Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Novacyt PSE:ALNOV.FR, FR0010397232

  • 0,827 19 apr 2024 17:29
  • +0,077 (+10,27%) Dagrange 0,735 - 0,867
  • 1.492.936 Gem. (3M) 147,5K

Novacyt de volgende biotech raket!

70.354 Posts
Pagina: «« 1 ... 1989 1990 1991 1992 1993 ... 3518 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Voetjes-op-de-vloer 25 november 2020 09:38
    quote:

    Disabled Gamer schreef op 25 november 2020 09:29:

    Vind het best wel indrukwekkend, mezelf en nog wat beleggers zitten hier al van februari sommigen iets vroeger zelf en recente investeerders die hier op korte termijn bij zijn gekomen zorgen toch wel voor een negatievere sfeer hier op het forum. Terwijl er fundamenteel niets veranderd is op dit forum. Het probleem is dat iedereen zo vlug mogelijk miljonair wil worden en hier werkt Novacyt dus niet aan mee volgens sommige omdat ze niets publiceren. Ik ben er zeker van dat als je hier wat vroeger was dat die kansen groter waren maar goed ik denk ook dat verder extreme groei zeker mogelijk is. Waarschijnlijk is dit ook 1 van de redenen waarom de communicatie niet meer zo vlug/ nihil is zoals we deze kenden vooral omdat ze met zoveel bezig zijn en mensen aanwerven voor hun producten te verkopen en te produceren. Ik ben er zeker van dat ze geen mensen gaan aanwerven om gewoon de aandeelhouders in te lichten want Mandy heeft nu al haar handen vol en is waarschijnlijk ook volop bezig om zo goed mogelijk te helpen. Mijn raad blijf gewoon rustig zitten en over korte termijn zal je zeker nog je geld met grote mate zien toe nemen. Beleggen is immers op Lange termijn maar bij novacyt is dit dan eerder uitzonderlijk omdat deze op korte termijn een aantal keer overkop is geweest. Geniet dus van deze lage koopmomenten om bij te verkopen en heb een beetje vertrouwen in het bedrijf zo je wil.
    Lees deze post met interesse.
    Heb geen stukken Novacyt en ook nooit gehad. Volg het aandeel in zekere zin wel door posts die ik zag op andere plaatsen van Voda.

    Als ik naar de koers ontwikkeling kijk van begin dit jaar naar nu dan lijkt het aandeel volledig over de top en lijkt een daling logisch. Weet niet wat TA hierover zou zeggen, maar het volgende steunniveau kan ik niet zo aanwijzen.

    Maar deze post waarop ik reageer zegt mij dat er blijkbaar veel goed nieuws onder de radar zit. Draait Novacyt op veel meer dan alleen testen op Covid ? Is dit in vogelvlucht uit te leggen ?
    Ben wel benieuwd
  2. [verwijderd] 25 november 2020 09:54
    quote:

    marinier schreef op 25 november 2020 09:52:

    Ik ben er gisteren in de vroege ochtend al uitgestapt met een waarschuwing dat Novacyt helaas is uitgeraasd. Degene die zijn ingestapt op 0,50 cent of minder kunnen inderdaad nog even blijven zitten en hebben goed praten maar de instappers op 11,10,9 of 8 betalen het gelag.
    Dat heb je hier gisteren ook al meermaals verkondigd , en toen hebben we al gezegd dat we het nu wel weten. Je hebt je punt gemaakt.
  3. [verwijderd] 25 november 2020 10:00

    Maar deze post waarop ik reageer zegt mij dat er blijkbaar veel goed nieuws onder de radar zit. Draait Novacyt op veel meer dan alleen testen op Covid ? Is dit in vogelvlucht uit te leggen ?
    Ben wel benieuwd
    [/quote]

    Wel het is niet zo dat het bedrijf voor Corona niet bestond dus ze hebben zeker andere producten voor meer info hieromtrent kan je eens kijken op hun site hier kan je enorm veel info over terug vinden ook! (https://novacyt.com/about-novacyt-group/).

    Verder is het gewoon wachten tot Novacyt komt met "Hey jongens dit hebben we gerealiseerd met deze corona hype en dit zullen we er mee gaan doen" Iedereen weet wel dat een bestuur van een bedrijf een meer jaren plan heeft die ze proberen te verwezenlijken. Wel door de enorme pakken geld die met vrachtwagens wordt aangevoerd zal dit meer jaren plan een uiterst vlugge uitwerking krijgen door die financiële mogelijkheden die er voordien niet waren. Nu wil ik ook nogmaals aanhalen dat de CEO toch al heel wat ervaring heeft met succesvolle exits wat mij dan weer ook vertrouwen heeft, de bijkoop van aandelen is ook om het vertrouwen bij ons beleggers aan te tonen. Ik ben er van overtuigd dat Mullis al lang een strategy heeft opgesteld wat er met al deze cash zal gedaan worden en wat de verdere ontwikkeling is.

    Het is natuurlijk jammer dat iedereen vlug geld wil verdienen, begrijp me niet verkeerd ik ben heb ook deze ziekte maar het is gewoon nodig om nu met je handen van de verkoop knoppen te blijven of je zou wel eens VEEL geld op korte termijn gaan verliezen door je korte termijn hebzucht. Wat ik vooral kan zeggen is blijf elkaar het nieuws tonen en je inzichten waarom de koers op eender welk niveau zou moeten staan zo kunnen we gefundeerde discussies hebben over wat wel en niet kan. Het delen van al het nieuws die je maar kan vinden is uiterst belangrijk op dit forum dus doe grondig onderzoek en als je iets gevonden hebt die jij denkt dat invloed kan hebben deel dit vooral om andere mensen ook positief te laten brainstormen over mogelijke koersveranderingen.
  4. forum rang 6 limomilo 25 november 2020 10:00
    Voor de uitstappers: als Pharming met de testresultaten komt en deze zijn goed kan je zo 20-30% maken, kan toch niet zo lang meer duren gezien dat de eerste 5 personen in 5 dagen het ziekenhuis konden verlaten. Disclamer heb Novacyt en Pharming en blijf zitten waar ik zit. Jammer dat Voda ons geen hart meer onder de riem kan steken, sterkte Voda
70.354 Posts
Pagina: «« 1 ... 1989 1990 1991 1992 1993 ... 3518 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links