Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,881 19 apr 2024 17:35
  • +0,013 (+1,50%) Dagrange 0,869 - 0,889
  • 8.926.686 Gem. (3M) 6,9M

Pharming November 2020

10.131 Posts
Pagina: «« 1 ... 366 367 368 369 370 ... 507 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 november 2020 15:47
    quote:

    Kompas schreef op 25 november 2020 15:27:

    [...]

    Het bovenstaande gearceerde wil ik nog eens even benadrukken.

    Het is mijn sterke vermoeden dat de start van het onderzoek in de US, Mexico en/of Brazilië zal aanvangen zodra er voldoende interne duidelijkheid bij Pharming is omtrent tussentijdse data vanuit het onderzoek in de diverse Zwitserse klinieken. En dat moment is naar mijn mening nabij.

    Want het kan haast niet anders dan dat dr. Osthoff nu in Zwitserland voldoende data ter beschikking heeft om te kunnen evalueren of de resultaten van het onderzoek tot op heden wel dan niet in lijn liggen met die van de eerdere resultaten vanuit het compassionate use onderzoek in April jl.

    Uitgaande van bovenstaande zou daarmee alleen al de aankondiging van de start van het onderzoek in de US, Mexico en/of Brazilië zeer goed nieuws zijn omdat evaluatie van de tot op heden beschikbare data uit Basel dan geen reden gaf tot het afblazen van de overige op te starten onderzoeken.

    Haast nog meer dan naar tussentijdse resultaten vanuit het Zwitserse COVID-19 onderzoek kijk ik dan ook uit naar de start van het onderzoek in de US, Mexico en/of Brazilië.

    Denkt U daar maar eens rustig over na.........

    AB -Kompas.
    De stelligheid van beweren door Sijmen de Vries is rede tot geloofwaardigheid van je posting.
    Persoonlijk heb ik dan ook dezelfde mening.
    De start van de andere trials is en zal vervolg data gaan geven.
    Mijn verdere mening is dat Michael Osthoff voldoende patiënten heeft gezien in Zwitserland.
    Als je de CEO hoort zeggen patiënten ipv patient dan is dat weer een leuke verspreking.
    Want in de informatieve PB van de eerste patiënt, waar veel heisa over bestaat want heeft men wel patiënten ?, is nu duidelijk gemeld patiënten.
    Het wachten is op de uitgewerkte conclusies zo ben ik van mening.
    mogelijk zelfs voor de Bava al denk ik dat het nog iets verder door zal lopen misschien 2021.
    En ja ik denk 1.20 gaan we voorbij in dec.

    Ruud..
  2. Francobelge 25 november 2020 15:53
    quote:

    La Reina schreef op 25 november 2020 14:31:

    quote:

    sintNL schreef op 24 november 2020 23:07:

    @Eric
    Ben jij er al achter welke bestuurders de afgelopen 12 maanden voor € 1,3 mio aandelen Pharming Group hebben ingekocht?

    [...][/i]

    De Rus zit helemaal alleen op z'n zolderkamertje 3 hoog achter.
    Hij heeft net het schoothondje uitgelaten, dat hem beloonde met een warme lik, de kids liggen eindelijk op bed en nu wacht hij, voor de 2e avond op rij, op een antwoord op een vraag die hij aan de Koningin nièt gesteld heeft maar waar hij, om de één of andere reden, beslìst het antwoord op moèt zien te krijgen........

    Het was een belangrijke vraag, dat wist hij nog wel, want ook zijn goede vriend, die in het dagelijks leven z'n kostje als clown bij elkaar scharrelde, had hem verzekerd dat niet alleen het antwoord ùitermate belangrijk was, maar nog meer, dat het ging om het stèllen van de vraag. De vraag moest iets teweeg brengen, iets donkers openbaren, iets wat tot nu toe verborgen was, maar voor iedereen openbaar gemaakt moest worden. Het landsbelang stond op het spel!

    De Rus had lang nagedacht over wat z'n goede vrind hiermee bedoelde. Omdat de essentie van het clownswerk is, dat men de vertolker ervan niet al te serieus kan en moet nemen, waren de bedoelingen van z'n maatje voor de Rus niet altijd gemakkelijk te doorgronden, vandaar dat hij nu al 2 dagen met dit vraagstuk rondliep. In bed lag hij te woelen, overdag kon hij zijn aandacht niet meer bij zijn werk houden...... Die nare oorverdovende stilte, hij kon er niet meer tegen. Hij had toch niet voor niks de vraag niet gesteld? Nou dan!

    Ineens gaat bij hem een lampje branden....
    Die stilte kan wel eens bijzonder lang gaan duren, dat begrijpt hij ook wel als je wacht op een antwoord op een vraag die je niet gesteld hebt. Straks kan hij er wéér niet van slapen en daar wordt mevrouw de Rus dan ook niet blij van....
    En als mevrouw de Rus niet blij is, dan kan de familie Rus straks geen pannenkoeken meer eten in het gesloten restaurant midden in het bos, waar niemand in Nederland, behalve de familie de Rus, wordt toegelaten vanwege de covid-perikelen. En hij begrijpt hij ook wel, dat straks z'n vrindje ook weer aan z'n hoofd begint te zeuren. 'Weet je al het antwoord op je vraag die je niet gesteld hebt, de Rus?' Of: 'Al iets gehoord van de Dramaqueen?'
    Of : 'al iets vernomen van de Koningin der Leugens of zit ze alweer te jokkebrokken?' Hij ziet er nu al tegen op om z'n vrind straks weer onder ogen te moeten komen.

    Na lang peinzen en nog een glaasje wodka, neemt hij een ferm besluit:
    Hij gaat gewoon lekker nièt meer wachten op een antwoord, hij is toch zeker gekke Henkie niet?! Een beetje gaan zitten wachten op een antwoord op een vraag die je niet gesteld hebt....Sodeju zeg, waar is hij mee bezig???!!

    Hij staat op en gaat voor de spiegel staan. Hij ziet zichzelf in het glas en merkt dat zijn mond open en dicht gaat, als een vis die hapt naar adem en ineens voelt hij een kracht in zich opkomen die hij nog nooit heeft gevoeld....
    Ja, hij kàn het, eindelijk, hij weet het nu zeker! En dan doèt hij het ook, de schreeuw komt helemaal diep van binnen naar buiten:

    'FAKENIEUWS!! ROEPTOETERRR!!!'

    Hij hoort zichzelf schreeuwen in de donker van z'n kamertje, het galmt nog seconden na. Een gelukzalig gevoel maakt zich van hem meester. Hij heeft het echt gedaan, hij, de Rus! Hij neemt de tijd om nog even na te genieten van zijn heldendaad. Dan pakt hij de telefoon, belt z'n vrind op en zegt: 'It's done!'
    'Puik werk' zegt deze. 'Ik ben trots op je!' 'Ga nu maar lekker slapen, morgen gezond weer op. Maak ik de klus wel af. Sweet dreams lieve vriend.'

    Op z'n bontsloffen met Mickymouse motief, die hij voor Vaderdag had gekregen, slofte de Rus zachtjes naar beneden, pakte nog een glaasje welverdiende wodka en proostte zachtjes op zichzelf: “Lang leve La Reina. Nashe zdoróvje“.

    Note: elke gelijkenis met bestaande personen berust op louter toeval.

  3. forum rang 5 Cerburus 25 november 2020 16:58
    quote:

    Eric de Rus schreef op 25 november 2020 16:34:

    [...]

    Ja, klopt helemaal!

    He, he, eindelijk eens iemand die goed heeft opgelet. AB!
    Gefeliciteerd, toch iemand die hier geld verdient. Hoe je het ook bekijkt en of je nou fan van pharming bent of niet, we zitten hier toch voor 1 reden? (tenminste ik wel) en dat is rendement. En die van mij is zwaar negatief.... zucht
10.131 Posts
Pagina: «« 1 ... 366 367 368 369 370 ... 507 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links