Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ING Groep AEX:INGA.NL, NL0011821202

  • 15,600 23 apr 2024 17:36
  • +0,238 (+1,55%) Dagrange 15,342 - 15,650
  • 9.637.366 Gem. (3M) 11,2M

ING -Oktober 2020

1.215 Posts
Pagina: «« 1 ... 54 55 56 57 58 ... 61 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 Ron-tron system 29 oktober 2020 13:24
    quote:

    ZwartSchaap schreef op 29 oktober 2020 13:17:

    Hi Carl, wat een mooie wijze waarop jij probeert mee te bewegen met de door jou genoemde hedgefunds.

    Het aandeel ING is voor mij als long term belegger een troosteloos geheel. Ooit aangekocht door een mooie P/B boekwaarde.

    Het verlies is zeer beperkt met een teruggebrachte GAK naar 6,25 ongeveer.

    Al twijfel ik momenteel ten zeerste om afscheid te nemen en mijn geld beter te laten renderen. Of misschien nog een keer middelen. Moeilijk, moeilijk, moeilijk.
    Ik ga vol voor ing op lange termijn met mooie % dividend(wel 1-2j geduld hebben veel kans).
    Bg is mijn nr1 en ing en anglo american mijn nr2 allemaal lange termijn dividend aandelen.(bg nu 1% maar dat gaat veranderen naar 3-5% mijn verwachting).
  2. Lammy 29 oktober 2020 13:50
    Momenteel ook nog 1/5de van mijn longpositie short staan. Lijkt me nog wat lager te kunnen gezien een lockdown die er in België wel gaat komen tegen het einde van de week. Op de situatie in nederland heb ik niet echt zicht.

    Op lange termijn wel afgetekend long. Het zal een tijd duren, maar van het dividend kunnen we de volgende 10-15 jaar nog vruchten plukken.
  3. ZwartSchaap 29 oktober 2020 13:53
    quote:

    Lammy schreef op 29 oktober 2020 13:50:

    Momenteel ook nog 1/5de van mijn longpositie short staan. Lijkt me nog wat lager te kunnen gezien een lockdown die er in België wel gaat komen tegen het einde van de week. Op de situatie in nederland heb ik niet echt zicht.

    Op lange termijn wel afgetekend long. Het zal een tijd duren, maar van het dividend kunnen we de volgende 10-15 jaar nog vruchten plukken.
    Zo zit ik er ook in. In principe breidt ik mijn positie in o.a. ING iedere maand uit met een vast bedrag op een vaste dag. Short gaan en dergelijke heb ik me nog niet mee bezig gehouden.

    Alleen als het rood, roder, roodst is is het best moeilijk om de emotie erbuiten te laten en vast te houden aan het bovenstaande plan.
  4. Ha AMG 29 oktober 2020 14:48
    quote:

    Carl2-8 schreef op 29 oktober 2020 14:43:

    5,70 ook verzilverd en lagarde gaat in december persoonlijk de drukpers vant zolder halen
    Mooi is dat onbeperkt geld maken , dat is wel het voordeel van een eigen valuta, vandaar dat de regeringen niet happig zijn op de Bitcoin als geldeenheid

  5. forum rang 4 Ketelbinkie02 29 oktober 2020 15:07
    Inmiddels een zeer stevige positie in ING en ABN zit nu op de helft van mijn totale beleggingen en onderstaand bericht geeft aan dat ik de juiste keuze voor de langere termijn heb gemaakt.

    Beursblik: ECB klaar om weer in actie te komen
    14:33
    (ABM FN-Dow Jones) De Europese Centrale Bank gaat vermoedelijk in december weer in actie komen. Dit concludeerde marktanalist Bas van Geffen van Rabobank donderdag.

    De ECB liet vanmiddag de rente en het opkoopprogramma ongemoeid, maar zei wel dat de risico's duidelijk neerwaarts gericht zijn. Daarom zullen de bankiers goed blijven letten op hoe de macrocijfers zich ontwikkelen, inclusief de coronapandemie en de wisselkoersen.

    Daarbij stelde de ECB dat de nieuwe projecties in december "een grondige evaluatie van de economische vooruitzichten en de risico's" mogelijk maken. Op basis hiervan zal de centrale bank, waar nodig, wijzigingen aanbrengen in zijn beleid om het economisch herstel te blijven ondersteunen.

    Dat betekent volgens Van Geffen dat de ECB zich voorbereidt om in actie te komen. "Ze houdt nog een heel kleine slag om de arm in de zin van vaccins, lockdowns en de economische vooruitzichten, maar met de huidige informatie is dit een duidelijk signaal naar de markt dat ze op meer zitten te broeden."

    De vraag is volgens Van Geffen of voorzitter Christine Lagarde tijdens de persconferentie vanmiddag al iets meer inzicht zal geven in welke instrumenten de ECB dan wil gaan gebruiken, of dat ze dit nog volledig in het midden laat.

    "Wij denken nog altijd aan PEPP als eerste maatregel, maar gezien de signalen van het Bank Lending Survey afgelopen dinsdag, zou er ook nog aan de voorwaarden van de TLTRO's of soortgelijke liquiditeitsoperaties gedacht kunnen worden", aldus Van Geffen.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999 De newsfeed is tenminste 15 minuten vertraagd en is een beperkte weergave van de totale webfeed die ABM Financial News levert.

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.
  6. [verwijderd] 29 oktober 2020 15:39
    Wat ik mij nu ga afvragen: onder welke koers komen de buffers/ratios in gevaar/onder water?

    Remember de Alt-A hypotheken die verplicht werden aangeschaft middels de lokale directbank in de VS, het was een cosmetisch iets maar zeker nodig.

    Destijds zag je het ook aankomen, gaat minister Hoekstra ook zijn five minutes of fame krijgen?
    Voorbeurs de persconferentie met Rutte en Knot..: "Beste dames en heren, zoals u waarschijnlijk al heeft kunnen concluderen......."

    De ECB is uitgepoept, de gereedschapskist is leeg terwijl deflatie de kop op steekt!
  7. [verwijderd] 29 oktober 2020 15:43
    Ik ga deze bank strakker monitoren, de cijfers volgende week worden bekeken, ik geloof in deze instelling maar wantoestanden en red flags ga ik hier zeker melden, DNB en de ECB geven niet thuis, ze gaan het krijgen, gratis en voor niets!

    Waar Abn en Aegon alweer groen zijn blijft ING achter met een flinke min.
  8. [verwijderd] 29 oktober 2020 16:16
    Nou de ECB gaat de rente dus nog meer opkopen en de rente nog verder verlagen......misschien dat de banken straks tegen -2% mogen lenen

    Dit hele beleid werkt natuurlijk ook niet......de banken kijken naar de kwaliteit van de lening alvorens deze te geven..... als die slecht is maakt -2% of -20% ook niet uit.

    Benieuwd wanneer de pensioen discussie weer oplaait.....
1.215 Posts
Pagina: «« 1 ... 54 55 56 57 58 ... 61 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links