Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

PFIZER HEEFT VACCIN (update)

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nico Inberg

Nico Inberg maakte deel uit van onze Beleggersdesk: een team van 7 beleggingsexperts op het gebied van fundamentele en technische analyse. Onze fundamentele experts zijn op en top professionals met tientallen jaren ervaring in het vak. Zij bestuderen jaarverslagen, kwartaalrapportages, prospectussen, brancherapporten, de pre...

Meer over Nico Inberg

Recente artikelen van Nico Inberg

  1. nov '20 IEX Weekend: ING, Pharming, ABN en PostNL 1
  2. nov '20 BAM: Pas op de plaats
  3. nov '20 HAL: Deal or no deal?

Reacties

41 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Roel de Boer 9 november 2020 13:26
    Aan het einde van de handel maar weer even met beide beentjes op de grond. Dit koersgeweld ebt straks weer weg, als ze gaan beseffen dat het nog wel even gaat duren voordat iedereen toegang heeft tot het vaccin. Al met al toch een mooie klapper gemaakt, maar alles de deur uit gedaan. Straks weer wat goedkoper oppikken.
  2. [verwijderd] 9 november 2020 14:13
    nog meer onderzoek nodig, tot eind november, dan versnelde procedure in, uitkomst daarvan nog af te wachten (zal wel positief zijn gezien grote druk), dan nog meer productie, dan nog distributie etc etc,..eind Q1 2021 pas op grotere schaal in NL/Europa ????.. nog aardig wat tijd nodig. koers reacties wel wat overdreven...
  3. forum rang 4 robrdam 9 november 2020 14:42
    quote:

    antonvb schreef op 9 november 2020 13:34:

    Goh wat toevallig. Een dag nadat Biden als winnaar werd uitgeroepen (door de media). Trump had gelijk dat het op een dag spontaan zou verdwijnen.
    Ik begrijp dat de Trump aanhangers nog even wachten tot het virus spontaan verdwijnt. De rest van de wereld laat zich voor de zekerheid vaccineren.
  4. forum rang 4 Gouden tijden voor de spaarders 9 november 2020 14:48
    quote:

    robrdam schreef op 9 november 2020 14:42:

    [...]

    Ik begrijp dat de Trump aanhangers nog even wachten tot het virus spontaan verdwijnt. De rest van de wereld laat zich voor de zekerheid vaccineren.
    Aan een verkeerd vaccin kunnen heel veel mensen overlijden en nog niet te vergeten de bijwerkingen die er uit kunnen ontstaan. Ben benieuwd wie er allemaal zo graag een proefkonijn willen zijn.
  5. Theo32 9 november 2020 14:53
    En zo zie je hoe de wereld in elkaar steekt... China test op z'n eigen mensen en militairen: 'och geen nieuws'... Rusland schijnt vaccin te hebben en test op z'n eigen mensen: 'och, het zal wel'. Pfizer (a US company) - meteen de wereld op BUY...

    Nou... 'eerst zien'. Straks blijkt het *uitsluitend* te werken op 90% van Amerikanen... eens kijken hoe de wereld dan gaat reageren.
  6. Hjvd 9 november 2020 15:38
    op zich goed nieuws, maar dit vaccine gaat alleen werken bij gezonde mensen en de werkduur is nog onbekend. straks moeten mensen elk jaar opnieuw prikken.

    ondertussen stijgt wel het aantal besmette mensen, op hen werkt het dus niet. dus dit wordt AIDS 2.0 en zal het waarschijnlijk decenia duren totdat er een echt medicijn gevonden gaat worden.
41 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links