Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Uitbraak Dow Jones

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 ASML oogt wispelturig 22
  2. 15 apr Just Eat Takeaway nog tussen servet en tafellaken 74
  3. 12 apr Nederlandse beurs is alive and kicking 111

Reacties

224 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 27 november 2020 17:13
    Als de moeder of schoonmoeder start, en dat is natuurlijk de Moeder Der Dalingen. Dan zijn we met z'n allen echt niet blij. We kunnen niet eens met een paar procenten daling omgaan, laat staat een paar tientallen procenten. Dan wordt er zoveel waarde vernietigd, dat gaat een paar jaar duren om weer weg te werken. Vandaar dat centrale banken een party geven, een soort Matrix - eeuwigdurend. Geen wakkere mensen krijgen, want dan kan het systeem wel eens op titl raken. Ik vind het nog steeds mege knap van die Musk, hij heeft wel een $20 miljard aan shorters verslagen. Dat doen weinigen hem na. Met een produktie dat misschien qua software zeer interessant is, maar qua oplevering qua auto een stuk minder. Althans, dat lees is. Nog knapper is dat je van CO2 rechten verkopen een gigantische bedrijf kan maken. Maar hij doet het wel. Die shorters verslaan. Uiteraard wel een stuk hulp van centrale banken, die blijven immers geld sturen naar de markten. Het verbaast me nog steeds dat we andere banken hebben, de centrale banken hebben steeds meer in bezit. Wat is de functie nog van die andere banken? Kruimels oprapen en wegwerken? VIXie is ingestort. Van verdriet. Kan niet anders.
  2. [verwijderd] 27 november 2020 17:35
    quote:

    ttroo schreef op 27 november 2020 17:04:

    Iedereen nog een prikje en een pilletje. En de party in 2021 kan straks beginnen. Beren zijn er niet meer. Only Bulls. Stieren rennen weer ouderwets up that hill.
    Het enige wat er nog aan ontbreekt is een grote overname.
    Goldman dat Deutsche wil overnemen of een Apple dat Intel wil, Tesla & Daimler
    Iets in die geest.
  3. forum rang 6 d' Aandelen ' 27 november 2020 17:43
    quote:

    Calimero schreef op 27 november 2020 17:00:

    [...]

    www.iex.nl/Forum/Upload/2020/12945386...

    :)
    Calimero,

    ik bekijk 's morgens vroeg de koersen, AEX, DAX en S&P 500 en reken aan de hand van de slotkoersen en de VIX en andere Vixen de hoogste en laagste koers voor komende dag, dle komen overigens aardig overeen met H en L DC levels.

    Wat het plaatje aangaat, ik leef bij de dag wat betreft handelen en zoal je weleens hebt kunnen lezen, ivm gewenste goede nachtrust, nooit overnight.
  4. forum rang 7 PietKeizer 27 november 2020 18:08
    toch maar weer ff over dat Tesla, dan. Dat short (willen) gaan op Tesla heeft erg veel weg van 'gelijk willen krijgen' , dat geldt imho zeker voor Fred. Ik mag aannemen dat meelezers zich bewust zijn van de invloed van zelfbevestigende attitudes. Er zijn minder spectaculaire aandelen waar je kans op Suc6 met short gaan, in deze bullmarkt, groter is. Voorbeeldje: Kellogg. En verder wil ik Alex nog maar ns complimenteren. Die had de juiste visie en is gewoon n goeie stockpicker.
  5. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 27 november 2020 18:09
    Tweet Trump:

    Biden can only enter the White House as President if he can prove that his ridiculous “80,000,000 votes” were not fraudulently or illegally obtained. When you see what happened in Detroit, Atlanta, Philadelphia & Milwaukee, massive voter fraud, he’s got a big unsolvable problem!

    Oeps! Biden moet zijn Onschuld bewijzen..!

    Deze Marionet krijgt Opdrachten..

    Wat is Putin van Plan..??!
224 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links