Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.613 Posts
Pagina: «« 1 ... 2421 2422 2423 2424 2425 ... 3531 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 18 november 2020 08:22
    quote:

    andre68 schreef op 18 november 2020 07:33:

    Beperktedijkbewaking schreef op 18 november 2020 07:06:

    [...]Je taalgebruik blijft onnavolgbaar onleesbaar. Het spot met elke Nederlandse grammatica.
    [...]Tja.....google translate....wat een armoe
    Ja knul het is een armoe mijn Engels!
    Ik zet deze vertaling voor mij zelf om dat k de Engelse taal niet goed machtig ben, op die manier kan ik het wat makkelijker terug lezen.
    Daarom zet ik speciaal voor jullie de link er onder of van boven van de originele beschrijving.
    Dus niet meer zeuren nu.
  2. forum rang 9 gnocchi. 18 november 2020 08:27
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Donald Trump heeft Michigan OPNIEUW verloren
    Bill Palmer | 23.15 uur EST 17 november 2020

    - Het echt leuke was het kijken naar Donald Trump die 'Flip Michigan terug naar TRUMP' tweette, slechts een paar minuten voordat Wayne County eindelijk zijn resultaten bevestigde en bevestigde dat Michigan werd gewonnen door Joe Biden. Even dacht Trump dat hij een sprankje hoop had, of wilde dat wij geloofden dat hij dat deed. Hij deed het nooit. Wayne County zou altijd op staatsniveau overruled worden als het niets oploste, en daarom ging het door en repareerde het dingen.

    - Hoe schaamteloos de peilingen in sommige staten ook waren, de peilingen in Georgië waren tamelijk perfect. Joe Biden won de staat nipt, in overeenstemming met zijn nipte voorsprong in de peilingen daar. De race van Ossoff-Perdue eindigde bijna gelijk, zoals de peilingen voorspelden. Dit suggereert dus dat de peilingen voor de runoff-races van Georgia uiteindelijk ook behoorlijk nauwkeurig zouden kunnen zijn. Voor wat het ook waard is, suggereert de eerste peiling dat beide runoff races in wezen gelijk zijn. Dat betekent dat het een opkomstverkiezing wordt. Als je geld schenkt of vrijwilliger bent bij de telefoonbank, kun je de democratische kandidaten Jon Ossoff en Raphael Warnock overdrijven.

    - Donald Trump twittert nu dat de gouverneur van Georgia, Brian Kemp, "het licht moet zien voordat het te laat is" en "eindelijk de leiding moet nemen". Niemand heeft enig idee waar hij het over heeft. Trump probeert een manier te vinden om zichzelf relevant te maken in de runoff races van Georgië, maar niemand aan de Republikeinse kant wil dat hij erbij betrokken wordt. Trump zou moeten gaan wennen aan dit soort irrelevantie; het zal hem de komende twee jaar definiëren.
  3. Huppeldepepup 18 november 2020 08:34
    quote:

    gnocchi. schreef op 18 november 2020 08:22:

    [...]

    Ja knul het is een armoe mijn Engels!
    Ik zet deze vertaling voor mij zelf om dat k de Engelse taal niet goed machtig ben, op die manier kan ik het wat makkelijker terug lezen.
    Daarom zet ik speciaal voor jullie de link er onder of van boven van de originele beschrijving.
    Dus niet meer zeuren nu.

    Dapper en eerlijk. Kan Trump nog wat van leren.
  4. forum rang 9 gnocchi. 18 november 2020 08:35
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/theyre-...

    Ze proberen het niet eens meer te verbergen
    Bill Palmer | 12.30 uur EST 18 november 2020

    - Verschillende Republikeinse senatoren waren vandaag voor de camera te zien die Kamala Harris persoonlijk feliciteerden met haar verkiezingsoverwinning. Ze proberen niet eens te verbergen dat ze weten dat ze heeft gewonnen, en dat ze als vicepresident toezicht op hen zal houden in de senaat. Ze zijn gewoon nog niet bereid om in exacte bewoordingen toe te geven dat Trump heeft verloren, want hij is een baby en ze zijn lafaards.

    - De chaos, verwarring en achterklap die we nu zien in de Republikeinse Partij, zelfs als Donald Trump probeert bankroet en gevangenis af te weren, is precies wat we zouden hebben gezien in 2016 als Trump had verloren alsof hij op weg was om te verliezen . Comey's last-minute brief veranderde de loop van de geschiedenis.

    - Naast al zijn andere juridische problemen, lijkt het erop dat Rudy Giuliani vandaag meineed heeft gepleegd in gerechtelijke documenten. Deze kerel is een lopende pratende blooper-haspel.

    - Tweet van de dag, van de nieuwe First Lady en oude schoolleraar Jill Biden: “Opvoeders: dit is ons moment. We gaan ervoor zorgen dat elk kind, elke school en elke opvoeder heeft wat ze nodig hebben om te gedijen, ongeacht waar ze wonen of waar ze vandaan komen. "
  5. forum rang 9 gnocchi. 18 november 2020 08:47
    Met de laatste 2 maanden komt dit er nog even bij. Nu kan Donald nog even oorlog voeren om zg Israël te beschermen.

    Link Engels.
    www.axios.com/israel-strikes-iran-lin...

    Israël lanceert luchtaanvallen op aan Iran gekoppelde sites in Syrië
    Barak Ravid

    De Israëlische luchtmacht voerde dinsdagavond luchtaanvallen uit op doelen van het Syrische leger en de Iraanse Quds Force nabij Damascus - uren nadat verschillende geïmproviseerde explosieven werden ontdekt aan de Israëlische kant van de grens in de Golanhoogte.

    Waarom het belangrijk is: dinsdag was de tweede keer in drie maanden dat er explosieven werden ontdekt aan de Israëlische kant van de grens. Israël beweert dat de Iraanse Quds-strijdmacht pro-Iraanse milities en lokale Syrische agenten gebruikt om een ??front met Israël op de Golan te openen en deel te nemen aan aanvallen op Israëlische troepen.

    Het nieuws aansturen: een woordvoerder van de Israëlische defensiemacht zei dat de Israëlische luchtmachtjets het hoofdkwartier van de 7e divisie van het Syrische leger nabij de Golanhoogte hebben aangevallen, van waaruit hij zei dat de Iraanse troepen opereren.

    Andere doelen waren een militaire basis nabij de internationale luchthaven van Damascus die wordt beheerd door Iraanse troepen en een andere militaire site in de buurt van Damascus waar Iraanse officieren wonen, voegde hij eraan toe.
    De Israëlische luchtmacht viel ook het Syrische leger aan om raketbatterijen te besturen.
    Het door de staat gerunde Syrische persbureau zei dat drie Syrische soldaten zijn omgekomen bij de luchtaanvallen en dat er één gewond is geraakt.

    Wat komt er nu: Israëlische functionarissen verwachten dat de Iraanse troepen doorgaan met pogingen om nabij de grens aan te vallen met behulp van hun lokale proxy's.

    Israëlische functionarissen zeiden dat ze geloven dat de Syrische regering ook verantwoordelijk is voor de aanvallen op Israël vanaf zijn grondgebied.
  6. forum rang 6 Plein777 18 november 2020 09:44
    quote:

    Beperktedijkbewaking schreef op 18 november 2020 07:30:

    [...]Ongelooflijk hoe die Republikeinen (enkele goede niet te na gesproken) spotten met de belangen van de Amerikanen en indirect ook met die van ons, zeker middenin een pandemie.
    SCHANDALIG!!

    En onbegrijpelijk dat er ook in NL nog 'trumpisten' zijn. Het is een gehersenspoelde sekte, een 'cult', blind voor echte feiten.

    Laat de MIVD dit soort groepen imbecielen maar goed in beeld krijgen, voor ze echt staatsgevaarlijk worden.
    Nulli cedo.
  7. forum rang 5 DurianCS 18 november 2020 10:02
    quote:

    gnocchi. schreef op 18 november 2020 08:22:

    [...]

    Ja knul het is een armoe mijn Engels!
    Ik zet deze vertaling voor mij zelf om dat k de Engelse taal niet goed machtig ben, op die manier kan ik het wat makkelijker terug lezen.
    Daarom zet ik speciaal voor jullie de link er onder of van boven van de originele beschrijving.
    Dus niet meer zeuren nu.
    Als ik zie wat voor een krompraat het geregeld is dan is het mij duidelijk dat je zelf deze tekst niet leest, want soms is het totaal onbegrijpelijk.
  8. forum rang 5 DurianCS 18 november 2020 10:23
    quote:

    ff_relativeren schreef op 18 november 2020 01:41:

    Nu wordt het een bitter gevecht om Michigan :

    De kiescommisie van een county in Detroit bestaat uit 2 Republikeinen en 2 Democraten.
    De 2 Republikeinen weigeren het verkiezingsresultaat te accepteren.
    De verkiezing in Detroit kan nu (?tijdelijk?) niet worden gecertificeerd.
    Het gevolg : Joe Biden kan nu (?tijdelijk?) de staat Michigan niet als overwinning boeken.
    ....
    Ik denk dat het goed gekomen is:
    A bipartisan panel in Michigan's largest county unanimously certified its presidential results on Tuesday night, a stunning reversal hours after Republicans had temporarily blocked certification based on dubious claims of voting irregularities in Detroit.
    edition.cnn.com/2020/11/17/politics/m...
  9. forum rang 6 gbakl 18 november 2020 10:26
    WASHINGTON (AFN/BLOOMBERG) - De benoeming van Judy Shelton tot bestuurder van de Federal Reserve, de koepel van centrale banken in de Verenigde Staten, is geblokkeerd in de Amerikaanse Senaat. Mede omdat twee Republikeinse senatoren vanwege het coronavirus in quarantaine zijn gegaan, waren er niet genoeg stemmen bij de Republikeinen om de benoeming door te kunnen zetten tegen de weerstand van de Democraten in de Senaat.
    .
    wat was nu precies de stemverhouding ?
    hebben alle overige rep. senatoren wel volgens het GOP protocol gestemd ?
  10. forum rang 10 luchtschip 18 november 2020 10:41


    Trump's champagne team heeft 25 rechtszaken wegens verkiezingsfraude verloren en 1 gewonnen (ging om een beperkt aantal stemmen)

    Marc Elias, Lawyer fighting for Democrats and voting rights for all. :

    Trump and his allies are 1-25 in court post-election.

    twitter.com/marceelias/status/1328872...

  11. forum rang 10 luchtschip 18 november 2020 11:01


    Rusland, middlels Sergei Lavrov, Minister van Buitenlandse Zaken, begint in te zien dat Biden het stokje overneemt en gaat bakzeil halen in Europa.

    Lavrov:

    Restoration of a mutually respectful good-neighbourly dialogue between Moscow and Berlin will also help to improve the situation in Europe. We are sincerely interested in this

    twitter.com/IlvesToomas/status/132876...

    Toon je goede wil maar met daden :

    Leaving the Donbas and Crimea and not killing people on German territory and elsewhere in Europe probably would do a lot more to "improve the situation in Europe"

  12. forum rang 10 luchtschip 18 november 2020 11:37

    De vijanden slapen niet, en zeker niet wanneer Trump en de senatoren voor een zwak bestuurlijk klimaat zorgen.

    Just moments after the Acting Defense Secretary announced US troop withdrawals, 4 rockets were fired at the US Embassy in Baghdad. US officials were ordered to shelters. Many here at the Pentagon warned troop withdrawals could tempt the Shia militias to test US resolve.

    twitter.com/CaslerNoel/status/1328826...
  13. whammy 18 november 2020 11:40
    quote:

    gbakl schreef op 18 november 2020 10:26:

    WASHINGTON (AFN/BLOOMBERG) - De benoeming van Judy Shelton tot bestuurder van de Federal Reserve, de koepel van centrale banken in de Verenigde Staten, is geblokkeerd in de Amerikaanse Senaat. Mede omdat twee Republikeinse senatoren vanwege het coronavirus in quarantaine zijn gegaan, waren er niet genoeg stemmen bij de Republikeinen om de benoeming door te kunnen zetten tegen de weerstand van de Democraten in de Senaat.
    .
    wat was nu precies de stemverhouding ?
    hebben alle overige rep. senatoren wel volgens het GOP protocol gestemd ?
    Toen de uitkomst duidelijk was, veranderde de Republikeinse voorzitter van de Senaat Mitch McConnell zijn stem naar nee, een tactische zet waarmee hij de nominatie later ter heroverweging kan indienen, iets waar hij direct een motie over indiende. Uiteindelijk was de uitslag met 50-47 in het nadeel van Shelton.

    Zegt niet veel. Ik vermoed dat Trump c.s .de benoeming er alsnog door zal jassen.

  14. forum rang 10 luchtschip 18 november 2020 11:58
    quote:

    whammy schreef op 18 november 2020 11:40:

    [...]

    Toen de uitkomst duidelijk was, veranderde de Republikeinse voorzitter van de Senaat Mitch McConnell zijn stem naar nee, een tactische zet waarmee hij de nominatie later ter heroverweging kan indienen, iets waar hij direct een motie over indiende. Uiteindelijk was de uitslag met 50-47 in het nadeel van Shelton.

    Zegt niet veel. Ik vermoed dat Trump c.s .de benoeming er alsnog door zal jassen.

    Pas na het Thankgiving reces van volgende week.
    Thangiving donderdag 26 november

    In die tussentijd kan er en hoop gebeuren.
  15. forum rang 10 luchtschip 18 november 2020 12:10

    Verdient het gedrag van Trump en de GOP geen pluim,

    Ook het plaatsen van de kerstboom bij het Rockefeller Centre kevert een gehavende boom op.

    Could the Rockefeller Center Christmas Tree look any worse?

    2020 on brand...

    video 0:28 minuut

    twitter.com/RexChapman/status/1328792...

  16. forum rang 10 luchtschip 18 november 2020 12:21


    Nearly 24 million adults—10.9% of all adults in the US—reported that their household sometimes or often didn’t have enough to eat in the last 7 days, far above the pre-pandemic rate of 3.7%.

    THIS is Donald Trump’s America.

    twitter.com/DrDenaGrayson/status/1328...

    www.cbpp.org/research/poverty-and-ine...
  17. forum rang 10 luchtschip 18 november 2020 12:24


    Scientists say no credible evidence of computer fraud in the 2020 election outcome, but policymakers must work with experts to improve confidence.

    On allegations that election systems were manipulated, 59 election security experts all agree, "in every case of which we are aware, these claims either have been unsubstantiated or are technically incoherent."

    twitter.com/CISAKrebs/status/13287411...

  18. forum rang 10 luchtschip 18 november 2020 13:10

    Rudy Giuliani gaat nu actief voor Trump de rechtszaken over stemfraude als advocaat bij de rechtbank bepleiten.

    OMG...Rudy Giuliani hasn't appeared in federal court in **nearly 30 years**.

    This is one of Trump's "best people."

    According to PACER, the last time Rudy Giuliani entered an appearance in federal court was 1992

    pbs.twimg.com/media/EnCK0GpWEAYyvDd?f...

    twitter.com/DrDenaGrayson/status/1328...
70.613 Posts
Pagina: «« 1 ... 2421 2422 2423 2424 2425 ... 3531 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0655 +0,11%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.714,20 -0,69%
Gold spot 2.392,50 0,00%
NY-Nasdaq Composite 15.282,01 -2,05%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links