Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Rijzende zon

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  2. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79
  3. 16 apr ASML oogt wispelturig 101

Reacties

274 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 14 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 20 november 2020 13:12
    Daarom hou ik mijn huis in Arnhem gewoon aan. Zitten geen eens huurders in...last maar. Ik heb een huis. En het wordt onderhouden en verder...zie maar. Eventueel als iemand ..studenten of zo nog woonruimte zoeken in Arnhem en in een huis met tuin etc etc willen wonen dan kunnen ze mij bellen. Tegen kostprijs of zoiets. Gas water licht onroerend goed bel etc etc. Laat ze maar bellen.
  2. [verwijderd] 20 november 2020 13:30
    quote:

    Silk schreef op 20 november 2020 13:23:

    fred, misschien heb je dat al eens verteld. Hoe ben jij in de buurt van Novosibirsk terecht gekomen?
    een van mijn werknemers was en is maraton schaatser.. de schaatsbond wilde er een meer internationale sport van maken... ze organiseerden een wedstrijd in omsk.. die schaatser vertelde mij dat en vroeg of ik mee wilde gaan... leek mij wel geinig dus ik mee.. en meer werkenemers van mijn bedrijf ..toen ik ging wilden ze allemaal.. dus met half bedrijf richting omsk.. daar ontmoette we andere mensen en die vroegen ons mee te gaan naar de bergen.. van de zomer.. was erg gezellig dus bedrijf weer terug in de zomer.. en naar de bergen.. dat her5haalde zich en vele gingen toen op vakantie in rusland.. ik ook maar.. toen op gegeven moment maar gebleven.. in a nutshell..

    gewoon omdat het leven hier relaxed is.. ik vond het hier zo prettig dat iik jaarlijks terug ging .. met of zonder andere werknemers.. maar gebeleven op gegeven moment..

    mooie natuur... rust... weinig mensen... als je dat wilt.. alles mag.. veel vrijheid.. kan doen en laten wat je wilt.. freedom zeg maar.
  3. [verwijderd] 20 november 2020 13:34
    wil je met je jeep de bergen in ...dat kan.. paarden kuddes... etc etc.. wil je ergens gaan bbq en.. geen probleem ..je doet maar. mooie gebieden... veel vertier.. komt omdat er weinig mensen wonen. in nl heb je dan gelijk al gedoe.. dat mag niet dat kan niet.. hier kan meer. :P)

    mbt de overheid.. daar heb je geen last van.. merk ik niks van. buiten dat geen gevaar hier.. alles veilig.. je wordt niet op je smoel geslagen of zoiets of beroofd. niks.. geen hangjongeren of zoiets.. niks..
  4. [verwijderd] 20 november 2020 13:40
    geen gezeik met rassen.. 1 grote mix.. wonen hier meer dan 150 etniuciteiten.. nu in mixvorm.. geen gedoe iedereen rus ..klaar... geen tv zwart of zoiets.. doet men niet aan..
    ben je moslim? kan ook zijn ook rus... drinken rustig mee. woenen ook niet in een speciale wijk of zoiets. alles door elkaar heen.
  5. forum rang 6 d' Aandelen ' 20 november 2020 13:51
    quote:

    an12 schreef op 20 november 2020 11:48:

    Gisteren ging usa omhoog op berichten van een steunpakket (wat er overigens niet op korte termijn komt). Vannacht stonden de Dow futures op -1% omdat treasury en de fed aan het ruziën zijn. Maar het zal allemaal wel weer in het groen eindigen daar.
    Het hele land staat daar op omvallen (Total lockdown) en de beurzen blijven maar gaan.
    Onbegrijpelijk......
    Wonderen zijn niet te begrijpen :-)
  6. forum rang 6 Newg77 20 november 2020 13:51
    quote:

    fred optie schreef op 20 november 2020 13:40:

    geen gezeik met rassen.. 1 grote mix.. wonen hier meer dan 150 etniuciteiten.. nu in mixvorm.. geen gedoe iedereen rus ..klaar... geen tv zwart of zoiets.. doet men niet aan..
    ben je moslim? kan ook zijn ook rus... drinken rustig mee. woenen ook niet in een speciale wijk of zoiets. alles door elkaar heen.
    een echte AB
  7. [verwijderd] 20 november 2020 13:57
    quote:

    Gwen88 schreef op 20 november 2020 13:51:

    [...]

    een echte AB
    dank je... ik lees vaak in westerse media de term "etnische rus". ik heb werkelijk waar geen flauw idee wat bze daarmee bedoelen.. volgens mij bestaan die ook niet.. 1 grote mix cultuur onder de noemer rus.. komt door stalin die heeft al die etniciteiten door elkaar gegooid denk ik.. maar etnische rus??? geen idee.
  8. [verwijderd] 20 november 2020 14:05
    quote:

    Silk schreef op 20 november 2020 13:59:

    Ja, gedwongen mix onder Stalin. Rus of anders strafkamp!
    ik ken de verhalen.. vriend van mij ..zijn ouders ...door stalin naar siberie gestuurd.. ze kwamen uit regio die nu ukraine is.. hij is nu weer getrouwd met iemand die bloed heeft uit kazachstan duitsland etc etc.. niemand denkt er hier eigenlijk over na.. ik vraag het wel eens.. en dan cmoet je echt doorvragen anders begrijpen ze je vraag niet.. ze zijn rus en voelen zich zo.. meer een cultuur.. borsch bv de soep komt uit regio ukraine.. echt russich voedsel bestaat niet.. weet niet wat dat is.. mensen uit bgv yakoetie of wie danb ook spreken hun oorspronkelijke taal ook niet meer.. hun opa en oma soms.. maar niemand die daar moeilijk over doet als zijnde cultuur verlies.. hyper multi culti samenleving .. erger dan nl... maar iedereen voelt zich rus en niet turk of marrokaan of zoiets.
  9. [verwijderd] 20 november 2020 14:16
    quote:

    Silk schreef op 20 november 2020 14:12:

    Ja, stukje brainwashen. Neem het gevoel van volk en eigen cultuur/identiteit weg en het is allemaal veel rustiger. Zie je overal. Fransen doen/deden het, Brazlie, etc etc
    ik weet het niet ..hoe bedoel je brainwashen? die culturen zijn er wel en soms doen ze volksdansen of zoiets. maar dat ziet men hier meer als russische volklore..

    wat je dan krijgt is dit!!

    byriat meisje.. zegt dat ze russisch is waarna de moeder zegt je bent byriat.. daarna zegt ze "nou oke laat maar je bent russisch " ?

    www.youtube.com/watch?v=sIe9yUZn2-M

    bij commentaren staat dan dat het goed is zo..

274 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 14 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links