Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Gaussin PSE:ALGAU.FR, FR0013495298

  • 0,247 19 apr 2024 17:29
  • -0,004 (-1,40%) Dagrange 0,245 - 0,259
  • 68.640 Gem. (3M) 146,7K

Gaussin 2020

1.801 Posts
Pagina: «« 1 ... 45 46 47 48 49 ... 91 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Ferdinand 62 15 oktober 2020 11:21
    quote:

    Alex02 schreef op 15 oktober 2020 11:01:

    NAVYA staat net als GAUSSIN op -10% vandaag
    Ze zijn ook allebei hard omhoog gegaan. Vandaag een tijdelijke correctie, wat niet raar is zeker met een negatieve beurs. Ik denk dat beiden in de loop van de dag wel weer omhoog gaan en anders hersteld het morgen wel weer.
  2. [verwijderd] 15 oktober 2020 12:18
    Krankzinnig dit, ondanks de mega slechte beurs op dit moment en de dagen van enorme stijging. Alle stop losses worden telkens geraakt en dan buigt de beginnende stijging weer naar beneden. Dus bij dit aandeel : beste is een S.L. in je hoofd te zetten, maar niet daadwerkelijk. Het is een groot algoritme-spel dat de S.L.'s onmiddellijk herkent en oppikt. Dit zeg ik doordat ik al een paar keer hiermee heb zitten spelen, computer reageert direct.
  3. forum rang 6 Theo3 15 oktober 2020 12:35
    Kijk eens over de beurs heen als je tijd hebt alles staat zo'n beetje diep rood. De koers komt van 2 weken terug van 3,12 of iets meer, dat is toch nog een mooie stijging nu op 6.40. Je had toch op 8,10 winst kunnen pakken skyD, maar dat heb je niet gedaan of je zat er toen niet in. Het is gewoon een rot sentiment en iedereen gaat erin mee naar beneden.
  4. forum rang 5 RW1963 15 oktober 2020 13:45
    quote:

    Theo3 schreef op 15 oktober 2020 12:35:

    Kijk eens over de beurs heen als je tijd hebt alles staat zo'n beetje diep rood. De koers komt van 2 weken terug van 3,12 of iets meer, dat is toch nog een mooie stijging nu op 6.40. Je had toch op 8,10 winst kunnen pakken skyD, maar dat heb je niet gedaan of je zat er toen niet in. Het is gewoon een rot sentiment en iedereen gaat erin mee naar beneden.
    Waarschijnlijk moeten we wachten tot na de presidentsverkiezingen in de VS en een vaccin/medicijn tegen corona, en daarna breken denk ik pas weer betere tijden aan. Maar hopelijk gaat het dan ook hard, portefeuillebreed ;-)
  5. Brabo 16 oktober 2020 09:13
    Artikel van Boursorama (vertaald met Deepl vanuit www.boursorama.com/bourse/forum/1rPAL... ) . Het geeft een overzicht van het sterke dossier dat Gaussin heeft als een interessant aandeel.

    Hallo iedereen, ik denk dat veel mensen hier zich nog niet volledig bewust zijn van het over-realisme dat we de afgelopen dagen hebben meegemaakt. Het lijkt mij dan ook belangrijk om na enkele maanden van onderzoek naar dit bedrijf een verrijkte en afgeronde topo te heruitgeven. (Hopend dat dit geloof niet wordt afgekeurd).

    Ik wil eerst en vooral benadrukken dat ik altijd hard werk aan mijn dossiers, maar ik heb in mijn ogen nog nooit zo'n dossier van gewapend beton bij de hand. Wat we doormaken is ongewoon, we hebben waarschijnlijk het grootste dossier van het komende decennium voor ons liggen. Naar mijn mening kan Gaussin waarschijnlijk binnen 10 jaar een toekomstig bedrijf worden dat genoteerd staat op SBF120, of zelfs op cac40.

    Laten we aan de slag gaan: de conferentie van 6 oktober.

    Voor degenen die de conferentie hebben gemist, is het mogelijk om de conferentie bij te wonen door deze opnieuw af te spelen door direct naar de @GaussinGroup pagina op facebook te gaan.
    Laten we een synthese maken van de belangrijkste informatie die tijdens deze 2 conferenties werd aangekondigd (want ja, er waren er 2, waarvan de tweede om 17.30 uur niet werd herhaald op de @GaussinGroup-pagina, en u begrijpt misschien waarom):

    - Lancering van een WORLD-première van de H2-voertuigen (dat weten we allemaal). Maar ook en vooral, van de UNIEKE reeks tot de WERELD van AUTONOMOUS-waterstofvoertuigen.
    - De heer Christophe Gaussin zelf, lid van het Parlement, en de voormalige CEO van de SNCF, de heer Pepy, die onlangs door de heer Gaussin is ingehuurd, hebben voor de ogen van de president van de Franche-Comté duidelijk gezegd en bevestigd dat Gaussin de toekomstige Franse LICORN zal zijn.
    - Chritophe Gaussin is dus van plan om zijn personeel te vermenigvuldigen met 10 om 3000 medewerkers te bereiken in 2025.
    - Sterke steun van de president van de Franche-Comté, wat waarschijnlijke toekomstige staatssteun inhoudt.
    - Medaille van het werk voor de vader van de heer Christophe Gaussin.
    - Aankondiging van nieuwe voertuigen in productie die in de komende maanden zullen worden uitgebracht en die, ik citeer, "waarschijnlijke wereldpremières" zullen zijn.
    - Een grote druppel van de plaatsvervanger tijdens zijn toespraak (rond 17u45) van een gezamenlijk werk met UPS en AMAZON (omdat de replay niet beschikbaar is heb ik helaas geen bron om u te brengen, maar ik ben niet de enige die het gezien en gehoord heeft. Andere mensen op het forum kunnen dit aan u bevestigen).
    - Precisie van grote aanbestedingen op het terrein door Christophe Gaussin (Gaussin heeft er al over gesproken in juli cf : zie ***HYPERLOOP**).

    Voor degenen die nog steeds twijfelen aan de toekomst van de waterstofmarkt nodig ik u uit om deze onderwerpen te gaan bekijken:

    - de wereldwijde uitdaging van de opwarming van de aarde:
    www.boursorama.com/bourse/forum/1rPAL...

    - groene waterstof die binnenkort op de maan wordt geproduceerd?
    www.h2-mobile.fr/actus/hydrogene-vert...

    - de waterstofmarkt wordt door de Bank of America geschat op 11 biljoen dollar (11 biljoen dollar):

    www.cnbc.com/2020/09/27/hydrogen-is-a... market-set-to-explode-says-bank-of-america.html? __source=sharebar|twitter&pa r=sharebar

    - DE VRACHTWAGENS ZULLEN DE EERSTE FASE VAN DE WATERSTOFVOERTUIGEN ZIJN DIE OP DIT GEBIED WORDEN ONTWIKKELD:

    www.axios.com/hydrogen-trucks-semis-f... -84f8-e27e4e89618e.html? utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaig n=organic&utm_content=1100

    - Onder andere: Duitsland geeft 9 miljard, Frankrijk 7 miljard, Spanje 10 miljard, Portugal 7 miljard, etc. etc. op voor de ontwikkeling van waterstof.

    Hoe zit het met de VS? 2000 miljarden zijn blijkbaar in discussie voor een herstelplan in verband met Groene Energie... We moeten ons ervan bewust zijn dat als de VS besluit dit plan te lanceren, ze geen grapjes maken!

    Gaussin raakt de mijl met zijn nieuwe voertuigen... Zou hij een toekomstige reus kunnen zijn die op het punt staat geboren te worden? Ter herinnering:

    - Capi Tesla: 400 miljard.
    Zakelijk: Elektrische auto's, autonome voertuigen.
    Exploitatie van energie: ELEKTRISCH.
    - Capi Nikola: 9 miljard
    Bedrijf (in ontwikkeling...) : H2 Trucks.
    Energie: HYDROGEN.
    - Gaussin capi: 120 miljoen... Dat is 75 keer minder dan Nikola en 3300 keer minder dan Tesla.
    Zakelijk: elektrische, autonome voertuigen, H2-voertuigen (bestaand!)
    Energie: HYDROGEN / ELECTRISCH.

    Het lijkt erop dat de machine in bedrijf is, aangezien Gaussin op 09/10/2020 een partnerschapsovereenkomst heeft gesloten met Faurecia om mee te werken aan de ontwikkeling van een vloot van emissieloze logistieke voertuigen. De mars is onderweg, mensen!

    Hoe dan ook, als dat alles was waar het om ging... Maar eigenlijk is dat niet alles! Praten over deze droommarktkapitalisatie zou niets zijn zonder het beton erachter. Daarom herhaal ik mijn reeds bekende topo (link: www.boursorama.com/bourse/forum/1rPAL... om u meer informatie te geven om u te helpen begrijpen waar we mee bezig zijn.
1.801 Posts
Pagina: «« 1 ... 45 46 47 48 49 ... 91 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links