Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Mind the gap

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 49
  2. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 79
  3. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 79

Reacties

290 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 15 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 16 oktober 2020 16:34
    quote:

    an12 schreef op 16 oktober 2020 16:28:

    [...]
    Ja, 2 dagen daling kan en mag kennelijk niet. Terwijl dat COVID toch echt uit de klauwen aan het lopen is.
    hier iig wel ja.. volledig uit de klauwen.. ik heb het idee dat alles weinig helpt.. daarom snel vaccin maar. nu dus fase 3 ...40 000 vrijwilligers.. afwachten maar.
  2. [verwijderd] 16 oktober 2020 16:59
    die move gisteren ook fake lijkt m9ij.. lager omdat vele mensen natuurik puts hebben verkocht om de boel recht te trekken.. echt 1 grote poppenkast dit.. de nieuwste mode is baken met calls kopen en dan een zette aan de stukken geven...

    wachten tot ze het de andere kant op gaan doen.. heeft niks meer met fundamenten te maken.. blij dat ik geen positie heb.. gisteren afgebouwd ..thank god. plus vandaag 34 eu.. scalps. toch nog iets. al met al...bedankt weer voor het geld.. deze maand tikkie minder dan vorige twee .. maar op zich leuk.
  3. DTJ 16 oktober 2020 17:17
    quote:

    'd Aandelen schreef op 16 oktober 2020 14:59:

    [...]

    Heftig DTJ en een enorme impact op zij die achter bleven en nu moeten zien wat je zo goed omschreef. Alsnog heel veel sterkte gewenst.

    De vrijheid waar men in de 60er jaren voor streed is helemaal doorgeslagen bij velen, geen verantwoordelijkheid nemen you only live once mentaliteit en dat zie dagelijks om je heen gebeuren.
    Dankjewel d Aandelen
  4. DTJ 16 oktober 2020 17:18
    quote:

    fred optie schreef op 16 oktober 2020 13:20:

    [...]

    shit.... gecondoleerd nog... drama ja... links en rechts verdwijenen rond mij ook steeds meer mensen in ziekenhuizen... mijn hoop is gevestigd op het vaccin... rusland heeft er al twee. nu in derde fase loopt volgende maand af.. en dan hoop ik dat ik snel een vaccin kan krijgen..
    Dankjewel Fred
  5. retsok 16 oktober 2020 18:00
    quote:

    fred optie schreef op 16 oktober 2020 15:55:

    sowieso vreemd dat in amerika en west europa de winkels open zijn... onverantwoordelijk... geven geen moer om hun volk zeg. schandalig.
    nou nog 1tje ter herinnering...

    Aan het begin van de corona crises.. italie.. rusland zend karrevrachten met hulpgoederen, mondkapjes en wat niet meer... helaas meer dan 95 % was waardeloos... die putin geeft geen moer om het italiaanse volk ..schandalig..

    nu maar hopen dat het vaccin en de mondkapjes voor de russen wat beter zijn....

    slava pu.... hmmm.. misschien beter gezegd...slaaf van put....
  6. [verwijderd] 16 oktober 2020 18:56
    quote:

    retsok schreef op 16 oktober 2020 18:00:

    [...]

    nou nog 1tje ter herinnering...

    Aan het begin van de corona crises.. italie.. rusland zend karrevrachten met hulpgoederen, mondkapjes en wat niet meer... helaas meer dan 95 % was waardeloos... die putin geeft geen moer om het italiaanse volk ..schandalig..

    nu maar hopen dat het vaccin en de mondkapjes voor de russen wat beter zijn....

    slava pu.... hmmm.. misschien beter gezegd...slaaf van put....
    Wat weet jij nou van putin. Hou jij je nou maar bij je democratische eu...heeft nl daar ooit voor gekozen eigenlijk?? Dacht het niet. En bij de voorzitter van de commissie ...is die gekozen?? Dacht het niet. Esm zegt dat je wat??? Democratie in nl??? En dat afschaffen van referenda dan??? En cordon sanitair tegen pvv...is dat democratisch?? Putin lijkt mij wel oke. En slaaf??? Waarom...slechts peesident hier. En populair. En dat merk ik iedere dag. Zal wel door de propaganda komen he...want iedereen weet altijd zo goed wat hier op tv is. Zonder maar 1 woord Russisch te spreken. Jullie zijn volledig en dan ook maar volledig gebrainwashed daar in nl. Dagelijks. Je hebt geen idee. Ik ben reuze blij dat hier iig niet dagelijks haat gezaaid wordt... iedere dag krijgen jullie navalny nieuws. Echter Assange??? Die schijnt niet meer te bestaan. Navalny!!! De oppositieleider...hahahaha. je weet niet eens wie hier de oppositie is... triest. 24 miljoen Russen gestorven in wo 2. En het enige wat nl kan doen is dagelijks schijten op putin en Rusland. Totdat ze het echt zat worden. Wat dan????
  7. [verwijderd] 16 oktober 2020 19:01
    @retsok. En die ventilators...die Rusland ook naar Amerika heeft gestuurd ...ook niet goed. En het zieke is dan dat er in de media staat...dat ze er voor betaalt hebben. Nou echt niet. Alleen voor de disposals. Die ventilatoren waren in leen. Totdat ze hun eigen voorraad op peil hadden. Echt werkelijk waar ongelofelijk. Alleen maar negativiteit. Het westen had nooit moeten kloten in ukraine. Zegt de naam victoria nuland je iets. Dan hadden de mensen van de mh 17 gewoon nog geleefd. Hoor je niemand over. Of is Rusland dat gezeik begonnen in ukraine?? Associatie verdrag zegt dat je iets???
  8. [verwijderd] 16 oktober 2020 19:06
    @retsok. Ik zou zeggen ...haal nog een paar vluchtelingen binnen. En laat je lekker gek maken met het milieu. Voor onze kinderen. Of voor economische groei. Ondertussen zullen er morgen wel weer wat geld hesjes in elkaar geslagen worden. Maar macron is goed zeker. En merkel denk je dat die Duitsers blij zijn met 1°0000000000 vluchtelingen? Hebben ze daar ooit voor gekozen? Ga jij maar lekker stemmen bij eu verkiezingen. Legaal maken voor een orgaan waar nl tegen gestemd heeft. Mijn god retsok. Je moet nog zeer veel leren. Zeer veel.
  9. [verwijderd] 16 oktober 2020 19:09
    En nee putin zal mij een rotzorg zijn. Maar bedenk wat er in wo 2 is gebeurd. Toen waren de joden overal de schuld van. Nu China en Rusland??? Terwijl je waarschijnlijk nooit een interview gezien hebt met putin. Niks. Kijk maar uit. Joden waren machteloos. Russen niet. Ze doen niet wat men wilt wat ze doen. Je zou trots moeten zijn. Ipv gal spuien.
290 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 15 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links