Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,881 19 apr 2024 17:35
  • +0,013 (+1,50%) Dagrange 0,869 - 0,889
  • 8.926.686 Gem. (3M) 6,9M

Pharming Oktober 2020 Maand draad.

9.042 Posts
Pagina: «« 1 ... 431 432 433 434 435 ... 453 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 30 oktober 2020 10:18
    quote:

    Dekkie schreef op 30 oktober 2020 09:34:

    Aardig belachelijk koers.
    Heb ik iets gemist. Waren de goede cijfers van gisteren gelogen
    De verwachtingen die Pharming neerlegt bij de beleggers omtrent de pijplijn was gelogen. Aardige koers. Belachelijke prestaties geven een belachelijke koers.
  2. forum rang 4 Kanshebber 30 oktober 2020 10:18
    quote:

    De Monitor - De Pharming Expert schreef op 30 oktober 2020 10:16:

    [...]

    Het is een zwaktebod. Hier krijgen ze die investeerders niet aangetrokken, zij trappen niet in de fabeltjesfuik van Pharming.
    Dan gaan ze het overzee maar proberen, kijken of daar wel gekke henkies zijn die de fabeltjes van Pharming nog willen geloven.
    De Monitor Kenner Almachtige krijg ik nog antwoord ?
  3. [verwijderd] 30 oktober 2020 10:19
    quote:

    zjeeraar schreef op 30 oktober 2020 09:28:

    Ik ben geen voorspeller, echter had de 3e kwartaalcijfers aardig ingeschat op 46 mio met een NETTO WINST van ongeveer 10 mio.

    Waar ik men wel een beetje zorgen over ga maken is dat Pharming echt eens overgenomen gaat worden voor een HABBEKRATS door een grote jongen.........ik hoop maar dat het niet gaat gebeuren....
    Het spijt me om te zeggen maar al jaren voor mij nog steeds de meest waarschijnlijke optie. Zie overname-scenario van Pharming's transgene zusterbedrijf GTCB in 2009/2010.
    Een eclatant succes met Covid-19 of PE (-onderzoek) kan overname voor een habbekrats verhinderen maar het kan nog wel even duren voordat succes hiermee zich eventueel openbaart. En in de tussentijd kan er zich op macro-economisch gebied nog veel gaan afspelen de komende tijd.
    De beleggingskeuze is aan jou.
  4. forum rang 6 fanaat 30 oktober 2020 10:19
    Na gisteren even gedacht aan een revival van Pharming maar nee niets is minder waar ,de woorden van het baasje vallen bij niemand meer in goede aarde. Alle fantasie loopt uit het aandeel en wat overblijft zijn rudimenten van een ruïne. De glimlach van de baas is verworden tot een grimas en het vertrek van Pharming uit Nederland wordt niet gepruimd. In feite hoor je op de achtergrond fluisteren laat ze maar gaan of de hoogmoed van de baas komt ten val en meer vergelijkbare uitspraken. Het voordeel van een notering in dollars is dat de aandeelhouder er mogelijk optisch op vooruitgaan . Verder is het kommer en kwel. Mochten er nog optimisten zijn die denken aan een herstel daarover kan ik kort zijn. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard en overeenkomstig dit gezegde zal het niemand meer verbazen dat mocht het herstel al komen dit heel lang zal duren. Een de notering op de nasdaq zal daarnaast menigeen verlossen van een groot aantal aandelen. Een notering onder $ 1 is niet mogelijk dus zal op dat terrein de cfo ook een duit in het zakje doen. Pharming is in rook op gegaan en alle waarschuwingen ten spijt zullen ze op de blaren moeten zitten.
    Afscheid nemen doet pijn maar ik raad de optimisten op dit forum aan hun met overmoed, te groot optimisme en misschien wel met oogkleppen op verdedigd bezit aan bijna waardeloze deeltjes Pharming deze te verkopen.
  5. [verwijderd] 30 oktober 2020 10:19
    quote:

    Forza Koersdoel Kempen schreef op 30 oktober 2020 09:36:

    De koers gaat weer naar beneden, Kempen had het niet zo slecht gezien. Velen moeten excuses maken aan Kempen! Met straks een miljard uitstaande aandelen vind ik het koersdoel van Kempen nog wel hoog!
    Ik ga het nog eens proberen;
    Wat vind jij van de voorspelling van Kempen wat betreft de omzetprognose voor de komende jaren? Vind jij deze, 2 jaar na dato, nog reëel?
  6. Phill 30 oktober 2020 10:21
    Gisteren naar de CC geluisterd, ik vond deze vele malen beter dan de vorige.
    Key boodschappen:

    1) Ruconest voor HAE blijft gestaag groeien en blijft ondanks COVID en valuta impact mooie winsten te maken
    2) We moeten nog (veel) geduld hebben voor nieuwe producten uit de eigen pijplijn (ik verwacht geen NDA voor 2025) MAAR tov de vorige jaren zijn ze nu echt wel bezig met de voorbereiding door middel van uitbreiding productie, stevige fnanciele buffer, participatie in bioconnection.
    3) Potentieel van leniolisib is groter dan verwacht dankzij nieuwe testen en wordt een belangrijke pijler
    4) COVID klinische fasen gaan nu echt beginnen, geholpen door toename van patienten, indien succesvol enorm potentieel voor andere ziekten en dit zou tot eene enorme naambekendheid zorgen wat goed uitkomt bij Nasdaq ADR 2 intro,.
    5) Overnames kunnen volgen om maximaal gebruik te maken van huidig verkoopsnetwerk.

    Ik ben nu ongeveer 2.5 jaar aandeelhouder en enkel geld verdient met kopen & verkopen dus niet door gestage groei. Ik vrees dat deze trend zich nog even doorzet, erchter blijf ik geloven in de toekomst van dit aandeel en zal blijven opbouwen met horizon tot 2025.
  7. [verwijderd] 30 oktober 2020 10:21
    quote:

    aandelen realist schreef op 30 oktober 2020 09:38:

    [...]

    Kempen zei dat de omzet terug ging lopen en dat is niet gebeurt dus het is nog steeds een artiekel van onzin en stront.

    Het is te zien dat je het rapport niet gelezen hebt. Buiten dat je het niet eens bent met de cijfers (het blijven voorspellingen) staat er inhoudelijk erg veel in waar elke aandeelhouder nog veel kan leren. Al denk ik aan het niveau van je berichtgeving af te leiden dat het niveau van het rapport te hoog gegrepen is.
  8. Metaphor 30 oktober 2020 10:21
    quote:

    aandelen realist schreef op 30 oktober 2020 10:11:

    zonder geduld moet je geen aandelen pharming hebben
    Wat is geduld uitgedrukt in tijd ?
    In hoeveel levens kun je het verdienen? Een toch maar ? Of heb je een elixer tot eeuwige jeugd in je bezit...

    Serieus... Ik ga na 13 jaar niet nog eens 4 jaar wachten op beter weer omdat men de tent niet weet te verkopen. Kijk even naar Galapagos daar zat ook flink lucht in... Maar er staat nog steeds iets.

    Noem mij tenminste 5 bedrijven die na presentatie van goede cijfers jaar op jaar naar beneden duiken?

    Dat kan een paar keer gebeuren... maar niet zoals dit...

    Als er vertrouwen was geweest had Pharming met dt soort cijfers ook op een bloed rode beurs een klein plusje laten zien...

    Er zijn teveel "verliefde particulieren" die het overeind houden. Maar ondertussen ontbreekt die liefde bij de concurrent want anders was er al een koopjes jager geweest... Ook die blijft uit.

    Mijn vertrouwen en geduld zijn op.

    Ik heb nog een paar promille van wat ik ooit bezat. Puur om ze niet uit het oog te verliezen.
  9. [verwijderd] 30 oktober 2020 10:21
    quote:

    De Monitor - De Pharming Expert schreef op 30 oktober 2020 10:16:

    [...]

    Het is een zwaktebod. Hier krijgen ze die investeerders niet aangetrokken, zij trappen niet in de fabeltjesfuik van Pharming.
    Dan gaan ze het overzee maar proberen, kijken of daar wel gekke henkies zijn die de fabeltjes van Pharming nog willen geloven.
    Jij trapte er wel in met je aandelen grof onder water
  10. [verwijderd] 30 oktober 2020 10:22
    quote:

    jojo3 schreef op 30 oktober 2020 09:55:

    Een notering aan de Nasdaq begrijp ik niet. Volgens mij een beeld van grootheidswaanzin. Kosten zijn torenhoog om aan allerlei regels te voldoen, dat geld kan beter worden besteed.

    Samengevat ookwel een zwaktebod.
    Pharming is met vanalles en nog wat bezig, maar de twee belangrijkste onderzoeken PE en AKI blijven liggen.
  11. [verwijderd] 30 oktober 2020 10:24
    quote:

    De Monitor - De Pharming Expert schreef op 30 oktober 2020 10:21:

    [...]

    Het is te zien dat je het rapport niet gelezen hebt. Buiten dat je het niet eens bent met de cijfers (het blijven voorspellingen) staat er inhoudelijk erg veel in waar elke aandeelhouder nog veel kan leren. Al denk ik aan het niveau van je berichtgeving af te leiden dat het niveau van het rapport te hoog gegrepen is.
    Kijk stukje ware aart komt naar boven drijven
  12. forum rang 4 souni 30 oktober 2020 10:27
    Weer goed bezig, was gisteren enigzins weer neutraal over pharming. Wordt leuk gebracht tijdens het webinar, maar totaal niets concreets. Geen enkele kritische vraag beantwoord.
    Zwak compliment van de interviewer; bedankt voor alle vragen, dit toont echt kennis van pharming door de vraagstellers.
    Een mooi ingestudeerd verhaaltje.

    Alle roze bril dragers ten spijt, de AMX op dit moment weer ruim verslagen door pharming. AMX -0.26%, Pharming -2,5%. Koers lijkt echt door het putje te gaan, zeer waarschijnlijk het jaar uit op 60 eurocent, was vorig jaar 1 euro en 60 euro cent.
    Wat een aandeelhouderswaarde is pharming, aan het creeeren, totaal op dit moment -45%.
    Starks overname met100% premie op 50 eurocent. Kan de hele wereld juichen over de 100% premie.

    Het overgrote deel van de huidige aandeelhouders staat weer stevig onder water. Met dank aan pharming.

    En het management blijft maar vragen om een verbetering van hun beloning, want we doen het zo goed. Laat het maar eens zien voor je vraagt.

    Gisteren voorspelt dat de koers naar 85 euro cent zou gaan , nog geen 11 uur en we komen dicht in de buurt.

    Nog steeds geen enkel COVID 19 onderzoek opgestart buiten basel. Als je Dhr de Vries hoort zal dat zeker nog wel tot eind 2020 kunnen duren. Schermen met procedures etc, dus het ligt weer niet aan pharming. Beloof minder en doe meer.
  13. forum rang 6 pakman 30 oktober 2020 10:28
    ..
    4) COVID klinische fasen gaan nu echt beginnen, geholpen door toename van patienten, indien succesvol enorm potentieel voor andere ziekten en dit zou tot eene enorme naambekendheid zorgen wat goed uitkomt bij Nasdaq ADR 2 intro,.

    COPD/Asthma.....en dan mag het patent op HAE aflopen binnen 5 jaar..hiervan (C/A ) patenten zullen het tig-voudige opbrengen.
  14. forum rang 8 Wilbar 30 oktober 2020 10:28
    quote:

    four69 schreef op 30 oktober 2020 10:23:

    Zou de 'CEO' nu eindelijk eens leren dat hij beter z'n mond kan dicht houden? Ik heb het voorspeld deze man is beslist niet geschikt voor interviews commentaar nav de cijfers. Het bewijs is wederom geleverd.
    Nou en? (als het al waar zou zijn. U kunt daar altijd solliciteren als u dat durft ).
  15. [verwijderd] 30 oktober 2020 10:29
    quote:

    aandelen realist schreef op 30 oktober 2020 10:17:

    patent loopt niet af.....

    een gedeelte van het productie process van runocest loopt over 5 jaar af....
    je kan niet de konijnen of andere gedeeltes uit de productie zomaar over kopieren of de machienes.

    je kan niet pharming na gaan doen. ze hebben ook bepaalde gedeeltes in de productie geheim gehouden deze kunnen ze alsnog patenteren en 20 jaar door gaan.

    veel delen uit het proces zijn ook niet gepatenteert die moet je gewoon weten en worden geheim gehouden

    Er zijn voldoende concurrenten actief op de markt van HAE acuut. Je kunt de techniek van Pharming misschien niet kopiëren, je kunt ze wel beconcurreren. En als je ziet hoeveel er dat zijn, is het bittere noodzaak het productportfolio stevig uit te breiden met PE of AKI, maar dan moet je het als Pharming natuurlijk niet laten versloffen. De tijd dringt, het resultaat is nog steeds niets.
9.042 Posts
Pagina: «« 1 ... 431 432 433 434 435 ... 453 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links