Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Novacyt PSE:ALNOV.FR, FR0010397232

  • 0,810 24 apr 2024 09:44
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 0,800 - 0,829
  • 54.001 Gem. (3M) 182,1K

Novacyt de volgende biotech raket!

70.370 Posts
Pagina: «« 1 ... 1893 1894 1895 1896 1897 ... 3519 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. 80Tammo 16 november 2020 09:56
    Novacyt (EURONEXT GROWTH: ALNOV; AIM: NCYT), wereldspecialist in klinische diagnostiek, maakt de balans op van de voortgang van haar R & D-activiteiten.

    Belangrijkste R & D-resultaten

    Bemoedigende voorlopige resultaten van de lopende klinische proef in verpleeghuizen die de nauwkeurigheid bevestigen van Novacyt's Near Patient Testing (NPT) -apparaat in vergelijking met COVID-19-tests die worden uitgevoerd in grote gespecialiseerde laboratoria
    Lancering van PROmate ™, een nieuw product om de efficiëntie van Novacyt's bedapparaat voor COVID-19-testen te verbeteren
    Ontwikkeling van een Loop-Pediated Isothermal Amplification (LAMP) -test voor COVID-19
    Ontwikkeling van een immunochromatografische test (LFT) voor COVID-19
    Ontwikkeling van een Research-Use-Only (RUO) -test voor een nieuwe COVID-19-stam
    De doelstelling van Novacyt op korte termijn blijft een sterke organische groei van de omzet in haar kernactiviteiten, waarbij het management gelooft dat de vraag naar haar producten zal blijven groeien en dat COVID-19-screening in 2021 zal worden voortgezet. Op middellange termijn wil Novacyt zijn reputatie, marktkennis en relaties die zijn ontwikkeld tijdens de strijd tegen COVID-19 gebruiken om nieuwe producten op de markt te brengen en zijn aanwezigheid in de klinische diagnose van ademhalingsziekten en transplantaties om te blijven voldoen aan belangrijke marktbehoeften die nog niet zijn vervuld.

    Als onderdeel van haar strategie blijft Novacyt ook investeren om haar octrooiportefeuille te ontwikkelen om deze te verbeteren en de waarde ervan te garanderen. De Groep heeft 15 nieuwe patenten aangevraagd voor verschillende aspecten van zijn COVID-19-portfolio.

    Voortgang van Novacyt's Near Patient Testing (NPT) klinische proef in verpleeghuizen

    Na de aankondiging van 22 juli 2020 rondde de Queen Mary University of London (QMUL) de voorlopige prestatieanalyse af van Novacyt's innovatieve bedscreeningsapparaat als onderdeel van een lopende studie van de verpleeghuisonderzoek voor COVID-19.

    Deze voorlopige analyse omvat het onderzoek van meer dan 4.000 monsters van bewoners en verpleeghuispersoneel en 98% van de monsters die met het Novacyt-bedapparaat zijn verzameld, werd dezelfde dag geanalyseerd en de resultaten werden gerapporteerd. Er is aangetoond dat de klinische nauwkeurigheid van het Novacyt NPT-apparaat een grotere gevoeligheid en specificiteit heeft dan 99% in vergelijking met een standaardapparaat dat wordt gebruikt door grote gespecialiseerde laboratoria. Deze gegevens tonen de betrouwbaarheid en precisie van het NPT-apparaat van Novacyt aan. Bovendien is aangetoond dat de kortere neusuitstrijkjes in het midden van de neus effectief zijn en goed worden verdragen in vergelijking met de meer invasieve nasofaryngeale uitstrijkjes.

    Na de aankondiging van het tweede contract van Novacyt met het Britse ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zaken op 29 september 2020 voor de levering van q16- en q32-instrumenten en testkits aan ziekenhuizen van de National Health Service (NHS), De klinische proef wordt uitgebreid naar andere vestigingen in het Verenigd Koninkrijk waar de NPT-apparaten van de Groep worden ingezet.
  2. 80Tammo 16 november 2020 09:57
    Lancering van PROmate ™

    PROmate ™ is een nieuw CE-gemarkeerd product dat is ontworpen om de efficiëntie van het testen op COVID-19 te verbeteren bij gebruik met de Q16- en Q32-instrumenten van Novacyt. De reagentia die worden gebruikt bij de RNA-extractie van de Groep en de COVID-19 PCR-testproducten zijn opnieuw verpakt, en sommige reagentia worden ook gelyofiliseerd om de hoeveelheid verbruiksartikelen en het aantal vereiste stappen te verminderen, waardoor de complexiteit voor operator en het verbeteren van cyclustijden. Bovendien gebruikt PROmate ™ een virale inactiveringsmethode die is gevalideerd door Public Health England voor mogelijk gebruik buiten laboratoria.

    Aangezien de implementatie van het NPT-apparaat van Novacyt doorgaat in de NHS en wereldwijd, wordt verwacht dat deze verbetering in de efficiëntie van het uitvoeren van COVID-19-tests het apparaat een van de snelste en gemakkelijkste PCR-platforms zal maken. te gebruiken in zijn categorie.

    Na de aankondiging van de overname van IT-IS International door Novacyt op 15 oktober 2020, verhoogde de Groep de productiecapaciteit van IT-IS aanzienlijk om te voldoen aan de vraag naar zijn PCR q16- en q32-instrumenten. Vanaf november 2020 heeft de Groep haar productiecapaciteit voor instrumenten meer dan vervijfvoudigd en is van plan deze verder te verhogen, afhankelijk van de vraag.

    Ontwikkeling van een LAMP- test voor COVID-19

    Loop-gemedieerde isotherme amplificatie (LAMP) -technologie is een techniek met één buis voor DNA- en RNA-amplificatie die wordt beschouwd als een goedkoop alternatief om bepaalde ziekten te detecteren, inclusief COVID-19. Isotherme amplificatie van nucleïnezuren wordt uitgevoerd bij constante temperatuur en vereist geen thermische cycler, die het onderscheidt van PCR-amplificatie die wordt bereikt door een reeks stappen of cycli bij wisselende temperatuur.

    Novacyt ontwikkelt momenteel een LAMP-test voor COVID-19, met name door de afweging tussen cycluslengte en testprestaties te evalueren. De Groep is van plan dit product in het eerste kwartaal van 2021 op de markt te brengen met een cyclustijd van 20 minuten of minder. Het LAMP-aanbod van Novacyt is ontworpen om compatibel te zijn met zijn q16- en q32-instrumenten. De Groep is ook in gesprek met verschillende potentiële partners die ondersteuning zoeken bij het ontwikkelen, produceren en leveren van LAMP-tests voor hun testinstrumenten.

    Ontwikkeling van een immunochromatografische test (LFT) voor COVID-19

    Op 29 september 2020 kondigde Novacyt de lancering aan van zijn specifieke detectietest voor IgG-antilichamen bedoeld voor gebruik in snelle serologische tests die worden gebruikt door gespecialiseerde laboratoria. De Groep werkt ook aan de ontwikkeling van een immunochromatografische IgG-antilichaamtest (LFT) die zal worden gebruikt als een snelle serologische test voor professioneel gebruik. De LFT is een gebruiksvriendelijk diagnostisch apparaat dat de aan- of afwezigheid van een ziekteverwekker of biomarker kan bepalen. Het product zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 worden gelanceerd en het zal naar verwachting 20 minuten of minder duren om resultaat te laten zien.

    Ontwikkeling van een Research-Use-Only (RUO) -test op een nieuwe COVID-19-stam

    Vanwege de identificatie van een COVID-19-mutatie in de Deense nertsen, nam Novacyt de strategische beslissing om een ??eigen PCR-test te ontwikkelen voor het zoeken naar een nieuwe specifieke stam van het virus. De momenteel beschikbare analyse suggereert dat er vier mutaties zijn gevonden in nertsen. Een van deze mutaties, bekend als Y453F, baart wetenschappers en clinici mogelijk zorgen omdat het aminozuurveranderingen veroorzaakt die de binding van antilichamen beïnvloeden. Dit zou gevolgen kunnen hebben voor vaccinatiestrategieën, die zijn gebaseerd op het stimuleren van een gedefinieerde antilichaamrespons op virus 1 .

    Hoewel niet bekend is wat de mogelijke impact van de aminozuurmodificatie op vaccins zal zijn, gelooft Novacyt dat een RUO-test wetenschappers en clinici zou kunnen helpen bij het identificeren van patiënten die drager zijn van het Y453F-mutante virus. De Groep is van plan deze nieuwe test in december 2020 te lanceren. Als een klinische behoefte nodig is om het Y453F-virus te onderscheiden van andere infectiestammen van COVID-19, zal Novacyt goed gepositioneerd zijn om dit diagnostische product voor klinisch gebruik aan te bieden.

    Graham Mullis, CEO van de Novacyt Group, zei:

    “Novacyt blijft innoveren om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de COVID-19-testmarkt. Met name de lancering van PROmate ™ zal naar verwachting de efficiëntie van ons testapparaat aan het bed verder verbeteren, de complexiteit van de operaties verminderen en de cyclustijden van onze toonaangevende COVID-19 PCR-test versnellen. markt. De nieuwe producten in onze portfolio vergroten niet alleen het vermogen van de Groep om clinici en laboratoria te ondersteunen tijdens de pandemie, maar ze versterken ook onze positie in de diagnostiek van infectieziekten terwijl we onze R & D-pijplijn voor de volgende drie blijven herdefiniëren. jaar, in lijn met onze groeistrategie op lange termijn. "
  3. forum rang 7 trab33 16 november 2020 09:58
    quote:

    LVT1 schreef op 16 november 2020 09:51:

    @Trab33
    "Dus we blijven met onze voetjes op de grond , stel 1000 pcr machientjes voor UK en een 1000 tal voor de rest van de wereld zal de koers ook al boven de 20 brengen"
    Als je denkt er 2000 te verkopen (1000 Uk en 1000 overige) dan doe je geen upscale van 500% op een productie van 300/maand.
    Je gaat maw niet over tot een productie van 1500/maand, als er maar 2000/jaar verkocht gaan worden.
    in vele landen doen ze een deal met gratis pcr machientjes maar een contract voor 1 jaar van bijhorende tests .
    Het zijn niet de q16 en q32 die voor de enorme omzetten gaan zorgen hoor maar de tests
  4. Unieke_Alias 16 november 2020 09:59
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 16 november 2020 09:43:

    [...]
    Ik vind die winstmarges erg laag: die apparaten kosten 10 tot 20.000 euro en zijn in feite mooi gestileerde flessenverwarmers.
    De productiekosten kunnen nooit meer zijn als ca 500 euro.
    Als de voorspelde net profit 52 miljoen is, en de marge 49%, dan zijn de sales toch zo'n 104 miljoen ? Bij een verwachte verkoop van 24.000 machines, is de verkoopprijs bij lange na geen 10 tot 20.000 euro.
  5. LVT1 16 november 2020 10:00
    Die US-consultant, die komt ook binnen vallen op het moment dat men de US-market intensiever wil gaan bewerken.
    Dat die gast ook onmiddellijk aandelen koopt is bijzonder hoopvol.
    Ik ga ervan uit dat die man meer weet dan wij samen.
    De CEO heeft altijd gezegd dat een overname/samenwerking in de US tot de mogelijkheden behoort.
  6. forum rang 10 DeZwarteRidder 16 november 2020 10:02
    quote:

    Unieke_Alias schreef op 16 november 2020 09:59:

    [...]Als de voorspelde net profit 52 miljoen is, en de marge 49%, dan zijn de sales toch zo'n 104 miljoen ? Bij een verwachte verkoop van 24.000 machines, is de verkoopprijs bij lange na geen 10 tot 20.000 euro.
    De verkoopprijzen van 10 en 20.000 euro voor PCR-machines worden steeds weer gemeld op dit forum.
  7. forum rang 4 Tommaco 16 november 2020 10:05
    quote:

    trab33 schreef op 16 november 2020 09:58:

    [...]
    in vele landen doen ze een deal met gratis pcr machientjes maar een contract voor 1 jaar van bijhorende tests .
    Het zijn niet de q16 en q32 die voor de enorme omzetten gaan zorgen hoor maar de tests
    Klopt, deze worden vaak in pakket aangeboden om de testen te promoten.
  8. Unieke_Alias 16 november 2020 10:05
    quote:

    trab33 schreef op 16 november 2020 09:58:

    [...]
    in vele landen doen ze een deal met gratis pcr machientjes maar een contract voor 1 jaar van bijhorende tests .
    Het zijn niet de q16 en q32 die voor de enorme omzetten gaan zorgen hoor maar de tests
    dat hebben ze slim bekeken...voor de aandeelhouders ook het beste verdienmodel: recurring revenue, that's the key for shareholders value
  9. LVT1 16 november 2020 10:05
    @Trab33
    "in vele landen doen ze een deal met gratis pcr machientjes maar een contract voor 1 jaar van bijhorende tests .Het zijn niet de q16 en q32 die voor de enorme omzetten gaan zorgen hoor maar de tests"
    inderdaad, Tests, dat is big business. Daar worden de omzetten en de profits gerealiseerd. Het is natuurlijk leuk dat je aan Q16 en Q32 machientjes ook goed geld verdient door die overname.
    Het maakt een scenario van + 20 miljoen test/maand vrij aannemelijk en mss wel voor een langere periode dan wij denken.
  10. Unieke_Alias 16 november 2020 10:07
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 16 november 2020 10:02:

    [...]
    De verkoopprijzen van 10 en 20.000 euro voor PCR-machines worden steeds weer gemeld op dit forum.
    OF de voorspelling van het 'verplichte leesvoer' klopt niet, OF de verkoopprijzen kloppen niet. Ik heb er in elk geval geen zicht op en maakt me ook niet zoveel uit wie er gelijk heeft...zolang ze de randvoorwaarden maar leveren om de testen uit te voeren
  11. [verwijderd] 16 november 2020 10:11
    Jaja , speculeer maar allemaal over hoeveel er verdiend wordt.
    We staan 4% in de min vandaag , dat is de realiteit , en daar had niemand rekening mee gehouden na de RNS.
    Mijn bijgekochte pakketje straks weer aan 9,68 eruit gegooid , toch nog wat verdiend vandaag.
    Ik kan ze nu alweer 30 cent goedkoper terugkopen , dat is de realiteit.
  12. forum rang 4 Prijsman 16 november 2020 10:15
    quote:

    Alex02 schreef op 16 november 2020 10:11:

    Jaja , speculeer maar allemaal over hoeveel er verdiend wordt.
    We staan 4% in de min vandaag , dat is de realiteit , en daar had niemand rekening mee gehouden na de RNS.
    Jaja, en blijf jij maar herhaaldelijk vertellen wat je op je beeldscherm ziet. Dat is erg fijn en kan niemand zelf!

    Vaststellen van (juiste) gegevens en speculeren. Daar draait het toch om op de aandelenmarkt, of wat doe jij? Naar de koers kijken dat je een ons weegt? ;-)!
  13. [verwijderd] 16 november 2020 10:15
    quote:

    Alex02 schreef op 16 november 2020 10:11:

    Jaja , speculeer maar allemaal over hoeveel er verdiend wordt.
    We staan 4% in de min vandaag , dat is de realiteit , en daar had niemand rekening mee gehouden na de RNS.
    Realiteit is dat dit bedrijf het fantastisch doet. Het is een marathon en geen sprint..
  14. [verwijderd] 16 november 2020 10:19
    quote:

    Prijsman schreef op 16 november 2020 10:15:

    [...]

    Jaja, en blijf jij maar herhaaldelijk vertellen wat je op je beeldscherm ziet. Dat is erg fijn en kan niemand zelf!

    Vaststellen van (juiste) gegevens en speculeren. Daar draait het toch om op de aandelenmarkt, of wat doe jij? Naar de koers kijken dat je een ons weegt? ;-)!
    Je kunt niet lezen , ik zeg in dezelfde post dat ik vandaag al geld verdiend heb hier , jij niet waarschijnlijk , omdat jij doet waar je mij van verdenkt , de hele dag naar het scherm kijken...........
  15. forum rang 4 Prijsman 16 november 2020 10:25
    quote:

    Alex02 schreef op 16 november 2020 10:19:

    [...]
    Je kunt niet lezen , ik zeg in dezelfde post dat ik vandaag al geld verdiend heb hier , jij niet waarschijnlijk , omdat jij doet waar je mij van verdenkt , de hele dag naar het scherm kijken...........
    " je bent dom", "je kunt niet lezen" etc. Wat past nog meer binnen jouw vocabulaire?

    Bovendien weet jij helemaal niets over mijn beleggingstactieken en hoe ik handel.

    Fijn als je achteraf een post edit, dan staat er natuurlijk iets anders in.

    Betreft je activiteit van deze ochtend. Chapeau! Mensen zouden jaloers op je moeten zijn hoe jij handelt. Weliswaar werkelijk buitengewoon.

    Edit. ik hoop dat jij eens een keer kapt met mensen te kleineren. (dit is een wijziging op mijn origineel bericht).

  16. forum rang 7 trab33 16 november 2020 10:29
    verwijten naar elkaar toe hoeft niet ,, wat ik wel terug vond in update is volgende
    Na de aankondiging van het tweede contract van Novacyt met het Britse ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zaken op 29 september 2020 voor de levering van q16- en q32-instrumenten en testkits aan ziekenhuizen van de National Health Service (NHS), De klinische proef wordt uitgebreid naar andere vestigingen in het Verenigd Koninkrijk waar de NPT-apparaten van de Groep worden ingezet.
    wat verstaan jullie hieronder ???????????

    Juist ik dus ook
70.370 Posts
Pagina: «« 1 ... 1893 1894 1895 1896 1897 ... 3519 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links