Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Gaussin PSE:ALGAU.FR, FR0013495298

  • 0,246 18 apr 2024 09:43
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 0,246 - 0,246
  • 1.091 Gem. (3M) 146,5K

Gaussin 2020

1.801 Posts
Pagina: «« 1 ... 36 37 38 39 40 ... 91 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. cdbe 8 oktober 2020 12:38
    Ik weet niet of Gaussin in de film zal te zien zijn maar....
    De voetbalclub van de hoofdstad, PSG, opgericht in augustus 1970, viert in 2020 zijn 50-jarig jubileum. Dit jubileum had perfect kunnen zijn zonder de nederlaag van de club in de Champions League-finale. Fans van Paris Saint-Germain kunnen nu in een vierdelige documentaireserie op Amazon Prime ontdekken achter de schermen van het Europese avontuur en 50 jaar geschiedenis van hun club.
    Een eerste 100% Europese aflevering

    "Tout Prêt des étoiles", de eerste aflevering van de Here is Paris, 50 years of passion docu-serie is al beschikbaar (sinds 15 september 2020). Het werd in bijna realtime gefilmd, gemonteerd en uitgezonden om het seizoen 2019/2020 voor PSG en het Europese avontuur van de club te volgen. De onderdompeling in het dagelijkse leven van het team en de exclusieve interviews met de spelers maken het mogelijk om 52 minuten lang zo dicht mogelijk bij de hoop en de val van de club in de Champions League 2020 te leven. Iedereen raakte betrokken. , inclusief personeel en personeel, van trainer Tuchel tot sterren Mbappé en Neymar. Drie weken lang konden de regisseurs "bijna alles filmen, behalve de kleedkamers voor de wedstrijd" *. Deze eerste niet geplande aflevering maakt gebruik van de goede resultaten van de club om een ??vierde deel aan de serie toe te voegen en verwachtingen te wekken bij de supporters.
    Drie afleveringen voor geschiedenis

    Deze ongekende onderdompeling en deze ongeziene beelden zijn het resultaat van een co-productie van PSG TV en CAPA, met Manuel Herroro en Benjamin Montel als auteur en co-regisseurs. Archiefbeelden en interviews met alumni van de club zullen worden toegevoegd voor de rest van de serie, drie afleveringen gepland voor de loop van 2021. Doel: de geschiedenis van de club vertellen door verleden en heden te mengen. Soms beschouwd als (door sommigen) als oppervlakkig, bling-bling en in afwachting van het succes alleen voor geld, hoopt de club (die de serie co-produceert) aan iedereen te bewijzen dat het echt deel uitmaakt van de geschiedenis van het Franse voetbal. sinds de komst van de Qataris aan het hoofd.
    Serie over clubs, een trend

    Amazon kreeg een hit met de deal van PSG, een club die niet altijd gewend is om te communiceren over zijn innerlijke werking. Maar de Parijse club is niet de eersten die hun deuren openen voor camera's.

    De laatste tijd communiceren de grote voetbalclubs van de hele wereld enorm via historische en intieme documentaires: Juventus van Turijn, Manchester City, Sunderland, Boca Juniors ... Het bieden van een beetje geheimhouding en magie aan de supporters, is een middel voor de clubs van hun zichtbaarheid vergroten in een wereld waar merchandising steeds zwaarder weegt.
  2. forum rang 7 Succes 8 oktober 2020 13:40
    Verbaast me niets als dit waar blijkt te zijn!
    Begin dit jaar is er uitgebreid door UPS getest, dus dat hier nu orders uit komen is zeer waarschijnlijk .... en het koers verloop & volume wijzen ook in die richting.
    Voorkennis is er altijd!

    pressroom.ups.com/pressroom/ContentDe...

    Succes allen!
  3. [verwijderd] 8 oktober 2020 14:56
    quote:

    Goudmijntje schreef op 8 oktober 2020 13:28:

    Er is speculatie omtrent de tweet gaussin christophe.

    twitter.com/GaussinChristo1/status/13...

    Zou midden in de nacht gepost zijn. In USA is het dan avond en vermoeden dat hij daar momenteel zit!

    Nieuws zal komen denkik.

    Klinkt logisch, embleem UPS stond ook al op de tank... Heb nog maar wat bijgekocht boven de 6, dus hij MOET door (ahum)....Suc6!
  4. [verwijderd] 8 oktober 2020 15:06
    Google vertaling :
    letrois.info/a-la-une/hericourt-gauss...

    Héricourt: Gaussin passe à l’hydrogène

    Pierre-Yves Ratti | Publié le 06/10/2020

    De ontwerper en fabrikant van transport- en logistieke oplossingen uit Héricourt (Haute-Saône) presenteerde dinsdag zijn eerste twee waterstofvoertuigen. Hun tanks worden geleverd door Faurecia Bavans, wiens "wereldwijde onderzoeks-, ontwikkelings- en testcentrum van expertise" voor waterstoftanks diezelfde ochtend werd ingehuldigd.

    De Noord-Franche-Comté is bezig met de overgang van de droom van waterstof naar de realisatie ervan, met prestaties zoals die welke Gaussin Manugistique op dinsdag 6 oktober 2020 presenteerde in zijn gebouwen in Héricourt, het hoofdkantoor van het bedrijf. En het is geen toeval dat Christophe Gaussin, ter gelegenheid van de presentatie van zijn eerste twee waterstofvoertuigen, Daniel Hissel uitnodigde, die al twintig jaar aan de brandstofcel heeft gewerkt en onlangs de medaille ontving. CNRS-innovatie: een manier om hulde te brengen aan het jarenlange onderzoek in het noorden van Franche-Comté, dat vandaag de dag heeft geresulteerd in voertuigen die worden aangedreven door waterstof en brandstofcellen.

    “Hier worden de mobiliteitsrevoluties gemaakt voor de hele wereld. Hier bevinden we ons op waterstofgebied. We geloofden er eerder in dan alle anderen. De competentie is hier ", in het noorden van Franche-Comté, de president van de regio Bourgogne-Franche-Comté, Marie-Guite Dufay, enthousiast tijdens deze presentatie.
    Van elektrisch tot waterstof

    Gaussin ontwerpt en vervaardigt handling- en transportvoertuigen voor logistiek (Amazon, Decathlon, Carrefour, UPS, enz.) En voor havens en luchthavens. Het bedrijf had al elektrische voertuigen in zijn catalogus; het biedt nu voertuigen met “100% waterstof”. Pre-orders zijn open en de marketing start in de eerste helft van 2021. De ATM-H2 is bedoeld voor logistieke centra; hij heeft een trekkracht van 38 ton. De APM-H2 is bestemd voor het vervoeren van containers naar havens met een trekkracht van 75 ton.

    "Deze voertuigen zullen worden uitgerust met de Hydrogen Powerpack, waarvan de eerste ontwikkelingen teruggaan tot de samenwerking met CEA-Liten (Commissariat à l'Energie Atomique - Innovatielaboratorium voor nieuwe energietechnologieën en nanodeeltjes)", specificeert Gaussin in een persbericht van haast je.
    Christophe Gaussin, directeur van Gaussin Manugistique.
    Christophe Gaussin, directeur van Gaussin Manugistique.
    KROEG

    "Gebruikt in een brandstofcel, combineert waterstof met zuurstof in de lucht om elektriciteit te produceren door alleen water vrij te geven." Waterstof kan worden geproduceerd uit verschillende energiebronnen en in het bijzonder uit hernieuwbare energiebronnen. Het is daarom een ??aantrekkelijk alternatief voor fossiele brandstoffen en zou Europa in staat kunnen stellen de ambitieuze doelstellingen voor koolstofneutraliteit te halen die het voor zichzelf heeft gesteld. "

    Lithium-metaal-polymeer batterijen, ontworpen door Bolloré, met wie Gaussin een partnerschap heeft gesloten, zijn bestand tegen temperaturen van -20 tot 160 ° C, wat betekent dat ze niet gekoeld hoeven te worden en er dus geen energie voor wordt verbruikt. De tanks worden geleverd door Faurecia, wiens fabriek in Bavans ongeveer vijftien kilometer van het hoofdkantoor van Gaussin in Héricourt ligt.
  5. [verwijderd] 8 oktober 2020 15:11
    One manufacturer embracing this concept is Gaussin. Earlier this year, Gaussin confirmed an order with New Zealand-based CentrePort for seven fully electric terminal tractors and seven TT terminal trailers.

    The container handling tractors are powered by Lithium Metal Polymer (LMP) batteries, which reduce emissions and noise pollution levels to zero and are claimed to simultaneously boost levels of safety, driver comfort and productivity.

    The effectiveness of this alternative technology trailer/ tractor combination was verified in March 2020. Global freight and logistics company, UPS, tested six Gaussin electric vehicles for performance and strength when moving semitrailers and containers.

    The Trailer and Swap Body Mover combination is said to have a number of advantages. As well as zero emission levels, the battery-swap technology used means that when one battery goes flat, it can simply be swapped for a fully charged one. This, it is said, offers a key benefit for port operators because tractor and trailer cargo handling can be performed on a constant basis, 24/7.

    The UPS test results further confirmed that autonomous tractor/trailer driving can deliver significant economies. And with added strength, resistance to damage and flexibility, port operators seeking an optimised design look to have moved a step closer to this.

    www.portstrategy.com/news101/products...
  6. forum rang 5 RW1963 8 oktober 2020 18:13
    quote:

    kneut schreef op 7 oktober 2020 17:29:

    Ik heb alles verkocht ..ik ga even op de wachtbank
    Te vroeg.

    Maarre een vraagje.

    Jij had toen een draad met nuttige tips. Daarop heb je volgens mij begin 2018 Gaussin al getipt. Ik heb een kleine winst behaald toen, had ik ze gehouden dan was het nu vele malen meer. Ach ja, zo maak ik wel vaker blunders :-(
    Bestaat die draad nog?
1.801 Posts
Pagina: «« 1 ... 36 37 38 39 40 ... 91 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links