Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.736 Posts
Pagina: «« 1 ... 2258 2259 2260 2261 2262 ... 3537 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 23 oktober 2020 22:44
    Dit is wat anders als een natte droom.

    Zittend Congreslid waarschuwt kiezers voor het gedroomde voorgevoel van de vrouw

    BY Steph Bazzle 23 oktober 2020

    Een zittend Amerikaans Congreslid wil het publiek waarschuwen voor een toekomst die hij bang is zal komen naar Amerika - omdat zijn vrouw droomde.

    [Foto door Tom Williams / CQ Roll Call]

    Dromen zijn een deel van het leven, en soms motiveren ze de dromer tot actie, omdat ze kunnen voelen als een openbaring van onze innerlijke gevoelens, of omdat ze emoties kunnen opwekken die tot acties leiden. Ze worden echter over het algemeen niet beschouwd als een goede basis voor de openbare orde, of een voorspelling van de toekomst.

    Vertegenwoordiger Clay Higgens, een Republikein die afkomstig is uit louisiana's 3rd Congressional District, die dient op het Huis Oversight Committee en het Huis Comite voor Homeland Security, smeekt om verschillen. In een waarschuwing tweet vrijdag, deelde hij zijn kiezers dat de droom van zijn vrouw, die hij beschouwt als een voorgevoel, voorspelde een toekomst waarin federale agenten binnengevallen huizen voor een anonieme reden, grijpen wapens en voedsel.

    Mijn vrouw heeft de gave van voorgevoel.
    Gisteravond droomde ze dat federale eenheden waren in ons huis grijpen geweren, messen, "onbevoegd voedsel" en opgeslagen water. Ze zeiden dat we waren "gemeld".
    Becca werd huilend wakker.
    Wat is er met onze vrijheid gebeurd? Ze vroeg het.
    Wat inderdaad.

    — Rep. Clay Higgins (@RepClayHiggins) 23 oktober 2020

    Het is niet helemaal duidelijk wat Becca Higgins beschouwt als "onbevoegd voedsel", maar de implicatie lijkt niet te zijn dat de Higgins 'zal lijden onder gevolgen na te zijn gemeld voor een aantal naamloze misdeed, maar dat ze geloven dat de federale krachten zullen naar beneden komen op huishoudens zonder geldige reden. "Wat is er met onze vrijheid gebeurd? Mevr. Higgins vraagt het, en haar man klinkt in zijn tweet.

    Echter, Higgins heeft eerder de krantenkoppen gehaald voor bedreigend gedrag of taalgebruik. De verdediger rapporteerde vorige maand dat hij op zijn officià "le campagnerekening had gepost, met een beeld van Zwarte mensen die tactische uitrusting en het dragen van wapens dragen.

    Ik zou elke 10 van jullie laten vallen waar jullie staan. Niets persoonlijks. We elimineren gewoon de dreiging. Het kan ons niet schelen welke kleur je hebt. Het kan ons niet schelen of je links of rechts bent. Als je zo opduikt, als we een bedreiging herkennen... loop je niet weg.

    De post werd snel gewist.

    hillreporter.com/sitting-congressman-...
  2. forum rang 10 luchtschip 23 oktober 2020 22:47


    GOP twitter account :

    Pres. Trump is fighting for YOU! Here are some of his priorities for a 2nd term:

    *Establish Permanent Manned Presence on The Moon
    *Send the 1st Manned Mission to Mars
    *Build World’s Greatest Infrastructure System
    *Establish National High-Speed Wireless Internet Network

    twitter.com/GOP/status/13197152893287...

    Daar zitten de Amerikanen echt op te wachten
  3. forum rang 4 Al Kipone 23 oktober 2020 23:05
    Nog even over de vermiste kinderen , herstel, de vermiste ouders:

    A new report says the parents of 545 children separated at the border can’t be found.

    We obtained a January 2018 memo from DHS highlighting problems with the early “pilot” family-separation program.

    One “negative impact” listed: “New populations of U.S. orphans.”

    The memo was based on DHS Civil Rights/Civil Liberties office’s investigation of 27 of the 950 “family separation matters” the office had received since 2016.

    It cited problems with “inconsistent, inaccurate, or no record-keeping for all arriving family members” in DHS systems;

    a “lack of communication” between DHS and HHS, which is charged with caring for unaccompanied minors, leading to “family fragmentation”; and “problematic outcomes” such as “nursing mothers and infants separated.”

    twitter.com/weareoversight/status/131...

    www.documentcloud.org/documents/62570...
  4. forum rang 9 gnocchi. 23 oktober 2020 23:07
    quote:

    luchtschip schreef op 23 oktober 2020 22:51:

    Early voting starts in New York tomorrow.

    New York State AG tells reporters she will mark the occasion by casting her ballot Saturday morning in Brooklyn.

    twitter.com/KlasfeldReports/status/13...
    Nog even en iedereen heeft gestemd voor 3 November.
  5. forum rang 4 Al Kipone 23 oktober 2020 23:07
    For now, Operation Warp Speed, created by the Trump administration to spearhead development of coronavirus vaccines and treatments, is focused on getting vaccines through clinical trials in record time and manufacturing them quickly.

    The next job will be to monitor the safety of vaccines once they’re in widespread use. But the administration last year quietly disbanded the office with the expertise for exactly this job. Its elimination has left that long-term safety effort for coronavirus vaccines fragmented among federal agencies, with no central leadership, experts say.

    We’re behind the eight ball,” said Daniel Salmon, who served as the director of vaccine safety in that office from 2007 to 2012, overseeing coordination during the H1N1 flu pandemic in 2009. ”We don’t even know who’s in charge.”

    www.nytimes.com/2020/10/23/health/cov...
  6. forum rang 9 gnocchi. 23 oktober 2020 23:16
    BREAKING: Fox News heeft zojuist het hele Hunter Biden China-schandaal in diskrediet gebracht door rechtse media en Tony Bobulinski.

    Deel alstublieft!.

    Ex-Hunter Biden's gegevens tonen geen bewijs van Biden's zakelijke relatie te midden van onbeantwoorde vragen.
    Tony Bobulinski had geëist dat de voormalige VP betrokken was bij de besprekingen over de handel van zijn zoon overzee.
    Door Melissa Leon | Fox News
    Facebook
    Twitter
    Flipboard
    Opmerkingen
    Afdrukken
    E-mail

    Joe Concha: Jager Biden verhaal blijft ongecontroleerd door liberale media, geen interesse om te valideren
    De Hill mediareporter Joe Concha geeft inzicht in de vermeende e-mails van Hunter Biden op 'Fox & Friends'.

    Hunter Biden's voormalige zakenpartner Tony Bobulinski beweerde deze week dat voormalig Vice President Joe Biden betrokken was geweest bij discussies over de zaken van zijn zoon, iets wat de Democratische presidentiële genomineerde herhaaldelijk heeft ontkend.

    Fox News heeft e-mails van Bobulinski met betrekking tot de onderneming herzien - en ze laten niet zien dat de oudere Biden zakelijke contacten had met SinoHawk Holdings, of nam geen betalingen van hen of de Chinezen. Toch geeft de kwestie aanleiding tot onbeantwoorde vragen over hoeveel de voormalige vicepresident destijds wist van de zakelijke afspraken van zijn zoon, een kwestie die president Trump onlangs in de schijnwerpers heeft gezet tijdens zijn campagne.

    Troef, Biden spar over de waarheidsgetrouwheid van Hunter Biden's laptop, e-mailsVideo
    Bobulinski verstrekte tekstberichten en e-mails met betrekking tot zijn onderneming aan The Wall Street Journal, voornamelijk uit de lente en de zomer van 2017, die niet tonen Hunter of James Biden het bespreken van Joe Biden's vermeende rol.

    Bronnen die bekend zijn met de zaak vertelden de Journal dat de Jager en Jim Biden's joint venture nooit fondsen hebben gekregen van CEFC China Energy Co. - waarvan Bobulinski een partner was - en de bedrijfsverslagen die door de krant worden herzien geven aan dat Joe Biden geen rol had in de discussies.

    BIDEN CAMPAGNE SLAMS JAGER BIDEN ASSOCIATE'S CLAIMS OVER OVERZEESE ZAKEN ALS 'WANHOPIGE, ZIELIGE KLUCHT'.

    Fox News kreeg ook sms'jes van Bobulinski, een gepensioneerde marineluitenant en de voormalige CEO van SinoHawk Holdings, die volgens hem het samenwerkingsverband was tussen de "CEFC/Chairman Ye" en de joint venture met Hunter en Jim Biden.

    De berichten laten een discussie zien over een bijeenkomst die naar verluidt in mei 2017 heeft plaatsgevonden, maar er is weinig bekend over de bijeenkomst.

    De tekstberichten geven aan dat er een discussie was tussen Hunter Biden en Bobulinski over een ontmoeting met Joe Biden.

    EXCLUSIEF: DE TEKSTBERICHTEN VAN HUNTER BIDEN BUSINESS ASSOCIATE GEVEN AAN DAT ER EEN ONTMOETING IS GEWEEST MET JOE BIDEN.

    "Mrng plse laat me knwen als we vroeg gaan eten met je oom & papa en waar, ook voor de vertaling van documenten, wil je het simpel Chinees of traditioneel?" Bobulinski sms'te Hunter Biden op 2 mei 2017.

    "Nog niet zeker van het diner en wat het meest gebruikelijk is voor een Chinees legaal DOC," antwoordde Hunter Biden.

    Een andere tekst van Hunter Biden verwees naar "papa", vermoedelijk Joe Biden.

    "Papa komt nu pas om 11 uur binnen. Laten we elkaar om 10 uur ontmoeten in Beverly Hilton, waar hij verblijft', schreef Hunter.

    HUNTER BIDEN'S ZAKENPARTNER NOEMT E-MAIL 'ECHT', ZEGT DAT DE JAGER ZIJN VADER OM ADVIES VROEG OVER DEALS...

    Aanvullende berichten lijken er dan op te wijzen dat er een bijeenkomst heeft plaatsgevonden, al is het onduidelijk wat de inhoud van de bijeenkomst zou kunnen zijn geweest. Ze hebben niets te maken met de laptop of de harde schijf die zou behoren tot Hunter Biden.

    De sms-keten tussen Bobulinski en Hunter Biden werd verkregen nadat de Senaat Homeland Security and Governmental Affairs Committee en de Senaat Finance Committee om documenten vroegen met betrekking tot Bobulinski's zakelijke aangelegenheden met de familie Biden. Hij heeft de commissies de documenten verstrekt en Fox News heeft ook, afzonderlijk, die documenten verkregen.

    E-MAIL VAN BIDEN'S BROERNAMEN HARRIS, SCHUMER ALS VOORUITZICHTEN VOOR CHINESE FIRMA

    Tucker vraagt het: Heeft Joe Biden geprofiteerd van zoon Hunter's China-deals? Video
    De bijeenkomst op 2 mei 2017 zou slechts 11 dagen voor een e-mail van 13 mei hebben plaatsgevonden - die vorige week door Fox News werd verkregen - waarin onder andere "beloningspakketten" voor mensen die betrokken zijn bij een zakelijke deal met een Chinees energiebedrijf werden besproken. De e-mail leek Hunter Biden te identificeren als "voorzitter/vicevoorzitter, afhankelijk van de overeenkomst met CEFC", in een schijnbare verwijzing naar het nu failliete CEFC China Energy Co.

    Co. van de Energie van China volgens afzonderlijke e-mail die door Fox News wordt verkregen, Bobulinski verklaart er geen andere leden naast Jager Biden, Jim Biden, Rob Walker, James Gillar en Anthony Bobulinski zijn, betreffende de aandeelhouderschapsstructuur, en de verslagen voor alle stadia van de bedrijfsonderhandelingen tonen geen rol voor Joe Biden.

    Fox News meldde eerder een e-maildraad, die aanvankelijk werd vrijgegeven door de New York Post, die naar verluidt een voorstel voor een aandelensplitsing liet zien dat ten goede zou komen aan "de grote man", wie de bronnen - en Bobulinski - beweerden dat Joe Biden was.

    WIE IS TONY BOBULINSKI, DE VOORMALIGE ZAKENPARTNER VAN HUNTER BIDEN?

    Volgens de Post verslaglegging en Bobulinski, de voorgestelde gelijkheidssplitsing verwees naar "20" voor "H" en "10 gehouden door H voor de grote kerel?" zonder verdere details.

    "In die e-mail, is er geen sprake van dat "H" staat voor Hunter, "big guy" voor zijn fathe eh, Joe Biden, en Jim voor Jim Biden, '' beweerde Bobulinski donderdag in een verklaring die hij aflegde voorafgaand aan het tweede presidentiële debat, waar hij de gast van president Trump was.

    'Hunter noemde zijn vader zelfs vaak de grote man of' mijn voorzitter '. Bij verschillende gelegenheden werd mij duidelijk gemaakt dat Joe Biden's betrokkenheid niet schriftelijk mocht worden vermeld, maar alleen persoonlijk. In feite werd mij door [James] Gillier en [Rob] Walker geadviseerd dat Hunter en Jim Biden waren paranoïde over het geheim houden van Joe Biden's betrokkenheid. "

    LEES VERDER.

    www.foxnews.com/politics/hunter-biden...
  7. forum rang 6 izdp 23 oktober 2020 23:49
    Ik heb het debat gezien en wie won?
    Voor mij was het Trump.
    Natuurlijk loog en verzon die alles bij elkaar, maar Biden kon zo ongeveer niets inkoppen.
    Die zat met een grammofoonplaat in zijn hoofd die hij moest afspelen en al dat extra kon die niet tot 1 krijgen.
    Daar had Obama moeten staan die wel snel van geest is en een boodschap zich eigen maakt.
    Die had Trump levend gevild, gevierendeeld en gehakt van hem gemaakt.
    De blunder van Biden was natuurlijk de olie.
    Hij probeerde het nog recht te schutteren, maar het leed was al geschied.

    Toch kan Biden heel goed het beste zijn voor de VS.
    Als soort interimsulletje om de gemoederen te bedaren en als voorbereider voor het echte werk.
    En dat is natuurlijk om 1 van de achterlijkste landen van de wereld tot een moderne samenleving te transformeren.
    Zo niet dan gaat Marx alsnog gelijk krijgen ;-)
  8. forum rang 9 gnocchi. 24 oktober 2020 01:06
    Het is veel te stil vanavond.

    Bill Palmer | 18:24 EDT 23 oktober 2020

    Het presidentiële debat van gisteravond was de laatste gelegenheid voor beide kandidaten om een massaal nationaal publiek te spreken. Vanochtend wees Palmer Report erop dat, omdat Biden won en Trump verloor in hun laatste beste kans om extra kiezers te winnen, Trump waarschijnlijk zijn wanhoop in hyperdrive zou schoppen.

    Het ding is, tot nu toe niets is geland. Biden en Trump hielden vandaag allebei rally's en kregen wat tv-zendtijd voor hun toespraken. Trump hield een persconferentie met Netanyahu die niet echt ergens heen ging. De tweets van Trump van vandaag waren vooral gewoon zeuren in de natuur.

    Het is nu allemaal te stil. Deze verkiezingscyclus is zeker nog niet voorbij. Er komen nog meer krantenkoppen aan. Biden en Trump zullen allebei manieren vinden om nieuws te maken. De media zullen nieuwe Trump-schandalen aan het licht brengen. Klokkenluiders zullen zich melden. Verrassingen zullen gebeuren.

    Het is niet duidelijk dat een van deze komende lawine van lawaai enige invloed zal hebben op de stand van de verkiezingen; tot op dit punt vrijwel niets heeft. Maar het geluid zal komen. Het is gewoon een beetje verrassend dat tot nu toe niets van het is geland vandaag. Dat gezegd hebbende, de nacht is nog jong. Kijken we vanavond toch naar een vrijdagavondnieuwsstort?
  9. forum rang 9 gnocchi. 24 oktober 2020 01:18
    Voor Donald Trump is het Witte Huis zijn veilige huis...

    Door Timothy Evans 23 oktober 2020

    Donald Trump heeft "grapjes" gemaakt, om te applaudisseren en te zingen op zijn rally's, dat hij misschien nog een dozijn jaar in functie wil blijven als president. Diep van binnen doet hij dat waarschijnlijk echt. Maar Trump wil niet herkozen worden als president, zodat hij de Verenigde Staten kan blijven besturen en ons burgers kan dienen. Nee, hij probeert zich wanhopig te blijven verstoppen achter wat hij ziet als een presidentieel schild om hem te beschermen tegen de potentieel enorme financiële en juridische problemen die aan zijn horizon opdoemen.

    Trump zit persoonlijk aan de haak voor meer dan 400 miljoen dollar aan leningen op zijn verschillende bedrijfspanden. Hij vecht met de IRS over een belastingfactuur die hem meer dan $100 miljoen zou kunnen kosten. Hij is constant in de rechtbank, die de procureur-generaal van New York wil verhinderen een zaak tegen hem te bouwen voor bankfraude. Hij heeft E. Jean Carroll's aanklacht wegens smaad hangt over hem heen. En mensen stellen nu vragen over een onlangs onthulde geheime Chinese bankrekening. Hij ziet er elke dag kwetsbaarder uit.

    De Washington Post heeft vandaag nieuwe berichten dat verscheidene van Trump's hotel- en toevluchtszaken zo zwaar gekwetst zijn voor klanten dat het heel goed mogelijk is dat sommigen zullen moeten sluiten. De krant kreeg een verslag van een recente bestuursvergadering in het hotel van Trump in Chicago. De opbrengst is gedaald en het bezit heeft enkel een 24 percenteninbezitneming. Volgend jaar wordt verwacht dat het net zo slecht zal gaan. Gabriel Constantin, de directeur van het hotel, had een waarschuwing over de toekomst van het hotel, als de economische gevolgen van het coronavirus niet verminderen: "Het zal heel, heel moeilijk zijn om de boot te laten drijven."

    (Foto door Samuel Corum/Anadolu Agency/Getty Images)

    De verkiezing van de troefkaart tot president verpletterde zijn bedrijven en de problemen zijn overal. In september was zijn hotel in Washington slechts vijf procent vol op vele nachten. In zijn Doral resort in Florida vertelde een lid The Post dat tijdens een recent bezoek, "de enorme lobby bijna leeg was - en de golfbaan nog meer. We ... speelden een hele ronde zonder andere spelers op de baan te zien totdat we eindelijk enkele spelers op de 14e hole bereikten," zei het lid in een e-mailbericht, waarbij hij sprak over de voorwaarde van anonimiteit om te voorkomen dat hij zijn lidmaatschap zou riskeren.

    Als Trump liegt en zegt dat we "de hoek om" zijn op de coronavirus pandemie en dat het virus "weggaat" is het niet omdat hij het echt gelooft. Als hij zegt dat we "de economie moeten heropenen" is dat niet omdat hij oprecht bezorgd is over mensen die teruggaan naar hun normale leven van voor de pandemie. Zoals bij alles wat Trump zegt, gaat het echt - en alleen - om hem.

    Zijn bedrijven zitten in de problemen en de echte reden dat hij bereid is om talloze levens op het spel te zetten door de voortdurende pandemie te negeren, is dat de mensen opnieuw in zijn hotels zullen verblijven, golf zullen spelen in zijn resorts en geld in zijn zak zullen steken.

    Degenen onder ons die zich sterk bekommeren om de toekomst van onze democratie en de planeet, zouden liever zien dat Trump over 12 weken uit het Witte Huis wordt gezet, niet over 12 jaar. Maar Trump wil niet alleen in het Witte Huis blijven. Hij moet wel. Het is zijn 'veilige huis'.

    hillreporter.com/commentary-for-donal...
  10. forum rang 9 gnocchi. 24 oktober 2020 01:23
    En Donald maar dansen en handjes klappen en zich bezig houden met Arabische landen.
    En rally's, de broeinesten om het virus op te lopen.

    BREAKING: VS meldt meer dan 83.000 nieuwe gevallen van coronavirus, de grootste stijging in één dag ooit geregistreerd

    twitter.com/BNODesk/status/1319774472...
  11. forum rang 9 gnocchi. 24 oktober 2020 01:50
    Wat er ook mis is met mitch McConnell's gezondheid, het is niet langer alleen zijn hand.
    Bill Palmer | 19:30 EDT 23 oktober 2020

    Gisteren brachten we u het verhaal van hoe Mitch McConnell's hand en pols zijn donker zwart van kleur geworden in de afgelopen anderhalve week. McConnell heeft geprobeerd om zijn hand te verbergen in zijn zak zo veel mogelijk, en toen verslaggevers hem in het nauw gedreven over, weigerde hij om de zaak aan te pakken.

    Dit suggereerde dat wat er mis was met zijn gezondheid, het was al erg genoeg dat hij liever kritiek gezicht voor het niet aanpakken van het dan toegeven wat er eigenlijk mis is. Maar nu is het erger geworden. Nu mcConnell's lip en mond zijn ook begonnen te donkerblauw of zwart te draaien, wat wijst op een bredere gezondheidskwestie.

    McConnell is momenteel in voor herverkiezing, hij is in het midden van het proberen om een hooggerechtshof kandidaat te bevestigen, we zijn in het midden van een dodelijke besmettelijke pandemie, en nu hele brokken van zijn lichaam lijken te rotten voor ons - maar hij lijkt niet te denken dat we verdienen om te weten wat er gaande is.

    Misschien is de verklaring onschuldig. Gewoon om een hypothetisch voorbeeld te kiezen, als Mitch McConnell een boven-endoscopie examen had, zou hij een infuus in zijn hand en een buis in zijn keel hebben gehad. Als hij gewoon te gevoelig is voor blauwe plekken, zoals soms gebeurt op zijn leeftijd, kan het verklaren wat er mis is gegaan. Maar als dat alles is, zou hij dat dan niet gewoon zeggen? Zijn weigering om te zeggen wat de oorzaak van de gigantische blauwe plekken suggereert dat hij niet wil zeggen wat het was hij zou kunnen zijn getest voor om te beginnen. Hij is een gekozen ambtenaar en hij is het publiek antwoorden verschuldigd.
70.736 Posts
Pagina: «« 1 ... 2258 2259 2260 2261 2262 ... 3537 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 881,19 +0,73%
EUR/USD 1,0690 -0,12%
FTSE 100 8.088,20 +0,54%
Germany40^ 18.188,60 +0,28%
Gold spot 2.315,69 -0,27%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

VIVORY...
+29,17%
ASMI
+11,02%
BESI
+4,23%
RANDST...
+4,13%
NX FIL...
+3,85%

Dalers

ALLFUN...
-8,71%
ING
-5,41%
Avantium
-2,37%
WDP
-2,20%
Flow T...
-1,79%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links