Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel PostNL Koninklijke AEX:PNL.NL, NL0009739416

  • 1,225 19 apr 2024 17:35
  • -0,016 (-1,29%) Dagrange 1,212 - 1,238
  • 1.717.700 Gem. (3M) 2,2M

Post NL - november 2020

3.050 Posts
Pagina: «« 1 ... 51 52 53 54 55 ... 153 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 november 2020 16:39
    quote:

    Ritageld schreef op 9 november 2020 16:35:

    Persoonlijk heb ik nooit geloofd dat het post-Corona tijdperk veel anders zal worden. Daarvan heb ik vandaag voordeel met o.a. Shell. De pakketten zullen wel iets minder worden bij PostNL. Echter, de mensen zullen de voordelen van internet shoppen hebben leren kennen. Laten we het op een tijdelijke koers dip houden.
    GLTA!
    Ik zou mij persoonlijk inderdaad geen druk maken om de koersdaling van vandaag. Ecommerce stijgt sowieso, dus als je denkt dat het aantal pakketten af gaat nemen door een vaccinatie, besef dan ook dat mensen meer zullen consumeren door de komst van een vaccinatie. Dus zelfs bij dit ‘nadeel’ hangt er een voordeel tegenover.

    Ik zou mij als belegger meer druk gaan maken om de management die het niet al te best doet en de eventuele dividend die redelijk ingecalculeerd is maar nog niet 100% zeker.
  2. Schuinsmarcheerder 9 november 2020 16:39
    quote:

    GéGé schreef op 9 november 2020 16:31:

    [...]

    Beetje laat als je na een +30% nog moet boarden. Dat zijn zeker dezelfde beleggers die bij -30% op de verkoopknop drukten.

    Als je vertrouwen hebt in PostNL, is dit een mooie kans om in te stappen, maar de meeste Lemmingen beleggers wachten waarschijnlijk tot we weer boven de 3.00 staan.
    Nou, ik moet gewoon wachten tot de oud-papierprijs weer wat oploopt. Mijn schuurtje ligt nog vol met die rommel ....... Heb effe genoeg.
  3. [verwijderd] 9 november 2020 16:40
    quote:

    Dagelijkse Kost schreef op 9 november 2020 16:21:

    [...]

    Als het met dat medicijn een succes gaat worden, dan denk ik dat het gedaan is met de stijging van de koers van PNL. PNL moet het van de ontwikkeling van het coronavirus hebben. Hoe meer Covid-19 des te hoger de koers van PNL.
    Als dat virus weg is, dan gaan de mensen weer meer in winkels kopen en dat gaat t.k.v. de pakketverzorging.
    Zou er geen Covid-19 zijn geweest dan zou de koers van PNL onder de 1 euro staan.
    Zojuist dus een account aangemaakt om hierop te reageren..

    Wat een onzin kraam jij dus uit met je €1. Ik zie dat je heel veel posts op je naam hebt staan, het zou je sieren om 2x na te denken voor je dit soort gevoelige onzin rondslingert. Besef even de gevolgen van je woorden op dit soort topics, het laatste wat je wil is dan Jan of Piet, de normale belegger door jouw koersdoel in paniek raakt en met verlies zijn aandelen weg doet.
  4. boxer2 9 november 2020 16:43
    Triest, in- en intriest.
    Voor de zoveelste keer wordt dit aandeel in elkaar getrapt.
    Ik zit er al heel lang in en elke keer weer een teleurstelling
    Je zou er depri van worden. Wat een aandeel.
    Wie, oh wie komt ons verlossen met een redelijk bod en dan snel, heel snel weg er mee.

    Jarenlang belegger, maar begrijpen doe ik de beurs niet.

    Desondanks, prettige dag,

    Boxer

  5. forum rang 6 Jestbread 9 november 2020 16:43
    quote:

    AP94 schreef op 9 november 2020 16:39:

    [...]

    Ik zou mij persoonlijk inderdaad geen druk maken om de koersdaling van vandaag. Ecommerce stijgt sowieso, dus als je denkt dat het aantal pakketten af gaat nemen door een vaccinatie, besef dan ook dat mensen meer zullen consumeren door de komst van een vaccinatie. Dus zelfs bij dit ‘nadeel’ hangt er een voordeel tegenover.

    Ik zou mij als belegger meer druk gaan maken om de management die het niet al te best doet en de eventuele dividend die redelijk ingecalculeerd is maar nog niet 100% zeker.
    E-commerce stijgt al jaren, we hebben gezien wat die stijgende e-commerce met de koers van PostNL heeft gedaan. Die e-commerce was ook de reden waarom ik hier al 4,5 jaar inzit.

    Zonder enig resultaat.

    Beleggers houden niet van deze hut, het vaccinnieuws komt te vroeg helaas voor PostNL. Corona gaf een boost, zal nog even aanhouden, maar de onzekerheid over Post-Covid voor PostNL zal beleggers weer op de verkoopknop doen drukken.
  6. Denker&Doener 9 november 2020 16:53
    Beste mensen, Laten we als eerst blij zijn dat hopelijk een werkende vaccin komt, dan zijn we allemaal blij, gezonder en gelukkiger. Betreft postnl zou ik me geen zorgen maken. Dit bedrijf is een onderdeel van de nieuwe normaal geworden. Online winkelen zal alleen maar goeien en postnl gaat ook mee groeien. Ik ben en ik blijf optimistisch. Hopelijk iedereen blij!.
  7. [verwijderd] 9 november 2020 16:54
    Net nog maar wat bijgekocht, onbegrijpelijk dat de verkopers van vanmiddag denken dat postnl niet gaat knallen de komende maanden/jaren. Zicht op een vaccin....als het allemaal zou kloppen, kan dat deel van de wereld dat graag zo'n snel gemaakt vaccin zou willen laten inspuiten toch geduld moeten hebben...begin 2021 beschikbaar?...hopelijk zijn dan ook alle bijwerkingen bekend......Ik blijf lekker zitten op mijn aandelen, genoten van het felle groen vanmorgen. komende week/ weken wordt het vast weer zo mooi groen en dan met meer stukjes in het mandje! succes allen
  8. [verwijderd] 9 november 2020 16:56
    quote:

    Jestbread schreef op 9 november 2020 16:43:

    [...]E-commerce stijgt al jaren, we hebben gezien wat die stijgende e-commerce met de koers van PostNL heeft gedaan. Die e-commerce was ook de reden waarom ik hier al 4,5 jaar inzit.

    Zonder enig resultaat.

    Beleggers houden niet van deze hut, het vaccinnieuws komt te vroeg helaas voor PostNL. Corona gaf een boost, zal nog even aanhouden, maar de onzekerheid over Post-Covid voor PostNL zal beleggers weer op de verkoopknop doen drukken.
    Ik snap je frustratie maar ik denk dat je nu wel kunt concluderen dat het qua koers geen stabiel bedrijf is. Maar ik doel meer op diegene die ergens hierboven verklaarde dat de aandeel nog geen euro waard is. We hebben het nu over een bedrijf die op de beurs ondergewaardeerd is en vandaag buiten proportioneel harde klappen krijgt. Met de dividend op komst zou ik mij persoonlijk geen druk maken om een nog (veel) lagere koers dan dat het al staat..
  9. forum rang 6 Lector 9 november 2020 17:02
    quote:

    wins schreef op 9 november 2020 16:43:

    Morgen kans op een mooie inhaalslag voor Postnl
    Dus als we het verlies van vandaag, morgen weer goedmaken dan is dat een inhaalslag ?
    Volgens mij is een inhaalslag een stap voorwaarts, als ik vandaag tien stappen terug zet en morgen tien stappen vooruit dan ben ik toch per saldo op dezelfde plek als waar ik begon of zie ik dat verkeerd ?
    Dat is ook een beetje het verhaal met PostNL, ze kunnen een keer een goede dag hebben, maar per saldo komen ze nauwelijks vooruit :-)
  10. forum rang 6 gpjf 9 november 2020 17:10
    quote:

    Beppie schreef op 9 november 2020 16:14:

    [...]

    Waar haal je die info vandaan. Ik doe nog niet zo lang mee :-(
    Even voor de goede orde, er is op dit moment geen enkele sprake van een overname maar de drie euro waar jij al blij mee lijkt te zijn, is ook een koers die voor degene die het aandeel als lange termijn aandeel in zijn/hGa er maar gerust vanuit dat die 3 euro geen enkel probleem zal zijn en dat het koerspotentieel veel hoger ligt. Echter om bepaalde redenen, wordt de koers volgens mij gemanipuleerd en dat houdt vroeg of laat op. De overname gedachten /wensen worden gevoed door de ontwikkelingen in de markt en het feit dat Post.nl in het verleden al een kandidaat was maar volgens mij helemaal een lekker hapje tegen een zéér lage koers nu. Persoonlijk denk ik dat er zeker een kans in zit maar laten we ons nu richten op de actuele situatie en heel snel die 3 euro van je passeren om eind van het jaar ergens rond de 3,50 euro te zitten.
  11. [verwijderd] 9 november 2020 17:18
    1 persoon moet 2 maal het Pfizer vaccin krijgen. Dus 25mln mensen kunnen bij goedkeuring dit jaar nog gevaccineerd worden. In geheel 2021 nog vaccinproductie voor 650mln mensen. Dus de vooruitzichten van PostNL zijn niet veranderd tov wat we eerder verwachten, namelijk geen brede vaccinatie voor de zomer 2021. Vandaag is iedereen aan het overdrijven. 25 cent dividend in 10 mnd zal heel wat mensen gaan trekken de komende 6 maanden, ook resultaat 2021 zal goed zijn. En Corona heeft e-commerce 3-4 jaar vooruitgeholpen.
3.050 Posts
Pagina: «« 1 ... 51 52 53 54 55 ... 153 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Het is water naar de zee dragen: prognose PostNL valt vies tegen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links