Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

‘Winst Biden heeft grote gevolgen voor olie en gas’

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 8 beleggertje2020 21 oktober 2020 17:54
    Denk niet dat Biden aan de macht komt ! Mensen weten al van de corona-agenda van de VN en de agenda tot 2030 ! Veel mensen zijn het zwaar beu om constant gekoeieneerd te worden en steeds meer mensen vragen zich af of corona gewoon niet erger is als een griepje . In mijn eigen omgeving heb ik zeker niet veel meer doden per jaar getelt als normaal .Trump wil de peper en peperdure VN die ook nog es de USA tegenwerkt , gewoon keihard opheffen. Heel veel burgers in de USA weten dat inmiddels al ! Zo dom zijn ze nu echt niet daar om Biden te laten winnen .
  2. forum rang 8 beleggertje2020 21 oktober 2020 19:40
    Fuck Biden ! Die hele VN agenda gaat naar de klote , daar zorgen ze in de USA wel voor met een overwinning voor Trump ! Dacht men nu werkelijk dat Biden de pimeur krijgt ? Een hoop links fakenieuws is gaande ! De VN gaat volgend jaar naar de klote , let maar op ! Steeds meer en meer mensen worden de corona-regels spuugzat ! Mensen die de griep hebben in ZH komen en mogelijk corona hebben worden gelijk behandeld als corona-patienten . De boel wordt gewoon flink opgeblazen is mijn idee ! Daarom ook heb ik FLOW ! Hoe dom kun je zijn om horeca met terassen dicht te gooien als je weet dat corona-besmettingen zeer weinig voorkwamen op terrassen. Daardoor geloven mensen de VN agenda niet meer en willen ook geen big reset en ook geen economy die vollredig groen wordt ! Ze kunnen het simpelweg niet betalen ! Simple is that !
  3. [verwijderd] 21 oktober 2020 19:40
    Als Biden aan de macht komt, dan hebben we binnenkort een nucleaire winter in het Midden-Oosten. Voormalig president Obama Hoessein heeft met Biden en Clinton al een voorproefje gegeven van de Arabische "lente" , dat uitmonden in sektarisch geweld met miljoenen doden en ontheemden als gevolg...... nogmaals de Biden wind is volgens mij een nucleaire wind van Iraanse nucleaire bommen.

    Om even jullie geheugen op te frissen: voormalig president Hoessein Obama kwam als islamitische vredesduif en kreeg de Nobelprijs voor de vrede bij aanvang van zijn eerste termijn, maar door zijn toedoen werden miljoenen mensen vermoord en ontheemd.
  4. forum rang 8 beleggertje2020 21 oktober 2020 19:50
    quote:

    Zorgeloosch schreef op 21 oktober 2020 18:21:

    Probleem is dat Biden best aan de macht kan komen. De stemmen die Biden krijgt zijn niet de stemmen voor het vertrouwen in Sleepy Joe maar als tegenstem uit haat voor Donald Trump.
    Meestal zijn het uitkeringstrekkers en criminelen en mensen uit de blacklives matter beweging die haat hebben tegen Trump. Voor de rest valt het m.i reuze veel mee. De meeste Amerikanen willen gewoon af van die peperduree VN-agenda 2030 ! Velen daar willen banen met fatsoenlijk brood op de plank . Al die werkende Amerikanen zorgen er gewoon voor dat Trump aan de macht komt . Ze gaan en willen daar meer zelf produceren , zo simpel is dat ! Als het aan trump ligt, heft die hele VN-agenda op en willen ze daar gewoon geen rooie cent meer in gaan stoppen. De Olie blijft gewoon vloeien . Ok niet in de auto's , maar zeker wel in de kunstof en plastic verwerkende industrie, ook dat gaar gewoon door want mensen zijn en blijven gemakzuchtig !
  5. forum rang 8 beleggertje2020 21 oktober 2020 19:56
    quote:

    Zorgeloosch schreef op 21 oktober 2020 18:21:

    Probleem is dat Biden best aan de macht kan komen. De stemmen die Biden krijgt zijn niet de stemmen voor het vertrouwen in Sleepy Joe maar als tegenstem uit haat voor Donald Trump.
    Er zijn veel meer mensen die Trump wel mogen, simpelweg omdat ie de waarheid verkondigd , hoe onhandig ook ! Hij zorgt dat Amerikanen de banen terugkrijgen die verloren gingen. Er wonen een hoop Amerikanen ook in caravans en die willen gewoon vooruitkomen in de USA en hun verloren werk terug !
  6. k2es 23 oktober 2020 21:25
    Trump is een idioot en niet geschikt voor het presidentschap, je kunt dat duidelijk zien aan de dingen die deze populist heeft gezegd en al zijn leugens, maar helaas zijn er nog veel simpele zielen die hem desondanks aanbidden en blijkbaar stekeblind zijn en zelfs beweren dat hij de waarheid spreekt. .
  7. [verwijderd] 26 november 2020 12:30
    De winst van Biden zal niet alleen effect hebben op de olie en gas in de vs, ook op de gezondhedszorg. ik ben een trotse vader van een chirurg in opleiding. mijn zoon wil over enkele jaren in amerika gaan studeren en een onderzoek doen naar Etalagebenen. hij vertelde me dat dit een onderwerp is wat in Amerika veel word besproken. zelf kon ik er op Nederlandse sites ook wel wat over vinden; zo kan je kijken op www.mijngezondheidsgids.nl/hart-vaat-... . Ik denk dat Biden (net als Obama ttt) meer aandacht, tijd en geld gaat stoppen in de gezondheidszorg nu hij is gekozen. Trump heeft het in zijn periode als president op dat gebied namelijk echt verpest. heeft u een andere mening/idee hierover, ik hoor het graag!
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,75 +0,95%
EUR/USD 1,0658 +0,05%
FTSE 100 8.052,26 +0,35%
Germany40^ 18.026,80 +0,93%
Gold spot 2.299,23 -1,20%
NY-Nasdaq Composite 15.451,31 +1,11%

Stijgers

VIVORY...
+26,32%
ALLFUN...
+4,13%
PROSUS
+3,70%
JUST E...
+3,25%
Philip...
+2,38%

Dalers

RANDST...
-5,75%
Akzo N...
-5,26%
NSI
-3,56%
Alfen ...
-1,71%
Arcelo...
-1,70%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links