Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Geert Schaaij positief over Brunel.

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 26 oktober 2020 10:07

    In bijgaande podcast gaat Geert Schaaij o.a. in op Brunel. Luister bij minuut 13

    www.youtube.com/watch?v=RXuwjY4_R9E

    Aanstaande vrijdag cijfers. Gaan we hetzelfde zien als bij Randstad en sterk meevallende cijfers zien?
    De insider aankopen door Andringa en Maude waren eind september in ieder geval fors.
    PM heeft veel vertrouwen in Brunel en verwacht weliswaar een iets lagere omzet maar een fors aantrekkende winst. O.a. omdat de organisatie de kostenstructuur flink gestroomlijnd heeft.
    We gaan het zien vrijdag !!

  2. [verwijderd] 26 oktober 2020 10:41
    Wat verwacht men hier in de koffiekamer van Brunel en de uitzendsector in zijn algemeen? Laten we er een levendige discussie van maken!

    Volgens PM zal de corona crisis alleen maar zorgen voor een vergroting van de behoefte aan flexibiliteit. Prima voor de uitzendsector. Wat vinden jullie van deze stelling?
  3. forum rang 7 leek2018 26 oktober 2020 11:01
    quote:

    Profitmaker schreef op 26 oktober 2020 10:41:

    Wat verwacht men hier in de koffiekamer van Brunel en de uitzendsector in zijn algemeen? Laten we er een levendige discussie van maken!

    Volgens PM zal de corona crisis alleen maar zorgen voor een vergroting van de behoefte aan flexibiliteit. Prima voor de uitzendsector. Wat vinden jullie van deze stelling?
    Hangt denk ik sterk af in welke sector/niveau ze voornamelijk opereren.
  4. [verwijderd] 26 oktober 2020 11:20
    Brunel heeft uiteraard veel technische mensen. zie onderstaand artikel ook van 18-9

    Brunel en TU Delft slaan handen ineen
    NIEUWS - 18 SEPTEMBER 2020 - WEBREDACTIE COMMUNICATION
    Brunel en de TU Delft gaan nauw samenwerken op het gebied van talent en innovatie. Brunel heeft zich aangesloten bij het samenwerkingsprogramma van de TU Delft en grote bedrijven, gericht op het versnellen van innovatie. De samenwerkingsovereenkomst werd donderdag bezegeld tijdens een bijeenkomst in RoboHouse, het fieldlab voor geavanceerde robotica en AI op de TU Delft Campus.

    L.E.A.D.-programma
    Brunel zal onder meer een bijdrage leveren aan L.E.A.D., een programma waarbij meerdere bedrijven en startups betrokken zijn en dat als doel heeft om de innovatieprofessional van de toekomst op te leiden. Jonge ingenieurs volgen hierbij een intensief ontwikkeltraject waarbij ze, naast trainingen, ervaringen op doen in innovatieprojecten bij de verschillende aangesloten bedrijven.

    Predictive maintenance
    Daarnaast gaan Brunel en de TU Delft samenwerken bij het opleiden van professionals die gespecialiseerd zijn in predictive maintenance, het inzetten van data-analyse om te voorspellen wanneer bijvoorbeeld een machine aan vervanging toe is. In de voorhoede van technologie en data is al heel veel mogelijk. Door middel van state of the art projecten, gezamenlijk opgezet door wetenschappers en goed opgeleide professionals kan deze kennis versneld naar de markt worden gebracht.

    Delftse roots
    Zowel de TU Delft als Brunel hebben ondernemerschap en innovatie-kracht hoog in het vaandel. Maar er zijn ook nog andere redenen waarom dit partnership bijzonder is, zegt CEO Jilko Andringa. “Onze founder, Jan Brand, startte hier in Delft in 1975 met zijn onderneming. Hij hielp zichzelf en collega-ingenieurs aan een nieuwe baan vanuit zijn kantoor op de Oude Delft. Deze succesvolle bemiddeling was het begin van het mooie, internationale bedrijf van en voor specialisten dat Brunel nu is. De samenwerking met de TU Delft past perfect bij onze ambitie om hoogopgeleide specialisten te verbinden met innovatie en ondernemende projecten.”

    Samewerking essentieel
    “De TU Delft wil een bijdrage leveren aan een betere samenleving”, zegt Tim van der Hagen, rector magnificus en voorzitter van het college van bestuur van de TU Delft. “Dit doen we door het opleiden van een nieuwe generatie maatschappelijk verantwoordelijke ingenieurs en het verrichten van wetenschappelijk onderzoek van wereldklasse. We geloven dat samenwerkingen met het bedrijfsleven daarbij essentieel zijn doordat we samen meer impact kunnen maken. Brunel onderstreept dit gedachtegoed en ik ben trots dat we met elkaar gaan samenwerken op het gebied van talent en innovatie.”

    Voedingsbodem voor innovatie
    Zwanet van Lubek, Head Strategic Business Partnerships bij de TU Delft: “Wij geloven dat we de antwoorden op de grote maatschappelijk vraagstukken niet alleen kunnen vinden. Door ondernemers, kennisinstellingen, investeerders, overheid en het bedrijfsleven te verbinden zorgen we voor een voedingsbodem voor innovatie. Zodat we samen kunnen zorgen voor technologische innovaties die een bijdrage leveren aan een betere samenleving.”

    TU Delft creëert strategische partnerships met het bedrijfsleven. Deze samenwerkingsverbanden worden opgesteld aan de hand van zowel de strategische uitdagingen van de partners als de wetenschappelijke uitdagingen voor de onderzoekers en leiden tot intensief experimenteren en innoveren met behulp van het hele innovatie-ecosysteem rondom de TU Delft Campus, van studenten en onderzoekers tot fieldlabs en startups. De actieve community van bedrijven werkt daarnaast ook gezamenlijk aan innovaties.
  5. forum rang 8 Freemoneyforever 26 oktober 2020 11:37
    quote:

    Profitmaker schreef op 26 oktober 2020 10:09:

    Hierbij de grafiek met insider transacties. Zie de forse groene staaf eind september!

    www.trivano.com/aandeel/brunel.363.in...
    Als die groene staaf ook groot is bij de resultaten, dan dank ik je. Ik ben er ingestapt in het speculatieve deel van mijn portefeuille, wie weet, laat deze week de resultaten maar spreken!
  6. [verwijderd] 26 oktober 2020 11:43
    quote:

    Freemoneyforever schreef op 26 oktober 2020 11:37:

    [...]

    Als die groene staaf ook groot is bij de resultaten, dan dank ik je. Ik ben er ingestapt in het speculatieve deel van mijn portefeuille, wie weet, laat deze week de resultaten maar spreken!
    We gaan het zien. Je zou toch zeggen dat Maude niet voor 125.000 euro in 1 keer koopt eind september als hij verwacht dat de koers bij cijfers Q3 onderuit zou gaan. Insiders zijn uiteraard beter geinformeerd dan piet particulier zoals wij.
  7. forum rang 5 Mailbox 28 oktober 2020 10:02
    Ieder weldenkend mens kan wel nagaan dat het niet goed gaat met Brunel. De toekomst ziet er gewoon beroerd uit, er staan enorm veel ontslagen voor de deur en de overlevende bedrijven hebben het straks op de arbeidsmarkt voor het uitkiezen. Daar hebben ze zo’n dure jongen als Brunel niet voor nodig. Geert Schaay probeert zijn zoveelste zepert de lucht in te praten. Als je op zijn mededelingenlijst kijkt zie je hoeveel procent zijn leden/volgers verloren moeten hebben. Fugro, Brunel, RD, noem de hele rij maar op. Waarom zou hij nooit meer bij Business Class zitten? Omdat hij het niet meer kan betalen. Reken maar dat heel veel mensen hun lidmaatschap hebben laten aflopen en geen zin meer hebben om 400 euro per jaar te betalen bovenop al de verliezen waarmee Geert ze opzadelt. Brunel vandaag ook alweer 4 procent dieper de kelder in. Beter vandaag verkopen dan tegen beter weten in wachten op betere resultaten. Dan heb je in elk geval nog wat geld over. Over een tijdje staat de koers op het niveau van de koers van KPN.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 866,93 -0,81%
EUR/USD 1,0700 +0,03%
FTSE 100 8.054,86 +0,18%
Germany40^ 17.841,50 -1,37%
Gold spot 2.322,29 +0,27%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

UNILEV...
+5,76%
Flow T...
+3,13%
RENEWI
+2,87%
Fugro
+2,01%
B&S Gr...
+2,00%

Dalers

ADYEN NV
-14,03%
VIVORY...
-7,26%
Alfen ...
-5,38%
WDP
-5,16%
TomTom
-3,66%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links