Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Néovacs PSE:ALNEV.FR, FR001400MV37

  • 0,370 19 apr 2024 14:18
  • +0,040 (+12,12%) Dagrange 0,340 - 0,400
  • 24.826

Forum Neovacs geopend

873 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 44 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 20 november 2020 10:02
    quote:

    Prodejo schreef op 20 november 2020 09:59:

    kwartaalcijfers zijn er en dit samen met het nieuws van 13/11
    En kun je die kwartaalcijfers ook ergen zien/lezen?
    Want op de website staat wederom niets. Toch ongelooflijk dat je niet eens je website up to date kunt houden..
    Wel leuk om te speculeren zo.. ik durf het zelf niet aan!
  2. [verwijderd] 20 november 2020 10:14
    Vertaald door Google;

    Einde van de reorganisatieprocedure
    Implementatie van het nieuwe strategisch plan
    Sterke vermindering van het contante verbruik
    Vereffening van verplichtingen en veiligstellen van nieuwe financiering
    Ambities bevestigd op alle ontwikkelingsgebieden


    Parijs en Boston, 20 november 2020 - 8:00 uur CET - Het bedrijf Néovacs (Euronext Growth Paris: ALNEV) maakt zijn halfjaarresultaten 2020 bekend, goedgekeurd door de Raad van Bestuur op 19 november 2020. Het halfjaarlijks financieel verslag wordt openbaar gemaakt voor het publiek op de website van het bedrijf.



    Bij deze gelegenheid verklaarde Hugo Brugière, CEO van Néovacs: “Ik ben erg trots dat we erin zijn geslaagd Néovacs te redden en opnieuw op de markt te brengen. Het bedrijf kan niet alleen de veelbelovende klinische ontwikkelingen rond zijn uniek en gepatenteerd technologisch platform voortzetten, maar we hebben ook de ambitie om andere projecten een nieuw begin te laten vinden. Dankzij kostenbeheersing en de aanwezige financiering beschikken we over de middelen om deze verschillende projecten tegelijkertijd uit te voeren. "



    Einde van de reorganisatieprocedure



    De eerste helft van 2020 werd gekenmerkt door de uitspraak van de Rechtbank van Koophandel van Parijs in een vonnis op vrijdag 15 mei 2020 van het ontwerp van voortzettingsplan van de Vennootschap, gepresenteerd door HBR Investment Group. Het decreet van het plan stelde Néovacs in staat een einde te maken aan de reorganisatieprocedure die werd ingeleid na de verklaring van surseance van betaling in november 2019.

    Het plan heeft het mogelijk gemaakt om de historische ontwikkelingsactiviteit opnieuw op te starten en de expertise van de Groep uit te breiden naar andere activiteiten binnen een gezond en versterkt financieel kader.

    Implementatie van het nieuwe strategisch plan


    Als onderdeel van dit plan heeft Néovacs aan het einde van de eerste helft van het jaar zijn activiteiten in de twee huidige onderzoeksgebieden, lupus en allergieën, opnieuw gelanceerd rond zijn Kinoïde® technologisch platform. Ter herinnering: deze innovatieve aanpak maakt het mogelijk om het immuunsysteem van de patiënt te gebruiken om de schadelijke overproductie van cytokines te reguleren (actieve immunotherapie). De Kinoïde®-technologie van Néovacs is beschermd tot 2038.


    Tegelijkertijd wil Néovacs de vaardigheden van zijn ervaren wetenschappelijke team gebruiken om veelbelovende projecten te identificeren, zowel bij de ontwikkeling van kandidaat-geneesmiddelen (BioTech) als medische hulpmiddelen (MedTech). Deze projecten zouden dan op managementniveau worden gefinancierd en ondersteund door Néovacs. Deze activiteit zal het risico van Néovacs diversifiëren door te investeren in ambitieuze maar realistische projecten.

    Tot op heden worden verschillende investeringsprojecten bestudeerd door het investeringscomité van Neovacs, wat zou kunnen leiden tot aanzienlijke aandeleninvesteringen in de komende maanden.

    Sterke vermindering van het contante verbruik



    Deze doorstart van het bedrijf, na enkele maanden van gedwongen slaap, gebeurde binnen een strikt financieel kader.



    Het halfjaarlijkse bedrijfsresultaat werd aldus teruggebracht tot -1,8 M € tegenover -4,6 M € een jaar eerder. In het bijzonder verminderde het bedrijf zijn gemiddeld personeelsbestand tot 13 werknemers op 30 juni 2020, vergeleken met 23 op 31 december 2019. Het nettoresultaat voor de eerste helft van 2020 is - € 6,4 miljoen (- € 3,8 miljoen in de eerste helft van 2019), voornamelijk als gevolg van de uitzonderlijke last, zonder impact op de cashflow, gerelateerd aan een overeenkomst die werd aangegaan als onderdeel van het voortzettingsplan.



    Het kasverbruik door activiteiten en investeringen volgt dezelfde trend, namelijk € 1,1 miljoen in de eerste helft van 2020 tegenover € 4,2 miljoen in de eerste helft van 2019.

    Vereffening van verplichtingen en veiligstellen van nieuwe financiering


    Als onderdeel van het vervolgplan waarover het nieuwe management heeft onderhandeld, werden de door de crediteuren van Néovacs gedeclareerde verplichtingen die op de afsluitingsdatum € 20,4 miljoen bedroegen, teruggebracht tot € 3,2 miljoen. €. Deze restschuld is het voorwerp geweest van een tijdgebonden betalingsplan dat verenigbaar is met de aangelegde financiering en de kasstroomprognoses.



    Om de middelen veilig te stellen om zijn activiteit voort te zetten, heeft Néovacs twee financieringslijnen voor obligaties. Deze lijnen zijn gebruikt voor een bedrag van € 6 miljoen sinds 30 juni 2020, waarvan € 5,8 miljoen is omgezet in nieuwe aandelen, waardoor het mogelijk wordt om de kaspositie (€ 0,2 miljoen per 30 juni 2020) te versterken en het eigen vermogen weer op te bouwen. (- € 3,6 miljoen op 30 juni 2020).

    Ambities bevestigd op alle ontwikkelingsgebieden

    Néovacs zet de uitvoering van zijn strategisch plan voor de tweede helft van 2020 voort, met name door:

    De voortzetting van de voorbereidende stappen voor de lancering van een fase III-studie in de behandeling van lupus met als doel deze studie uit te voeren dankzij cofinanciering met een farmaceutische partner;
    De voorbereiding van de voorwaarden die nodig zijn om een ??fase I / IIa-studie uit te voeren bij de behandeling van astma en de voortzetting van andere aca-programma's.

    Samegevat;
    Doorstart gemaakt, veel nieuwe aandelen uitgegeven. Van 23 naar 13 man personeel om cash burn te verminderen. Nog in gesprek met investeerders. Onderzoeken lopen door.
    Ze kunnen er weer een jaartje tegenaan.
  3. forum rang 5 Instapmoment 20 november 2020 10:30
    quote:

    Elwin1980 schreef op 20 november 2020 10:24:

    vreemd dit bedrijf is niet meer te vinden op de giro...
    Weten jullie hoe dit komt
    Ik had bij de giro geklaagd omdat ze verkeerde koers gaven en nu is dit bedrijf niet te vinden...
    Ik handel in dit bedrijf bij DeGiro. Het is Neovacs en niet Neovasc (fout werd op vorige pagina ook al gemaakt door iemand)
873 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 44 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links