Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

PFIZER HEEFT VACCIN (update)

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nico Inberg

Nico Inberg maakte deel uit van onze Beleggersdesk: een team van 7 beleggingsexperts op het gebied van fundamentele en technische analyse. Onze fundamentele experts zijn op en top professionals met tientallen jaren ervaring in het vak. Zij bestuderen jaarverslagen, kwartaalrapportages, prospectussen, brancherapporten, de pre...

Meer over Nico Inberg

Recente artikelen van Nico Inberg

  1. nov '20 IEX Weekend: ING, Pharming, ABN en PostNL 1
  2. nov '20 BAM: Pas op de plaats
  3. nov '20 HAL: Deal or no deal?

Reacties

41 Posts
Pagina: «« 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 november 2020 16:59
    quote:

    robrdam schreef op 9 november 2020 14:42:

    [...]

    Ik begrijp dat de Trump aanhangers nog even wachten tot het virus spontaan verdwijnt. De rest van de wereld laat zich voor de zekerheid vaccineren.
    "Voor de zekerheid vaccineren"? Het is een Self-Amplifying mRNA Vaccin. Doe onderzoek, dit is bloedlink, niemand weet wat het met ons genoom doet en wat -op de langere termijn- er voor bijwerkingen kunnen komen. Let op, dit vaccin kan zich nestelen in jouw eigen DNA! Dit is russische roulette als je dit vaccin neemt. Ik ga geen linkjes plaatsen, zelf onderzoeken a.u.b. Maar "voor de zekerheid" zou ik me maar voorlopig even niet laten inspuiten met zo'n mRNA vaccin.
  2. Bergen 9 november 2020 17:54
    quote:

    Campingrally schreef op 9 november 2020 14:48:

    [...]

    Aan een verkeerd vaccin kunnen heel veel mensen overlijden en nog niet te vergeten de bijwerkingen die er uit kunnen ontstaan. Ben benieuwd wie er allemaal zo graag een proefkonijn willen zijn.
    Pfizer heeft inmiddels 43.000 'proefkonijnen' opgenomen in de fase-3 trial. Lijkt me wel voldoende.
  3. De Buurman 9 november 2020 18:57
    quote:

    Campingrally schreef op 9 november 2020 14:32:

    Verwacht dat er korte termijn geen vaccin komt. Nieuws is veel te optimistisch.
    In Rusland hebben ze ook een vaccin. Verwacht dat er geen vaccin komt zonder hele grote risico's HIer wordt je niet wijzer van.
    Bent u academisch geschoold data analist, viroloog of biomedisch wetenschapper? Zo niet; dan hecht ik niet zoveel waarde aan uw visie.
  4. De Buurman 9 november 2020 19:06
    quote:

    antonvb schreef op 9 november 2020 13:34:

    Goh wat toevallig. Een dag nadat Biden als winnaar werd uitgeroepen (door de media). Trump had gelijk dat het op een dag spontaan zou verdwijnen.
    Ik vond de verkiezingsuitslag al hilarisch, maar toen kwam ik jouw profiel tegen.

    Op 23 oktober:
    "Ik voorspel dat Trump met een grote marge wint en dat de media twijfel gaat zaaien over de uitslag. Iets met Russische inmenging of een andere complottheorie"


    Ik hoop niet dat je er geld op hebt ingezet.
  5. oilexpert 9 november 2020 21:32
    Toeval of niet. Grote mannen akkoord of niet, het is goed nieuws. Pfizer neemt echt geen risico ze zijn echt overtuigd van hun vaccin. Ik zie het meer als goed nieuws voor ons als mens. Eindelijk tijd om nu na te denken over hoe de puin nu geruimd moet gaan worden. De beurs en de werkelijke economische schade zullen ieder hun eigen weg blijven volgen. Misschien wordt het verschil zelfs groter. Als belegger lijkt het erop dat de stimuluspaketten snel uitgerold gaan worden en dan kunnen aandelen, hoe krom ook, maar 1 kant op.
  6. eerlijkheid 10 november 2020 06:24
    Pfizer was al op de hoogte van die goede resultaten sinds vorige week dinsdag. Kijk maar eens naar de beurskoers en de volume's tot en met vorige week vrijdag. Er is duidelijk handel met voorkennis geweest. Het volk wordt weeral eens bedrogen en belogen. Er is duidelijk heel veel geld op de beurs te verdienen, alleen is dit maar voor een select groepje die met voorkennis monsterwinsten binnenhalen. De kleine beleggers kopen meestal te laat en aan een veel te dure beurskoers.
  7. gch77 10 november 2020 15:40
    quote:

    eerlijkheid schreef op 10 november 2020 06:24:

    Pfizer was al op de hoogte van die goede resultaten sinds vorige week dinsdag. Kijk maar eens naar de beurskoers en de volume's tot en met vorige week vrijdag. Er is duidelijk handel met voorkennis geweest. Het volk wordt weeral eens bedrogen en belogen. Er is duidelijk heel veel geld op de beurs te verdienen, alleen is dit maar voor een select groepje die met voorkennis monsterwinsten binnenhalen. De kleine beleggers kopen meestal te laat en aan een veel te dure beurskoers.
    He? Dit bericht snap ik niet?
    de koers valt mij eerlijk gezegd enorm tegen, als je het nieuws nagaat.
    De koers ging gisteren met wat, 1 of 2 euro omhoog? Dat is toch super weinig als je nagaat wat voor een consequenties hun vaccin zou kunnen hebben, mocht alles goed gaan?
    In de afgelopen week was er een stijging van 3 euro, en tov een maand geleden is het 4 euro meer. Al met al vind ik dat echt niet veel voor zo een heftig nieuws.
    Dus handel met voorkennis theorieën begrijp ik niet helemaal?
  8. Forecast2006 11 november 2020 11:07
    Healthcare
    EU next to reach deal for Pfizer, BioNTech vaccine
    Nov. 11, 2020 3:44 AM ET|About: Pfizer Inc. (PFE)|By: Yoel Minkoff, SA News Editor

    The European Union had concluded negotiations to secure an experimental vaccine from Pfizer (NYSE:PFE) and BioNTech (NASDAQ:BNTX), shortly after it was announced to be 90% effective in preventing COVID-19.

    "And tomorrow we authorise a contract for up to 300 million doses of the vaccine developed by German company BioNTech and Pfizer. This is the most promising vaccine so far."

    "Once this vaccine becomes available, our plan is to deploy it quickly, everywhere in Europe. This will be the fourth contract with a pharmaceutical company to buy vaccines. And more will come. Because we need to have a broad portfolio of vaccines based on different technologies."
41 Posts
Pagina: «« 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links