Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel B&S Group SA AEX:BSGR.NL, LU1789205884

  • 4,565 19 apr 2024 17:35
  • +0,065 (+1,44%) Dagrange 4,360 - 4,610
  • 151.342 Gem. (3M) 69,6K

B&S Group 2020

782 Posts
Pagina: «« 1 ... 32 33 34 35 36 ... 40 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Shlomo 9 november 2020 17:25
    quote:

    Shlomo schreef op 9 november 2020 17:25:

    [...]

    Gelukkig heb ik het advies van Stockholder niet opgevolgd en bij opening mijn stukken niet verkocht voor 6,39. Dan had ik een behoorlijke kater vandaag ipv van een euforie gevoel. Gelukkig voor onze kleine beleggers goed nieuws maar voor mij toch tussen aanhalingstekens. Waarom? Hoge schuldratio, freefloat 30%, gebrekkige communicatie naar aandeelhouders, ING een beetje beter dan verwacht ( ik dacht dat cruise en vliegvelden niet geen grote impact had) Genoeg financiele middelen, de ING heeft kort geleden te kennen gegeven eventueel financieel bij te springen mocht dat nodig zijn. Men wilde nog geen uitspraak verwachting geven over het 4de kwartaal welnu dat lijkt mij dat men daar inmiddels 9 november wel een schatting van kan maken. Dus al met al blijf ik voorzichtig en kritisch. Ben in ieder geval wel positief over de koerssprong vandaag.We moeten maar zien of dit allemaal houdbaar is de komende weken.
  2. bambricks 10 november 2020 10:08
    Uitspraken over de resultaten van het 4e kwartaal hangen vooral af van de verkopen van parfum en dranken in het verre Oosten. De extra financiën zijn alleen om voldoende voorraden aan te leggen t.b.v. verkoop.
    Op de beurs herkennen we een relief rally.
    Met het vaccin binnen handbereik en beschikbaar eind December zou er veel kunnen worden ingekocht omdat de Mens zich zelf wil belonen voor zijn onthoudingen. Dus een extra cadeau voor je naaste en je zelf.
    Dit zou de omzet enorm kunnen verhogen. Om daar op in te spelen moet je juist veel voorraden aanleggen om te kunnen verkopen.
    Gaat dit effect spelen dan zou dat de omzet en resultaten in andere sectoren kunnen compenseren.
  3. Bache 12 november 2020 16:20
    Ik vraag me af waarom de grootaandeelhouders op het huidige niveau de onderneming niet van de beurs halen... Net als in het verleden VolkerWessels. Premie van 20 procent. Het aandeel doet heel weinig. Beleggers hebben amper aandacht, gelet op de volumes.Communicatie van management houdt ook niet over. To say the least. Toch blijft het een groeiaandeel, gelet op het succes van de aankoop van Fragrance.net en de onvermijdelijke terugkeer van de omzet in taxfree-winkels en Cruises. KW van 10. En groei. Aandeel noteerde vorig jaar op bijna 15 euro, hè. Foei!
  4. Bache 15 november 2020 08:44
    Stuk in de Belgische zakenkrant Tijd van gisteren over de gigantische groei van Action - ofwel een van de belangrijkste klanten van B&S.

    “Action is in Europa op weg een even bekend begrip te worden als IKEA, Lidl en H&M. De man die daarvoor verantwoordelijk is, Sander Van Der Laan (52), is nog maar sinds 2015 topman van het bedrijf, dat sinds 1993 bestaat. Hij deed Action exploderen. ‘Toen ik CEO werd, hadden we 600 winkels. Vandaag zijn dat er 1.696 en over vijf jaar moet Action 3.000 winkels hebben.’ Als dat lukt, zou de omzet in 15 jaar groeien van 700 miljoen naar 10 miljard euro.”
  5. Bache 15 november 2020 17:08
    Tja, wat is dit aandeel onterecht afgestraft. Tijdens de corona-crash werd elk aandeel waarvan vermoedt werd dat het financieel wankel zou kunnen zijn ongenadig afgestraft. In het geval van B&S Group is daar echter geen sprake van, maar het aandeel staat nog wel zwaar onder water ondanks de winstgevendheid. Cruise- en luchthaven-business is goed voor circa 10 procent van de omzet en staat inderdaad zwaar onder druk. Fragrance.net is echter een echte winnaar gebleken, terwijl Action als grote klant enorm blijft groeien. Op korte termijn zal dit aandeel weer gewaardeerd moeten worden als groei-aandeel en dan is het opwaarts potentieel gigantisch, naar mijn bescheiden mening.
  6. forum rang 4 Bob777 16 november 2020 13:57
    Zou kunnen. We hebben nu al twee Vaccins waarbij deze ook nog in een gewone koelbox vervoert kan worden. Een idd luchtvaart aandelen schieten omhoog dus is er voor B&S ook in die hoek weer licht aan de tunnel.
    Het zelfde geldt voor aanstaande kerst dagen. Als het nieuws zich zo ontwikkeld dat men zo iets heeft van het einde is inzicht dan zie ik het gewoon gebeuren dat er bij de kerstdagen een extra parfum wordt gekocht (voor het geld dat anders aan het restaurant zou zijn besteed) en dat B&S er al met al redelijk zonder kleerscheuren vanaf is gekomen met dat covid gebeuren.
    Voor 2021 zal de groei nog wel iets doorzetten. De action bijvoorbeeld mag nu maar een beperkt aantal bezoekers hebben en bij sommige locaties is het zo druk dat er security voor de deur staat om het allemaal een beetje ordelijk te laten verlopen.
  7. Huppelkatje 16 november 2020 16:30
    [quote alias=Bob777 id=12910990 date=202011161234]
    Welk nieuws heb ik gemist dat we vandaag zo stijgen?
    Ik zie wel steeds grotere blokken in de bied staan.

    TOKIO (AFN) - De Aziatische aandelenbeurzen lieten maandag stevige winsten zien. Beleggers reageerden positief op de handelsdeal die China en veertien andere landen in Azië en de Stille Oceaan zondag hebben gesloten. Het pact heeft als doel om geleidelijk de handelstarieven in de regio te verlagen en een vrijhandelszone te creëren tussen onder meer China, Japan, Zuid-Korea, Australië en Nieuw-Zeeland.

    Dit misschien?
  8. Bache 16 november 2020 16:31
    Prachtige omzet en forse stijging vandaag. Maar is toch ook niet meer dan logisch na het vaccin-nieuws? Nog steeds een kwart onder de koers vòòr Covid en bijna gehalveerd sinds de zomer van vorig jaar. Ergens volgend jaar zal de Cruise- en luchthaven-business waarschijnlijk weer richting normalisatie gaan, terwijl de fors gestegen online omzet van Fragrance waarschijnlijk op peil zal blijven en onder meer de Action, waarvan B&S een van de belangrijkste leveranciers is, snoeihard zal blijven groeien.
  9. forum rang 6 Tordan 16 november 2020 17:41
    quote:

    Bob777 schreef op 16 november 2020 17:38:

    Al met al een lekker dagje, mooie omzet en stijging. En bijna op dag-hoog gesloten.
    Morgen maar eens horen waarom de grote jongens het opeens zo druk hebben met dit aandeel.
    Nou dat lijkt me wel logisch. Zie ook berichten hierboven. Weer meer reizen, cruisen, winkelen enz. Koers moet eerst maar eens dik door de acht wat mij betreft.
  10. [verwijderd] 16 november 2020 19:42
    quote:

    Bache schreef op 16 november 2020 16:31:

    Prachtige omzet en forse stijging vandaag. Maar is toch ook niet meer dan logisch na het vaccin-nieuws? Nog steeds een kwart onder de koers vòòr Covid en bijna gehalveerd sinds de zomer van vorig jaar. Ergens volgend jaar zal de Cruise- en luchthaven-business waarschijnlijk weer richting normalisatie gaan, terwijl de fors gestegen online omzet van Fragrance waarschijnlijk op peil zal blijven en onder meer de Action, waarvan B&S een van de belangrijkste leveranciers is, snoeihard zal blijven groeien.
    De cruise business wordt volledig afgeschaald binnen B&S. Ik reken er niet meer op dat ze dat ooit nog gaan terugdraaien. In de Cruise markt kan je geen fatsoenlijke boterham verdienen als B&S zijnde, de marges zijn er flinterdun en er wordt elk jaar getenderd door de grote rederijen. Het enige voordeel wat het oplevert is het enorme volume wat er doorheen gaat wat leidt tot inkoopvoordelen. In de tijd dat ik er nog werkte was het alom bekend dat de Cruise P&L intern gesubsidieerd werd. Met de vernieuwde focus en het aanboren van nieuwe kanalen/markten zie ik geen terugkeer.
782 Posts
Pagina: «« 1 ... 32 33 34 35 36 ... 40 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

B&S presteert beter dan verwacht

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links