Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Forum van Democratie: opkomst en ondergang van Baudet

3.660 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 183 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 jonas 11 oktober 2020 20:14

    Aangaande Forum. Vreemd vind ik dat ze geld bestemd voor beleidsmedewerkers zoals jonge slimme ambitieuze mensen en parttime studenten niet daarvoor gebruiken.

    Die hadden natuurlijk allang al bedacht dat het nu eens tijd wordt om via de Kamer een commissie in te stellen om geroofde Nederlandse kunst in het buitenland terug te halen. En dan steeds hoofdelijke stemming eisen om die onzichtbare Kamerleden even zichtbaar te maken.

    Zou ook weleens een referendum willen zien over of de bevolking zo blij is met die miljarden voor de Zuidelijke landen onder het mom van Coronasteun. Welke partijen en Kamerleden zouden hier voor of tegen zijn?

    PvdA, VVD, D"66 , GroenLinks, CU durven zoiets niet eens aan. BANG VOOR DE EIGEN BEVOLKING EN HUN MENING!

    Partijen die dat wel durven komen in aanmerking voor mijn stem.

    Groet, Jonas

    PS Voor Zwarte Ridder over voetbal. Stel je loopt lekker alleen ergens te wandelen op het veld zoals veel spelers van Oranje deden. Beset je dan niet dat er afgezien van de keeper elders 10 tegen de 10 staan te voetballen waar jij niet aan meedoet!
  2. forum rang 6 jonas 11 oktober 2020 21:54
    Correctie DZR elders staan ze dan 10 tegen 9. We missen gewoon de Neeskes en Davidsspirit.

    Staan de spelers achteraf commentaar te leveren op de TV zo van ja het ging wel allemaal wat langzaam. Beetje minder slaafse commentator zou zeggen: man daar stond je toch ZELF bij! Had ik zelf dan nog pit erin moeten brengen?

    Echt zeer teleurstellend dat Nederlands Elftal en als Thierry zo doorgaat het FvD ook al teleurstellend.

    Het enige goede is dat ze "Toen was geluk zo gewoon" nu eens herhaald uitzenden. Veel beter dan dat Gendergedram en asielzoekersgemekker bij Nieuwsuur en ander linksgedram zonder enige echte kennis bij dat NPO. Lijkt me goed daar eens een E 500.000.000 op te korten. Geld zou kunnen naar bijvoorbeeld 100.000 arme kinderen een laptop e.d. te geven tegen E 5000.

    Uiteraard zullen die linkse NPO-medewerkers die zo erg pro anti pro no gender en anti racisme en kapitalisme zijn het erg met me eens zijn dus afschaffen NPO 2 en 3.
    En om over reclame tegen te gaan. Je hebt natuurlijk na elke 10 minuten een plaspauze nodig stel je gewoon eisen aan de die commerciële omroepen.

    Overigens die commerciële omroepen lopen ook al vol met schuldbewuste kapitalisten die de hel al voor hen zien en de per definitie in Nederland links opgeleide cq geïndoctrineerde journalisten. Neem zo een BNR. Het is allemaal GroenLinks getoeter even dat gaat de hele dag maar dom door met elke dag een uurtje Trump basen en het bezingen van de groene glorie. Ze waren ook dol op bomenkap (biomassa). Hebben een hekel aan feiten.

    Groet, Jonas
  3. forum rang 10 DeZwarteRidder 13 oktober 2020 17:51

    Forum krijgt geen toestemming voor ruim 1000 auto’s bij Brabanthallen

    UPDATEDEN BOSCH - Forum voor Democratie krijgt vanwege de coronaregels geen vergunning voor een drive-in evenement met ruim 1000 auto's bij de Brabanthallen. De partij van Thierry Baudet wilde dit evenement met het oog op de verkiezingen op 31 oktober houden op het grote parkeerterrein aan de Diezekade in Den Bosch.
    Robèrt van Lith 11-10-20, 13:28 Laatste update: 13:47 Bron: BD

    ,,Wij hebben het voorstel langs de Noodverordening gelegd en komen tot de conclusie dat een dergelijke bijeenkomst nu niet mag", laat een woordvoerster van de gemeente Den Bosch weten. ,,Wij verlenen er geen vergunning voor. Ook past het niet in de milieuvergunning en kan er geen incidentele ontheffing voor worden verleend.”

    Volgens Forum voor Democratie zou het evenement helemaal volgens de coronaregels zijn, zo vermeldt de partij op haar website. De avond zou in het teken staan van het programma voor de landelijke verkiezingen van woensdag 17 maart 2021.

    Bij de Brabanthallen waren in deze coronacrisis al wel eerder drive-in evenementen op het grote parkeerterrein aan de Diezekade. Directeur Jeroen Dona van de Brabanthallen: ,,Het ging dan om enkele honderden auto's. We hebben hier een aantal bedrijven gehad dat zo'n evenement organiseerde voor het personeel. Op deze manier konden ze toch met z'n allen bij elkaar komen.”
  4. forum rang 8 Freemoneyforever 14 oktober 2020 07:21
    quote:

    Wilbar schreef op 11 oktober 2020 18:47:

    Rutten ?

    Hij zal toch niet "Ome Willem" bedoelen?
    www.youtube.com/watch?v=kb_odiccVY8
    Toch wel erg als je na 10 jaar nog steeds niet precies weet wie hoe je de naam van de minister-president van Nederland correct schrijft
    Struikelen over spelling zegt ook iets over jou. Mij gaat het om meningen te lezen, ik maak wel eens een spelfout. Is mijn mening dan minder waard?
  5. forum rang 6 Chiddix 3 november 2020 08:19
    Jan Roos zegt in een interview, FVD aanhangers wil ik waarschuwen dat ze op een schip zitten waar het eenmansorkest met de dag gekkere toontjes begint te spelen terwijl het steeds dieper wegzinkt.
    Dat heeft ongetwijfeld te maken hoe de partij zich opstelt in coronatijd.
    Ben het ook niet eens hoe Baudet aankijkt tegen de aanpak van de coronacrisis en wat hij erover zegt.
    Jinek onderwierp gisterenavond Baudet aan een kruisverhoor over het standpunt van de leider(kool en geit sparen) inzake de aanpak van het coronavirus. Het was voor hem een onaangenaam gesprek.
  6. forum rang 10 DeZwarteRidder 3 november 2020 08:23
    quote:

    Chiddix schreef op 3 november 2020 08:19:

    Jan Roos zegt in een interview, FVD aanhangers wil ik waarschuwen dat ze op een schip zitten waar het eenmansorkest met de dag gekkere toontjes begint te spelen terwijl het steeds dieper wegzinkt.
    Dat heeft ongetwijfeld te maken hoe de partij zich opstelt in coronatijd.
    Ben het ook niet eens hoe Baudet aankijkt tegen de aanpak van de coronacrisis en wat hij erover zegt.
    Jinek onderwierp gisterenavond Baudet aan een kruisverhoor over het standpunt van de leider(kool en geit sparen) inzake de aanpak van het coronavirus. Het was voor hem een onaangenaam gesprek.
    Ik heb vanaf het begin gewaarschuwd voor Bodet, maar jij wilde het niet geloven.
  7. forum rang 6 Chiddix 3 november 2020 08:54
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 3 november 2020 08:23:

    [...]
    Ik heb vanaf het begin gewaarschuwd voor Bodet, maar jij wilde het niet geloven.
    Inderdaad maar toen was het coronavirus er nog niet. Zie nu onkunde, dwaasheid en onwetendheid bij de partij over de aanpak van het coronavirus. De wijzen zijn dwaas geworden. Op 25 zetels gestaan in de peilingen en thans nog 7 zeteltjes.
    Rutte hoeft er niets aan te doen maar kan achterover leunen en toekijken.
  8. forum rang 10 DeZwarteRidder 3 november 2020 09:13
    quote:

    Chiddix schreef op 3 november 2020 08:54:

    [...]Inderdaad maar toen was het coronavirus er nog niet. Zie nu onkunde, dwaasheid en onwetendheid bij de partij over de aanpak van het coronavirus. De wijzen zijn dwaas geworden. Op 25 zetels gestaan in de peilingen en thans nog 7 zeteltjes.
    Rutte hoeft er niets aan te doen maar kan achterover leunen en toekijken.
    Of iemand een goede politicus is, wordt bepaald door zijn of haar karakter en de karakters van Trump en Bodet zijn totaal fout, ieder op z'n eigen manier.
  9. forum rang 6 Chiddix 3 november 2020 09:20
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 3 november 2020 09:13:

    [...]
    Of iemand een goede politicus is, wordt bepaald door zijn of haar karakter en de karakters van Trump en Bodet zijn totaal fout, ieder op z'n eigen manier.
    Je had Bolsonaro en Trump. Lijken mij geen goede voorbeelden om die na te volgen om het virus te bestrijden. Men volgt het Zweeds model dat in West-Europa niet werkt behalve in Zweden.
    Baudet had het gisterenavond over het sluiten van ziekenhuizen in Amsterdam maar niemand zag het coronavirus aankomen. In Flevoland werden ook ziekenhuizen gesloten.
  10. forum rang 8 het zwaard 3 november 2020 10:04
    Als rechtse populist "pure sang" kon Baudet haast niets anders dan de Trump kaart kiezen. Deze werd dan nog eens versterkt door het aantrekken van Derk jan Eppink. Eenmaal duidelijk werd dat Trump niet het grote voorbeeld was, en nu misschien geen president meer wordt moest Baudet snel schakelen , maar vond de juiste versnelling niet. Hierdoor kwam hij steeds dichter bij de politiek terecht van Wilders .Van Trump weten we dat hij 'n narcist is, maar is Baudet dat ook niet! . Hij is net 'n even arrogante figuur en betweter, die er nooit zal in slagen om een coalitie te kunnen sluiten met een andere partij. Dat hebben nu veel mensen nu ook door en haken hierdoor af. FVD zit nu tussen de hamer en het aanbeeld en zal tot moes worden geslagen indien het niet snel een uitweg vind.
  11. forum rang 10 DeZwarteRidder 3 november 2020 10:14
    Werkelijk het enige wat Wilders en Bodet ooit bereikt hebben is dat de regering steeds meer naar links gedwongen wordt.

    En dat is precies het tegenovergestelde waar ze eigenlijk voor staan.

    Als ik op een van deze partijen gestemd zou hebben, dan zou ik nu toch erg nare gevoelens gaan krijgen.
  12. forum rang 6 Chiddix 3 november 2020 10:23
    Als oppositie is het de gewoonte om te zeggen , dat het kabinet verkeerd bezig is. De PVV staat op 24 zetels. Het loont maar het FVD zegt dat ook en kukelt omlaag. Zeg halvering als je uitgaat van 15 zetels.
    Als je niet op tijd corrigeert zak je het moeras in. Johnson(VK) zag het op tijd in en wijzigde zijn visie over de aanpak van het virus. Groepsimmuniteit mag dan een doel op zich zijn maar je moet er geen beleid van maken.
  13. forum rang 7 rene l 3 november 2020 10:38
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 3 november 2020 10:14:

    Als ik op een van deze partijen gestemd zou hebben, dan zou ik nu toch erg nare gevoelens gaan krijgen.

    Ik heb er nog geen enkele keer spijt van gehad dat ik op Wilders gestemd heb en stem volgend jaar ook zeker weer op hem.

    Wilders staat langs de zijlijn, het lijkt of hij niets bereikt heeft, maar hij heeft al veel bereikt.

    Zonder hem was ons land al volledig ten grabbel gegooid aan de Eurofielen, we hadden opgescheept gezeten met nog meer ongewenste gelukszoekers, en de groene en onbetaalbare droom van Timmermans was al verder uitgerold.

    Pas maar op met D66 en Groen Links, gevaarlijke en linke figuren die nog meer Europa willen en onze eigen ziel het liefst tegen de Poedelprijs verpatsen aan Brussel.
    En de sinterklazen van de PvdA, hoog de staatsschuld maar verder op, te zot voor woorden.

    De jeugd wordt klaargestoomd voor dit alles, het linke denken wordt op de scholen uitgerold, tegenspraak wordt niet geduld, en leen je arm met geld van het systeem.

    En uiteindelijk zit je voor de rest van je leven vast aan de ketting van het systeem.
    De vrijheid die we ooit hadden zal volledig de kop ingedrukt worden en nooit meer vanzelfsprekend worden.

    T.z.t. krijgen we de definitieve doodsteek, we zullen moeten gaan leven volgens de regels van de Islam.
  14. forum rang 6 Chiddix 3 november 2020 11:25
    quote:

    whammy schreef op 3 november 2020 11:07:

    [...]

    Foutje Joost Eerdmans op 4 of is Lange Frans een joke van je?
    Op de officiele kieslijst staat Joost op 4. Een goede keuze. Maar waar het mij om gaat is, de partij heeft een standpunt ingenomen m.n Hiddema en Baudet waar de helft van de FVD aanhang het niet mee eens was. Geen enkele notie hoe hun achterban dacht.
    De coronacrisis werd een valkuil voor het FVD. Dan hou je over z on kieslijst die ik samenstelde. En 6 namen is dan genoeg. Je zou er nog een rapper bij kunnen zetten.
    Het roer moet om van de piratenpartij , om er nog wat van te maken.
  15. forum rang 10 DeZwarteRidder 3 november 2020 11:36
    quote:

    rene l schreef op 3 november 2020 10:38:

    [...]
    Ik heb er nog geen enkele keer spijt van gehad dat ik op Wilders gestemd heb en stem volgend jaar ook zeker weer op hem.

    Wilders staat langs de zijlijn, het lijkt of hij niets bereikt heeft, maar hij heeft al veel bereikt.

    Zonder hem was ons land al volledig ten grabbel gegooid aan de Eurofielen, we hadden opgescheept gezeten met nog meer ongewenste gelukszoekers, en de groene en onbetaalbare droom van Timmermans was al verder uitgerold.

    Pas maar op met D66 en Groen Links, gevaarlijke en linke figuren die nog meer Europa willen en onze eigen ziel het liefst tegen de Poedelprijs verpatsen aan Brussel.
    En de sinterklazen van de PvdA, hoog de staatsschuld maar verder op, te zot voor woorden.

    De jeugd wordt klaargestoomd voor dit alles, het linke denken wordt op de scholen uitgerold, tegenspraak wordt niet geduld, en leen je arm met geld van het systeem.

    En uiteindelijk zit je voor de rest van je leven vast aan de ketting van het systeem.
    De vrijheid die we ooit hadden zal volledig de kop ingedrukt worden en nooit meer vanzelfsprekend worden.

    T.z.t. krijgen we de definitieve doodsteek, we zullen moeten gaan leven volgens de regels van de Islam.
    Van Harte Bedankt voor je stem op Wilders namens Groen Links, de PvdA en de SP.........!!!
3.660 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 183 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0653 +0,09%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.719,20 -0,66%
Gold spot 2.393,41 +0,59%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links