Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Koffiepraatjes

3.402 Posts
Pagina: «« 1 ... 90 91 92 93 94 ... 171 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 oktober 2020 10:27
    quote:

    hirshi schreef op 22 oktober 2020 09:15:

    Vanaf het begin van de coronacrisis in maart tot en met september zijn er ongeveer 4700 nieuwe horecazaken geopend in Nederland.

    En de belastingbetaler mag dokken om ze overeind te houden.
    Horecazaken gaan niet failliet door corona, maar door nieuwe wetten van de overheid en dat is een vorm van onteigening.
    Dus een (gedeeltelijke) schadevergoeding is zeer terecht.
  2. forum rang 7 hirshi 22 oktober 2020 10:50
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 22 oktober 2020 10:27:

    [...]
    Horecazaken gaan niet failliet door corona, maar door nieuwe wetten van de overheid en dat is een vorm van onteigening.
    Dus een (gedeeltelijke) schadevergoeding is zeer terecht.
    In het derde kwartaal van 2020 zijn in totaal 520 bedrijven failliet verklaard. Dat zijn 231 faillissementen minder dan in dezelfde periode van vorig jaar.

    Het aantal faillissementen per kwartaal was in de laatste 10 jaar niet eerder zo laag.
  3. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 oktober 2020 12:01
    quote:

    hirshi schreef op 22 oktober 2020 10:50:

    [...]In het derde kwartaal van 2020 zijn in totaal 520 bedrijven failliet verklaard. Dat zijn 231 faillissementen minder dan in dezelfde periode van vorig jaar.
    Het aantal faillissementen per kwartaal was in de laatste 10 jaar niet eerder zo laag.
    Dat komt omdat corona alles vertraagt en omdat de rechtbanken grote achterstanden hebben.
  4. forum rang 7 hirshi 22 oktober 2020 12:09
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 22 oktober 2020 12:01:

    [...]
    Dat komt omdat de rechtbanken grote achterstanden hebben.
    Neen, dat komt door verstrekking van gratis geld aan niet levensvatbare horeca bedrijven.

    Vandaar dat er duizenden horecabedrijven bijkomen. De dynamiek van het ondernemerschap speelt geen enkele rol. Dat is verleden tijd. Na de verkiezingen krijgt de burger de rekening gepresenteerd.

    Openbaarvervoerbedrijven denken dat ze volgend jaar moeten snijden in de dienstregelingen om de financiële klap door de coronacrisis op te vangen. Uit een rondgang van NRC blijkt dat alle negen ov-bedrijven miljoenen euro's verliezen doordat er minder reizigers zijn.
    De coronasteun die ze van de overheid krijgen is niet genoeg om uit de rode cijfers te komen.

    Staatssteun aan die sector is Iets belangrijker dan aan de kroeg of het restaurant zou ik zeggen.
  5. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 oktober 2020 12:21
    quote:

    hirshi schreef op 22 oktober 2020 12:09:

    [...]Neen, dat komt door verstrekking van gratis geld aan niet levensvatbare horeca bedrijven.
    Vandaar dat er duizenden horecabedrijven bijkomen. De dynamiek van het ondernemerschap speelt geen enkele rol. Dat is verleden tijd. Na de verkiezingen krijgt de burger de rekening gepresenteerd.
    Dat is grote onzin: horeca-ondernemers krijgen slechts een gedeelte van de kosten vergoed. De werkelijke schade is vele malen groter.

    Nieuwe toetreders in de horeca krijgen vaak helemaal niks omdat ze formeel geen omzetverlies hebben.
  6. forum rang 7 hirshi 22 oktober 2020 12:45
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 22 oktober 2020 12:21:

    [...]
    Dat is grote onzin: horeca-ondernemers krijgen slechts een gedeelte van de kosten vergoed. De werkelijke schade is vele malen groter.

    Nieuwe toetreders in de horeca krijgen vaak helemaal niks omdat ze formeel geen omzetverlies hebben.
    Wat onzin is is dat het aantal faillissementen zo laag is omdat de rechtbanken grote achterstanden hebben. Je bent in de war met strafzaken.

    De steunmaatregelen van de overheid hebben tot nu toe veel ondernemingen overeind gehouden. Ook en met name niet levensvatbare horeca ondernemingen. In een normale situatie waarbij het ondernemersrisico een rol zou spelen zouden er veel meer faillissementen zijn. In drie maanden tijd vanaf 1 juni is er nog eens 13 miljard euro toegekend aan steun. Doel is het zoveel mogelijk behouden van banen. Maar dat doel heeft ook een keerzijde: veel verspilling in een bodemloze put.

    Afgelopen jaren heeft er een enorme wildgroei plaats gevonden in de horeca. Duizenden horecazaken komen erbij. Een sanering is nodig. Veel steun is weggegooid geld omdat niet levensvatbare horeca bedrijven niet eeuwig met steun zullen kunnen overleven. De dynamiek van normaal ondernemerschap met bijbehorend ondernemersrisico moet terug.
  7. forum rang 6 haas 27 oktober 2020 19:00
    BNP Paribas:
    In verband met onrust op financiële markten rondom de Amerikaanse verkiezingen op 3 november zal de verhandelbaarheid van Turbo’s en Boosters met hogere hefbomen vanaf 28 oktober beperkt worden. Bij deze producten zal alleen een bied-koers beschikbaar zijn en bij Boosters zal de gap risk-premie hoger zijn totdat markten genormaliseerd zijn.
  8. marcel13 30 oktober 2020 11:36
    Beursblik: Degroof Petercam verlaagt koersdoel Proximus
    30 oktober 2020 10:54
    (ABM FN) Degroof Petercam heeft vrijdag het koersdoel voor Proximus verlaagd van 23,00 naar 18,00 euro met een onveranderd Houden advies.

    In het derde kwartaal presteerde Proximus beter dan verwacht en de outlook werd verhoogd, maar toch besloot analist Vivien Maquet om het koersdoel te verlagen.

    De analist wees op lagere waarderingen voor sectorgenoten van Proximus.

    Bij Proximus wordt het dividend niet door de vrije kasstroom gedekt en daarbij wordt de concurrentie intenser, zeker als VOO wordt verkocht. "Dit kan een terugkeer naar winstgevende groei vanaf 2022 belemmeren", aldus Maquet.

    Op een groene Brusselse beurs steeg het aandeel Proximus vrijdag maar liefst 7,7 procent naar 16,64 euro.
  9. forum rang 10 voda 30 oktober 2020 12:24
    Hoe je smartphone de toekomst van je auto bepaalt

    Met een Lidar-camera kan een auto heel nauwkeurig objecten waarnemen, zijn omgeving scannen en diepte meten. De illustratie is geïnspireerd op een game, en nog geen werkelijkheid. Illustratie: FD Studio

    Na de iPad Pro heeft nu ook de iPhone 12 een nieuw soort camera: een Lidar (Light Detection And Ranging). Dat is een radar, maar dan met lichtgolven. Hiermee kun je heel nauwkeurig objecten waarnemen, je omgeving scannen en diepte meten. Een radar zendt gewoonlijk radiogolven uit in pulsen. Door de teruggekaatste golven te meten, kun je de afstand tot objecten bepalen. Radiogolven zijn echter relatief lang, waardoor kleine dingen moeilijk te zien zijn. Lichtgolven zijn korter, waardoor de nauwkeurigheid groter is.

    Tot nu toe kennen we de Lidar alleen als een duur apparaat: bijvoorbeeld boven op een autonome Google-auto. De Lidar wordt daar, naast camera’s en radars, gebruikt als derde belangrijke sensor. Deze Lidars zijn professionele systemen met een prijskaartje van €20.000 of meer. Ze hebben ronddraaiende spiegeltjes, die de lichtbundels rondsturen en ook weer meten. Al die bewegende delen maken dit soort Lidars erg duur.

    Zonder Lidar is echt autonoom autorijden waarschijnlijk onmogelijk
    De goedkopere Lidars die Apple gebruikt, de zogenaamde Solid-State Lidars, zijn gemaakt met IC-technologie. Hierbij wordt met chiptechnologie een geïntegreerd circuit gefabriceerd met een hele matrix van ofwel microspiegeltjes, ofwel lichtbronnetjes. Het zijn in feite fotonische chips geworden, met optische componenten. Deze Solid-State Lidars kunnen in massaproductie gemaakt worden, waardoor ze honderd keer goedkoper zijn dan traditionele Lidar-systemen.

    Als je de gelukkige eigenaar bent of wordt van een iPhone 12, kun je met je Lidar naast gewone foto’s ook driedimensionale plaatjes maken. Daarmee kun je in de toekomst gamen of augmented reality toepassen. Of je maakt 3D-prints van je opname. Je kunt ook de ruimte waarin je loopt nauwkeurig opmeten.

    Belangrijker nog wellicht is dat door deze ontwikkeling de weg vrijkomt voor goedkope Lidar-systemen in auto’s. Hoewel de eisen voor autotoepassingen veel strenger zijn. Zo moet je liefst honderd meter ver kunnen kijken, ook bij extreme koude of hitte. Maar de nu ingezette ontwikkeling van op IC-technologie gebaseerde Lidar-systemen gaat door, en zal de automotivesector fors beïnvloeden.

    Dankzij de smartphone is de techniek nu goedkoop beschikbaar
    De meeste autofabrikanten zijn ervan overtuigd dat zonder de Lidar, dus alleen met camera’s en radar, echt autonoom rijden onder alle weersomstandigheden onmogelijk is. Goedkope Lidar kan dus zorgen voor een doorbraak van intelligentie op onze wegen.

    Vergelijkbare doorbraken hebben we eerder gezien met de radar, sinds die ook met goedkope IC-technologie wordt gemaakt, en met camera’s, door hun toepassing in smartphones. Zo is de afhankelijkheid van onze mobiel uiteindelijk bepalend voor de ontwikkeling van de moderne autotechniek.

    fd.nl/futures/1362175/hoe-je-smartpho...
  10. forum rang 10 voda 30 oktober 2020 12:28
    Ruimte-Schiphol voor vlucht naar maan of Mars

    Ontwerp van Noiz Architects voor een ruimtevaarthub in Japan. Illustratie: Noiz Architects

    Het lijkt er sterk op dat we op de drempel staan van het commerciële ruimtevaarttijdperk. Er wordt dan ook volop nagedacht over ‘ruimtehavens’: commerciële vliegvelden voor ruimteschepen.

    Het is een fascinerend gedachte-experiment. Je stapt in je dorp in de bus om in de dichtstbijzijnde stad in de metro plaats te nemen. Vervolgens neem je de trein naar wat we nu even ‘ruimte-Schiphol’ noemen. Daar check je in, hobbel je door wat poortjes, en ga je langs de douane. Wellicht doe je een pak aan, en dan stap je in een ruimteschip. 10, 9, 8 …

    Commerciële ruimtevaart zou je letterlijk naar de sterren kunnen brengen, gewoon voor een plezierrondvlucht door de ruimte. Misschien biedt een type als Elon Musk straks wel commerciële maanwandelingen aan. Of een tripje naar een souvenirwinkel op Mars. Waarom ook niet!

    En misschien stijgt zo’n raket wel op om met een grote boog door de ruimte een uur later aan de andere kant van de aarde te landen. Want dankzij de ontwikkeling van herbruikbare raketten is ook dat een scenario waar serieus aan wordt gewerkt.

    Dan hebben we dus wel zo’n ‘ruimte-Schiphol’ nodig. Lockheed Martin heeft een plan gepresenteerd voor zo’n commercieel ruimtevaartveld. Dat moet op het Shetlandeiland Unst komen. Oké, aanvankelijk gaat het om ‘slechts’ een spaceport voor satellieten. Het idee is dat commerciële partijen uit de hele wereld Unst als ruimtespringplank gaan gebruiken. Het project moet zo’n zeshonderd banen opleveren.

    De vervolgstap is dat dit soort plekken ruimte bieden voor commerciële, bemande ruimtevaart. Noiz Architects heeft wel een idee hoe dat eruit moet zien. Ze hebben in samenspraak met de Japanse ruimtevaartorganisatie een plan neergelegd voor een toekomstige transporthub in Japan.
    Het ontwerp Spaceport City moet de traditionele manieren van transport verbinden met de nieuwe manieren. En dan hebben ze het over ruimtereizen. In het ontwerp gaat het om een eiland in zee dat via een brug wordt verbonden met het vasteland.

    Spaceport City bestaat uit twee verdiepingen; een voor vertrek en een voor aankomst. De daken vormen een golvend landschap, leveren zonne-energie en bieden plek voor patio’s en kleine parken. In deze ‘stad’ verplaatsen mensen zich via slim vervoer: zelfsturende auto’s, dito treinen en elektrische scooters.

    Vanaf een van de drie pieren word je per raket de ruimte in gevuurd. Wellicht voor een relatief kort toeristisch tripje, misschien om elders op aarde weer te landen, of voor een bezoekje aan de maan.
  11. forum rang 10 DeZwarteRidder 30 oktober 2020 16:25
    ’Einstein’ Wall Street: verkiezingsuitslag VS niet relevant voor beleggers

    Door Johan Wiering
    3 uur geleden in FINANCIEEL

    De uitslag van Amerikaanse verkiezingen zal slechts een beperkte impact op het beurssentiment hebben. Dit stelt de befaamde Wall Street-handelaar Peter Tuchman, die wel verwacht dat de stevige koersschommelingen zullen aanhouden.

    Op uitnodiging van IG Markets gaf Tuchman vanochtend zijn visie tijdens de online Beleggersfair. Hij werd door hoofd markets Salah-Eddine Bouhmidi als de Einstein van Wall Street geïntroduceerd. Kijk de masterclass hier terug.

    Tuchman meldde geen bijzondere herinneringen te hebben aan voorgaande verkiezingsdagen. „Deze waren voor mij niet speciaal. De markten handelen vooral op fundamentals en volatiliteit. Op basis van hoe markten in het verleden reageerden op een verkiezingsuitslag kan je misschien conclusies trekken, maar alleen in een normale situatie. En daarvan is nu door de coronapandemie geen sprake.”
    Volatiel

    De handelaar verwacht dat er geen einde zal komen aan de grote koersschommelingen die we dit jaar gezien hebben. „Er zijn nu zoveel extra variabelen, zoals twitterberichten, die de markten in beweging kunnen brengen. En computeralgoritmes hebben een grote invloed.”

    Bij de huidige onzekere omstandigheden biedt technische analyse voor Tuchman houvast. „Het maakt hierbij niet uit wie de president is en welke tweets worden verstuurd, want de basis hiervan is dat alles in de koersen verdisconteerd zit. Als je naast technische analyse ook goed je risico’s beheerst, is het zeker mogelijk geld te verdienen.”
  12. forum rang 10 DeZwarteRidder 30 oktober 2020 19:24
    Bitcoin maakt 20.000 beleggers miljonair’

    Door Redactie DFT
    2 uur geleden in FINANCIEEL

    De waardestijging van cryptomunt bitcoin heeft inmiddels 20.000 eigenaren van de munt miljonair gemaakt in dollars. Dat blijkt uit een telling van analysebureau Glassnode.

    De munt werd vrijdag $13.540 waard, dit jaar leverde de munt virtueel 73% winst op. In twintig dagen kwam er op papier 30% bij.

    Het is volgens Glassnode, dat onderzoek naar transacties en het blockchain-netwerk waarop dat gebeurt, in 2018 wel eerder gebeurd dat de zoveel eigenaren van bitcoin door koersstijgingen miljonair werden. December 2017 tikte de digitaal gefabriceerde of ’gemijnde’ cryptomunt bijna de waarde van $20.000 aan. Sindsdien vertoont het na een forse val stevige bewegingen.

    De munt krijgt meer entree bij zakenbanken en ondernemingen. Online platform Square investeerde onlangs voor $50 miljoen in de munten. Stone Ridge Hodings, met $10 miljard onder beheer, heeft voor $114 miljoen aan cryptomunten gekocht.

    Van bitcoin worden, volgens het softwareprotocol, maximaal 21 miljoen munten gemaakt. Bij meer vraag ontstaat bij een beperkt aanbod prijsstijging.

    Goud gold langs als alternatief voor aandelenbeleggers, maar het edelmetaal leverde dit jaar ’hooguit’ 24% op. De Amsterdamse AEX-index staat sinds 1 januari 12% in het rood.

    Een groot deel van bitconbezitters zal niet profiteren van de munt: velen blijken hun wachtwoord voor toegang tot hun digitale portefeuille kwijt.

    Bekijk ook:
    Bitcoin stijgt tot $12.000 na miljoeneninvestering Square

    Deze week meldde betalingsverwerker PayPal, met 346 miljoen gebruikers, dat het transacties met bitcoins via zijn netwerk mogelijk gaat maken. Kopen van de populairste cryptomunt is niet mogelijk. Bij de 26 miljoen bij PayPal aangesloten webwinkels is dan met bitcoin af te rekenen.
  13. forum rang 10 voda 2 november 2020 10:33
    Deze slimme camera bij IJsselstein ziet vanaf 200 meter of je niet handsfree belt: ‘Een geniepig dingetje!’

    Zet ’m maar aan, die slimme camera die op de provinciale weg N210 bij IJsselstein die automobilisten op heterdaad kan betrappen als zij mobiel bellen achter het stuur.

    Ard Schouten 02-11-20, 06:30 Laatste update: 10:26

    Weggebruikers reageren opgetogen. Het gaat, zeggen ze, té vaak maar nét goed als iemand een appje leest of een belletje aanneemt. Zeker op de N210, waar in de bocht bij vleesverwerker Westfort, vaak ongelukken gebeuren. Volgens de provincie Utrecht en het openbaar ministerie spelen een te hoge snelheid én afleiding een belangrijke factor als het mis gaat in het verkeer op het betreffende stuk van de N210. Er is getest of het aantal ongelukken niet aan het soort asfalt te wijten was, maar dat bleek niet het geval.

    Proefopstelling
    Daarom is er nu een proefopstelling geplaatst die getest wordt. Het gaat om een zogenoemde slimme camera. Deze kan vanaf tweehonderd meter zien of een bestuurder aan het bellen is of een tablet in zijn of haar hand heeft. Ook 's avonds, want dan doet infrarood zijn werk. Maar hoe onderscheidt de camera een beller met iemand die een beker koffie in zijn hand heeft? Dat kan omdat het systeem vormen herkent die vooraf zijn ingevoerd. Het gemaakte beeld gaat naar de meldkamer waar nog eens nauwkeurig wordt gecheckt of het daadwerkelijk om een bellende bestuurder gaat.

    Bon op de mat
    Bij een bevestiging gaat de opname naar justitie en valt de bekeuring binnen afzienbare tijd op de deurmat. De camera is zo ingesteld dat er het beste zicht is op een langszoefende automobilist. Aan gezichtsherkenning wordt niet gedaan, dus wie zijn auto uitleent blijft verantwoordelijk voor de bon. Bellen met een telefoon op schoot lijkt lastiger te ontwaren, maar aan een nóg slimmere camera wordt gewerkt.

    Bij het Shell-tankstations op N210 in de richting van Lopik hebben niet veel tankende en auto wassende automobilisten de proefopstelling die zij zojuist zijn gepasseerd zien staan. H. Mol: ,,Lijkt me wel een uitkomst, want iedereen weet wel hoe gevaarlijk bellen achter het stuur is. Zelf doe ik het nooit. Omdat ik geen zin heb in ongelukken. Geen gesprek of appje is me dat waard. Wat mij betreft: liever vandaag dan morgen van die camera's.’’

    Een geniepig dingetje
    John Jonker wast zijn zwart Audi. ,,Die camera? Ja, wel gezien. Een geniepig dingetje. Klein viel me op. Je denkt dat het gewoon een extra stuk verlichting is of zoiets. Of ik er blij mee ben? Ja, dat moet iedereen zijn denk ik. Het is me zelf wel eens overkomen dat ik half de berm inreed omdat ik mijn muzieklijst op Spotify door wilde drukken.’’

    Een automobiliste in een Opel Astra - ze is op weg naar Schoonhoven - zegt wel eens beboet te zijn voor bellen in de auto. ,,En flink ook. Ik geloof 240 euro. Daar was ik niet blij mee, maar terecht was het wel. Sindsdien rijd ik met zo'n app dat ik niet gebeld kunt worden als ik rij. Werkt goed. Ik ga alleen nog wel eens in de fout bij het opmaken in mijn spiegel. Je waant je veilig. Maar eerlijk gezegd: net als koffiedrinken achter het stuur is dat natuurlijk óók gevaarlijk.’’

    Bij de Thaise foodtruck even verderop bij de carpoolplaats IJsselstein, Tik's Thai Food, zijn vergelijkbare geluiden te horen. Betrapt worden, vindt niemand leuk. Maar nuttig en leerzaam is het wel. Bas Vendrig: ,,Staat de camera ter hoogte van hengstenhouderij bij Van Vliet? Ik zag al iets geks staan toen ik over de Lage Dijk fietste pas. Maar dacht dat het een snelheidscontrole betrof. Want ze rijden als gekken daar. Dat bellen moet ook afgelopen zijn. Eergisteren nog kwam een tegenligger ineens op mijn weghelft. Afgeleid waarschijnlijk, die gast zat andere dingen te doen.’’

    www.ad.nl/utrecht/deze-slimme-camera-...

  14. forum rang 10 voda 5 november 2020 15:12
    Negentienjarige spin in het web opgepakt voor cybercrime

    Het Haagse cybercrimeteam heeft een negentienjarige jongen opgepakt voor internetfraude. De jongen handelde in zelfgebouwde software, waarmee criminelen phishing-websites opzetten en bankrekeningen leegplunderen.

    De politie heeft al langer 'cybercrime as a service' hoog op de agenda staan. Het is volgens de Haagse officier van justitie Koen Hermans de eerste keer dat zo'n meesterarchitect achter phishingwebsites is aangehouden. 'We zien hem als een van de grotere spelers. Dit is de laag in de keten van cybercriminaliteit die we moeten hebben.'

    De groei van cybercrime zit de afgelopen jaren vooral in een toename van phishing, blijkt uit cijfers van Fraudehelpdesk. De organisatie ontving dit jaar tot 1 oktober ruim 88.000 meldingen van (pogingen tot) fraude. In totaal werd in de eerste tien maanden van 2020 voor €33 mln aan fraudeschade gemeld. Dat bedrag kwam in 2019 uit op €26,1 mln. De drempel om met dit soort criminaliteit te beginnen is relatief laag.

    Geladen pistool
    De opgepakte jongen is al vanaf zijn zeventiende actief met het 'op grote schaal' verkopen van zogenaamde panels, software waarmee criminelen phishingwebsites opzetten en waarvoor specifieke technische kennis is vereist. Volgens Hermans had de jongen, die op 19 oktober in Almelo is aangehouden met een geladen pistool binnen handbereik, rond de vijftig afnemers.

    Onderzoek heeft tot nu toe aangetoond dat hij mogelijk rond de €100.000 heeft verdiend aan de verkoop van de panels. De criminelen die de panels afnemen troggelen op hun beurt geld bij rekeninghouders af. Hoeveel geld er precies in dit netwerk rondging kan Hermans niet zeggen. 'Dat is nog onderwerp van ons onderzoek. Er zijn zaken waarin phishing-criminelen zijn opgepakt die rond de €100.000 tot €200.000 binnenhaalden.' De afnemers van de software hadden voor zover nu bekend vooral Nederlandse banken als doelwit.

    Werkwijze
    Phishing werkt als volgt: wie wil inloggen bij zijn bank, klikt op een valse betaallink en komt uit bij de valse site van de bank. Degenen achter het panel zien dan de door het slachtoffer ingevoerde gegevens. Daarmee kan vervolgens worden ingelogd op de echte bankensite van het slachtoffer, waarna de rekening wordt geplunderd.

    Het onderzoek naar deze verdachte duurde bijna een jaar. Politie en OM waren de nickname (schuilnaam) van de bouwer in een ander onderzoek naar een criminele phishing-organisatie tegengekomen. Die nickname bleek vaker voor te komen, en er werd een onderzoek opgestart gericht op het achterhalen van de identiteit van de bouwer.

    fd.nl/ondernemen/1363467/negentienjar...
  15. forum rang 10 DeZwarteRidder 6 november 2020 14:03
    FD
    Financiële sector
    09:30
    Beleggingsfraudeur met spijt biedt gedupeerden zijn miljoenenbuit aan

    Ook zijn Marokkaanse villa met zwembad mag het Openbaar Ministerie hebben, zegt Emed Echadi tegen het FD. Na acht jaar verbreekt de verdachte in een beruchte internationale beleggingsfraude het stilzwijgen. 'Ik was niet meer dan een marionettenpop.'
  16. forum rang 6 haas 9 november 2020 07:35
    gelukkig: aandacht voor zaken in USA voorbij. De media viert feest met al die reportages(Geld !)

    de verloedering in de media ?
    DenHaag en Brussel zitten zalig in de luwte MIJN geld uit te geven !!
    mss kan de NL media zich nu eindelijk weer richten op Eigen land en EU !!!

    PS: 'n radio/tv zender starten die alles wat in EU?Brussel gebeurt kan uitzenden !!!
    mss kan EU parlement daar wat aan doen ?
3.402 Posts
Pagina: «« 1 ... 90 91 92 93 94 ... 171 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 859,15 -0,72%
EUR/USD 1,0647 +0,03%
FTSE 100 7.815,86 -0,78%
Germany40^ 17.671,70 -0,93%
Gold spot 2.384,06 +0,20%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

WDP
+3,76%
Pharming
+1,61%
EBUSCO...
+1,57%
Heineken
+1,14%
NX FIL...
+1,00%

Dalers

Alfen ...
-3,44%
AMG Cr...
-3,10%
VIVORY...
-2,98%
Aegon
-2,94%
INPOST
-2,71%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links