Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.525 Posts
Pagina: «« 1 ... 2487 2488 2489 2490 2491 ... 3527 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 9 december 2020 21:08
    Michael Flynn bedreigt Barack Obama: ‘Hij zou nog steeds bang voor me moeten zijn’
    DOOR Brandon Gage 9 december 2020

    Voormalig nationaal veiligheidsadviseur Michael Flynn zei dat president Barack Obama "bang moet zijn" voor hem tijdens een woensdagochtend optreden op Fox Business.
    Foto door Andrew Harrer-Pool / Getty Images

    Het hele interview was krankzinnig.

    Ten eerste bracht gastheer Maria Bartiromo de leugen weer tot leven dat de regering-Obama Flynn en de presidentiële campagne van de toenmalige kandidaat Donald Trump bespioneerde. Obama waarschuwde Trump echter voordat hij aantrad dat Flynn een risico voor de nationale veiligheid was.

    Bedenk dat Flynn gedwongen werd zijn post in het Witte Huis te verlaten nadat hij tegen vice-president Mike Pence had gelogen over zijn contacten met de Russen. Flynn pleitte vervolgens tweemaal schuldig in 2017 aan liegen tegen de FBI tijdens het onderzoek van Special Counsel Robert Mueller naar inmenging in de verkiezingen van 2016.

    Houd in gedachten dat Obama helemaal niets te maken heeft met de verkiezingen van vorige maand.

    Niettemin begon Bartiromo met een overvloed aan leugens:

    Lees verder.
    Link Engels.

    hillreporter.com/michael-flynn-threat...
  2. forum rang 6 NewKidInTown 9 december 2020 21:27
    quote:

    gnocchi. schreef op 9 december 2020 19:54:

    Allemaal spel van Donald. Hij weet dat het gebeurd is. Zijn enigste doel is nu geld en nog is geld inzamelen voor zijn eigen. Elke tweed brengt hem duizenden dollars op via donaties van die domme MAGA aanhangers. Ik lees het nu gewoon niet meer over zg fraude verkiezingen. Hij belazerd gewoon iedereen.
    Op het eerste gezicht VIJF spel- of taal-fouten in dit korte stukje. Wat een niveau weer hier.
  3. forum rang 9 gnocchi. 9 december 2020 21:57
    Link Engels.

    hillreporter.com/michele-bachmann-acc...

    Michele Bachmann beschuldigt Satan ervan haar stem te hebben gestolen
    DOOR Brandon Gage 9 december 2020

    Voormalig Republikeins Minnesota-congreslid Michele Bachmann gelooft dat Satan haar stem in de verkiezingen van 2020 heeft gestolen, omdat het onmogelijk is dat president Donald Trump de race van president-elect Joe Biden heeft verloren.
    Foto door Mark Wilson / Getty Images

    “Vanuit politiek oogpunt, vanuit juridisch oogpunt, vanuit moreel oogpunt, zit Amerika niet aan boord met Joe Biden als de volgende president van de Verenigde Staten. We zijn er niet, 'schreeuwde Bachmann afgelopen vrijdag tijdens een' Wallbangers'-bijeenkomst in de Salem Baptist Church in Dalton, Georgia.

    Het evenement maakte deel uit van een conservatieve poging van een weekend om de stem uit te brengen voor de GOP-senatoren van Georgia, David Perdue en Kelly Loeffler, die beide in januari te maken hebben met zware beslissingswedstrijden.

    "En de reden waarom we er niet zijn, is omdat we niet zo dom zijn in de Verenigde Staten, omdat we zonder enige twijfel weten dat deze man niet de stemmen kreeg op de verkiezingsavond. Het is niet gebeurd '', vervolgde de voormalige wetgever. 'Donald Trump kreeg de stemmen op de verkiezingsavond. Dus waarom zouden we als drones, klootzakken en dwazen zijn als we hiermee akkoord gaan? "

    Trump werd door Biden gescheld in zowel het Electoral College (306-232) als in de nationale volksstemming (81.282.903-74.223.030).

    Maar voor irrelevante rechtsextremisten zoals Bachmann is Biden's overwinning het bewijs dat de duivel zich met democratie heeft bemoeid:

    Toen de klok om 11:59:59 uur sloeg op de 400ste verjaardag van dit geschenk van God aan de wereld, dit idee van stemmen voor de mensen en de wetten waaronder je leeft dat we als vanzelfsprekend beschouwen, dat is precies wat Satan wegtrok uit Amerika regeren met toestemming van de geregeerden, met andere woorden, ons stemrecht ontnemen. Ik ben zeer beledigd, beledigd, boos, en ik ga er niet voor staan ??dat mijn stem is gestolen!

    Bachmann verwees naar het Handvest van New England van 3 november 1620, dat kolonisten het recht verleende om handel te vestigen en te beheren voor de koloniën die waren gesticht door onderdanen van koning James I van Engeland.

    Het Handvest heeft nooit gefunctioneerd als een regeringsdocument voor de Verenigde Staten zoals we die vandaag kennen. Kolonisten uit New England gaven het Handvest vrijwillig over aan de Kroon in 1635.
  4. forum rang 10 luchtschip 9 december 2020 22:12
    quote:

    ff_relativeren schreef op 9 december 2020 21:56:

    Dit klinkt toch serieus : 17 andere staten van de USA steunen Texas in de Rechtszaak tegen 4 battlegrounds states, om de verkiezingsuitslag daar te annuleren : www.cnbc.com/2020/12/09/states-tell-s... .
    Ben je nu echt serieus of is dit sarcastisch bedoeld?

    Ik bedoel, in die 17 Staten is Trump gekozen en dat is legaal gegaan, en waar Biden is gekozen is het niet legaal gegaan?

    Iedere Staat bepaalt zijn eigen regels, inzake de verkiezingen.
    Andere Staten en zelfs de Federale Overheid hebben geen recht zich met deze regels te bemoeien, wanneer de regels in overeenkomst zijn met de grondwet.
  5. forum rang 7 ff_relativeren 9 december 2020 22:50
    quote:

    luchtschip schreef op 9 december 2020 22:12:

    [...]

    Ben je nu echt serieus of is dit sarcastisch bedoeld?

    Ik bedoel, in die 17 Staten is Trump gekozen en dat is legaal gegaan, en waar Biden is gekozen is het niet legaal gegaan?

    Iedere Staat bepaalt zijn eigen regels, inzake de verkiezingen.
    Andere Staten en zelfs de Federale Overheid hebben geen recht zich met deze regels te bemoeien, wanneer de regels in overeenkomst zijn met de grondwet.
    @ luchtschip, ik bedoel het heel serieus. Net zo serieus als gisteren toen ik schreef over een Constitutionele crisis en het risico dat de USA zoals wij die kennen, straks misschien niet meer bestaat.

    Wat we nu met de Texas + 17 andere staten zien, is dat rode en blauwe staten elkaar de maat nemen. Desnoods voor het Hooggerechtshof -de Federal Supreme Court. Het gaat hier (al lang) niet meer om het argument of het belachelijk is dat alle staten waar Trump won, een zuivere verkiezing hadden, en alle staten waar Biden won, frauduleuze verkiezingen hadden.

    Het gaat ook niet meer over de vraag of alle stemmen voor Trump in die frauduleuze verkiezingen dan net zo frauduleus waren als de stemmen die naar Biden zijn gegaan. Het gaat nu om de vraag of er een toekomst is voor 1 USA, of dat we op de drempel staan van een letterlijke scheuring van het land. Waarvan 1 deel de regering Biden-Harris zal erkennen, en het andere deel dat letterlijk nooit zal doen -en misschien wel een regering-Trump zal installeren.

    Het klassieke verhaal van Pausen en Anti-Pausen. Drama voor-en-achter de coulissen dat het land tot op het bot zal verscheuren. Trumpisme is dan niet alleen een gevolg, maar ook een ultiem kado voor buitenlandse vijanden van het land dat ooit de 1e en grootste democratie was.

    Joe Biden en Kamala Harris zijn niet het karaktertype dat deserterende staten met geweld terug in het gelid zal zetten. Ik denk dat we op een historische drempel staan, als toeschouwers vanuit de oude wereld die met verbazing toezien hoe de nieuwe wereld van binnenuit kapot werd gemaakt.
  6. [verwijderd] 9 december 2020 22:56
    quote:

    ff_relativeren schreef op 9 december 2020 21:56:

    Dit klinkt toch serieus : 17 andere staten van de USA steunen Texas in de Rechtszaak tegen 4 battlegrounds states, om de verkiezingsuitslag daar te annuleren : www.cnbc.com/2020/12/09/states-tell-s... .
    Nou eindelijk doe je eens een keer je naam eer aan !!!
  7. [verwijderd] 9 december 2020 23:07

    Mooi gezegd! In beide kampen zitten te veel rotte peren. Dus respect voor Sidney Powell die niet zal schromen ook Republikeinen aan te pakken en die nu samen met Lin Wood heel hard aan die verrote perenboom aan het schudden is.
    mobile.twitter.com/EmeraldRobinson/st...

    Ben benieuwd wat voor beerput er opengaat.
  8. forum rang 7 ff_relativeren 9 december 2020 23:18
    Al de 50 Amerikaanse staten + het district Columbia hebben de verkiezingsuitslag gecertificeerd.
    Bron : edition.cnn.com/2020/12/09/politics/2... .

    Daarnaast is ook de 8e december gepasseerd. De Safe Harbor voor alles wat gecertificeerd is en niet meer aangepast mag worden :

    Tuesday marked the "safe harbor" deadline. Federal law requires that Congress recognize the slates of electors chosen by states that have resolved legal fights, recounts and other election disputes by this date.

    Bron : eu.usatoday.com/story/news/politics/2... .
  9. forum rang 8 closer 9 december 2020 23:27
    Ja ff_relativeren, laten we hopen dat Luchtschip het goed ziet en dat die zaak niks wordt, maar ik vind het ook een zeer zorgwekkende ontwikkeling. Het is te hopen dat de Supreme Court hierin niet meegaat. Al doet die grijns van McConnell anders vermoeden.

    quote:

    Superrubio schreef op 9 december 2020 23:07:

    Mooi gezegd! In beide kampen zitten te veel rotte peren.
    Zegt de rotte peer van dit forum.
  10. forum rang 8 closer 9 december 2020 23:49
    GOP lawyer appointed by Florida governor resigns in protest over raid on ousted data scientist’s home

    A Republican lawyer resigned Tuesday from a Florida judicial panel in objection to police raiding the home of a data scientist. That scientist was previously ousted from the state health department in what she has characterized as retribution for objecting to unethical requests during the pandemic.

    Ron Filipkowski, who served on a nominating commission for the state’s 12th Circuit, wrote in a pointed resignation letter to Gov. Ron DeSantis’s general counsel that he considered the search warrant executed on Rebekah Jones’s home “unconscionable.” He also said it was indicative of the state’s “reckless and irresponsible” handling of the coronavirus pandemic.

    “It just seems like it’s not really about any kind of criminal investigation,” Filipkowski told The Washington Post. “It’s about intimidation of her and sending a message to people currently working in state government that ‘This could be you.’ ”

    Verder lezen: www.washingtonpost.com/nation/2020/12...
  11. forum rang 9 gnocchi. 10 december 2020 00:46
    Link Engels.

    www.palmerreport.com/analysis/all-50-...

    Alle 50 staten verklaren de verkiezingsresultaten: Joe Biden wint met 306 kiesstemmen
    Bill Palmer | 17:42 uur EST 9 december 2020

    Nu de deadline van gisteren is verstreken, hebben alle vijftig staten hun resultaten voor de presidentsverkiezingen gecertificeerd. Tot verbazing van niemand buiten de idiote basis van Donald Trump, heeft Joe Biden het presidentschap gewonnen met 306 electorale stemmen.

    Natuurlijk moet het kiescollege maandag nog stemmen, maar dat is op dit moment een formaliteit. Trouweloze kiezers zijn niet echt iets, zoals het Hooggerechtshof onlangs oordeelde ten gunste van staatswetten die kiezers verbieden om schurkenstaten te worden. Ook gaat Trumps grap over een rechtszaak in Texas nergens heen. Met andere woorden, het is voorbij.

    Het is natuurlijk al meer dan een maand voorbij. Trump doet nog steeds alsof hij het naar buiten sleept, deels omdat hij nog steeds 'wettelijke verkiezingsfondsen' inzamelt van zijn goedgelovige aanhangers, die hij dan voornamelijk in de zak steekt. Maar dat neemt niet weg dat het voorbij is. Joe Biden is de verkozen president en Donald Trump is gewoon een man die op het punt staat zijn baan te verliezen en wordt uitgezet voordat hij met ernstige juridische problemen te maken krijgt.
  12. forum rang 9 gnocchi. 10 december 2020 08:31
    quote:

    John Rosenberg schreef op 10 december 2020 01:27:

    Ik ben echt benieuwd hoe het uiteindelijk gaat aflopen.Ik stel me graag voor hoe de stand van zaken zal zijn, bijvoorbeeld over een half jaar. Wat zal dit allemaal uiteindelijk veroorzaken? Welke lessen zullen we leren? De wereld evolueert tegenwoordig zo snel. Haha.
    Ik heb het idee dat als Biden president is, dat de aanhang en GOP leden langzamerhand gas terug nemen. Dat de Russen ingebroken hebben in de mails v/d GOP en DEM is zeker. En wie is chanteerbaar? Er zal nu best wel intern zo wel als bij de FBI en de DEM een strategie opgebouwd worden om het hele corrupte zooitje op te rollen. Verder is het allemaal koffiedik kijken.
70.525 Posts
Pagina: «« 1 ... 2487 2488 2489 2490 2491 ... 3527 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,35 -1,07%
EUR/USD 1,0665 +0,45%
FTSE 100 7.847,99 +0,35%
Germany40^ 17.771,70 +0,01%
Gold spot 2.367,44 +0,27%
NY-Nasdaq Composite 15.683,37 -1,15%

Stijgers

B&S Gr...
+8,35%
PostNL
+7,07%
Fugro
+4,29%
Van La...
+1,90%
Sif Ho...
+1,51%

Dalers

TomTom
-14,98%
VIVORY...
-10,98%
Alfen ...
-7,35%
ASML
-6,68%
FASTNED
-5,86%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links