Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,880 19 apr 2024 12:21
  • +0,012 (+1,32%) Dagrange 0,869 - 0,889
  • 3.731.048 Gem. (3M) 6,9M

Pharming Oktober 2020 Maand draad.

9.042 Posts
Pagina: «« 1 ... 387 388 389 390 391 ... 453 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. TraceyH 29 oktober 2020 09:15
    Nou geweldig weer. Redelijk goede cijfers weer...tjaah koersgebonden aan de dollar...zo lust ik er nog wel ééntje....mooie ' praatjes'...maar we zijn niet alleen gebaat bij xwarte cijfers maar ook en vooral bij koersstijging. Integendeel dus weer. En nee geen azijnzeiker maar iemand die al op langere termijn belegd heeft maar wél, ondanks alles, op verlies staat. Kijk heb je het aandeel op 0.43 c gekocht..tjaah dan kun je zeggen ' heb geduld'....makkelijk..sta je toch nog positief...maar voor velen is de lol er echt af!
  2. forum rang 8 Wilbar 29 oktober 2020 09:16
    quote:

    sportliefhebber schreef op 29 oktober 2020 08:50:

    het grootste voordeel voor de notering van pharming aan de nasdaq is wellicht, dat pharming eindelijk van al die negatieve azijnzeikers van dit forum af is.
    Althans, ik denk niet, dat ze aan de overkant van de plas ook zo'n forum als hier hebben.
    U denkt helemaal verkeerd maar dat verbaast mij niet. De notering aan Euronext blijft gewoon bestaan. DE Nasdaq komt er eventueel gewoon naast. Het IEX forum blijft met drukke Pharming draadjes blijft gewoon bestaan. Met al zijn varia aan posters.
  3. DagoHar 29 oktober 2020 09:18
    quote:

    sportliefhebber schreef op 29 oktober 2020 08:50:

    het grootste voordeel voor de notering van pharming aan de nasdaq is wellicht, dat pharming eindelijk van al die negatieve azijnzeikers van dit forum af is.
    Althans, ik denk niet, dat ze aan de overkant van de plas ook zo'n forum als hier hebben.
    Dat denk ik ook, in NY hebben ze nog nooit van IEX gehoord, het wordt vooral mooi als Pharming volgend voorjaar met Ruconest als Covid19, 20 en 21 medicijn komt. Want van Covid komen we niet meer af, dat is net als griep, dat muteert steeds.
    Dit daggeneuzel laat ik maar even aan mij voorbij gaan..
    Ik was blij verrast dat de omzet weer een mooie groei laat zien. Kijk naar de grote lijn, er zijn hobbeltjes te nemen, maar het gaat goed komen.
  4. forum rang 10 voda 29 oktober 2020 09:19
    Pharming vraagt notering Nasdaq aan

    FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
    Pharming Group
    0,914 -0,01 -1,08 % Euronext Amsterdam

    (ABM FN-Dow Jones) Pharming gaat een beursnotering aan de Nasdaq aanvragen om toegang te krijgen tot financiering van Amerikaanse investeerders voor overnames. Dat maakte het bedrijf donderdag bekend.

    "Het is een logische stap", zei CEO Sijmen de Vries van Pharming in gesprek met ABM Financial News.

    Pharming heeft zich ontwikkeld van een bedrijf dat zijn belangrijkste product moest uitlicenseren tot een winstgevend bedrijf en heeft al de volgende stap gemaakt naar het inlicenseren van producten, aldus De Vries.

    In de toekomst wil Pharming meer producten overnemen en daarvoor is het belangrijk om toegang te hebben tot de Amerikaanse markt, waar veel gespecialiseerde investeerders zijn. "Die markt is natuurlijk vele malen groter dan Euronext."

    De Amerikaanse certificaten of ADR's van Pharming kunnen dan dienen als betaling voor de transacties die het bedrijf wil doen. De Vries zegt dat Pharming continu bezig is met kijken naar mogelijke overnames.

    Het bedrijf wil ook overschakelen op een One Tier Board, geschoeid op Amerikaanse leest, en aandeelhouders zullen op een vergadering op 11 december kunnen stemmen over de beursnotering en de nieuwe bestuurders.

    Onderdeel van het plan is om vanaf begin volgend jaar ook in dollars te gaan rapporteren. Pharming haalt het merendeel van zijn omzet uit de Verenigde Staten en ook de kasreserves zijn in dollars belegd. Een forse koersdaling van de dollar, zoals in het afgelopen kwartaal, hakt daardoor stevig in de omzet en de winst van het bedrijf.

    Zo bleef van de kwartaalwinst van ruim 16 miljoen euro uiteindelijk maar 7,5 miljoen euro netto over. "Dat is natuurlijk erg zuur", aldus De Vries.

    Kwartaalcijfers

    Het derde kwartaal liet Pharming weer groei zien, na een terugval in het tweede kwartaal, en was bijna net zo goed als het eerste kwartaal, zei De Vries. Pharming, dat zich bezig is in te vechten in de Amerikaanse markt voor producten tegen aanvallen van erfelijk angio-oedeem, moest omschakelen naar online-marketing vanwege de coronacrisis. "Face-to-face werkt natuurlijk altijd bwter, maar we zien weer klanten binnenkomen", aldus de topman, die sprak van "een goede rebound" na de dip van het tweede kwartaal.

    Ondanks de tegenvaller met de wisselkoers was de kwartaalomzet 46,1 miljoen euro, 17 procent meer dan in het tweede kwartaal. Over de eerste negen maanden lag de omzet 9 procent hoger dan een jaar eerder.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  5. forum rang 4 ProPharming 29 oktober 2020 09:19
    quote:

    moaventtoch schreef op 29 oktober 2020 08:42:

    [...]

    Prima samenvatting en voor sommigen nodig om dit 3 keer te lezen.
    Goed gewerkt SDV in deze corona tijden!
    Sommige mensen hier snappen niet veel of miss wel helemaal niks en dat is wel jammer maar dat het goed komt op redelijke termijn met Pharming is mij wel duidelijk.
    Je dient dan niet als een ongeduldig kind dagelijks op nieuws te gaan zitten wachten of zeuren.
    Er wordt hard gewerkt bij Pharming en dat gaat zich uitbetalen let maar eens op.
9.042 Posts
Pagina: «« 1 ... 387 388 389 390 391 ... 453 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links