Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Gaussin PSE:ALGAU.FR, FR0013495298

  • 0,247 24 apr 2024 16:18
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 0,247 - 0,258
  • 29.316 Gem. (3M) 143,4K

Gaussin 2020

1.801 Posts
Pagina: «« 1 ... 37 38 39 40 41 ... 91 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Theo3 8 oktober 2020 18:47
    Een fabrikant die dit concept omarmt, is Gaussin. Eerder dit jaar bevestigde Gaussin een order bij het in Nieuw-Zeeland gevestigde CentrePort voor zeven volledig elektrische terminaltrekkers en zeven TT terminaltrekkers.

    De trekkers voor het hanteren van containers worden aangedreven door lithium-metaal-polymeer (LMP) -batterijen, die de uitstoot en geluidshinder tot nul reduceren en tegelijkertijd de veiligheid, het bestuurderscomfort en de productiviteit verhogen.

    De effectiviteit van deze trailer / tractorcombinatie met alternatieve technologie werd in maart 2020 geverifieerd. UPS, wereldwijd vracht- en logistiekbedrijf, testte zes elektrische voertuigen van Gaussin op prestaties en sterkte bij het verplaatsen van opleggers en containers.

    De combinatie Trailer en Swap Body Mover zou een aantal voordelen hebben. De gebruikte batterijwisseltechnologie zorgt niet alleen voor emissievrijheid, maar ook voor een volledig opgeladen batterij wanneer deze leeg raakt. Dit, zo wordt gezegd, biedt een belangrijk voordeel voor havenbeheerders, omdat de afhandeling van tractor- en trailerladingen op een constante basis, 24/7 kan worden uitgevoerd.

    De testresultaten van UPS bevestigden verder dat autonoom rijden met een trekker / oplegger aanzienlijke besparingen kan opleveren. En met extra sterkte, weerstand tegen beschadiging en flexibiliteit, zijn havenbeheerders die op zoek waren naar een geoptimaliseerd ontwerp een stap dichterbij gekomen.

    www.portstrategy.com/news101/products ...
  2. symbol 9 oktober 2020 08:02
    Gaussin en Faurecia werken samen aan de ontwikkeling van een vloot van emissievrije logistieke voertuigen
    Faurecia en Gaussin kondigen de ondertekening aan van een partnerschap om Gaussin-voertuigen voor logistiek en havenafhandeling uit te rusten met Faurecia-waterstofopslagsystemen.

    De opslagsystemen dragen 5 kg waterstof aan 350 bar en bieden een autonomie tot 12 uur gebruik. De opslagsystemen zullen worden ontwikkeld en geproduceerd door Faurecia vanuit zijn wereldwijde expertisecentrum in Beieren, dat zich toelegt op waterstoftanks.

    De levering van deze systemen begint voor het einde van 2020 voor twee typen Gaussin-voertuigen:
    - De ATM-H2 bestemd voor transport in een logistiek centrum met een tractiecapaciteit van 38 ton,
    - De APM-H2, geschikt voor haventransport, kan tot 75 ton slepen.
  3. [verwijderd] 9 oktober 2020 10:04
    quote:

    kneut schreef op 9 oktober 2020 08:57:

    Niet te vroeg juichen meestal pakt men einde van vrijdag even hun winst..de bekende rollercoaster
    Klopt Kneut, zeker professional traders nemen de aandelen niet mee het weekeinde in. Maar in geval van Gaussin en bijv. Pharming kun je ze beter houden nu. Ook al daalt hij einde vrijdagmiddag. Kan elk moment een nieuwtje komen bij deze 2 aandelen, dan kun je ze maandagmorgen maar beter hebben. p.s. : is maar mijn mening hoor, geen koop of verkoop advies.
  4. MamiMoMan 9 oktober 2020 10:51
    Wat een geweld hier :) ik heb spijt dat ik destijds niet meer heb ingekocht. Er zullen vandaag wat winstnemingen zijn, maar er zit echt muziek in dit aandeel. Ik denk dat we op vrij korte tijd wel richting de 10 euro per aandeel kunnen knallen om nog te zwijgen over het verre toekomst potentieel. Mooi dit! Ik blijf volgen.
1.801 Posts
Pagina: «« 1 ... 37 38 39 40 41 ... 91 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links