja wat is een mensenleven waard als het om de knikkers gaat, dat zou overigens nooit een rol mogen spelen, echter weten wij allemaal wel dat dit anders is...helaas.

    Ook bedenk ik dat misschien de grote vaccin ontwikkelaars liever Pharming buiten de deur willen houden......
  14. [verwijderd] 13 december 2020 09:21
    quote:

    Misschien schreef op 13 december 2020 00:36:

    Goedenavond La Reina,

    Vanochtend nam ik kijkje, ik geef stomweg de reactie die ik gaf en dacht hoe lullig kun je zijn om zo op een openingsdraadje waar echt aandacht aan was gegeven. of, je het ermee eens bent of niet, ik lees zelfs dat je medelijden moest hebben met volgers die hun waardering daarover hebben, ja
    je kunt ook ver gaan in je objectiviteit. De Digi- krant doorgenomen en verder gegaan.

    Het cynische kon niet op, dus achteraf heb je groot gelijk dat je even verdwijnt al is het maar voor een week, maar dit laat je lekker over je heen gaan en gaat genieten van zoveel wat het meer waard is buiten dit forum en het bedrijf die de verdediging niet nodig heeft die gaat zijn gang straks in Amerika, die is helemaal klaar met mensen die op het forum hem afbranden en alleen uit zijn op een paar klinkende munten en niet snel genoeg hen tegemoet rolt, maakt ze niet uit, alleen de klinkende munt geldt.

    geniet,
    Tini

    Je haalt de dingen door elkaar Tini, ik vond de volgers op haar/zijn laatste bericht triest. AB's geven voor zó'n uitgebreid epistel vol fulmineren.

    Kom ik op de opening van de maanddraad van Reina. Ik heb mijn complimenten gegeven, maar de reacties en de adoratie van jou vind ik overdreven. Echter wat mij het meeste stoort is het "vergeten' van andere posters die openingen hebben geleverd. O.a. Voda. En dan niet één keer, maar máánden achter elkaar. Daar heb ik meer waardering voor dan eenmalig "de show stelen".

    Wat op klinkende munt uit zijn betreft. We zijn allemaal uit op verdienen, uiteindelijk is dit een beleggersforum. Jules heeft je nou al enkele malen herinnerd aan het feit dat bij de hectiek met Dr. Chiao jij als eerste het in jouw ogen zinkende schip als een rat verliet.
  15. [verwijderd] 13 december 2020 09:25
    quote:

    zjeeraar schreef op 13 december 2020 09:02:

    [...]

    Idd, ben het met je eens en ook ik vind het echt onbegrijpelijk dat hier Pharming / Ruconest niet in beeld gaat komen.
    Indien Ruconest werkelijk zo goed is als symptoombestrijder had het al lang onderdeel uit moeten maken van een behandelplan...nogmaals onbegrijpelijk....
    Ruconest is geen massaproduct. Onbegrijpelijk dat er nog mensen zijn hier die Pharming en Ruconest als een soort aspirientje zien waar SDV en zijn team mee moeten gaan leuren.
  16. forum rang 4 s.lin 13 december 2020 09:25
    quote:

    zjeeraar schreef op 13 december 2020 09:18:

    [...]

    De verbreding van toepassingen van Ruconest is een onderdeel van alle onderzoeken die via diverse trials lopen, echter de noodzaak is nu Ruconest versus Covid-19 denk ik maar en ja wat is een mensenleven waard als het om de knikkers gaat, dat zou overigens nooit een rol mogen spelen, echter weten wij allemaal wel dat dit anders is...helaas.

    Ook bedenk ik dat misschien de grote vaccin ontwikkelaars liever Pharming buiten de deur willen houden......
    denk dat de vaccin ontwikkelaars die voor enkele euro's per vaccin vragen, Pharming niet als concurrent zien.

    zul je meer moeten zoeken in de c1 remmers markt
19.892 Posts
Pagina: «« 1 ... 231 232 233 234 235 ... 995 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links